Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Kakve se to price pricaju da ce Blizzard stavit lokot u bravu na AH?

Jesu to samo neke bezveze glasine ili je mozda ima nesto u tome?

Meni to osobno nema smisla i ne vjerujem u to jer mislim da previse love dizu na tome da bi ukinili AH.

Ma nece ali ipak ce se popravit situacija po pitanju igrivosti jer ce najbolji legendariji biti bind on account, pa ce imat smisla farmat si bolju opremu, a AH ce i dalje biti za dobre zute iteme ,neke random legendarije i gemove i dustove (gemovi i dustovi se najvise prodaju) a i izrada armora ce biti dovedena u red pa ce dustovi i gemovi doci jos vise do izrazaja na ah... po meni to nije lose u principu slicno je wow sistemu za najbolje iteme pvp i pve ides u raidove ili igras arenu a opet ima nekih itema koji padaju i nisu BOA pa se prodaju na AH, da su odpocetka uveli taj sistem u diablo bilo bi bolje a ne tata mi ima 1000eur viska idem si opremit lika...a nas ostale ko hebe. Palo mi je dosad jedno 50 legendarija i svi su postali fiery brimstone :D tolko o dropu.

my2 cent

13 godina
neaktivan
Diablo 3

I za kraj ako netko nije jos vidio sve vezano za ekspanziju evo sve na jednom mjestu ,full recap: http://www.diablofans.com/news/1984-the-massive-expansion-recap-everything-we-know-so-far/

{#}

Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer brat igrao, i pao mu mempo s 4% cc, otišao za 480M golda. 

Dobar ulov,  u pola sata 12legendi mu palo, od toga je jedan mempo.

Ima dečko sreće.  

Đuro#2155
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Jučer brat igrao, i pao mu mempo s 4% cc, otišao za 480M golda. 

Dobar ulov,  u pola sata 12legendi mu palo, od toga je jedan mempo.

Ima dečko sreće.  

Da ima, a ja igram ko lud i non stop i ne padne mi nista :) To je ono mi koji imamo preko 1000 sati igre i ne dobijemo nista a neki lik dojde sa 20 sati igre i prodaje na chatu mempo sa 6chc, i jos pita dali vrijedi što. 

16 godina
Diablo 3

Sad kada paragon ide u nebesa, što je sa mf i gf. Da li će i to rasti u nedogled?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxi kaže...

Sad kada paragon ide u nebesa, što je sa mf i gf. Da li će i to rasti u nedogled?

Da, to i mene zanima, sta ce biti s MF i GF?

Ima netko kakvu info?

@ mArkoman

Zasto bi vec sada prodavao gear? Jedino ako ti bas treba neka lova, inace bolje sacekaj s prodajom (pogotovo radi re-roll koji ce ionako ok iteme moci jos vise poboljsat (uz malo srece, ofc)).

Koliko vidim imas barba na paragon 100 (nema gear na sebi i prvi ti je na profilu) pa ti se  definitivno i bez nekog razmisljanja vise isplati dici na 100 sve sta mozes (sta ces bezveze jos gurat jednog barba na 100 kada si blizu s monkom i npr. wizom).

Osobno sam na paragon 79 s barbom i njega tjeram do 100 (samo sto ja to laganini, bez neke zurbe...ima vremena) i tek onda mozda krenem dizati wiza na neki paragon (trenutno je lvl. 60 i nisam ga uopce igrao, samo digao).

Sto se tice igre, zadnjih par dana mi se desava nesto cudno tj. na Act II nailazim na hrpu elite-a i prekjucer mi je na MP6 i na Act II u cca  dva i pol sata h max palo 8-9 legendary-a.

Sinoc sam malo igrao i opet sam na Act II naisao na vise elite-a nego inace.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
maxi kaže...

Da, to i mene zanima, sta ce biti s MF i GF?

Ima netko kakvu info?

@ mArkoman

Zasto bi vec sada prodavao gear? Jedino ako ti bas treba neka lova, inace bolje sacekaj s prodajom (pogotovo radi re-roll koji ce ionako ok iteme moci jos vise poboljsat (uz malo srece, ofc)).

Koliko vidim imas barba na paragon 100 (nema gear na sebi i prvi ti je na profilu) pa ti se  definitivno i bez nekog razmisljanja vise isplati dici na 100 sve sta mozes (sta ces bezveze jos gurat jednog barba na 100 kada si blizu s monkom i npr. wizom).

Osobno sam na paragon 79 s barbom i njega tjeram do 100 (samo sto ja to laganini, bez neke zurbe...ima vremena) i tek onda mozda krenem dizati wiza na neki paragon (trenutno je lvl. 60 i nisam ga uopce igrao, samo digao).

Sto se tice igre, zadnjih par dana mi se desava nesto cudno tj. na Act II nailazim na hrpu elite-a i prekjucer mi je na MP6 i na Act II u cca  dva i pol sata h max palo 8-9 legendary-a.

Sinoc sam malo igrao i opet sam na Act II naisao na vise elite-a nego inace.

Ja konstantno farmam Vault of assassin mp10,i svaki put ima minimalno 7 elita rekord mi je bio 10 elita,a rijesim to zacas jer mapa nije prevelika,tamo se najvise isplati farmat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 10:50 (XSX).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prije par minuta sam pokrenio D3 i krenio s Act 3, odmah sam isao do Skycrown Battlements i nasao na tako malo mjesta osam elitea.

@ XSX

Nije stvar u farmanju, svi znamo za VOA ili za npr. , vec u tome da je bilo vise, puno vise elitea nego inace kao sto sam ih i danas pokupio na Act 3 + odmah jedan zeleni legendary.

Da je bilo toliko elite-a na npr. Skycrown Battlements, samo to bi farmao.

Nego, od kako je dosao 1.0.8, ipak mi je draze rokanje po Act 1 i cini mi se daleko efikasnije od VOA (nemam vise volje stalno bauljat po VOA).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxi kaže...

Paragon ti neće više davati one statse koje je davao do sada.

17 godina
neaktivan
Larn81 kaže...
mArkoman kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

Isplati ti se jer likovi na paragon 100 ce jos neke bonuse dobit (kao nagrada za grindfest) ali onaj ko nema ni jednog lika na 100 a ima sve likove na lvl60 vise mu se isplati dici ih sve do paragon 50, pa eventualno jednog do 100 ak bu vremena :D

Nije baš tako. Svejedno je koga do kojeg levela dižeš, gleda se samo experience, a ne level. Tako da se najviše isplati igrati s likom s kojim najefikasnije (najbrže) farmaš.

17 godina
GuitarMaster kaže...
Larn81 kaže...
mArkoman kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

Isplati ti se jer likovi na paragon 100 ce jos neke bonuse dobit (kao nagrada za grindfest) ali onaj ko nema ni jednog lika na 100 a ima sve likove na lvl60 vise mu se isplati dici ih sve do paragon 50, pa eventualno jednog do 100 ak bu vremena :D

Nije baš tako. Svejedno je koga do kojeg levela dižeš, gleda se samo experience, a ne level. Tako da se najviše isplati igrati s likom s kojim najefikasnije (najbrže) farmaš.

Da, ali mislim da ipak neće zbrajati dodatno za lika s kojim si npr. igrao još 200 sati nakon što je došao do Paragona 100. 

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
neaktivan
Diablo 3

danas odigrao jedan run 23 min

samo W holow i misery (svi dungeoni otvoreni osim onog najboljeg u misery)

i 55231338 exp

odlicno za exp run

zbunite zastore ja sam se spustio
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:34 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da, ali mislim da ipak neće zbrajati dodatno za lika s kojim si npr. igrao još 200 sati nakon što je došao do Paragona 100. 

On misli da treba iznova dizati lika s kojim najbrže igraš. Evo recimo vidim da tiitou34 diže četvrtog barba.

My global position systems are vocally addressed
17 godina
EraserHead kaže...
TomoR kaže...

On misli da treba iznova dizati lika s kojim najbrže igraš. Evo recimo vidim da tiitou34 diže četvrtog barba.

Ah, OK, moja greška.

Ja ću valjda dovuć svoju jadnu DH do Paragona 100, za ostalo ćemo vidjeti...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo sam jos jednom probao otici na istu rutu tj. Act 3 i Skycrown Battlements (port na Stonefront i odmah vrata na lijevoj strani) te me ovoga puta docekalo sedam elitea i dva treasure goblina (jedan je sigurno Puzzle ringa s followera).

Uistinu se ne sjecam da je prije tako puno elitea bilo na tome mjestu + treasure goblin.

Je li mozda jos netko primjetio povecani broj elite-a? Ili ih je uvijek na navedenom mjestu bilo tako puno (osobno se ne sjecam bas da ih je bilo bas toliko na navedenom mjestu)?

Edit:

Nakon Skycrown Battlements sam napravio teleport na Stonefront gdje se nalazilo pet elite-a + Keywarden + treasure goblin od ring (opet Puzzle ring).

Znaci, Act 3, na dva mjesta me docekalo sveukupno 12 elite-a, standardno Keywarden i 3 treasure goblina (dva od puzzle ringa (nisam jurio kao manijak te sam isprobavao jos neke skillove na followeru pa je to raylog zasto sam uspio uhvatit dva t. goblina)).

Ocito nije slucajnost posto sam sinoc na Act 2 naisao na poveci broj elite-a, kao i danas dva puta na Act 3.

Edit 2:

U The Keep Depths Level 1/2/3:

Trinaest elite-a i tri treasure goblina (mislim da su jedan ili dva dosla od Puzzle ringa) na sve tri razine zajedno.

Sada sam definitivno uvjeren da ima vise elite-a nego prije (za svaki slucaj sam na The Keep Depths nakon drugog ubijenog elite-a poceo uzimati screenshotove kada bi naisao na koji elite).

Ovo pisem iz razloga sto me zanima je li netko jos primjetio povecanje broja elite-a ili je i prije ih toliko bilo, samo nisam toliko obracao paznju gdje i kada ih nalazim u tako vecem broju.

Od nekih korisnih itema nisam dobio dobio bas nista (no nije o tome rijec jer sam navikao na te legandary gluposti koje padaju), samo dva legendary itema tj. Windforce i The Tormentor (oba su standardna smeca koja nam padaju svaki dan).

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:38 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo, na Paragonu 91, prvi puta iz zlatnog kovčega "ispala" legenda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Lijep osjećaj, ja još pamtim kad mi je iz običnog u KD2 ispao EF, doduše ultra loš, al je predobar osjećaj vidit ga ;)

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Lijep osjećaj, ja još pamtim kad mi je iz običnog u KD2 ispao EF, doduše ultra loš, al je predobar osjećaj vidit ga ;)

Prije par dana sam dobio svoj prvi EF....nisam mogao vjerovat koliko je bio los...hahahaha...ne znam jesam vidio ikada losiji. {#}

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Prva legenda na HC kad sam prešao lvl 60 mi je ispala iz chesta, koji je to tek osjećaj, kako su prije legende na HC vrijedile, sa svakom sam zaradio dobru lovu. 

A sad prašina postala, ne baš kao na SC.

Eh to su sjećanja 

Đuro#2155
17 godina
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Iz "običnih" chestova mi je u ovih nx100 sati ispalo 2-3 legende ako se ne varam.

Evo i slikice, skoro od svih plavih nisam ni vidio crtu u nebo, no i zvijezda na minimapi je dušu dala.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

windforce :D

Đuro#2155
17 godina
Franjo15 kaže...
TomoR kaže...

windforce :D

Da, i nije baš neki {#}

Ali čovjeka svejedno veseli.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Iz "običnih" chestova mi je u ovih nx100 sati ispalo 2-3 legende ako se ne varam.

meni su dosad skoro sve legende (a bilo ih je ukupno za na prste pobrojati) ispale iz nekih ćupova i raznog smeća koje sam slučajno pogodio. :/

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanjce:

Zelio bih netjaku naruciti PS3 Diablo3 pa me interesira koji site je pouzdan i ima mogucnost dostave u RH?

Hvala na oadgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test user kaže...

Pitanjce:

Zelio bih netjaku naruciti PS3 Diablo3 pa me interesira koji site je pouzdan i ima mogucnost dostave u RH?

Hvala na oadgovorima.

još nije u prodaju krenulo, trebalo bi uskoro izaći, tj. sad u 9. mjesecu, što sigurno i znaš. 

A pogledaj kod nas jel nekto od dućana koji imaju opremu i igre za ps ima neki preorder. A cijena će ti izvana svugdje manje više biti ista, plus što ćeš morati platiti i poštarinu i čekati na to. 

Đuro#2155
13 godina
neaktivan

Infomarket

Suba
12 godina
Test user kaže...

Pitanjce:

Hvala na oadgovorima.

najbolje ti je naručiti sa zavvia, ne naplačuje se poštarina i igra dode u roku 7 dana, i dosta je jeftinije nego kod nas 50-100 kn jeftinije ako ne i više

Gadget freak
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...

Imam dojam da ćeš se puno načekati...

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

Imam dojam da ćeš se puno načekati...

meni to ne smeta, volio bi još barbu nakon WD-a dignut na paragon 100. a ako ekspanzija dođe do kraja godine, ništa od toga.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice