Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

i naravno da nije problem on. line pristup, već to što stalno igra šteka nijednom nije ista brzina igre, jedanput je sporije drugi put je brže, konstantno osjećam oscilacije. a to da ga jebeš nije normalno, jer sam uredno platio proizvod od kojeg očekujem da će radit normalno. 400 kuna i nije baš sića, kada je u pitanju jedna jedina igra. rijetko koja igra je skuplja od blizardovih, prema tome očekujem gotovo i funkcionalan proizvod, a ne sranje koje se mora krpat 2 godine nakon izlaska da bi radilo normalno.

Ne znam jesi probo barem ono osnovno napravit,instalirat nove drivere...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zadnjih tjedan dana uopće ne mogu farmat, izbaci me i izgubim NV a potom i volju...

WW Barb ako to ima veze sa poteškoćama ostalih, uglavnom, preloše!

0 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...

i naravno da nije problem on. line pristup, već to što stalno igra šteka nijednom nije ista brzina igre, jedanput je sporije drugi put je brže, konstantno osjećam oscilacije. a to da ga jebeš nije normalno, jer sam uredno platio proizvod od kojeg očekujem da će radit normalno. 400 kuna i nije baš sića, kada je u pitanju jedna jedina igra. rijetko koja igra je skuplja od blizardovih, prema tome očekujem gotovo i funkcionalan proizvod, a ne sranje koje se mora krpat 2 godine nakon izlaska da bi radilo normalno.

Tih 400 kn je najnormalnija cijena za igru i bok....pogotovo za igru koja ti daje toliko gameplaya!

Sta si prihvatio njihove uvjete prije par dana, lijepo je pisalo u uvjetima da mozes trazit povrat love ili sta vec!

Jesi mozda pomislio da je problem do tvojeg ISP-a ili do OS-a/drivera/nesto deseto?

How can I see my latency/ping in Diablo III?

Na Blizzardovom forumu ima hrpa postova o lagu i kako se moze rijesit (ili bar mozes pokusat).

Evo ti bar neke smjernice:

Plavi post

Diablo 3 lag issue's (how to fix it ?)

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

kakvi .reteni, cijeli dan ne mogu normalno igrat, stalno neko trzanje zatezanje, pa to više nije normalno. pohlepna bgra. boga mi, mislim da će im ekspanzija teško ući kod mene.

Ne znam, ja sam probao malo pred par dana prek vip mobilne veze sa jednog otoka, i to na starom laptopu, i bilo je skroz igrivo. Pogle da nije kod tebe nesto :)

17 godina
Diablo 3

Ček malo, lik igra sa 4 karaktera odjednom?

Znači 4 accounta, 4 računala, i dijeljenje kontrola među svima... Hmmm - 4xloot

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

4 acca na jednom računalu, ne na 4...

Multiboxing... pa to nije ništa novo...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
15 godina
neaktivan
Tomcat00 kaže...
TomoR kaže...

Nije novo, al nije ni legalno koliko znam...

15 godina
Diablo 3

Napokon mi je danas dropao The Murlocket! {#}

The Murlocket The Murlocket
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Na kojoj težini? To je iz Sewera?

15 godina
TomoR kaže...

Na kojoj težini? To je iz Sewera?

Na MP6 sam igrao, samo mi je trebalo bogme pun kufer vremena da napokon dropa.

Da, iz Sewers of Caldeum.

12 godina
win32 kaže...
GoodAngel kaže...

Tih 400 kn je najnormalnija cijena za igru i bok....pogotovo za igru koja ti daje toliko gameplaya!

Sta si prihvatio njihove uvjete prije par dana, lijepo je pisalo u uvjetima da mozes trazit povrat love ili sta vec!

Jesi mozda pomislio da je problem do tvojeg ISP-a ili do OS-a/drivera/nesto deseto?

How can I see my latency/ping in Diablo III?

Na Blizzardovom forumu ima hrpa postova o lagu i kako se moze rijesit (ili bar mozes pokusat).

Evo ti bar neke smjernice:

Plavi post

Diablo 3 lag issue's (how to fix it ?)

Koja ti daje doliko Gameplaya???

Ma di si ti vidio da ovdje ima puno Gameplay-a.

Ima da,ako imas zivaca farmati jedno te isto milion puta,na vecoj tezini,

za npr 2 dmg vise glovse i da se mozes pohvaliti ovdje.Djabe sva ta

silna oprema,kada nemogu naci dostojnog protivnika,koji ce me satrat.

17 godina
win32 kaže...

A meni jucer mozda i najjaci legend otkako igram.

Echoing Echoing
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Tomcat00 kaže...
TomoR kaže...

Nije novo, al nije ni legalno koliko znam...

Multiboxa se od starih WoW dana i još nisan čua da je ikoga radi toga bannalo. :P

15 godina
neaktivan
Eld kaže...
win32 kaže...

A meni jucer mozda i najjaci legend otkako igram.

Čestitam na Murlocketu, nikad to nisam dobio, niti pokušava dobit, al zanimljiv je u svakom slučaju...
A šta se ovog EF tiče, jako zanimljiv, da je ima bar 0.23 AS, bilo bi odlično :D

A šta se multyboxinga tiče, kad bi znao kako se to radi, sigurno bi diza likove ovako ko on... al nemam pojma da se to može...

13 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Čestitam na Murlocketu, nikad to nisam dobio, niti pokušava dobit, al zanimljiv je u svakom slučaju...
A šta se ovog EF tiče, jako zanimljiv, da je ima bar 0.23 AS, bilo bi odlično :D

A šta se multyboxinga tiče, kad bi znao kako se to radi, sigurno bi diza likove ovako ko on... al nemam pojma da se to može...

Pa neznam kolliko ti je to isplativo. Ne možeš dizati više likova na istom računu. Moraš kupiti više igara i imati dosta jako računalo da može pokrenuti 4 igre istovremeno. Uz to moraš kupiti program za multiboxing.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima neko problema sa logiranjem,već sat vremena pokušavam i stalno baca error 3006

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Je'l i vama ovo?

Pisalo je da je bio maintenance, ali više nema obavijesti...

EDIT: Ulogirat se mogu, ali vidim da nema skoro nikog online.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 10:25 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Je'l i vama ovo?

Pisalo je da je bio maintenance, ali više nema obavijesti...

EDIT: Ulogirat se mogu, ali vidim da nema skoro nikog online.

Ja mogu uc u aukcijsku ali su mi nestali itemi sa nje samo pise koliko ih imam na aukciji...nekaj su zmrdali.

17 godina
Diablo 3

Sada se kao može uć u AH, ali još ne radi kako treba. Najbolje pričekat do večeras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kod mene je sad sve u redu,sve po starom

0 0 hvala 0
13 godina

Nisam znao niti da ovo postoji (mislim na onaj amulet iznad), 

Ja sam dobio nekakav clipper i veslo od ovih cudnih plavih itema...

Ima li iko od ekipe Hellfire Ring na HC-u?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 14:52 (Leopold_IV).
13 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...

Nisam znao niti da ovo postoji (mislim na onaj amulet iznad), 

Ja sam dobio nekakav clipper i veslo od ovih cudnih plavih itema...

Ima li iko od ekipe Hellfire Ring na HC-u?

Nemam ga, ali ga želim napraviti. Igraš HC?

13 godina
igram ali nisam jos dovoljno dobar da bi zaganjao prsten...cim se jos malo popravim dogovorimo se pa da zajedno probamo...
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

kakvi .reteni, cijeli dan ne mogu normalno igrat, stalno neko trzanje zatezanje, pa to više nije normalno. pohlepna bgra. boga mi, mislim da će im ekspanzija teško ući kod mene.

Ne znam, ja sam probao malo pred par dana prek vip mobilne veze sa jednog otoka, i to na starom laptopu, i bilo je skroz igrivo. Pogle da nije kod tebe nesto :)

ma nije stari ništa kod mene, kako mi se dogodi da jedan dan radi normalno a onda sutra dan li navečer se vučem po ekranu jedvice jade. to je do blizarda i njihovih servera, uvijeren sam sto posto da mi dadnu offline gameing da bi sve radilo ko iz šale. piše mi uredno 100 fps-a u desnom kutu, a jedva idem. ono baš se osjeća, evo maloprije sam nabio 50 milja iskustva i otišo van jer mi se ne da igrat tako, obično nabijem 100 milja u šutu kad je normalno stanje. ovako nemam volje, unište mi totalno doživljaj igre. i šta je najgore, sumnjam da će išta popravit s tim patchem što dolazi, te konstantne oscilacije su teški šamar nama igračima, i narušavaju ozbiljnost ljudi koji rade u blizardu. već sam im piso u svezi toga, jer ovo je stvarno već tragikomično, ostala su mi 3 levela do 100 paragon s WD-om a ne mogu normalno farmat već mi treba dupli tajming da bi nabio iskustvo, dakle za 100 milja mi treba što u normalnim uvjetima mogu nabit i 150 milja za to vrijeme, jer te usporava ne možeš normalno farmat gubiš vrijeme. duže ti treba da ubiješ elitove, skoro duplo, brže mi se troši mana i brže me ubijaju, i to sve na MP6 a nedavno sam igro najnormalnije na MP7, sada mi ne pada na pamet jer sam namjerno spustio MP težinu da lakše igram zbog njihovog p.canja. u svim ostalim igrama koje igram on.line sve radi normalno, samo genijalni blizard ne može riješti tu pi.dariju od igre i dat nam da malo uživamo bez tih njihovih propusta.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
XSX kaže...
GoodAngel kaže...

jesam, imam najnovije drivere 327,23 za 660Ti.

nema to veze s grafičkom, a mislim da nema veze ni s internetom odnosno brzinom, jer sam nedavno bio na 10 mb iskoristio onih 2 mjeseca besplatnog korištenja te brzine, i sada kada sam na 5 mbs ide mi na isti način ko i tada, na isti način me usporava ili ubrzava previše. a to kad ubrzava previše, to isto nije dobro, jer onda elitovi brže bacajue led po podu, brže stvaraju one vatre, brže se kreću pa ih teže lovim pogotovo one vještice specijalne što su jako brze u wheeping hollow, pa treba mi pet minuta da ih ubijem koliko brzo bježe i koliko brze mi spuštaju zdravlje, a na MP7  sam ih do nedavno bez beda klao, računo sam kada nabijem s 92 levela paragon an 97 koji sam sad da ću ih bez beda moći ubit na MP8 naravno da ne mogu već sam na MP6 snizio, jer osjećam da me blizard totalno drka. jedva čekam da nabijem još ta tri levela s WDom, da mogu s barbom krenu jer barba je ful brz ima onaj sprint i ostale stvari koje ga čine vrlo zajebanim za ove babe što mi WDu bježe po cijelom ekranu. {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Diablo 3

i ajmo barbari, može par savijeta šta da nadogradim na svom barbi, u što da uložim svoje golde a da nije jako skupo da mi može popravit trenutnog barbu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

i ajmo barbari, može par savijeta šta da nadogradim na svom barbi, u što da uložim svoje golde a da nije jako skupo da mi može popravit trenutnog barbu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

Daj baci te immortal rukavice i craftaj jedno 250 komada,sigurno ce izac neke koje ce bit duplo bolje barem,i toliki life steal je nepotreban ovaj rare weapon zamjeni s nekim koji ima prek 1000 dpsa,socket i 50 crit dmg,main stat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 17:55 (XSX).
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
XSX kaže...
GoodAngel kaže...

jesam, imam najnovije drivere 327,23 za 660Ti.

nema to veze s grafičkom, a mislim da nema veze ni s internetom odnosno brzinom, jer sam nedavno bio na 10 mb iskoristio onih 2 mjeseca besplatnog korištenja te brzine, i sada kada sam na 5 mbs ide mi na isti način ko i tada, na isti način me usporava ili ubrzava previše. a to kad ubrzava previše, to isto nije dobro, jer onda elitovi brže bacajue led po podu, brže stvaraju one vatre, brže se kreću pa ih teže lovim pogotovo one vještice specijalne što su jako brze u wheeping hollow, pa treba mi pet minuta da ih ubijem koliko brzo bježe i koliko brze mi spuštaju zdravlje, a na MP7  sam ih do nedavno bez beda klao, računo sam kada nabijem s 92 levela paragon an 97 koji sam sad da ću ih bez beda moći ubit na MP8 naravno da ne mogu već sam na MP6 snizio, jer osjećam da me blizard totalno drka. jedva čekam da nabijem još ta tri levela s WDom, da mogu s barbom krenu jer barba je ful brz ima onaj sprint i ostale stvari koje ga čine vrlo zajebanim za ove babe što mi WDu bježe po cijelom ekranu. {#}

meni nije jasno da tako dugo igraš i još nisi skužil Wd-ja ...... po meni je to najbolji lik u igri prebolesno kaj radi i brz je isto ko i svi ostali ...spirit walk trebaš koristit i to možeš skoro cijelo vrijeme koristit od hrpe do hrpe treša i ide isto brzo možda i brže nego s barbom .... vidim da igraš s nekim neusklađenim  skilovima za wd-a ...... a to s neigrivosti tvojom stvarno nitko nema takvih problema sigurno je do tvog kompa.... samo kaj neznaš si zguglat ili ti riješit problem {#}

12 godina
neaktivan
Diablo 3

@ GoodAngel   pokušaj deinstalirat igru i ponovno instal ...a najbolje je da vidiš na njihovim stranicama možda netko ima isti problem

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Stavi si repair instalation ako nisi do sada.

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice