Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
MaxonUniversal kaže...

gradani metlama skupljali milijun-eura

Policija ide od kuće do kuće, ispituje stanovnike o tome gdje su bili i što su radili te koga su vidjeli taj dan.

Gradonačenik Zedelgema Patrick Arnou najavljuje da napori za povrat novca neće ostati samo na pozivu ljudima na čast i moral. Čekat će se još nekoliko dana a nakon toga će prema sumnjivim građanima pokretati kaznene postupke.

{#}

Mirni gradić postao svjetski poznat zbog nesvakidašnje pojave. 

Čudno je to što u današnje vrijeme, kada gotovo svi imaju mobilne telefone i kada su kamere gotovo na svakom koraku, nigdje nije procurila niti jedna snimka nesvakidašnjeg događaja.

Nedostaje još pola milijuna eura, a policija i gradske vlasti još nemaju učinkovit način da ga nađu i vrate.

Dva tjedna nakon događaja, kako je javila flamanska televizija VTM, vraćene su samo 62.000 eura.

I za kraj, meni najbolje - vlast moli. Vec vidim Blizz kako nas nesto moli. :D

A i ne vidim da pise sto ce policija s onima koji su legalno dosli do tih novcanica i uredno ih potrosili na nesto.

Tonči kaže...
Ged kaže...

Stvarno? Meni se cini da su gemovi narasli na 45m u tom trenutku, a onda pali na sadasnjih 20. Koja koincidencija, ha? :p

Isto tako mi se cini da dosta ljudi kupuje opremu jer nisu sigurni sto ce se desiti s goldom.

Vau. Tržište je reagiralo gledajući streamove. Pa što? Reagira i burza na novinske napise, bez obzira bili istiniti ili ne. Sada su gemovi i jeftiniji. Prije 1.0.8 bili su za nekih 5-15% skuplji.

Ne shvacam sad. Jel utjecalo na EU servere ili nije?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 12:59 (Ged).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne. Realna cijena bi trebala biti mnogo manja. Svemu. Sve cijene su previsoke za najmanje 10 puta.

Dobro možda ,ali ipak gledam da bi iskrafto 1 gem koliko ti treba golda + trud oko skupljanja sastojaka.

Ajd samo craftanje od ovog patcha je lakse.

A ona debilana od craftatanja prije 1 po 1 vrijedi sigurno par milja:) barem onih koje si mogao nafarmat

a ne trošit vrijeme na debilno craftanje

premda i sadašnje craftanje je 1 po 1 samo sad dok se to radi možeš gledat tete sa velilkim s..ama

na nekoj od stranica

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 12:42 (toshak).
16 godina
Tonči kaže...

Ne. Realna cijena bi trebala biti mnogo manja. Svemu. Sve cijene su previsoke za najmanje 10 puta.

Upravo suprotno! {#}

Cijene su upravo takve kakve diktira trziste.

Mozemo razgovarati zasto je to tako i zasto nisu nize, ali cijene su realne.

15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ne shvacam sad. Jel utjecalo na EU servere ili nije?

Ne. Bug sa RMAH se nije pojavio na EU serverima.

16 godina
Diablo 3

Bug se nije pojavio. Ali ekonomija je dozivjela promjene. Zbog buga na US serverima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ged kaže...

Bug se nije pojavio. Ali ekonomija je dozivjela promjene. Zbog buga na US serverima.

Kao i bezbroj puta dosada prije najave,nakon dolaska patcha,ili nakon skoro bilo kavih vijesti o diablu što istinitih što lažnih.

16 godina
Diablo 3

Osim sto je ovo bilo pod debelim utjecajem live streama, a ne strah od patcha ili laznih objava.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ekonomija ce dozivjet promjene zbog "devalvacije" golda u odnosu na €...a ne zbog US problema.....

BTW. ekonomija iliti cijene na US serveru sto se tice itema je bila puno bolja  (odnosno nize cijena) od EU .....gemovi se nemogu uzimati u obzir jer oni imaju svoju minimalnu cijenu koje potrebna za craftanje...tak da su cijene gemova na svim serverima slicne....(osim mozda trenutno US-a).......

jucer (iliti jutros oko 01:00)...cijene su u istom rangu kao i prije 1.0.8 (snajpam neke iteme dost dugo pa znam okvirne cijene)

16 godina
Diablo 3

Da, to s dosta nizim cijenama na US serverima mi nikad nije bilo previse jasno... to je zbog eura vs dolar ili nesto drugo, zna netko?

Ne znam da li se nismo dobro shvatili ili nisam dobro objasnio sto pricam - fijasko s US bugom utjecao je na EU servere. Gemovi su skocili, ljudi su ih kupovali i prodavali, gemovi su pali. Vjerojatno je slicno bilo s nekim itemima. Netko je dobio, netko izgubio. Pod utjecajem Blizzardovog buga na US serverima, ekonomija ovdje je dozivjela promjene. Iako smo dva potpuno odvojena entiteta sto se tice fizickog protoka golda i itema.

Da, cijene danas su iste kao sto su bile i prekjucer i takve ce vjerojatno i ostati. Ne govorim da taj bug sad utjece na nas (osim valjda na nekoj mikro skali), niti da ce utjecati u buducnosti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

Da, to s dosta nizim cijenama na US serverima mi nikad nije bilo previse jasno... to je zbog eura vs dolar ili nesto drugo, zna netko?

brijem da nije zbog odnosa dolar/euro jer ih nemozes razmjenivati/trade-ati   razlog lezi u vecoj bazi igraca.....

Cak mislim da je US veci i od ASIA servera

17 godina
neaktivan
Diablo 3

eee

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Ako raste potraznja za odredjenim gemovima, a ponuda (kolicina ljudi koji ih prodaju) stagnira, cijene ce rasti. Ako raste ponuda, a potraznja stagnira ili pada, cijene ce padati. Ako pocne kruziti glasina da ce kinezi sutra istresti 20000 jeftinih gemova na AH, cijene ce padati.

Stalne fluktuacije ovih i drugih faktora konstantno mijenjaju cijenu proizvoda. Trenutna cijena na trzistu jeste i realna cijena, ne postoji neka bogom data realna cijena osim te.

Ja nemam veze sa ekonomijom i ne pokusavam pametovati, nego mi se ovo cini samoevidentno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
Diablo 3

Samo da malo skrenemo off topic, nadam se ne zadugo - za sve zainteresirane, CM wiz je postao jos i bolji za farmanje. S tolikim brojem monstera i deep freezom, skocio nam je DPS, a smanjila se potreba za CC i APOC-om.

Naravno, na jednom ili par monstera, sve je isto.

I uberi su jos malo tezi, Siegea je teze smrznuti, kao da ima jos malo imunitija (citam negdje da ga je nemoguce smrznuti ako drzi nekog, no cini mi se da je to jucer ipak bilo moguce dok sam spasavao dupe monku i barbu sumnjive kvalitete), a i Magdha kao da poradja jos vise leptirica. Ali koga briga za to, farm!

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Ne.

toshak kaže...
Ged kaže...

Kao i bezbroj puta dosada prije najave,nakon dolaska patcha,ili nakon skoro bilo kavih vijesti o diablu što istinitih što lažnih.

Da.

Ged kaže...

Osim sto je ovo bilo pod debelim utjecajem live streama, a ne strah od patcha ili laznih objava.

Da.

EU cijene su kratko bile pod utjecajem informacija o US tržištu. Vratile su se u "normalu" čim se saznalo da bug neće biti na EU serverima i da je sve bilo uzalud i na US serverima. Ljudi su pomislili "vidi, sutra ću gemove prodati za sto trilijuna" i "moram se riješiti golda, kupiti zlato (gemovi) da mi ne propadne.

I u čemu je problem? Kratkotrajna fluktuacija tržišta i što sad? EU/Azija nemaju nikakav problem, jer nemaju ogromne količine izmišljenog zlata u opticaju. US ima problem. Za EU i Aziju je to apsolutno nebitno. Ako je netko poslovao u trenutku (par sati) koliko su cijene nekih stvari divljale, koga briga? Nikakve to veze nema niti traži bilo kakvu reakciju s bilo čije strane.

Što se cijena tiče, one su svugdje pod velikim utjecajem jeftinog zlata koje se može kupiti na crnom tržištu. To na D3 ekonomiju ima utjecaj nešto manji od krivotvorenog u utorak, ali identičan princip vrijedi. Zašto je nerealno? Zato što se u praksi radi o novcu koji nije realno nabavljiv u tim količinama i za toliku vrijednost. Ima isti efekt kao da možeš kupiti novčanice kune od Kineza za eure i to po tečaju nerealno visokom. Takav sustav bi mnogi koristili i manje bi pazili na potrošnju u trgovinama, što bi navelo prodavače da podignu cijene proizvoda sve dok misle da mogu isti prodati.

Na RMAH-u se gold trenutno ne prodaje, jer je fiksno limitiran iznos koji je 10x veći od onoga na crnom tržištu. Promjena s 1 na 10 za stack M golda će samo prebaciti dio trgovine na RMAH s crnog tržišta. To će utjecati djelomično na tržište zbog činjenice da će gold kupovati više igrača, tj. oni koji ne žele kupovati od Kineza, a nisu na RMAH-u zbog cijene. Takvih nema dovoljno da ta promjena utječe na tržište kao nenormalno krivotvorenje (dupe) gold valute.

To je toliko jednostavan ekonomski koncept da ne vidim što tu nije jasno. 

Ono što je meni žao je, da Blizzard nije posve maknuo limite s cijene golda na RMAH-u. Barijera koju stvara profit Blizzarda kod prodaje golda već je dovoljna da uspori RMAH trgovinu, ali s limitom koji je sada hrane Kineze. Bez limita bi postigli da je kupcima svejedno gdje kupuju, što bi u kratkom vremenu drastično srezalo profite Kinezima. Oni imaju granicu ispod koje ne mogu ići. Botovi i novi računi, kao i ljudi ih koštaju neki novac.

Cijene na AH/RMAH-u su direktan rezultat činjenice da većina igrača kupuje zlato u Kineza i da većina to zna i tako diže cijene. Normalnim igranjem bi većina predmeta na AH bila apsolutno nedostupna igračima. RMAH, s druge strane, cijene ima podešene za prosjek financijske moći tržišta koje igra igru i voljno je plaćati, a to svakako nije Istočna Europa, nego Skandinavija i Zapad. Najbrojniji igrači sa standardom 4-10 puta većim od našeg. Šveđaninu, Englezu, Nizozemcu itd. potrošiti 100 eura je kao nama potrošiti 200 kuna (otprilike). Biste li platitli komad opreme 100 kuna? Mnogi bi, ali ne i 750 kuna, kolike su cijene.

U tome je problem RMAH-a. Ekonomija se spontano prilagodila većini tržišta koje je realno bogatije od nas.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
Tonči kaže...

Da.

EU cijene su kratko bile pod utjecajem informacija o US tržištu. Vratile su se u "normalu" čim se saznalo da bug neće biti na EU serverima i da je sve bilo uzalud i na US serverima. Ljudi su pomislili "vidi, sutra ću gemove prodati za sto trilijuna" i "moram se riješiti golda, kupiti zlato (gemovi) da mi ne propadne.

I u čemu je problem? Kratkotrajna fluktuacija tržišta i što sad? EU/Azija nemaju nikakav problem, jer nemaju ogromne količine izmišljenog zlata u opticaju. US ima problem. Za EU i Aziju je to apsolutno nebitno. Ako je netko poslovao u trenutku (par sati) koliko su cijene nekih stvari divljale, koga briga? Nikakve to veze nema niti traži bilo kakvu reakciju s bilo čije strane.

Dakle, ipak se slazes da je US fijasko utjecao na EU ekonomiju. Kratko, dugo, malo, puno, potpuno nebitno... utjecao je.

Jedini problem je onima koji su izgubili lovu na gemovima ili itemima i njima je to apsolutno bitno

Tonči kaže...

Što se cijena tiče, one su svugdje pod velikim utjecajem jeftinog zlata koje se može kupiti na crnom tržištu. To na D3 ekonomiju ima utjecaj nešto manji od krivotvorenog u utorak, ali identičan princip vrijedi. Zašto je nerealno? Zato što se u praksi radi o novcu koji nije realno nabavljiv u tim količinama i za toliku vrijednost. Ima isti efekt kao da možeš kupiti novčanice kune od Kineza za eure i to po tečaju nerealno visokom. Takav sustav bi mnogi koristili i manje bi pazili na potrošnju u trgovinama, što bi navelo prodavače da podignu cijene proizvoda sve dok misle da mogu isti prodati.

Na RMAH-u se gold trenutno ne prodaje, jer je fiksno limitiran iznos koji je 10x veći od onoga na crnom tržištu. Promjena s 1 na 10 za stack M golda će samo prebaciti dio trgovine na RMAH s crnog tržišta. To će utjecati djelomično na tržište zbog činjenice da će gold kupovati više igrača, tj. oni koji ne žele kupovati od Kineza, a nisu na RMAH-u zbog cijene. Takvih nema dovoljno da ta promjena utječe na tržište kao nenormalno krivotvorenje (dupe) gold valute.

To je toliko jednostavan ekonomski koncept da ne vidim što tu nije jasno. 

Sve si lijepo objasnio, pokazao i logicki uoblicio, a onda izvedes krivi zakljucak. {#}

Bas zbog toga, sto kinezi postoje i sto se moze kupiti njihov gold tako jeftino, cijene su realne. Pa ti si to sam napisao i pokazao. Cijene bi bile nerealne da se ovaj tren ukinu svi kinezi i njihov gold, a cijene i dalje ostanu iste. Onda bi cijene bile 'nerealne' i kao posljedicu toga pale bi na nove realne vrijednosti jer nitko ne bi nista kupovao.

To je toliko jednostavan ekonomski koncept da ne vidim što tu nije jasno. {#}

Tonči kaže...

Ono što je meni žao je, da Blizzard nije posve maknuo limite s cijene golda na RMAH-u. 

To mi isto nije bilo nikad jasno, zbog cega su to uveli? Neki US zakon?

15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Samo da malo skrenemo off topic, nadam se ne zadugo - za sve zainteresirane, CM wiz je postao jos i bolji za farmanje. S tolikim brojem monstera i deep freezom, skocio nam je DPS, a smanjila se potreba za CC i APOC-om.

Naravno, na jednom ili par monstera, sve je isto.

I uberi su jos malo tezi, Siegea je teze smrznuti, kao da ima jos malo imunitija (citam negdje da ga je nemoguce smrznuti ako drzi nekog, no cini mi se da je to jucer ipak bilo moguce dok sam spasavao dupe monku i barbu sumnjive kvalitete), a i Magdha kao da poradja jos vise leptirica. Ali koga briga za to, farm!

Ti si jedno mučko đubre i najobičniji provokator {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 15:11 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Ged kaže...
Tonči kaže...

Dakle, ipak se slazes da je US fijasko utjecao na EU ekonomiju. Kratko, dugo, malo, puno, potpuno nebitno... utjecao je.

Jedini problem je onima koji su izgubili lovu na gemovima ili itemima i njima je to apsolutno bitno

To se zove loša procjena situacije, a ne utjecaj buga na ekonomiju.

Ljudi su se polakomili očekujući veliku zaradu i zaje*** se. Rizik tržišta i ništa više.

16 godina
odjavljen

Pa utjecalo bi i da neki bloger sad napiše hoax o ukidanju AH. Cijene bi padale, skakale... To nema veze s nikakvim obavezama Blizzarda niti je bitna stvar. Dakle, to što sam ja profućkao 100k u casinu ili na preskupe sokove u Konzuma, nije problem Ministarstva financija. Što tu nije jasno? Ako si ti panično kupovao gemove gledajući stream, a tough luck. Koga briga? Neće niti može Blizzard regulirati cijene opreme.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
Tonči kaže...
Ged kaže...
Tonči kaže...
On ti želi reći da to nema nikakve veze s EU i Azijskim serverima.

Utjecalo je na ekonomiju na EU serveru. Znaci neka veza postoji.

Ne nije. Niti može. Kako će, zaboga, utjecati na EU servere?

Samo smo se oko ovog sporili. {#}

16 godina
odjavljen

Tu ne pišu iste stvari. Vrlo je važno je li bug direktno utjecao na ekonomiju ili su panika i glupost igrača utjecali na nju. U slučaju EU servera bug nije imao veze s ekonomijom niti je indirektno ozbiljnije utjecao. Indirektan utjecaj bog pohlepe i panike je irelevantan i ne razlikuje se od bilo kakvog sličnog utjecaja kakav imamo pred svaki patch.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Balzamon1978-2735/hero/4428075

Eto link na mog chara.

Znači cm wizz. Ne znam više što da mijenjam da povećam dps. Trenutno je oko 200k i dovoljno je za recimo mp6-7 da bude prihvatljiva brzina rokanja moba.

Na mp8 već traje poduže. Mp10 cijelu vječnost..

Što mijenjati? Da smanjim Loh, pa da tu ugrabim koji dps više? Neki spominju da je 800 loh dovoljno.. je, dok ne pobiješ normal mobove i ostanu ti elite.. što ih je manje to je teže za cm wiza.

Molim pomoć i sugestije. Što bi mijenjali? Ili ako može kakav link na nekog dobro složenog cm wizarda.

Thx :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Tu ne pišu iste stvari. Vrlo je važno je li bug direktno utjecao na ekonomiju ili su panika i glupost igrača utjecali na nju. U slučaju EU servera bug nije imao veze s ekonomijom niti je indirektno ozbiljnije utjecao. Indirektan utjecaj bog pohlepe i panike je irelevantan i ne razlikuje se od bilo kakvog sličnog utjecaja kakav imamo pred svaki patch.

Ne, sad si ga malo pretjerao.

Kao prvo, sporimo se da li je utjecao na EU server ili nije. Utjecao je. Da li ozbiljno, neozbiljno, smijesno, malo, puno, kratko ili dugo o tome nisam/nismo uopce govorili. Odgovaram na tvoju tvrdnju da dogadjaji na US serveru ne mogu utjecati na EU server (sto je vrlo lako procitati pa nismo bas pisali traktate :)). Sto je krivo.

Kao drugo, i puno bitnije, uopce se ne slazem da je to stvar pohlepe i panike. Uzivo gledas ono sto tebe ceka za par sati i vidis da ce sva tvoja lova vrijediti jednako koliko i ono sto pokupis s poda u jednom kratkom runu. I ne, ti dotle ne znas da se tu radi o gold dupu, kao sto sada znamo pa mozemo pricati sto bi bilo najbolje napraviti tada.

Tu se prije radi o nagonu za ocuvanjem. I to se ne desava pred svaki patch ma koliko mi sutjeli o tome.

16 godina
Ba'alzamon kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Balzamon1978-2735/hero/4428075

Eto link na mog chara.

Znači cm wizz. Ne znam više što da mijenjam da povećam dps. Trenutno je oko 200k i dovoljno je za recimo mp6-7 da bude prihvatljiva brzina rokanja moba.

Na mp8 već traje poduže. Mp10 cijelu vječnost..

Što mijenjati? Da smanjim Loh, pa da tu ugrabim koji dps više? Neki spominju da je 800 loh dovoljno.. je, dok ne pobiješ normal mobove i ostanu ti elite.. što ih je manje to je teže za cm wiza.

Molim pomoć i sugestije. Što bi mijenjali? Ili ako može kakav link na nekog dobro složenog cm wizarda.

Thx :)

Nas daleko najbolji wizard posta samo iza ponoci ako je apsorbirao dovoljnu kolicinu C2H5OH. Postao bi ti link na njegovog wiza, ali ne smijem.

Ako zelis biti prosjecan, ali i kulerski devijantan, nazalost ne mogu ti pomoci.

Ako zelis biti klasican i dosadan cm wiz, moji savjeti su ti:

- APS - ne mozes igrati s 2.13 APS. 2.51 je breakpoint koji zelis doseci, 2.73 (ili cak 3.01, iako ne preporucam) je neki krajnji cilj.

- ne ganjaj DPS. Promijeni, bar za probu, Chant's Will za onaj s IAS-om (1.79), kupi neki jeftin s malo DPS-a samo da isprobas kako je to. Nabaci i neki 6CC, 9 IAS ring umjesto hellfirea i na 2.51 si breakpointu.

- na 2.51 trebat ce ti puno manje LoH-a (800-900 je sasvim ok), a vise ces imati mane, bolje hladjenje, vise EB-a, itd...

- kombinacija Nataljas ring i buce daje ti 7CC + ono sto skupis na ringu. Jako nelose.

- ako vec moras koristiti energy armor (a trenutno moras), koristi onda pinpoint barrier. Tap ti ne daje nista, imas 20 APOC-a sto je dovoljno, 5CC-a ti daje DPS i bolji cool down.

- s kolicinom monstera u 1.0.8., nema razloga da ne koristis Deep Freeze osim na ubersima.

- Storm Armor / Shocking Aspect ti je cilj u zivotu. Sa 175k DPS-a farmam MP10 bez problema. Za to ti treba oko 800 AR i 4500 armora - mozes proci i s malo manje, ako nisi lud za dmg mit kao ja. Na nizim MP, mozes proci i s ovim sto sad imas.

- MP10 mozes igrati i sa 150k DPS-a - isprobano na 1.0.7, sad je to vjerojatno jos i lakse. Critial hit dmg je zadnja stvar koju ganjas - a to ti daje DPS.

Ged#1199, mozes me dodati, pa lako popricamo i uzivo.

Edit: 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8728753771?page=1

Vrlo dobar i detaljan CM wiz guide od Piehole-a. Vrijedi procitati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 16:13 (Ged).
16 godina
odjavljen

Stižu ko blesave...

Congratulations on your successful auction in Diablo III! 

Item name Echoing Fury 

14 godina
neaktivan
Diablo 3
Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

gemovi, jel ih se više isplati kraftat ili kupit? da ne trošim pare bezveze, ako ih je bolje craftat.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uvijek je jeftinije craftati

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
17 godina
GoodAngel kaže...

gemovi, jel ih se više isplati kraftat ili kupit? da ne trošim pare bezveze, ako ih je bolje craftat.

Emeralde i Ruby-e se uglavnom više isplati craftat, Topaze i Amethyste kupit.

Recimo ovdje ubaciš sastojke koje trebaš kupit, da vidiš koja je bolja varijanta u tom trenutku, s obzirom na cijene na AH.

http://diablo-3-gem-calculator.com/

Ovo ispod je okvirna količina potrebnih materijala/golda do Radiant Starova.

14 godina

Ako imaš gemove sigurno se isplati više craftat. Ako nemaš treba izračunati, ovisi koje su cijene.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Netko za HC inferno peglanje?

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice