gradani metlama skupljali milijun-eura
Policija ide od kuće do kuće, ispituje stanovnike o tome gdje su bili i što su radili te koga su vidjeli taj dan.
Gradonačenik Zedelgema Patrick Arnou najavljuje da napori za povrat novca neće ostati samo na pozivu ljudima na čast i moral. Čekat će se još nekoliko dana a nakon toga će prema sumnjivim građanima pokretati kaznene postupke.
Mirni gradić postao svjetski poznat zbog nesvakidašnje pojave.
Čudno je to što u današnje vrijeme, kada gotovo svi imaju mobilne telefone i kada su kamere gotovo na svakom koraku, nigdje nije procurila niti jedna snimka nesvakidašnjeg događaja.
Nedostaje još pola milijuna eura, a policija i gradske vlasti još nemaju učinkovit način da ga nađu i vrate.
Dva tjedna nakon događaja, kako je javila flamanska televizija VTM, vraćene su samo 62.000 eura.
I za kraj, meni najbolje - vlast moli. Vec vidim Blizz kako nas nesto moli. :D
A i ne vidim da pise sto ce policija s onima koji su legalno dosli do tih novcanica i uredno ih potrosili na nesto.
Stvarno? Meni se cini da su gemovi narasli na 45m u tom trenutku, a onda pali na sadasnjih 20. Koja koincidencija, ha? :p
Isto tako mi se cini da dosta ljudi kupuje opremu jer nisu sigurni sto ce se desiti s goldom.
Vau. Tržište je reagiralo gledajući streamove. Pa što? Reagira i burza na novinske napise, bez obzira bili istiniti ili ne. Sada su gemovi i jeftiniji. Prije 1.0.8 bili su za nekih 5-15% skuplji.
Ne shvacam sad. Jel utjecalo na EU servere ili nije?