Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
MaxonUniversal kaže...
AFARON kaže...

Na rubu sam sokiranosti cinjenicom da pola ljudi na ovom forumu ne shvaca koliko AH (RMAH i GAH, a pogotovo GAH jer da postoji samo RMAR vecina ljudi ga nebi ni koristila) lose utjece na igru i iskustvo igranja Diabla.. Cast izuzecima koji najvise uzivaju u samom igranju AH-a, ali to je vec drugi zanr.

Možda se još više šokiraš kad jednom shvatiš, da ima ljudi koji jednostavno nemaju vremena 1000h lupati po Fields od misery, cemetrey... da bi dobili neki upgrade. Ja sam definitivno za da se ostavi GAH.  Nerazumijem šta ćeš ti konkretno dobiti bez GAH, više će te natjerati da igraš D3? Sjetimo se samo na početku D3 kako je to izgledalo, kad su ljudi doslovno plakali šta nemogu ići dalje od ACT I i imaju nikakvu opremu a imali su GAH, a sad kad dođe exp i 2.0 loot sve će isto tako biti samo još bez GAH.

To sto je u pocetku inferno bio lose balansiran, ne znaci da ce biti opet nakon expanzije. Vjerovatno su bas zbog AH i podesili inferno da bude pretezak jer su znali da ce kad tad bolji itemi postati lako dostupne na AH.

Pa jedini razlog sto nam treba 1000h za upgrade jeste taj sto u roku od par dana na AH povoljno kupis stvari koje automatski preskacu 50-ak tvojih potencijalnih ugrade-a kroz dropove.

Znaci da nije bilo AH, trebali bi nam mjeseci da dostignemo jacinu geara kojoj za naredni upgrade treba stotinu sati farmanja. A tijekom tih mjeseci bi skoro svakodnevno nalazili upgrade sami sebi i uzivali kao kraljevi!

Bitno je samo da shvatite da je vjerovatnost da nam dropa upgrade obrnuto proporcionalna trenutnoj relativnoj jacini naseg gear-a. A trenutna relativna jacina naseg geara u svijetu u kojem si na AH povoljno pokupovao sve ono sto je milione ljudi farmalo mjesecima, je jako visoka. I zato treba farmati 1000 sati za neki upgrade.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 12:29 (AFARON).
17 godina
neaktivan
endeva kaže...

sam da se zna boli me kita za ikakav patch i inace sta bude bude sve dok nebudu neke predplate al ono zamisli sada nemas AH(rmah je svakako bio losa ideja) i krenio si igrat i taman si doso do lvl60 s nekim jadnim gearom i sad sta dalje nabadas mobove i imas 600 sati igre i naravno bacio ti 3 itema koja mos stavit na sebe a koja nisu ni priblizno dobra kao ova sto imas sad na sebi??? mislim ja neznam inace ikoga koje preso 200k dpsa da je on zapravo dobio neki komad geara i stavio na sebe (osim naravno kraftanjem). sta vi mislite da ce ukinit ah i da ces sad pocet igrat s tim crusaderom i da ces za 3 mjeseca ono podobivat od mobova cijeli gear za njega da imas ono lika s kojim se da igrat mp10 il 20?? os kitu:))) igraces 6 mjeseci igre past ce ti 100 stvari (ne kao dosad milion) i ono skuzices da na svakoj stvari fali nest i bice ti lik smjesan tipa 70k dpsa:))) a neznas engleski nit imas vremena da bi se tam jebavo po forumima i trejdo stvari s nekim ko zivi na novom zelandu:)

sto u prevednom znaci mi koji smo poceli od pocetka nakupovali si gear smo imali srece i velikuuu prednost a ovi novi igraci koji dodju ce sisat kitu:)) posto cemo mi imat bar eto 1-2-3 lika vec sredjena za mp10 a oni ce morat nabadat mobove da dodju do nekih tam čižmica za svog lika:D

da negovorim da je ah bio veliki gold sink u igri koji je eto kontam ekonomiju drzo tu i tamo pod ravnotezom. jel svaka igra koja generira nest recimo gold trebala bi imat bar odredjeni postotak neceg kao recimo blizzardovih 15% koji ce taj novac ponistavat zbog vise razloga

i cuo sam na vijestima da ce linic ovih preostalih 6 mjeseci nadgledat rmah i paypal transakcije u hrv da vidi ko od vas masovnih prodavaca na rmahu nije platio porez:DDD

O čemu ti pričaš? Prednost će imati oni koji već imaju opremljenog lika?? Pa čak i na konzoli se vidi da nije teško dobiti oružje koje je jače od najboljeg echoing fury-a.. Dakle ljudi koji već imaju likove neće imati apsolutno nikakvu prednost jer će im u samo par sati oprema postati beskorisna..
A što se tiče AH-a, pa neće ga samo maknuti i ostaviti igru nepromijenjenu. Dolazi Loot 2.0, a micanje AH-a im omogućava da puno bolje balansiraju igru.

