Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

i ajmo barbari, može par savijeta šta da nadogradim na svom barbi, u što da uložim svoje golde a da nije jako skupo da mi može popravit trenutnog barbu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

pa oprema ti je u redu za farmanje mp5 npr. Ak recimo želiš farmat mp10 trebas nadograditi svaki item od prvo weapona, armor,helm, probat skraftat bolje rukavice, maknut unity i nabavit bolji ili neki rare ring, ja bi maknuo tribal binding i stavio WH(ls samo na weaponu i passive skill). a sve ti to košta, neznam kolko para imas... Ak nemas mnogo golda definitivno prvo bi mjenjao weapone

eto ti mog barbe pa probaj nest slicno

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/30382868

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:13 (mArkoman).
15 godina
GoodAngel kaže...

i ajmo barbari, može par savijeta šta da nadogradim na svom barbi, u što da uložim svoje golde a da nije jako skupo da mi može popravit trenutnog barbu.

Evo na brzinu:

- promjeni helm i uzmi Immortal King's T.  s vise AR ili uzmi Mempo (osobno ne koristim Mempo samo iz razloga sto trenutno drzim dupli Immortal King set radi +60 AR)

-  na shouldersima ti nedostaje AR

- weaponi su dosta losi  (ne treba ti toliko LS (ne kazem da je LS los, dapace, samo ne treba ti toliko posto LS imas na pasivnim skilovima (Bloodthirst), nije da slazes CM wiza {#}); cini mi se da je pala cijena EF s free socketom i CHD pa bi to bio pun pogodak ako imas golda

- The Witching Hour belt bi ti definitivno bio best buy 

- na glovesima probaj izganjat CC, CHD, IAS, strenght te ako imas love AR/armor/vitality (osobno bi isao na AR ili armor jer vidim da imas dosta vite)

- na ringovima ganjas standardno CC, CHD, IAS, av. damage, strenght etc.

Mozemo u biti tako u nedogled, ali je pitanje jedino koliko golda mislis ulozit jer ovako nema smisla samo nabrajat gear.

Makar i s nekim mali ulaganjima bi mogao dosta bolje to sve poslozit.

Sada kada gledam tvoj gear, skoro pa da vidim sebe i greske koje sam ja radio u samom pocetku kada sam slagao gear na barbu, samo sam se fokusirao na sto veci strenght i vitality, dok sam sve ostalo stavio na stranu....isto to si nekako i ti napravio.

Jedino pozitivno u svemu tome je sto nisi puno golda potrosio na gear (bar se nadam da nisi).

Ako nemas golda, uhvati se kraftanja.

Skupi hrpu Demonic e. i kraftaj (vidio sam dosta lijepo skraftane opreme, samo treba puno Demonica i malo golda, OFC {#})

Sretno! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 3:05 (win32).
17 godina
Diablo 3

Malo o paragonima sa Reaper of Souls, nije da nismo znali, ali eto:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10014411465?page=14#271

Mene zapravo zanima, sad imamo likove koji su na paragon 100, dobili su 300 basestata (+vit i ostale statse zbog toga), da li im se to onda oduzima i stavlja u pool "nadogradnji" koje se onda mogu slobodno pridijeliti liku koji želiš?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

meni nije jasno da tako dugo igraš i još nisi skužil Wd-ja ...... po meni je to najbolji lik u igri prebolesno kaj radi i brz je isto ko i svi ostali ...spirit walk trebaš koristit i to možeš skoro cijelo vrijeme koristit od hrpe do hrpe treša i ide isto brzo možda i brže nego s barbom .... vidim da igraš s nekim neusklađenim  skilovima za wd-a ...... a to s neigrivosti tvojom stvarno nitko nema takvih problema sigurno je do tvog kompa.... samo kaj neznaš si zguglat ili ti riješit problem{#}

pa da nije dobar, ne bih ni igro s njime, ali ipak mi je već malo dosadio, igram već 350 sati s njim, i treba mi malo predaha od njega. {#}

a kako to da danas npr sve ide ne glatko, nego preglatko evo prije nešto više od pola sata igrao i ide milina jedna. a onda vjerojatno navečer kada se ponovo bacim na farmanje, će biti dijametralno suprotna priča?

mArkoman kaže...

pa oprema ti je u redu za farmanje mp5 npr. Ak recimo želiš farmat mp10 trebas nadograditi svaki item od prvo weapona, armor,helm, probat skraftat bolje rukavice, maknut unity i nabavit bolji ili neki rare ring, ja bi maknuo tribal binding i stavio WH(ls samo na weaponu i passive skill). a sve ti to košta, neznam kolko para imas... Ak nemas mnogo golda definitivno prvo bi mjenjao weapone

eto ti mog barbe pa probaj nest slicno

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/30382868

da, trenutno igram MP4 ali mogu i MP5 ali MP4 je taman. {#} ma vjeorjatno ni neću ništa specijalno kupovat, eventualno neko oružije bolje, ovo ostalo neka bude tako kako je do loota 2.0 i nadam se da ću si skraftat jedan hellfire ring za njega, tako da ako je ikako moguće do novog patcha stigdnem do 100 iako sumnjam, ali barb je brz može on u mjesec i pol dva dana do 100tke, pogotovo što ja već imam 12 paragon levela. no ne žuri mi se, s njim ću igrat normalno bez nekog forsiranja, pa ako stignem do 100 prije novog patcha dobro, ako ne opet dobro. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 16:54 (GoodAngel).
14 godina
neaktivan
Dlaka kaže...

Stavi si repair instalation ako nisi do sada.

kako se to radi, može malo detaljnije? {#}

win32 kaže...

Evo na brzinu:

- promjeni helm i uzmi Immortal King's T.  s vise AR ili uzmi Mempo (osobno ne koristim Mempo samo iz razloga sto trenutno drzim dupli Immortal King set radi +60 AR)

-  na shouldersima ti nedostaje AR

- weaponi su dosta losi  (ne treba ti toliko LS (ne kazem da je LS los, dapace, samo ne treba ti toliko posto LS imas na pasivnim skilovima (Bloodthirst), nije da slazes CM wiza {#}); cini mi se da je pala cijena EF s free socketom i CHD pa bi to bio pun pogodak ako imas golda

- The Witching Hour belt bi ti definitivno bio best buy 

- na glovesima probaj izganjat CC, CHD, IAS, strenght te ako imas love AR/armor/vitality (osobno bi isao na AR ili armor jer vidim da imas dosta vite)

- na ringovima ganjas standardno CC, CHD, IAS, av. damage, strenght etc.

Mozemo u biti tako u nedogled, ali je pitanje jedino koliko golda mislis ulozit jer ovako nema smisla samo nabrajat gear.

Makar i s nekim mali ulaganjima bi mogao dosta bolje to sve poslozit.

Sada kada gledam tvoj gear, skoro pa da vidim sebe i greske koje sam ja radio u samom pocetku kada sam slagao gear na barbu, samo sam se fokusirao na sto veci strenght i vitality, dok sam sve ostalo stavio na stranu....isto to si nekako i ti napravio.

Jedino pozitivno u svemu tome je sto nisi puno golda potrosio na gear (bar se nadam da nisi).

Ako nemas golda, uhvati se kraftanja.

Skupi hrpu Demonic e. i kraftaj (vidio sam dosta lijepo skraftane opreme, samo treba puno Demonica i malo golda, OFC {#})

Sretno! {#}

nisam puno golda potrošio, možda nekih 10tak milja na njega, i 15 tak na WD-a, ali generalno ni ne treba mi nešto puno bolje. samo sam htio čut, gdje griješim. trenutno imam 32 milje, i kada krenem s barbom prije gašenja ove AH ću probat kupit nešto dobro za njega, pa zato pitam.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 16:59 (GoodAngel).
14 godina
neaktivan
win32 kaže...
GoodAngel kaže...

i naravno da nije problem on. line pristup, već to što stalno igra šteka nijednom nije ista brzina igre, jedanput je sporije drugi put je brže, konstantno osjećam oscilacije. a to da ga jebeš nije normalno, jer sam uredno platio proizvod od kojeg očekujem da će radit normalno. 400 kuna i nije baš sića, kada je u pitanju jedna jedina igra. rijetko koja igra je skuplja od blizardovih, prema tome očekujem gotovo i funkcionalan proizvod, a ne sranje koje se mora krpat 2 godine nakon izlaska da bi radilo normalno.

Tih 400 kn je najnormalnija cijena za igru i bok....pogotovo za igru koja ti daje toliko gameplaya!

Sta si prihvatio njihove uvjete prije par dana, lijepo je pisalo u uvjetima da mozes trazit povrat love ili sta vec!

Jesi mozda pomislio da je problem do tvojeg ISP-a ili do OS-a/drivera/nesto deseto?

How can I see my latency/ping in Diablo III?

Na Blizzardovom forumu ima hrpa postova o lagu i kako se moze rijesit (ili bar mozes pokusat).

Evo ti bar neke smjernice:

Plavi post

Diablo 3 lag issue's (how to fix it ?)

e da, meni je Diablo 3 na E disku, dakle imam dva formata C disk mi ima 680GB, E 247GB, e sad, ne znam jel to možda zbog toga, možda sam trebo stavit igru na C disk, ali sve igre sam stavio na E i rade normalno, ne znam zašto bi to bio problem? Windowse sam nedavno reinstalirao, upravo zbog toga da si u C disk stavim više GB prostora. skinuo sam sve updetove itd.

što se tiče zelenih crtica koje označavaju lag, to sam nedavno sazno od jednog igrača koji me na to uputio, i reko mi je da preko 100 nije dobro. ali meni je redovno 80-90 dakle, označava da je u tom segmentu ok, ali u stvarnosti nije. kažem vam, maloprije je radilo blesavo dobro, a onda uđem navečer pa ili sutradan nebitno i totalno druga priča. ne znam zašto se to konstantno događa, i želim saznat jel to samo meni ili i drugi imaju takve probleme?

i 5-3570K
17 godina
Diablo 3

Diablo 3 repair tool:

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mene zapravo zanima, sad imamo likove koji su na paragon 100, dobili su 300 basestata (+vit i ostale statse zbog toga), da li im se to onda oduzima i stavlja u pool "nadogradnji" koje se onda mogu slobodno pridijeliti liku koji želiš?

Koliko sam pročitao, magic find ostaje, ali mislim da se statsi miču..

15 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
TomoR kaže...

Koliko sam pročitao, magic find ostaje, ali mislim da se statsi miču..

To je i najpravednije, jer onda će svima bit isto. I onima koji tek počimaju i onima koji su se trudili, samo što će svi ovi koji su dizali paragone sada to moć puno pametnije raspodijelit :D

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Diablo 3 repair tool:

hvala, ne bi vjerovo evo maloprije sam to napravio, baš sam švrljo po luncheru i sam to skužio, ali hvala svejedno. {#}

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Diablo 3

igra mi se prestala svidat :S i to je doslo 

ja mislim da je to - to .

Sad nac nesto novo . tipa gta V :D

Suba
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

netko je spomenuo mempo, jel bolje stavit ovaj ili? meni se čini da je bolje da zadržim ovaj imortals, zato jer mi daje 2000 damage više, ili je bolje zbog većeg protectiona mempo?

http://www.pohrani.com/f/3Z/ey/4KhPSm8T/screenshot000.jpg

a imama i ovaj witching hour, samo ne znam jel mi se isplati njega stavit jer mi ruši 1.0 protection i 3000 life(to nije malo zdravlja)?

http://www.pohrani.com/f/8/12C/1qsjzo0I/screenshot001.jpg

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 20:56 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...

netko je spomenuo mempo, jel bolje stavit ovaj ili? meni se čini da je bolje da zadržim ovaj imortals, zato jer mi daje 2000 damage više, ili je bolje zbog većeg protectiona mempo?

http://www.pohrani.com/f/3Z/ey/4KhPSm8T/screenshot000.jpg

a imama i ovaj witching hour, samo ne znam jel mi se isplati njega stavit jer mi ruši 1.0 protection i 3000 life(to nije malo zdravlja)?

http://www.pohrani.com/f/8/12C/1qsjzo0I/screenshot001.jpg

Pokusaj naci Mempo s CC.

Pala im je cijena i biti ce ti odlican cak i onaj s 3 CC jer ces dobiti puno veci AR te 8/9 IAS.

IMHO glavno da imas dva Immortal King's kompleta posto ti daje odlicnih 60 AR bonusa.

TWH je trenutno best buy sto se tice belta.

Koliko HP-a imas sada?

Stavi TWH belt posto ti daje odlican damage boost te CHD i IAS.

Samo si nekako slozi da imas ok dupli IK set ako ti nedostaje AR.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kupio sam ovaj EF za 6 milja, i stavio sam se umjesto thoug of nails, bloodthirst i sada pičim na MP5 bez beda. {#}

zdravlja sada imam 50 milja. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 23:19 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Još malo novosti o novoj ekspanziji

Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.
Block Chance - *You may have a maximum of 75.00% Block Chance.
Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.
Movement Speed - *You may have a maximum of +25.00% movement speed from items
Gold Find - *You may have a maximum of +300.00% Gold Find.
Magic Find - *This increase is diminished for rare and legendary and set items.
Magic Find - *You may have a maximum of +300.00% Magic Find.
Attack Speed - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

dafuq.. to će biti cap na te vrijednosti kao što je sada na max move speed?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

From items, ostalo će biti od skill pointsa, valjda

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

onda će nam teoretski nakon updatea svima toonovi podosta oslabiti, jer svi mi vjerojatno imamo više cc-a, chd-a, as-a itd. iz geara.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.
Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.

Vjerojatno će uvesti i neke promjene na jačinu monstera, jer bi inače bilo užasno sporo farmanje na jačim MP razinama (osim ako se to ne izbalansira sa jačim dps od oružja).

Što kažu za ovaj Magic find? Jel bi to značilo da magic find nebi trebao utjecati na drop rate žutih, narančastih i zelenih itema??? To bi značilo da ga komotno mogu ukinuti, osim ako plavi itemi ponovo budu interesantni na višim levelima (možda ima i smisla uz ova ostala ograničenja pa ti je dovoljan plavi item sa dva-tri stata koja ti fale).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 12:30 (Zura).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sve to je jos veci razlog da dizemo paragon da skupimo sta vise paragon bodova.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Grozota kaže...

Vjerojatno će uvesti i neke promjene na jačinu monstera, jer bi inače bilo užasno sporo farmanje na jačim MP razinama (osim ako se to ne izbalansira sa jačim dps od oružja).

Što kažu za ovaj Magic find? Jel bi to značilo da magic find nebi trebao utjecati na drop rate žutih, narančastih i zelenih itema??? To bi značilo da ga komotno mogu ukinuti, osim ako plavi itemi ponovo budu interesantni na višim levelima (možda ima i smisla uz ova ostala ograničenja pa ti je dovoljan plavi item sa dva-tri stata koja ti fale).

Ne da neće utjecati nego će utjecaj biti smanjen za te vrste itema. To ne znači da neće uopće biti koristan..

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sam malo igra danas s barbarom, 20 paragon sam... baš me zanima koliko će mi sati trebat da dođem do 100. paragona s njim :D

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
XSX kaže...

Sve to je jos veci razlog da dizemo paragon da skupimo sta vise paragon bodova.

E sad, možda će potrebni exp poslije levela 100 biti tako velik da se možda neće baš isplatiti trenutno dizanje paragon levela. I možda će mobovi lvl 70-73 davati tako puno exp, da će te onaj tko nema 10 likova paragon level 100 dostići u par dana. Kako vrijeme prolazi sve si više mislim da će se itemi i dalje prodavati kao do sada, samo preko 3rd party stranica. Pa već sada imamo stranice koje imaju neku vrstu AH-a gdje slično pretražuješ iteme i stavljaš bidove na njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 17:07 (formula1live).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.diablofans.com/news/2052-new-datamined-patch-class-changes-passive-effects-character-slots-stat-caps-quests-and-much-more/

ItemPassive_Unique_Ring_521_x1 - Shrine effects last for one hour (instead of until death).

Uf kad pokupimo enlinghtened shrine i frenzy bit ce ludnica za skupljanje xpa,i nece trebat vise izlazit van kad zavrsimo run nego ce postojat reset monsters to se samo stisne i deri dalje...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 19:35 (XSX).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav!
Nov sam ovdje na forumu pa ću ovdje postavit pitanje što se tiče d3, pojavio mi se neki problem što se tiče d3.
Kad pođem igrati nakon jedno 30 sec igranja, prelaženja iz lvl u lvl d3 mi pođe štopati i izbaci me na destkop sa kao nekim "errorom" -> http://i43.tinypic.com/23tkvht.jpg

to je link od slike, stara je jedan dan ispričavam se. :)

Ako je neko uspio fixirati problem volio bi da mi objasni kako :)

Hvala na čitanju!!

0 0 hvala 0
17 godina
bigi88 kaže...

Pozdrav!
Nov sam ovdje na forumu pa ću ovdje postavit pitanje što se tiče d3, pojavio mi se neki problem što se tiče d3.
Kad pođem igrati nakon jedno 30 sec igranja, prelaženja iz lvl u lvl d3 mi pođe štopati i izbaci me na destkop sa kao nekim "errorom" -> http://i43.tinypic.com/23tkvht.jpg

to je link od slike, stara je jedan dan ispričavam se. :)

Ako je neko uspio fixirati problem volio bi da mi objasni kako :)

Hvala na čitanju!!

To ti je problem s grafičkom/driverima/Direct X.

Probaj skinuti Direct X web setup pa nek ti poskida ako ima šta novo, te stavi zadnji driver za grafičku.

11 godina
neaktivan

Hajd probati ću, valjda uspijem riješit problem!
Ako riješim imaš pivo :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

za sve one koji imaju problem s igrom, da im teško ide ko što je meni išlo mislim da je ovo riješenje, svakih par dana stisnite repair tool i mislim da će igra radit normalno. barem je meni čini mi se tako, evo za sad dva dana radi normalno, vidjet ću još do kraja tjedna ali čini mi se da je od pomoći. {#}

http://www.pohrani.com/f/1e/cL/11enJecO/untitled.png

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Meni se cini da kada dode Loot 2.0 i ekspazija da cu imati feeling kao da igram sve ispocetka.

Mjenja se dosta toga, itemi postaju bezvrijedni.....jedino sto cemo imati dignute likove.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Meni se cini da kada dode Loot 2.0 i ekspazija da cu imati feeling kao da igram sve ispocetka.

Mjenja se dosta toga, itemi postaju bezvrijedni.....jedino sto cemo imati dignute likove.

pa da, zato je bolje da se ljudi potrude što više likova dignut na 100, ja sam primjetio da neki imaju već 3 lika na 100, a to je stvarno dosta naporno za dignut 3 lika do 100. evo ja nakon skoro 350sati igre, imam WD-a tek na 98 levelu, a mogu mislit koliko vremena treba za dignut 3 ili 4 lika do 100, ali tko želi neke bonuse u ekspanziji trud će mu se isplatit. {#}

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice