Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Bukva kaže...

Evo nakon kojeg tjedna igranja, početnog kapitala od ispod milje i paper DPSa ispod 30k, uspio sam složiti lika za faceroll MP4, dok petica je igriva sa DPS strane, ali većina toga je one-shot-one-kill.

LINK na DH

P.S. jedino u godnju cifru nisam računao gear koji mi je stvarno pao (žuti necraftani).

opet radis glass cannona zbog kojeg si i prestao "igrati"....

MP5-6 ti je maximum kojeg DH moze farmat....a za MP7 ti treba cca 1B za cijelog opremit....a i onda je  max MP8.....saka njih moze MP10 solo....al ak idu na MP10 onda su nakrcani s LS+LoH+Shield+Granades (veliki AoE)....

14 godina
neaktivan
Munk kaže...

neko ima error 37 ?? opet su im pali serveri

maloprije sam igro, meni radi uredno nemam nikakav error.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Test user kaže...
Bukva kaže...

Evo nakon kojeg tjedna igranja, početnog kapitala od ispod milje i paper DPSa ispod 30k, uspio sam složiti lika za faceroll MP4, dok petica je igriva sa DPS strane, ali većina toga je one-shot-one-kill.

LINK na DH

P.S. jedino u godnju cifru nisam računao gear koji mi je stvarno pao (žuti necraftani).

MP5-6 ti je maximum kojeg DH moze farmat....a za MP7 ti treba cca 1B za cijelog opremit....a i onda je  max MP8.....saka njih moze MP10 solo....al ak idu na MP10 onda su nakrcani s LS+LoH+Shield+Granades (veliki AoE)....

možete reći, koje klase se najbolje snalaze na MP10? ja igram s WD, trenutno sam na MP5 a na MP6 isto mogu ali me tu i tamo elitovi ubiju, pa rađe igram na MP5.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan

to ti je sve relativno..ja igram sa wizzom i mogu peglat solo mp5-6.. mogu i 7 ali onda poginem na elitama 2-3 puta pa nije produktivno..a kad sam u partiju peglamo mp10 bez problema...ja i gram moj na cc i paše mi gužva jer konstantno imam magiju i nemogu me praktički udarit(non stop smrzniti)..a s druge strane frend ima barbara i on solo pegla mp10 jer ima jaki armor i res i rjetko kad umire plus što u startu on i monk imaju 30% jači armor na fizički udar..

dobus
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

možete reći, koje klase se najbolje snalaze na MP10? ja igram s WD, trenutno sam na MP5 a na MP6 isto mogu ali me tu i tamo elitovi ubiju, pa rađe igram na MP5.

mogu sve al ovisi koliko imas para/srece/prijatelja/vremena......

Cilj dolaska i igranja na MP10 a vrijedi isto i za bilo koji drugi MP, je vrijeme potrebno da se prijede jedna mapa ( ili ubije prosjecni elite pack)

Nema smisla trosit vrijeme na visokom MP-u ako je vrijeme prolaska (kill-a) brza na nizem MP-u....

npr:

Keep2 [full clean] na MP8 mi treba 20min (napunim jednu i pol kockicu)

Keep2 [full clean] na MP6 mi treba 10min ( u 2 runa napunim 2 kockice)

16 godina

Radim glass cannon jer je jeftin (dodaj na ovu moju opremu i dodaj +AR i cijena ide nebu pod oblake) i ja prije nego što sam presto igrati nisam imao glass cannon DH (ispod 30k DPSa (zapravo ako se ne varam bio je oko 25k) teško da je i prošlo ljeto se moglo definirati kao glass cannon). A, kako rekoh, na nižim MPevima možeš taj glass cannon armor malo off-setat u više tank build sa PS + Gloom.

Glass cannon je zapravo jako zabavno za igrati, samo treba nešto veći skill za njega (što donosi i veće frustracije kada lupiš određene affixe) i danas je on... Ne znam kako da se izrazim - sam sebi pobija svrhu. Glass cannon je high risk - high reward način igre, a trenutni meta game je - povuci cijelu instancu i zabij sve NPCje (zajedno sa bossom, eliteovima i goblinom) u nekom mračnom kutku (hi Barbs o/ ).

Koliko mi treba da efektivno soloam MP10, ne znam jer idem stepenicu po stepenicu, a love imam taman da si mogu jedan novi gem craftat, ali... Cilj mi je bio doći do MP5 u relativno kratkom roku, što sam i napravio, iako isto razni stručnjaci (ovo nije išlo tebe, da se krivo ne razumijemo) spominju basoslovne svote. Vjerujem da za kvalitetno farmanje desetke trebaš prodati bubreg, sestru i dići kredit, ali to i jest cijela poanta D3a.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
Test user kaže...

Ja igram mp10 sa gearom od monka + manti i dml, nemam ni ls ni loh. Imam 430k DPS sa archeryem (50 paragorn), ako igram sa steady aimom onda imam 500k DPS, imam još 550 all resa i 60k hp-a. Nekad igram sa trapsima a nekad sa rapid fire - bombardent. Regen hatreda, sa bolama ili cluster grenadama. nije baš da umirem , mada moram poprilično paziti.

Al, ne isplati se, nemjerljivo lakše (tj brže) je sa monkom nego sa dhom, zas.rali su klasu do bola.

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dali je moguće promjeniti ime i prezime na battle.net? kad sam uzeo d3 stavio sam neko bzvz ime, i sad bih to htio promjeniti.

0 0 hvala 0
14 godina
Test user kaže...

Argh, kakve bedastoce te dezinformacije. 

Farmam sa DH solo mp10 i solo mp10 uberze bez problema, kao i vecina DH koje znam (elite kill ispod 15 sec). I nitko, apsolutno nitko ne igra sa LS, LOH, Shield ili nedaj boze beskorisne granate. I to bez multi B geara. No, da ne ulazim u daljnje raspre, evo par linkova sa foruma:

- mp10 uberzi sa 9.3M gearom (M, ne B)

- moja malenkost, "budget" mp10 ghom kill na ptru ( <1B, ~400 all res, samo +9 disc, bez ls/loh/shield geara)

- ponovo malenkost, jos "budgetniji" gear - oko 500M u to doba (1.0.7), low armor, ~350 all res, +9 disc. bez ls/loh/shield geara - mp10 molten perma tanking, i skroz pristojan kill time za 500M (ok bez gema).

A ako vec spominjemo DH gear od podosta B, onda dobijes mp10 farming ne puno losiji od top barbara:

Je, DH gear je skuplji, i da, buildovi su malo kompliciraniji za izbalansirati nego ww barb/cyclone monk, ali jednom kada se sve poslozi, moze farmati vise mp bez nekih vecih problema.

EDIT - da odma izbjegnem komentare o efikasnosti, ovim postom ne ulazim u raspravu koja je klasa efikasnija za sto, samo odgovaram na netocne tvrdnje gorekvotanog :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 15:48 (mcf).
14 godina
GoodAngel kaže...

Sve se snalaze, ako ti je do zabave, igraj/levelaj onu koja ti se najvise svidja. Ako ti je do zarade/dropova/efikasnosti, vrti WW/Rend Barb. BTW, imam te na listi, zovnem te sutra ili preksutra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 15:58 (mcf).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz ekipa,

jedno pitanje skupio sam nekog novca na battle net balansu i sad bih htio prebaciti to na paypal. S obzirom da sam poodavno prestao igrat diabla 3 intereseje me kako da prebacim to najbolji nacin. Jedno rjesenje je da kupim gold i onda ga ponovo prodam ovaj put na paypal, pa me intersuje da li se to isplati. Kako ide to s prodajom golda opet kazem ne igram diabla odavno prodaje li se gold regularno ili slabo, ili ako neko ima neko drugu pametnu ideju. Nemam prijatelja sa kojiima bi mogao obavit transakciju putem rmaha pa da prebacim pare na njihov pp tako da to otpada.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

hmm meni DH nije nikako sjeo.. igrao sam ga sa monkovim gearom, dosta EHP-a i DPS-a.. ne znam cifre sada na pamet, nisam igru 3 mj. upalio..

u glavnom činilo mi se da nije ni do bubrega monku. čini mi se čak da je DH imao veći unbuffed DPS od monka, no opet je monk bio 10 puta brži i efikasniji.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

Sve se snalaze, ako ti je do zabave, igraj/levelaj onu koja ti se najvise svidja. Ako ti je do zarade/dropova/efikasnosti, vrti WW/Rend Barb. BTW, imam te na listi, zovnem te sutra ili preksutra.

s barbom krećem nakon WD, iz razloga što mi je preslab pa se nadam da ću do 100 paragon levela opremit ga boljom opremom što mi skupi WD. zato sam i izabro WD za paragonanje, jer mi je s njim bilo najlakše na infernu. pa reko da ću s njim onda skupit neke dobre iteme, za ove ostale i za sad sam si par likova solidno opremio ali još to nije dovoljno dobro za neke visoke MP lev.

na putu sam, tek se u nedjelju vraćam. danas oko 6 idem na put, tako da me nema do nedjelje. pa mi se onda javi, pozdrav.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 16:34 (GoodAngel).
15 godina
neaktivan
morgot kaže...

Pozz ekipa,

jedno pitanje skupio sam nekog novca na battle net balansu i sad bih htio prebaciti to na paypal. S obzirom da sam poodavno prestao igrat diabla 3 intereseje me kako da prebacim to najbolji nacin. Jedno rjesenje je da kupim gold i onda ga ponovo prodam ovaj put na paypal, pa me intersuje da li se to isplati. Kako ide to s prodajom golda opet kazem ne igram diabla odavno prodaje li se gold regularno ili slabo, ili ako neko ima neko drugu pametnu ideju. Nemam prijatelja sa kojiima bi mogao obavit transakciju putem rmaha pa da prebacim pare na njihov pp tako da to otpada.

Ja bi na tvom mjestu probao snajpat neki item i onda ga prodat na paypal.

Izaberi par itema s određenim statsima i stalno refreshaj.

17 godina
Diablo 3

mcf, molim te link na tvojeg DH da znam u kojem smjeru trebam ići.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kako je to kad frendu umre HC 60(100) nakon upozorenja da ne igra jer mi se čini da ima dosta laga? - {#}

uzas...malo je preokrutan taj HC, al jbga :)

14 godina
TomoR kaže...

mcf, molim te link na tvojeg DH da znam u kojem smjeru trebam ići.

Hvala.

Ako pricamo o mp8-10, problem je sta nema bas univerzalnog smjera, tj. geara/builda, osim sto ti treba sto vise glooma (sto veci health pool, to je veci effective dps). Gloom je nekakva baza builda recimo - uz dobar dps pod gloomom mozes tankat bilo sta, a ne trebas kupovati ls/loh/high res gear.

Prvo vidi da li ti bolje lezi Manticore (veci damage, ali spor, slabo procesira life steal, obicno zahtjeva CD/+disc/Preparation gear) ili Calamity (slabiji, brz, dobro proca life steal, freeze etc, bolji survivability, oslanja se na +dmg, +avg dmg/Night Stalker ).

Ja igram sa Calamityem - za ubere obicno stun bola/echo traps build (+bola dmg na SoJ/Quiver, +trap dmg na Chest, ~3 APS), a za farming obicno tanking build/perma gloom (volatile bola/echo traps/shuriken cloud/night stalker/~3.0APS) ili novi Rapid Fire 1.0.8 build (+RF CC na SoJ/Quiver, +Hatred na Chest, +bat, nesto nizi APS)

Trenutni profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shagot-2979/hero/7450528 - je rapid fire (fale hlace i nekih 50k dpsa, na wizu su) - 4 hatred generatora, MfD:Mortal Enemy i Venegece za hatred isto (perma rapid fire). Crit Chance nije maksimalan, radije idem na veci APS i Dex radi Sentrya (Sentry ne procesuira CC/CD, ali se skalira sa attack speed, weapon dmg i dex).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 19:14 (mcf).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Idem malo pičiti HC, ako je netko za ACT3 MP1 u igri sam. 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ako nekog zanima, mijenjam za str/all res/chc kombinaciju  ( može i sa manjim chc-om )

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Budući da nisam imao pametnijeg posla, išao sam vidjeti kakvog monka mogu dobiti za 150k. Nakon sat vremena prekopavanja AH na opremu sam potrošio ukupno 169k. Nisam očekivao mnogo, ali sam se na kraju ugodno iznenadio. Pa sam morao podijeliti s nekim. {#}

40k life

550 AR

1600 loh

65k dps

Znači, mp3-4 bez problema. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
pavlovs_dog kaže...

Budući da nisam imao pametnijeg posla, išao sam vidjeti kakvog monka mogu dobiti za 150k. Nakon sat vremena prekopavanja AH na opremu sam potrošio ukupno 169k. Nisam očekivao mnogo, ali sam se na kraju ugodno iznenadio. Pa sam morao podijeliti s nekim. {#}

40k life

550 AR

1600 loh

65k dps

Znači, mp3-4 bez problema. {#}

link

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad smo već kod toga na kojem MP se može igrati, mene zanima na kojem MP ja mogu sa ovim svojim monkom igrati a da ne poginem, a bojim se isprobati. 

Na HC naravno mislim. 

Sad igram stalno ACT3 MP1 nema problema. 

Koja su mišljenja.  

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008 

Evo i malo podataka na slici:

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 16:21 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

igraj act 1 mp 1 dobivat ces vise xpa sigurno

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azriel-2673/hero/15170262

evo link na 169k monka

link sa cijenama geara na kakve sam otprilike ciljao

http://upload.slike.com/?v=czP81.jpg

najskuplji item bila je ogrlica 45k, zbog nje sam prešao budget od 150k

možda je netko fulao nulu, kupljena na 1d 11h

također jedno od oružja i prsten (za 10k) došlo je sa emeraldom od 60% chd (bilo ih je dosta takvih po AH) i to mi nije jasno budući da sam kristal košta 250k

mislim, ako im je stalo prodat oružje/prsten za 10k, zašto onda ne izvade kristal i prodaju ga za 25 puta toliko

(niti jedan od ta dva kristala nisam iskoristio za build)

@franjo

možeš igrat mp3 bez problema, ali s obzirom na dps, najbolje ti je igrati mp1 jer brže ubijaš i imaš više exp po satu + manje su šanse da ćeš poginuti u slučaju nekakvog laga ili disca

1 0 hvala 0
17 godina

U zadnje vrijeme mi se cesto kupovina na AH ne odradi korektno. Kupim item skine mi golde ali se isti ne pojavi odmah u "completed" nego nakon par sati a bilo je slucajeva i nakon par dana! I to su, koliko sam uocio, vecinom jeftiniji itemi. Evo maloprije jedan chest armor za barbariana od 4M. Dogadja li se to jos nekome?

16 godina
Eld kaže...

U zadnje vrijeme mi se cesto kupovina na AH ne odradi korektno. Kupim item skine mi golde ali se isti ne pojavi odmah u "completed" nego nakon par sati a bilo je slucajeva i nakon par dana! I to su, koliko sam uocio, vecinom jeftiniji itemi. Evo maloprije jedan chest armor za barbariana od 4M. Dogadja li se to jos nekome?

O da, ja sam i ticket pisao :) Ali pojavilo se taman pred istek "zakonskog roka". Nekad mi ne dođe ni lova kad nešto prodam što je baš super a nekad itemi koje kupim na buyout. Probaj povući neki item s AH, to zna povući i onaj koji šteka pa se pojavi u pošti. U većini slučajeva pomogne.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Je li mi moze pomoc netko oko procjene ovog mojo-a, gledam po AH i stvarno ne znam za koliko bi ga proda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Kupi 7,8 itema od 2k i pošalji ih u stash, doće i onaj "pravi"

15 godina
Diablo 3

Evo ljudi unaprijed vam se svima ispričavam, obrisao sam vas sa friend liste. Malo će mi rođak igrat moj account, ja sam zauzet s faksom, a njemu je dosadno u životu jer je klinjo pa sam mu dao :D
Ima iskustva sa D2 i malo je već igrao mog barbara i monka tako da ima iskustva.
Ugl. obrisa sam sve tako da se nemojte naljutit. :P Kad se vratim aktivno u igru (za mjesec ili tako nešto) dodat ću vas sve :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Eld kaže...

Kupi 7,8 itema od 2k i pošalji ih u stash, doće i onaj "pravi"

{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice