Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moraš ga ubit jednom na MP10 , dobit ćeš recept.

Kad naučiš recept moraš ubit tri bossa na actu 1 koji će ti (opet na MP10) sigurno bacit organ.

Naravno prije svega toga otvoriš portale koje kraftaš sa ključevima koje si već skupio. 3ključa - 1 portal. Za svakog bossa ti treba jedan portal.

Tri organa pretvoriš u prsten kod draguljara.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 16:11 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako već imaš plan ne moraš ga više ubijat.tog lika u act4. a očito je da imaš plan. samo ga nauči kod blacksmitha.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Moraš ga ubit jednom na MP10 , dobit ćeš recept.

Kad naučiš recept moraš ubit tri bossa na actu 1 koji će ti (opet na MP10) sigurno bacit organ.

Naravno prije svega toga otvoriš portale koje kraftaš sa ključevima koje si već skupio. 3ključa - 1 portal. Za svakog bossa ti treba jedan portal.

Tri organa pretvoriš u prsten kod draguljara.

o hebote, pošteno su oni to zakomplicirali.

meni je od tri ključa, ispalo ovo.... http://www.pohrani.com/f/3y/12u/1wBnt6jT/screenshot001.jpg

e sad, imam nephalem 5 ali ne znam šta da radim s ovim kod onog healera?

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba ti 9 ključeva za 3 mašine tj. 3 portala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

aha, sad kužim. treba mi od onog na actu 1 ključ, i onog na actu 2 i onog na actu 3 a jel mi treba ponovo infernal machine recept za to od onog na actu 4 ili njega više ne moram? to bi mi bilo lako skupit, samo da ne moram ovog na actu 4 ponovo. on mi je mali problem.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

aha, sad kužim. treba mi od onog na actu 1 ključ, i onog na actu 2 i onog na actu 3 a jel mi treba ponovo infernal machine recept za to od onog na actu 4 ili njega više ne moram? to bi mi bilo lako skupit, samo da ne moram ovog na actu 4 ponovo. on mi je mali problem.

Ne, kad  jednom naučiš recept ne treba više, osim ako nisi zaboravljiv {#}

16 godina
Diablo 3

Ne, onoga na a4 vise ne moras.

Edit: monk je najgora klasa. {#}

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 16:46 (Ged).

1 5 hvala 1
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

Ne, kad  jednom naučiš recept ne treba više, osim ako nisi zaboravljiv {#}

aj dobro, ali moram još dva puta skupit po ta tri ključa na svakom actu po jedan na nephalem 5, .ebem li ih. :D a ja mislio, kad jednom skupim da će mi se otvorit portal pa ću onda koknut te smadove skupit organe i onda scraftat ring. ali ništa nije jednostavno, moraš se oko svega pomučit. :D

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ne, onoga na a4 vise ne moras.

Edit: monk je najgora klasa. {#}

ne ide te danas{#}

16 godina
Diablo 3

Proklet bio na Dan Borca 2014!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

na farm {#}

PS neki dr. ti je opalio TD haha

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Besmrtan je i legenda! {#}

Ako budem veceras gore, mozda bacimo jedan farm ako obecas da pristajes bar na nightmare!

Da jedan, dobio tri TD... ne znam zasto istina tako boli?!

0 0 hvala 0
12 godina
mamutarka kaže...
Darko1983 kaže...

Kako ljudi dođu do ovakve opreme: http://us.battle.net/d3/en/profile/Modz-1609/hero/21408645

pa svaki item košta najmanje po bilion... ja uspio skupiti 100M i ne mogu ništa

300k dmg lika napraviš za 20-30 eura, lijepo prodaješ stvari skupis lovu na battle net balance i opremiš se..

Ovisi kakvoga. Sa monkom se ne možeš ni približit tolikom dpsu za taj iznos, dok sa DH vjerojatno ne bi bio nekakav velik problem.

Za 30 eura dobiješ balansiranog 220-230k dps monka. To je maksimum koji možeš izvući za takvu lovu.

Pitaj bilo kojeg 300k dps monka koliko je zlata ulupao da dođe na tu cifru.

Za 30eura jedva da možeš dobiti dobar natalyas boots + ring combo.   :)

Danas 5 sati igre u full partyju na mp10, 30ak legendary itema, sve brimstoni :D

16 godina
pavlovs_dog kaže...
mamutarka kaže...
Darko1983 kaže...

Kako ljudi dođu do ovakve opreme: http://us.battle.net/d3/en/profile/Modz-1609/hero/21408645

300k dmg lika napraviš za 20-30 eura, lijepo prodaješ stvari skupis lovu na battle net balance i opremiš se..

Ovisi kakvoga. Sa monkom se ne možeš ni približit tolikom dpsu za taj iznos, dok sa DH vjerojatno ne bi bio nekakav velik problem.

Za 30 eura dobiješ balansiranog 220-230k dps monka. To je maksimum koji možeš izvući za takvu lovu.

Danas 5 sati igre u full partyju na mp10, 30ak legendary itema, sve brimstoni :D

Tako je. Evo pogled na ovaj account fino govori o dpsu kod likova. Svi su super opremljeni. 20e je nekih 500ak milijuna golda trenutno a za tu lovu neće ići za monka. Nekad razliku u samo 2-5k dpsa čini 100m+ tako da nije lako doći do cifre od 300k. Čudi me jedino što čeka ovaj lik, zašto nije WDa još ni taknuo, nije valjda da mu je ponestalo eura :P

Iako je igra evo sad će godinu dana već i moglo se nabasati na perf iteme, ovaj lik ima stvarno poveći niz near perf stvari na svojim likovima.Svaka čast, il' je imo sreće i stalno klikao po AH i eurići i razni forumi :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
14 godina
amanar kaže...
pavlovs_dog kaže...
mamutarka kaže...
Darko1983 kaže...

Tako je. Evo pogled na ovaj account fino govori o dpsu kod likova. Svi su super opremljeni. 20e je nekih 500ak milijuna golda trenutno a za tu lovu neće ići za monka. Nekad razliku u samo 2-5k dpsa čini 100m+ tako da nije lako doći do cifre od 300k. Čudi me jedino što čeka ovaj lik, zašto nije WDa još ni taknuo, nije valjda da mu je ponestalo eura :P

Iako je igra evo sad će godinu dana već i moglo se nabasati na perf iteme, ovaj lik ima stvarno poveći niz near perf stvari na svojim likovima.Svaka čast, il' je imo sreće i stalno klikao po AH i eurići i razni forumi :)

Ajme kakvi itemi ... pa to ne možeš vjerovat da postoji.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

onda za monka treba vise love nego za barba, moja barb ( http://eu.battle.net/d3/en/profile/mamut-2179/hero/990033 ) je ok opremljen a sva lova je vise manje s balancea, zarada od prodaje itema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

za svakog heroja treba golda, a količina ovisi o tome koliko želiš da ti bude e-penis. meni osobno najbolji barbar je pofa, jer znam koliko je vremena uložio u njega i nije nikad koristio karticu za peglanje. pošto je moj barbar skoro na 100 paragonu, tako da želim preći na novog heroja tj monka. tako ako netko želi dati neke smjernice kako napraviti build za brzo farmanje. budget bi bio 100M, smatram da je to dovoljno za mp3-4 farmanje. od weapona trenutno imam EF koji mislim da bi mogao biti koristan.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

za svakog heroja treba golda, a količina ovisi o tome koliko želiš da ti bude e-penis. meni osobno najbolji barbar je pofa, jer znam koliko je vremena uložio u njega i nije nikad koristio karticu za peglanje. pošto je moj barbar skoro na 100 paragonu, tako da želim preći na novog heroja tj monka. tako ako netko želi dati neke smjernice kako napraviti build za brzo farmanje. budget bi bio 100M, smatram da je to dovoljno za mp3-4 farmanje. od weapona trenutno imam EF koji mislim da bi mogao biti koristan.

ha dobar je za monka, i nema socket..probaj ga prodat i kupit str

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

za 100M možeš bez beda složit monka. ne računajući gemove. i to za puno više od mp3. ubodeš 4 innas seta, čizme i ring natalyia(naravno da ćeš kupit "loše" ali za jbg za tu cifru će bit ok) i craftaš shoulderse, gloves, bracers i amulet. na to ti još treba drugi ring kojih se može naći jako dobrih za 5milijuna i wpn. evo moj monk za kojeg mislim da ni nema gear u vrijednosti 100M možda može igrat i mp8 ako mi se baš da pazit . mislim da nisam niti jedan item platio više od 10M.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 23:18 (udarnik60).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ma meni je samo važno da nemoram kajtati nego uletiti kao s barbarom. mp3 mi je sasvim dosta, moj barbar je složen za 5m golda za mp3 i meni dosta. 

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Blizzard poklanja sav dupe-ani Gold (valjda pravu lovu) u dobrotvorne svrhe, te bana/rollback-a (ovisno o težini prekršaja) accounte koji su koristili glitch ili pomagali ljudima da ga koriste.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8796520380

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mamutarka kaže...
MaxonUniversal kaže...

ha dobar je za monka, i nema socket..probaj ga prodat i kupit str

hmm? Pa za monka mu i treba

13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz, evo konacno doso sa barbarom do lvl100 paragon http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/, pa bi sad ja krenuo sa nekim drugim likom i nikak se nemogu odlucit između wizza i WD-a pa ako moze neka preporuka, savijet, iskustva .... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 10:21 (mArkoman).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo da i ja svog lika promoviram, mislim da je to sad to, da sad više nemam šta kupovati i nadograđivati se dok ne skupim dobru lovu na HC.

Evo moj monk ima 73k life,  42k dmg kad buffam 48k, all resist 877, kad se ubaci barbar ide preko 1000 :D

I na paragon 17sam {#}

Pokupovao sam oružja s LS tako da ga imam 5.7, life regen 1480 i 1552 LOH, kad igram sa set shenlong, a imam još i won khim lau isto sam ga ulovio s LS, morati ću vidjeti kako mi ide bolje, ali mislim da set rastura. 

Evo i slikice malo (ako se vidi dobro upoće), kako vaši HC likovi?

Neki dan nam je kolega poginuo igrali smo zajedno na act1 mp1 valja ili 2, poginuo je od eksplozije, zeznuto. 
Nadam se da mene ne krivi, jer sam mu ja baš dao svoj skorn s kojim inače ne igram da proba malo kako ide s njime, dmg ide s njim preko 80k 

EDIT: 

a evo i link

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 11:18 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Kako se zove onaj lik sto ima preko 2mil dps unbuffed, bas me zanima gear

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Malo sam se igrao sa ovim monkom za 100 milijuna.

Ovo je maksimum koji sam uspio izvući, bez čekanja da snipam nešto na AH.

Znači, 60. level bez paragona.

24 movement speed + 6 pickup radius

Life = 34k

AR = 578 (sa OWE)

Armor = 4784 (sa STI)

DPS = 138k (42chc - 406chd - 33 AS)

ls = 2.7

life after kill = 2000

Sword + Echoing fury + 90% emerald = 43 milijuna

Amulet = 18 milijuna

Ostatak opreme zajedno sa 5 zelenih i jednim ljubičastim gemom = 42 milijuna

Ukupno = 103 milijuna

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Kako se zove onaj lik sto ima preko 2mil dps unbuffed, bas me zanima gear

Toe je nemoguće i teoretski. Neki realni maksimum se vrti oko 550.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
pavlovs_dog kaže...

Malo sam se igrao sa ovim monkom za 100 milijuna.

Ovo je maksimum koji sam uspio izvući, bez čekanja da snipam nešto na AH.

Znači, 60. level bez paragona.

24 movement speed + 6 pickup radius

Life = 34k

AR = 578 (sa OWE)

Armor = 4784 (sa STI)

DPS = 138k (42chc - 406chd - 33 AS)

ls = 2.7

life after kill = 2000

Sword + Echoing fury + 90% emerald = 43 milijuna

Amulet = 18 milijuna

Ostatak opreme zajedno sa 5 zelenih i jednim ljubičastim gemom = 42 milijuna

Ukupno = 103 milijuna

Može malo više detalja o itemima?

Imam ovog monka, ali što god gledam na AH je ili par biliona ili toliko zanemariv napredak ...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/16227165

13 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...

Može malo više detalja o itemima?

Imam ovog monka, ali što god gledam na AH je ili par biliona ili toliko zanemariv napredak ...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/16227165

evo moj monk http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yog-2828/hero/922382 .niti jedan item nije koštao više od 10milijuna. igram na mp8 i ide mi skroz ok.

iskreno wpn su ti jako loši. siguran sam da za male novce možeš jako upgradat wpn

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 12:36 (udarnik60).
12 godina
neaktivan

jel i vama ovih dana serveri zajebavaju...ja nemogu da se conectam kod frenda u party odma me kika i solo kad igram nakon 5-10min opet kik???

dobus
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice