Ma i ja se volim saliti, ali 'Moji resi su preko 1000, 80K Hp, armor veci i da ne nabrajam dalje.' nije saljivo nego priglupo. Sumnjam da si ti vicmaher u vasoj grupi.
Stvar je vrlo jednostavna, daj nam link na svog wiza (stvarno mi se ne da traziti po forumu, a osim toga i ti i ja znamo da bi ga vec dao da imas sto za pokazati) i pokazi svima kako se radi pravi CM wiz. Hic Rhodus, hic salta.
A ako ti zdrav razum, kultura i postenje nisu dovoljni da stanes iza svojih rijeci, evo i mala nagrada:
Ako mi u sljedecih par sati pokazes tog svog CM wiza sa 80k HP, 1000 resa, 6k armora i ostalo (CC bar 50, APS 2.73, loh >1000 i 10 APOC-a, DPS 120k?) unbuffed, ja ti dam 10 mil golda (pod uvjetom naravno i da radi s tih 10 APOC-a). Ako toga slucajno nema, ti meni das ... recimo 3 milje.
10 miljki za postanje jednog linka. Stvarno brza lova.
Ti si posebni slucaj sto jest, jest. Evo necu ti dati uopce link, jer mi se ne daje.
Tko si pak ti da ja tebi dajem moj link ? Ako ne vjerujes OK. Tvoje pravo. Sto mi znaci tvoj link ili tebi moj kada mogu staviti link i od neke sasvim desete osobe. Kao sto je lovac mislio da je ono moj account.
A da izmisljas, izmisljas, ali vjerojatno nemas pametnijeg posla u zivotu. I da se razumijemo - ja nigdje nisam napisao kako treba izgledati pravi CM wiz, vec da se da igrati i sa daleko manje APOC-a - samo treba znati igrati. Za ubere ionako uzmem tal rashu ili crow helm iz 'kovcega', ako nema drugog wiza u drustvu. Eto. EOD od mene po ovoj temi, a ti i dalje 'broji'. I sve najbolje.
Kladim se da imas kratke noge.
Ukratko, objasnio sam kako i zasto CM wiz mora izgledati, dao sam ti svoj ig nick, dao sam ti link na svog lika, nudim ti 10 mil igg (zapravo sad nudim 15, a i odustajem od onih 3 mil ako si u krivu!) da mi pokazes tog tvog carevo novo ruho wiza (ajd, moze i sa 10% manjim statovima, necemo cjepidlaciti!), objasnio sam ti mehaniku igre i zasto wiz kojem se divis i nije pravi CM wiz, a jedino sto si ti uspio je nabrojati par nebuloznih statova, tvrditi da treba znati kamo lupiti s criticalom i da je 10 APOC-a dosta sto ocito nije kad bi bio imalo upoznat s funkcioniranjem builda i njegovim skillovima.
I naravno, uspio si sakriti link na svog lika kao zmija noge vrtickim forama kako ti se link ne daje. Ta tko ti ne bi povjerovao.
Ajd' napravi uslugu svima, pa ubuduce nemoj davati krive, nepotpune i nebulozne savjete kad je CM wiz u pitanju. To je minimum pristojnosti koju mozes iskazati ostalim forumasima.