14 godina
neaktivan
AFARON kaže...
MaxonUniversal kaže...
AFARON kaže...

Na rubu sam sokiranosti cinjenicom da pola ljudi na ovom forumu ne shvaca koliko AH (RMAH i GAH, a pogotovo GAH jer da postoji samo RMAR vecina ljudi ga nebi ni koristila) lose utjece na igru i iskustvo igranja Diabla.. Cast izuzecima koji najvise uzivaju u samom igranju AH-a, ali to je vec drugi zanr.

Možda se još više šokiraš kad jednom shvatiš, da ima ljudi koji jednostavno nemaju vremena 1000h lupati po Fields od misery, cemetrey... da bi dobili neki upgrade. Ja sam definitivno za da se ostavi GAH.  Nerazumijem šta ćeš ti konkretno dobiti bez GAH, više će te natjerati da igraš D3? Sjetimo se samo na početku D3 kako je to izgledalo, kad su ljudi doslovno plakali šta nemogu ići dalje od ACT I i imaju nikakvu opremu a imali su GAH, a sad kad dođe exp i 2.0 loot sve će isto tako biti samo još bez GAH.

To sto je u pocetku inferno bio lose balansiran, ne znaci da ce biti opet nakon expanzije. Vjerovatno su bas zbog AH i podesili inferno da bude pretezak jer su znali da ce kad tad bolji itemi postati lako dostupne na AH.

Pa jedini razlog sto nam treba 1000h za upgrade jeste taj sto u roku od par dana na AH povoljno kupis stvari koje automatski preskacu 50-ak tvojih potencijalnih ugrade-a kroz dropove.

Znaci da nije bilo AH, trebali bi nam mjeseci da dostignemo jacinu geara kojoj za naredni upgrade treba stotinu sati farmanja. A tijekom tih mjeseci bi skoro svakodnevno nalazili upgrade sami sebi i uzivali kao kraljevi!

Bitno je samo da shvatite da je vjerovatnost da nam dropa upgrade obrnuto proporcionalna trenutnoj relativnoj jacini naseg gear-a. A trenutna relativna jacina naseg geara u svijetu u kojem si na AH povoljno pokupovao sve ono sto je milione ljudi farmalo mjesecima, je jako visoka. I zato treba farmati 1000 sati za neki upgrade.

ja se stvarno nadam da ce biti tako kako si ti to sebi slozio u glavi.

Ali za ozbiljno, stvarno se nadam. Drzim fige da ce bit tako.

ali....

uzimajuci svo iskustvo iz d2 i d3 i filozofiju item hunt.....nekako mi se cinio da je to utopija.......nezelim potrosit 10 godina farmajuci nesto kao ZOD runa u D2 (drop rate 1:250000000)

polazem nade u Loot 2.0 da ce biti dovoljno izbalansiran da ti nece dropat BiS iteme dnevno i da ti nece trebat farmanje 1000 sati za jedan ili dva BiS itema.....da ce bit taman tu negdje....sto je IZRAZITO TESKO......ali se ipak nadam....

ovo sto se vidi na konzolama.....neznam dal je netko postao filmic farmanja na MP10 s itemima dropanim u igri....ak je netko vidio nek posta....interesira me ( youtube mi ne radi na poslu).....

15 godina
Test user kaže...
.nezelim potrosit 10 godina farmajuci nesto kao ZOD runa u D2 (drop rate 1:250000000)

Ne treba niti ocekivati da nam svima Bis-ovi dropaju bas za svaki item slot, bez obzira koliko puno igrali, bar ja to osobno ne bi zelio.

14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...

sam da se zna boli me kita za ikakav patch i inace sta bude bude sve dok nebudu neke predplate al ono zamisli sada nemas AH(rmah je svakako bio losa ideja) i krenio si igrat i taman si doso do lvl60 s nekim jadnim gearom i sad sta dalje nabadas mobove i imas 600 sati igre i naravno bacio ti 3 itema koja mos stavit na sebe a koja nisu ni priblizno dobra kao ova sto imas sad na sebi??? mislim ja neznam inace ikoga koje preso 200k dpsa da je on zapravo dobio neki komad geara i stavio na sebe (osim naravno kraftanjem). sta vi mislite da ce ukinit ah i da ces sad pocet igrat s tim crusaderom i da ces za 3 mjeseca ono podobivat od mobova cijeli gear za njega da imas ono lika s kojim se da igrat mp10 il 20?? os kitu:))) igraces 6 mjeseci igre past ce ti 100 stvari (ne kao dosad milion) i ono skuzices da na svakoj stvari fali nest i bice ti lik smjesan tipa 70k dpsa:))) a neznas engleski nit imas vremena da bi se tam jebavo po forumima i trejdo stvari s nekim ko zivi na novom zelandu:)

sto u prevednom znaci mi koji smo poceli od pocetka nakupovali si gear smo imali srece i velikuuu prednost a ovi novi igraci koji dodju ce sisat kitu:)) posto cemo mi imat bar eto 1-2-3 lika vec sredjena za mp10 a oni ce morat nabadat mobove da dodju do nekih tam čižmica za svog lika:D

da negovorim da je ah bio veliki gold sink u igri koji je eto kontam ekonomiju drzo tu i tamo pod ravnotezom. jel svaka igra koja generira nest recimo gold trebala bi imat bar odredjeni postotak neceg kao recimo blizzardovih 15% koji ce taj novac ponistavat zbog vise razloga

i cuo sam na vijestima da ce linic ovih preostalih 6 mjeseci nadgledat rmah i paypal transakcije u hrv da vidi ko od vas masovnih prodavaca na rmahu nije platio porez:DDD

O čemu ti pričaš? Prednost će imati oni koji već imaju opremljenog lika?? Pa čak i na konzoli se vidi da nije teško dobiti oružje koje je jače od najboljeg echoing fury-a.. Dakle ljudi koji već imaju likove neće imati apsolutno nikakvu prednost jer će im u samo par sati oprema postati beskorisna..
A što se tiče AH-a, pa neće ga samo maknuti i ostaviti igru nepromijenjenu. Dolazi Loot 2.0, a micanje AH-a im omogućava da puno bolje balansiraju igru.

aha znaci bice ovak po tvojoj logici. ja taman doso do lvl60 s nekim tam smjesnim zuto plavim gearom i onda sad upalim inferno mp 4 (ak uopce bude moguce s takim gearom) i pocnu mi ispadat svakodnevno stvari jace nego sto ja imam trenutno na liku ? pa onda treba sve prodat dok jos drzi cijenu i neigrat do patcha i cuvat pare

16 godina
Diablo 3

Mene zanima kako se do sad onda igralo bez tih AH ostale igre i dobivalo gear i ostalo....{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da , po onome što sam čuo da pada na konzolama, novi žuti itemi će biti opaki , masa tih lvl 64-70 itema će biti mrak . Još + kad ih Mistik pojača :)  

Nema smisla sad baš pretjerano kupovati tj. davat nebulozne cifre za iteme. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Gasi se AH.

Blizzard mudo s3re o tome kako je AH loš za "uživanje" u igranju. 

U GamesLandu ovo je veći LOL i zbunj godine od najavljenog Microsoftovog svojevrsnog DRM za XB1.

http://www.norgems.com

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

RMAH je zlo, jer je on osigurao milje botova i scammera i to je bio krivi potez blizz-a.

Treba uvesti acc bind na sve bolje iteme i problem sa crnim tržištem je riješen, a ne "plemeniti" potez blizza da nam olakša trade-anje za prave pare {#} ovako će i dalje ostati prodaja preko raznih foruma, i nisu ništa napravili.. pay 2 win sistem će ostati.

GAH bi po meni trebao ostati za razmjenu sitnih dobara, kao što su recepti, matsi, gemovi i sl..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 13:52 (nine).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test user kaže...

samo bot ili totalni-no-lifer (cast iznimkama) je mogao skupit neku opremu......jel znas mozda koliko je bilo potrebno sati igranja da bi napravio "self found" paladina hammerdina? ha?

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooo........daleko vise od 1000 sati igranja.

trading u d2 je bio uzasan.....trade-alo se satima slanjem ponuda na pm preko 3rd web site-a...pa ti se prodavac ne javi na pm...ili ode offline...pa tu izgubis par sati.....

...i ako si htio dobar drop.....samo i jednino baal run......250.000 puta.........ili za classic, pandemonium fortress pa do diabla.....

ako ti je carobni osjecaj ubijat jednog te istog boss-a....ajd si upali diablo2 odigraj 5 dana pa se javi kak ti je bilo.........

D2 i dalje ostaje The Igra....D3 mozda to postane....mozda....

Za kraj: Ukidanje GAH je losa stvar za igru, a za RMAH ukidanje sam u potpunosti ZA, te za ukidanje mogucnosti kupovanja golda.

Ja ne mogu vjerovati sta sam procitao.

Znaci mogao si skupiti solidan gear bez problema, nije ti trebalo 1000+ sati, to su gluparije. mogao si uzeti slabije verzije runeworda ili unique itema, citaj manje armora ili nekih statsa, ali suma sumarum sve ce da ti radi kako treba.

Trading u D2 je bio odlican, dosta toga se prodavalo a ne ko u D3 sve se svodi na jbeni gold koji je bezvrijedan u D2 bio i u vecini blizzardovih igara danas realno.

Ukidanjem Aukcije je zadnji voz blizzardu da spasi propali Diablo 3, cini mi se da ce se izvuci i da ce gaming populacija Diabla da skoci bar za nekih 400%. Zivi bili pa vidjeli, ipak je Diablo najjaca igra svih vremena. Bar meni ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ako ce igra izgledati ako na konzoli, bas onda ce ekipa prestati igrati jer bas onda nemas  onu car dropa kada oko tebe padaju svako malo presirovi itemi i oako ce biti ista slicno tome, ode D3 s moje kante u recycle bin.

P.S.

Svi oni koji su plakali kako im D3 nije ok ili nije ispunio ocekivanja, sada ocito mogu dobiti svoj dragocjeni novac nazad (ne znam na koji nacin, ali ocito je moguce):

With the announcement of the AH shutting down, you have 30 days from this day to get a refund for Diablo 3.

Once you click the Accept button on the agreement, you cannot get the refund.  

http://www.diablofans.com/topic/103113-diablo-iii-auction-house-is-shutting-down-on-march-18-2014/page__st__20#entry1221920

Ne znam koliko istine ima u tome jer kao sto rekoh jos nisam igrao danas i ne znam kako i sta, a ni ne zanima me...to je samo za koji su plakali kako je D3 los i nije onaj "pravi" Diablo (sta god im to znacilo).

Da sam ovo vidio prije, prodao bi opremu ljudima i prodao account nazad za pare. Tj. da mi daju 40€ opet je više nego šta sam ga ja platio :P
Sad mi je kasno jer sam prihvatio ovo...

14 godina
chaselol kaže...
Test user kaže...

samo bot ili totalni-no-lifer (cast iznimkama) je mogao skupit neku opremu......jel znas mozda koliko je bilo potrebno sati igranja da bi napravio "self found" paladina hammerdina? ha?

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooo........daleko vise od 1000 sati igranja.

trading u d2 je bio uzasan.....trade-alo se satima slanjem ponuda na pm preko 3rd web site-a...pa ti se prodavac ne javi na pm...ili ode offline...pa tu izgubis par sati.....

...i ako si htio dobar drop.....samo i jednino baal run......250.000 puta.........ili za classic, pandemonium fortress pa do diabla.....

ako ti je carobni osjecaj ubijat jednog te istog boss-a....ajd si upali diablo2 odigraj 5 dana pa se javi kak ti je bilo.........

D2 i dalje ostaje The Igra....D3 mozda to postane....mozda....

Za kraj: Ukidanje GAH je losa stvar za igru, a za RMAH ukidanje sam u potpunosti ZA, te za ukidanje mogucnosti kupovanja golda.

Znaci mogao si skupiti solidan gear bez problema, nije ti trebalo 1000+ sati, to su gluparije. mogao si uzeti slabije verzije runeworda ili unique itema, citaj manje armora ili nekih statsa, ali suma sumarum sve ce da ti radi kako treba.

Trading u D2 je bio odlican, dosta toga se prodavalo a ne ko u D3 sve se svodi na jbeni gold koji je bezvrijedan u D2 bio i u vecini blizzardovih igara danas realno.

Ukidanjem Aukcije je zadnji voz blizzardu da spasi propali Diablo 3, cini mi se da ce se izvuci i da ce gaming populacija Diabla da skoci bar za nekih 400%. Zivi bili pa vidjeli, ipak je Diablo najjaca igra svih vremena. Bar meni ;)

Igrao sam i D1 i D2 dosta dugo vremena.To je igra uz koju sam odrastao i definitivno no1 game na mojem popisu.Zbog obaveza(fax bla bla bla) nisam uspio igrad d3 duze od trial verzije znaci do skeleton kinga ispravite me ako grjesim.Evo posto ce izac ekspanzija bas se mislim kupit igru i jos jednom osjetit stari dobri fellin" Diablo serijala.Sad me zanima jel se vise isplati kupit sad ili kad expanzija izadje nisan upoznat sa svime pa ako moze kakav savjet {#}

12 godina
neaktivan

pa bolje ti je sad da si malo pripremis lika za exspanziju nakupis neke golde i paragon levele itd

12 godina
Diablo 3

Hm... Diablo ostaje bez AH... s jedne strane mi je drago što neće biti aukcije jer će u igri ostati samo oni koji igru igraju radi zabave a ne zarade (pod ovim mislim na bootere i sl.) no sa druge strane teže ćemo se rješavati itema koji nam ne trebaju a i teže ćemo dolaziti do itema koji nam trebaju.. ali će nam onda tema "Diablo 3 Tabernus" raditi samo tako {#}..

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
endeva kaže...
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...

aha znaci bice ovak po tvojoj logici. ja taman doso do lvl60 s nekim tam smjesnim zuto plavim gearom i onda sad upalim inferno mp 4 (ak uopce bude moguce s takim gearom) i pocnu mi ispadat svakodnevno stvari jace nego sto ja imam trenutno na liku ? pa onda treba sve prodat dok jos drzi cijenu i neigrat do patcha i cuvat pare

Dobro nije sad sve tako jednostavno, ali ako znamo da će lvl cap biti dignut na lvl70, onda je logicno da će svi današnji itemi biti beskorisni.. Možeš birati, ako već ionako ne igraš neko vrijeme (kao ja) onda čekaj ekspanziju, a ako ti se da igrati, onda farmaj paragone na primjer. Šta ja znam :)

17 godina
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...
Dobro nije sad sve tako jednostavno, ali ako znamo da će lvl cap biti dignut na lvl70, onda je logicno da će svi današnji itemi biti beskorisni.. Možeš birati, ako već ionako ne igraš neko vrijeme (kao ja) onda čekaj ekspanziju, a ako ti se da igrati, onda farmaj paragone na primjer. Šta ja znam :)

Ako ce svi razmisljati kao ti, a vjerojatno hoce, onda ce AH vec sutra postati beskorisna i mogli su je odmah ugasiti a ne cekati 6 mjeseci. A neka igra kome se igra za paragone. Meni se ovo potrefilo sa opremanjem zadnje klase pa u svakom slucaju nemam namjeru vise ista kupovati.

16 godina
chaselol kaže...
Test user kaže...

Ja jednostavno ne mogu vjerovati da ti nisi pročitao njegov post uopće {#}

Jel ti vidiš da je on napisao "self found" :D Stoga, ostatak tvog posta je nepotreban jer pričaš stvari nevezane za njegov post. 

Neću kretati o trejdanju u d2 jer je ovo tema za d3 ali da je dobar nije jer oprosti ali metoda u kojoj si ostavljen na nemilost duperima i scamerima nije dobra i O Ber N Read nije zadovoljavajuća u današnje vrijeme jer nemam namjeru napravit igru O Tome of secrets N 2mil gold :)

Botovi sigurno neće stati nakon ove vijesti, ova je vijest dobra samo za njih iako im otežava promet s goldom preko službenog AH, porast će im prodaja itema a vjerojatno i golda na third party sajtovima(iako za golde sve ovisi koliko će potrebni biti za kraft-enchant)

Štoviše, kao što je win32 već rekao, ovo je dobro samo za crno tržište, Blizzard nije znao više popraviti AH, ukinuti 2b limit ili ne i rekli su dosta, čvaknuli oboje i sad će biti nereda u trejdu. Tko zna kako će to urediti kasnije i hoće li uopće biti potrebe za tolikim trejdom ako taj famozni Loot 2.0 proradi kako je najavljeno. 

No, nekom sigurno neće trebati BiS slot za barba jer ne igra s njim ali mu treba nešto dobro za wiza, gdje ću ja to trejdat sada ? :) Sorry, ali ne da mi se na forume :) Meni paše AH, 2 klika i stavim gore, jel to bilo loše ? Naravno da nije, sama AH je bila dobra stvar a to što se bez AH nije moglo više MPove radit to je druga stvar. Jednostavno su otežali trejd i tu će izgubiti ljudi a i izgubit će one koji su koristili kartice jer ne bi čovjek vjerovao ali ima ljudi koji vole igrati opremljeni bez puno gnjavaže a nisu dio elite koja piči po forumima i traži iteme. Dobili su one koji su bili nezadovoljni drop rateom, tak da njima svejedno, ljudi će i dalje igrati a to im je najbitnije :)

Iako gube dosta s RMAH, jer 1€ i 15% nije uopće malo a transakcija je bilo na tisuće no tko zna koliki su im troškovi održavanja RMAH, i ljudi i ugovor s paypalom i petljancije, a i tehnički problemi s AH i RMAH su tu, ima dosta toga koje ne znamo i odluka im nije bila jednostavna, pa samo prije 3 tjedna Josha su pitali hoće li biti AH ukinuta u expanziji i rekao je ne, da su svjesni da AH ima problema ali da će to biti riješeno kvalitetnijim dropom i da je AH sama ko sebi kvalitetno rješenje koje bi za sobom povelo hrpu drugih problema, i paf, tri tjedna kasnije...ovo :)  ako netko misli da je ovo napravljeno radi prigovora jer ovo nije u duhu Diabla i smanjuje igrivost..hm...mooožda i je to ali moguće da je odluka vezana za RMAH i ovo pad prihoda i sve poteškoće navedene gore :)

Cheers :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:39 (amanar).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene samo živcira ona pretpostavka koja je najčešća, a to je da je developerima 1 dan palo napamet ukinut AH i da su ga ukinuli, pa onda sav flame...Očito je bila duga i teška odluka, čak nude i refund (ako je istina), zbog nekih razloga nama nepoznatih se to sve ukida. 

Mi samo možemo nagađat, ali tome ne vidim smisla, ali možemo diskutirat posljedice.

Po meni, AH je trebao biti još malo doređen, ali solidan. Istina je da ja još nisam u d3 u par stotina sati igranja našao upgrade, sve kupljeno na AH, ali možda bi Loot 2.0 to promjenio...U svakom slučaju ovo šteti ljudima koji nisu voljni visit po 10 različitih vrsta foruma dok ne prodaju svoj cijenjeni item, te isto toliko da si nabave neki novi.

Ja se samo nadam da će uvest nekakvu vrst tradea koja je sigurna za sve, scammer-proof koliko god je to moguće. Botovi me ne diraju, jer uvijek ih je bilo, uvijek će ih i bit, nadam se da rade na prevenciji toga ali opet su to špekulacije...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eld kaže...
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...
GuitarMaster kaže...
endeva kaže...

Ako ce svi razmisljati kao ti, a vjerojatno hoce, onda ce AH vec sutra postati beskorisna i mogli su je odmah ugasiti a ne cekati 6 mjeseci. A neka igra kome se igra za paragone. Meni se ovo potrefilo sa opremanjem zadnje klase pa u svakom slucaju nemam namjeru vise ista kupovati.

tak razmišlja več jako puno ljudi ...... zakaj kupovat i davat neke biljone za neki item da možeš farmat mp 10 kad pada isto ko i na majim mp-ejima , meni na mp 10 nije pao niti jedan vrijedan item(moje iskustvo ), dok na manjim je palo jako puno dobrih itema ... po meni bi trebali svi itemi biti acc bound i sva sreča da maknu Ah........ jer to flipanje i ostale pišdarije nemaju veze s igranjem i geranjem kakvo večina igrača želi ....najbitnije je kraftanje samo neka to slože kako treba da i rare item može bit odličan  i da nemamo svi iste heroje jer izgledamo ko klonovi {#} mislim na opremu koju nosimo ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:57 (ESepulTribE).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je u 50 sati igranja koliko dizem novog barba palo 115 legendi od toga sam prodo samo 2 obe po 10 milja sve ostalo je smece,naravno ne moram napominjat da je to na mp10,a najvrijedniji item na kojem sam zaradio 250m mi je pao na mp5 prije par mjeseci...tako da je i red da uvedu loot 2.0 jer ovo rusi moral ljudima da igraju na najvecoj razini a za to nema nikakve nagrade...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Želio bih samo jednu stvar reći u vezi micanja AH-a i Loot 2.0, i zašto je potrebno to micanje (koliko vidim puno ljudi to ne shvaća).

Koliko god će itemi biti bolji nakon Loot 2.0, to ništa ne znači ako AH ostaje, jer će se samo pomaknuti granica "prosječno dobrog itema".

Apsolutno će sve ostati isto jer ćeš na AH-u moći naći puno bolji item od tvog dropanog.

Mislim da je kombinacija Loot 2.0 + micanje AH-a stvarno najbolja stvar koja se može dogoditi Diablu 3.

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Meni je u 50 sati igranja koliko dizem novog barba palo 115 legendi od toga sam prodo samo 2 obe po 10 milja sve ostalo je smece,naravno ne moram napominjat da je to na mp10,a najvrijedniji item na kojem sam zaradio 250m mi je pao na mp5 prije par mjeseci...tako da je i red da uvedu loot 2.0 jer ovo rusi moral ljudima da igraju na najvecoj razini a za to nema nikakve nagrade...

slažem se ...to i ja velim.... zakaj farmat mp 10 i imat top iteme koji koštaju da glava zaboli kad pada na manjim mp-ejima isto ko i na velikim .......gle ako ubiješ elite za 3 sec na mp 10 normalno da budeš tam igral, ali ako to traje više od toga nema svrhe bolje igrat manji mp i radit puno runova {#}po meni osobno nebi nikad dao 2bil za jedan item, jer to ne nafarmaš nikad pa ni onda, a flipanje to meni nije igra ne igram Ah zato loodilo kaj budu ga maknuli{#}a onda kaj dropa dropa valjda mi koji imamo pun kufer sati igranja bumo i nekak nagrađeni {#}

12 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Želio bih samo jednu stvar reći u vezi micanja AH-a i Loot 2.0, i zašto je potrebno to micanje (koliko vidim puno ljudi to ne shvaća).

Koliko god će itemi biti bolji nakon Loot 2.0, to ništa ne znači ako AH ostaje, jer će se samo pomaknuti granica "prosječno dobrog itema".

Apsolutno će sve ostati isto jer ćeš na AH-u moći naći puno bolji item od tvog dropanog.

Mislim da je kombinacija Loot 2.0 + micanje AH-a stvarno najbolja stvar koja se može dogoditi Diablu 3.

pa i zbog RMAH-a je prestalo igrat jako puno ljudi ...jer gle ti farmaš i igraš po 2000 sati da se opremiš (i onda se ne opremiš ako ne flipaš) , a neko dojde i opremi se za par minuta kaj  prevleče karticu ..ma daj fak...... puno ljudi si misli zakaj da se mučim i igram uopće tu igru kad sve možeš kupit za eure, a drugi nemaju vremena za igru i njima je bolje da kupe za eure (nikak svima udovoljit ) .. za kaj igraš onda to ako nemaš vremena jednostavno nisi za tu igru ili budeš igral jako jako dugo jer je to farmerska igra, a ne oni su iz nje napravili bot igru i da ubiru zaradu i to im se obilo zato i vjerovatno makivaju Ah jer su vidli da su jako pogriješili {#}

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo je takva igra u koju jednostavno trebas ulozit puno sati igre,kome se to ne svida i ne pase mu nek igra nesta drugo.I sad ce to izgledat kako je trebalo na pocetku,farmanje i nagrada za ulozene sate u igru ce bit upgrade i toe to nema tu filozofije.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li onih, kao što sam ja, što će nastavit igrat bez ekspanzije? Mene samo zanima hoće li mi imat onda smisla prodavat oružja tipa EF sa cd, koji sad vrijedi, a poslije je upitno hoće li... I tako neke stvari?

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Loot 2.0 ne rjesava problem losih dropova, samo ukidanje AH rijesava taj problem. Loot 2.0 poboljsava itemizaciju u smislu "peglanja" legendarnih tako da ce ih puno vise biti korisno, procati ce razne skillove i slicno. Isto tako nece biti vise low level / high level legendarnih nego ce lvl svih legendarnih koji dropaju zavisiti od tezine na kojoj igras (npr. na infernu su sve legendarne najveci lvl), tako da biu trebao biti OGROMAN broj itema na raspolaganju. Tu je jos i enchanting, mogucnost mijenjanja jednog stata na itemu itd.

17 godina
neaktivan
AFARON kaže...
XSX kaže...

Loot 2.0 ne rjesava problem losih dropova, samo ukidanje AH rijesava taj problem. Loot 2.0 poboljsava itemizaciju u smislu "peglanja" legendarnih tako da ce ih puno vise biti korisno, procati ce razne skillove i slicno. Isto tako nece biti vise low level / high level legendarnih nego ce lvl svih legendarnih koji dropaju zavisiti od tezine na kojoj igras (npr. na infernu su sve legendarne najveci lvl), tako da biu trebao biti OGROMAN broj itema na raspolaganju. Tu je jos i enchanting, mogucnost mijenjanja jednog stata na itemu itd.

Istina, ali ipak se ne bavi samo legendary itemima, jer donosi i "smart drop" i još dosta toga.. Ali da, micanje AH-a je u biti glavno za rješavanje "loših" dropova.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ima li onih, kao što sam ja, što će nastavit igrat bez ekspanzije? Mene samo zanima hoće li mi imat onda smisla prodavat oružja tipa EF sa cd, koji sad vrijedi, a poslije je upitno hoće li... I tako neke stvari?

Prodaj ga sto prije jer ces vjerojatno kupit na kraju ekspanziju, a s ovime ces bar nesto golda dobit....no gdje je treci mjesec, ima jos vremena za igranje.

Da bar znamo koje cemo sve stvari trebati za iteme, re-roll is ve ostalo pa da se opskrbimo na AH s tim stvarima.

Mozda ne bi bilo lose kupit par gemova i oskrbit se njima jer imam feeling da ce uistinu biti problem oko kraftanja kada ukinu AH i dode ekspanzija.

Ako ima ovdje netko tko je diplomirao ekonomiju, neka objasni ostalim ljudima sta je bio problem AH i malo o vrijednosti golda kojeg je bilo svakim danom sve vise i vise (to je kao da sada neki biser kod nas odluci da bi Hrvatska trebala kao sumanita stancati lovu.....ovako smo losi, a s time bi otisli u jos vecu propast posto novac ne bi imao nikakvu vrijednost, a Blizzard ocito nije razmisljao o tome dok su radili AH te kada su odredivali limite na GAH/RMAH).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...
1.Lovac kaže...

Prodaj ga sto prije jer ces vjerojatno kupit na kraju ekspanziju, a s ovime ces bar nesto golda dobit....no gdje je treci mjesec, ima jos vremena za igranje.

Da bar znamo koje cemo sve stvari trebati za iteme, re-roll is ve ostalo pa da se opskrbimo na AH s tim stvarima.

Mozda ne bi bilo lose kupit par gemova i oskrbit se njima jer imam feeling da ce uistinu biti problem oko kraftanja kada ukinu AH i dode ekspanzija.

Ako ima ovdje netko tko je diplomirao ekonomiju, neka objasni ostalim ljudima sta je bio problem AH i malo o vrijednosti golda kojeg je bilo svakim danom sve vise i vise (to je kao da sada neki biser kod nas odluci da bi Hrvatska trebala kao sumanita stancati lovu.....ovako smo losi, a s time bi otisli u jos vecu propast posto novac ne bi imao nikakvu vrijednost, a Blizzard ocito nije razmisljao o tome dok su radili AH te kada su odredivali limite na GAH/RMAH).

Nije problem u samom blizzardu nego u boterima i farmerima koji su nudili gold jeftinije od samog blizzarda. A sada gase AH pošto vide da im je borba s njima uzaludna.

15 godina
neaktivan
Diablo 3
Ajde mi sad recite sta da ja sad radim sa svojim zlatom koji sam skupljao kao hrcak...imam 1.5b dali da potrosim to na neki item ili gemove i ostale gluposti za craftanje.Sta bi vi da ste na mom mjestu...sacekati jos neko vrijeme ili sad poceti sa nabavkom.Vidim da su cijene gemova skocile.Ahhh zasto se nisam rijesio tog golda kad je bilo vrijeme,sad nebi bio u problemima...:P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice