Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Ged kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Svako moze izmisljati vodu za CM wizza, ali je cinjenica da svako igra drugacije. Meni je recimo dovoljno i 10 CHAP.

A danas sam ostao puf - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naksu-2898/hero/17137995. Ne da unistava, nego gotovo da niti ne gine. 20K zdravlja {#}

Ne mozes bas izmisljati toplu vodu... zna se sto CM wiz treba i trazi.

10 APOC-a? Ok, mozda na nekim nizim mpovima. Kad pricam o CM-u, onda mislim na bar mp7 i vise. Nisam siguran da tamo mozes igrati s 10 APOC-a, jednostavno ti fali za ET + EB. 

Naksu... Prism + Pinpoint, Astral Presence? Zuni buce i nista drugo? 400 res all? 2.68 APS sa Inna-om? Oprosti, ali koji ste mp igrali? Imam 140k dpsa i mislim da uopce ne zaostajem za njim po DPS-u, a debelo ga sijem po prezivljavanju. Ne vjerujem da se bas usudi setati na mp8+.

Nemoj me krivo shvatiti, covjek ima svoj stil igre, valjda i uziva u njemu, ali ima puno boljih cm wizova od njega (i tu ne pricam o onom 1 promilu najboljih koji mogu kupiti sto pozele).

Puno zujis, a malo meda dajes. Igrali smo na mp9. 10 APOC-a uopce nije problem, ako imas pregled da vidis gdje treba udariti da to najbolje iskoristis (critical). Jedina mana je kada ostane samo jedan, onda se ne stigne to sve puniti, ali jedan i nije neki problem. Samo malo vise vremena oduzme. A ti, ako ima bolji wizova od njega si moga i staviti link od jednoga sa kojim si igrao, a ne ovako kao da slusam Sanadera kako prica o postenju {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 1:38 (Mrgud Veliki).
16 godina
Diablo 3

Link sam vec stavio. Ali evo ponovo da ne moras traziti po forumu ili zazivati Sanadera:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/363866

Statsi, da se ne mucis citajuci:

2.82 APS

53.5 CC

850 All res

5300 Armor

1250 LOH

34k HP

143k DPS

Imam i defanzivniju verziju, sa 130k DPS-a, 900 resa i 5800 armora koju dosta cesto koristim na uberima u partiju.

Dakle, strasno bi volio jos jednom da mi objasnis kako tocno taj tvoj prijatelj igra mp9. Sto se tocno desi kad dodje na RD? Ili, ne dao Sanader, na RD + Electrified? Ili ako mora sjediti u laserima + desecratoru/plagued? Sto se desi ako ga netko lupi, a neces vjerovati i to se desava? Sto radi protiv ubersa na mp9? Kad ga Siege stisne, Kulle spusti kamenje, a Magdha posalje svu silu musica na njega dok ga laseri skakljaju? Iskreno, volio bi ga cak i vidjeti protiv Ghoma iako jos nisam vidio CM wiza koji ima s njim problema. Ali za sve postoji prvi put.

Iako, dopustam da u grupi moze igrati mp9. Ako pokraj sebe ima pravog CM wiza.

I bilo bi mi isto tako jako drago da mi objasnis kako to tocno 'imas pregled da vidis gdje treba udariti da to najbolje iskoristis (critical)'? Ti uspijevas gadjati s criticalima? Biras gdje i kad ce lupiti? Majstore! Bravo!

Jedina mana je kad ostane samo jedan? To mu je jedina mana? Pa po tome se pozna pravi CM wiz od onog koji je jos pocetnik. Lako je biti CM wiz ako je oko tebe 50 pauka i svaki WW sise 5 monstera.

I da, 10 APOC-a je jako veliki problem. Slobodno mi ostavi kako izgleda tvoj wiz koji radi s 10 APOC-a, ja cu te odmah sutra kontaktirati da mi to i pokazes u zivo.

Ne bih htio reci da kakas, ili da cak lazes, ali mislim da si se negdje grdno preracunao.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 2:07 (Ged).

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Link sam vec stavio. Ali evo ponovo da ne moras traziti po forumu ili zazivati Sanadera:

Statsi, da se ne mucis citajuci:

2.82 APS

53.5 CC

850 All res

5300 Armor

34k HP

143k DPS

Imam i defanzivniju verziju, sa 130k DPS-a, 900 resa i 5800 armora koju dosta cesto koristim na uberima u partiju.

Dakle, strasno bi volio jos jednom da mi objasnis kako tocno taj tvoj prijatelj igra mp9. Sto se tocno desi kad dodje na RD? Ili, ne dao Sanader, na RD + Electrified? Ili ako mora sjediti u laserima + desecratoru/plagued? Sto se desi ako ga netko lupi, a neces vjerovati i to se desava? Sto radi protiv ubersa na mp9? Kad ga Siege stisne, Kulle spusti kamenje, a Magdha posalje svu silu musica na njega dok ga laseri skakljaju? Iskreno, volio bi ga cak i vidjeti protiv Ghoma iako jos nisam vidio CM wiza koji ima s njim problema. Ali za sve postoji prvi put.

Iako, dopustam da u grupi moze igrati mp9. Ako pokraj sebe ima pravog CM wiza.

I bilo bi mi isto tako jako drago da mi objasnis kako to tocno 'imas pregled da vidis gdje treba udariti da to najbolje iskoristis (critical)'? Ti uspijevas gadjati s criticalima? Biras gdje i kad ce lupiti? Majstore! Bravo!

Jedina mana je kad ostane samo jedan? To mu je jedina mana? Pa po tome se pozna pravi CM wiz od onog koji je jos pocetnik. Lako je biti CM wiz ako je oko tebe 50 pauka i svaki WW sise 5 monstera.

I da, 10 APOC-a je jako veliki problem. Slobodno mi ostavi kako izgleda tvoj wiz koji radi s 10 APOC-a, ja cu te odmah sutra kontaktirati da mi to i pokazes u zivo.

Ne bih htio reci da kakas, ili da cak lazes, ali mislim da si se negdje grdno preracunao.

Pa tvoj wizard je teza sirotinja i od ovoga moga. Imas nesto malo veci DPS, ali ova 'defanzivna verzija' je ziva katastrofa. Moji resi su preko 1000, 80K Hp, armor veci i da ne nabrajam dalje.

Aj. Uzivaj. Vidim kuda ovo vodi. Pozdrav od mene.

16 godina
Diablo 3

Oprosti, ali nisam nigdje vidio link na tog tvog wiza.

Izmisljati brojeve mogu i ja.

1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Oprosti, ali nisam nigdje vidio link na tog tvog wiza.

Izmisljati brojeve mogu i ja.

Pa izmisljam brojeve ili potrazi na forumu. Imam tu neke ljude na friend listi (Vash i jos neke...). Ocito da su me oni pronasli.

Ti mi nekako nisi za friend listu, jel'te {#}. Ja vise volim za*ebante, koji se vole saliti {#}

P.S. A da 'izmisljam' brojeve, onda bi napisao da imam i veci DPS od tebe. Ali nemam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 2:33 (Mrgud Veliki).
16 godina
Diablo 3

Ma i ja se volim saliti, ali 'Moji resi su preko 1000, 80K Hp, armor veci i da ne nabrajam dalje.' nije saljivo nego priglupo. Sumnjam da si ti vicmaher u vasoj grupi.

Stvar je vrlo jednostavna, daj nam link na svog wiza (stvarno mi se ne da traziti po forumu, a osim toga i ti i ja znamo da bi ga vec dao da imas sto za pokazati) i pokazi svima kako se radi pravi CM wiz. Hic Rhodus, hic salta.

A ako ti zdrav razum, kultura i postenje nisu dovoljni da stanes iza svojih rijeci, evo i mala nagrada:

Ako mi u sljedecih par sati pokazes tog svog CM wiza sa 80k HP, 1000 resa, 6k armora i ostalo (CC bar 50, APS 2.73, loh >1000 i 10 APOC-a, DPS 120k?) unbuffed, ja ti dam 10 mil golda (pod uvjetom naravno i da radi s tih 10 APOC-a). Ako toga slucajno nema, ti meni das ... recimo 3 milje. 

10 miljki za postanje jednog linka. Stvarno brza lova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 2:40 (Ged).

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

zanimljvo, eto ja nemam ništa pojma o vizardu, tek sam neki dan počeo razvijati od početka vizarda, i WD, sad tepem s monkom, on mi je najbrtualniji. 
Najjače ubijam s njime. Skinuo sam oprebu s DH što sam imao, kupio nešto malo promjenio. I sad svi padaju kao od šale, malo mi je teže s elitima, ako imaju onae arcane lasere, i ostalo sve što smeta, malo mi je resist slab, oko 500, nikako da nabijem više. :)

Ajde daj čovjeku link :)

E da BTW već nekoliko dana nemam pojma kako izgleda legendary, danas sam igrao neka 4sata, prošao na MP3 na public cijeli act3, i još šarao sa strane skupljao DE, i ništa već nekoliko dana od legende. Baš cool

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 3:36 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ako ti sa tim barbom mozes manje-vise prezivljavati mp10 bez problema, onda si ja David 'Koperfild' {#}

A jbg, izginem samo ako me lag zadesi, što je prije bilo češće, ali napokon su mi sredili net.

Imam toliko life steala i loh-a da uopće nemoram razmišljat.

Roknem songokua i samo vičem dok se vrtim okolo, mogu i čokolino jest usput.

Bilo bi mi lakše da imam više all resa, ali life gain to nadoknađuje. Na tom barbu mi je sve dropano, osim belta, oružja i lacunija. Ali lacunije sad prodajem kad sam nabavio inna hlaće za monka, pa ću ih koristiti i za barba. S obzirom da mi je wiz ipak glavni farmer nije mi sa dalo ulagati u barba previše.

Imam velika očekivanja od monka. Trebao bih ić na tempest build, ali iskreno tako mi je mlak i nezanimljiv, jednostavno mi ne pruža neki dobar osjećaj. Klasični monk build mi je daleko zabavniji. S tim da stavim cyclone strike i onda onim iritantnim šamanima naplatim za svaku sekundu koju provedem naganjajući ih sa barbom.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
Franjo15 kaže...

zanimljvo, eto ja nemam ništa pojma o vizardu, tek sam neki dan počeo razvijati od početka vizarda, i WD, sad tepem s monkom, on mi je najbrtualniji. 
Najjače ubijam s njime. Skinuo sam oprebu s DH što sam imao, kupio nešto malo promjenio. I sad svi padaju kao od šale, malo mi je teže s elitima, ako imaju onae arcane lasere, i ostalo sve što smeta, malo mi je resist slab, oko 500, nikako da nabijem više. :)

Ajde daj čovjeku link :)

E da BTW već nekoliko dana nemam pojma kako izgleda legendary, danas sam igrao neka 4sata, prošao na MP3 na public cijeli act3, i još šarao sa strane skupljao DE, i ništa već nekoliko dana od legende. Baš cool

Znam osjećaj, meni u zadnja 4 dana pala 2 Hellrack-a (lvl 61, Brimstone)...

Ako ništa Demonic Essence-a i recepata ima kolko poželiš...

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Vrijedi kaj ovo ? Palo mi pred 15ak min {#}

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

isssati ja brijem da ovo moze otic za prek 400m

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
14 godina
Grozota kaže...

Vrijedi kaj ovo ? Palo mi pred 15ak min {#}

Savršen! {#}

Zakaj meni ovak nekaj ne pada..?

Onih Skull Graspova sam dobio već hiljade! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
Diablo 3

Opaaa, mislim da je to to sto se tice kraftanja amulete :))

(ukupno iskraftano oko 50 komada)

Amulet of Strength Amulet of Strength
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

e moj ged i koja je svrha tvog builda? šta da brže farmas, 15min umjesto 18min a te 3 minute su razlike koliko 500M golda ili da netko kaže jebote pa ti imaš superkul uber pro wiza? pa otkad je izišao mp nema smisla imati najbolju opremu nego dovoljno da možeš farmati mp0 a to si možeš za par milja složiti. jer nema razlike između mp10 i mp0!

afaraon odličan amulet, sumnjam da će ti bolji uletiti!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 16:36 (MaxonUniversal).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
ratko0309#2153

3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

koji je najbolji  follower za monka? ima kakva preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...

e moj ged i koja je svrha tvog builda? šta da brže farmas, 15min umjesto 18min a te 3 minute su razlike koliko 500M golda ili da netko kaže jebote pa ti imaš superkul uber pro wiza? pa otkad je izišao mp nema smisla imati najbolju opremu nego dovoljno da možeš farmati mp0 a to si možeš za par milja složiti. jer nema razlike između mp10 i mp0!

afaraon odličan amulet, sumnjam da će ti bolji uletiti!

Ajd ne budali.

Osim sto je sam smisao igre imati sto bolju opremu (iz osobne satisfakcije, 'za pokazivanje', za bolje/brze farmanje ili nesto cetvrto), postoji i nesto sto se zove end game. End game nije farmanje mp0, koliko god ti sebe uvjeravao da jest.

Da ne pricamo o tome kako ti je premisa van svake logike i pameti. Dovoljno je imati opremu za farmanje mp0, nema smisla imati bolju, pa ti zato farmas mp0 kako bi... sto? Vidio nove krajeve? Divio se rezoluciji ekrana? Zagrijao sobu s kompom?

A da nema razlike izmedju mp0 i mp10... za to moras stvarno biti kognitivno deficitaran. Razlika je u dozivljaju, izazovu, pa cak i nagradama. Samo to.

14 godina
neaktivan
marxone kaže...

templar je najbolji za MF, ovako, nema neke posebne razlike,  osobno ga preferiram i jer igram tempest build, pomaže mi dodatnim spirit regenom.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
marxone kaže...

Enchantress ili scoundrel.

Enchantresica ti daje att spd i armor buff (+ mf ili Maximus kao bonus), dok ti scoundrel daje 3cc ako trebas i lijepo smrzavanje s Burizom + The Star of Azkaranth.

13 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ajd ne budali.

Osim sto je sam smisao igre imati sto bolju opremu (iz osobne satisfakcije, 'za pokazivanje', za bolje/brze farmanje ili nesto cetvrto), postoji i nesto sto se zove end game. End game nije farmanje mp0, koliko god ti sebe uvjeravao da jest.

Da ne pricamo o tome kako ti je premisa van svake logike i pameti. Dovoljno je imati opremu za farmanje mp0, nema smisla imati bolju, pa ti zato farmas mp0 kako bi... sto? Vidio nove krajeve? Divio se rezoluciji ekrana? Zagrijao sobu s kompom?

A da nema razlike izmedju mp0 i mp10... za to moras stvarno biti kognitivno deficitaran. Razlika je u dozivljaju, izazovu, pa cak i nagradama. Samo to.

Moj smisao igre je prvenstveno zabaviti se, relano gledajući izgubiti sat vremena na glupost bez razmišljanja! A ne misliti o tome kako ću pokazati svoj uber gear na kvazi forumima, gdje će te ekipa certificirati i reći pa imaš najboljeg wiza iz europe.

LOL koji doživljaj, koji izazov pa jesi ti svjestan šta ti govoriš!? Razlika između mp0 i mp10 je samo šta piše MF 500% a vrijeme ubijanja je duže. To nije izazov nego dosada, kužiš DOSADA a nagrada je ista koliko god ti tvrdio da nije. Izazov je bio prije prvoga patcha, a ovo sve poslije je šamaranje mrtvog magarca!

16 godina

Iole inteligentan covjek bi stao nakon prvog takvog posta.

Ono sto je tebi zabavno, nije nuzno i drugima. Tesko za shvatiti ako si ogranicen.

Ne znam tko ima najboljeg wiza iz Europe, ja ga sigurno nemam, mozda Mrgud, on ima 1000 resa, armora na bacanje, 80k HP, a o ostalom necemo niti pricati.

Da ne igras samo mp0, shvatio bi da te recimo monsteri pokatkad i 'lupe'. Onda bi shvatio jos poneku stvar o razlici izmedju mp0 i mp10, kao sto je npr dmg koji monsteri dilaju, i sto je to izazov.

Dosada je kad netko opetovano tupi stvari o kojima nema pojma. U pocetku je smijesno, nakon toga je dosadno.

15 godina
neaktivan
marxone kaže...

Odaberi enchatress, ako budeš imo sreće možda je mrkneš u bridge stores! {#}

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ono sto je tebi zabavno, nije nuzno i drugima. Tesko za shvatiti ako si ogranicen.

Ne znam tko ima najboljeg wiza iz Europe, ja ga sigurno nemam, mozda Mrgud, on ima 1000 resa, armora na bacanje, 80k HP, a o ostalom necemo niti pricati.

Da ne igras samo mp0, shvatio bi da te recimo monsteri pokatkad i 'lupe'. Onda bi shvatio jos poneku stvar o razlici izmedju mp0 i mp10, kao sto je npr dmg koji monsteri dilaju, i sto je to izazov.

Dosada je kad netko opetovano tupi stvari o kojima nema pojma. U pocetku je smijesno, nakon toga je dosadno.

igram mp10 sa 37k hp-a, i zamisli nepoginem po 10+ runova, toliko o tvome izazovu;) gle pričanje s tobom je borba protiv vjetrenjača, tako da neda mi se raspravljati s tobom više jer su ti argumenti postali ograničen, neinteligentan... imamo različita shvaćanje igre super, drže se svoga ja ću svoga. odsada si na ignore listi i odlično ;)

15 godina
sauronas kaže...

Daj da te pitam, jesi probao igrat sa Zombie Bearsima, i kako se "ponasa" ova Manajuma sto se tice crit dmg-a, pitam jer trenutno sam u dilemi dali da kupim jednog, slicnog tvome, e sad neznam dali bi tih 200-300 miljona bio waste jer min-max dmg joj je inace ocajan.

Inace ovo je moj wd, jedino je mh drugaciji, isti dps ali ima 3 LL-a kad runnam zombie medu =).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TonaDaBoss-2286/hero/24802048

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

možda bi i uzeo enchantresicu da ju mogu ušutkati {#} "do you see that enemy over there, let us cleanse it from this land", baš me izbaci iz takta glupača {#}

scoundrelu se barem često nasmijem na gluposti koje voli ponoviti tipa: "do you think adria fancies younger man" {#}{#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

"do you think adria fancies younger man" {#}{#}{#}

BRUTALNO je lud :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
MaxonUniversal kaže...
Ged kaže...

igram mp10 sa 37k hp-a, i zamisli nepoginem po 10+ runova, toliko o tvome izazovu;) gle pričanje s tobom je borba protiv vjetrenjača, tako da neda mi se raspravljati s tobom više jer su ti argumenti postali ograničen, neinteligentan... imamo različita shvaćanje igre super, drže se svoga ja ću svoga. odsada si na ignore listi i odlično ;)

Ne, samo me nemoj staviti na ignore, to ce me shrvati.

Ja tebe sigurno necu staviti na ignore, nepresusan si izvor veselja i zabave. Kao recimo kad kazes da se ne isplati igrati nista osim mp0 i da je isti kao i mp10, da bi onda ubrzo ustvrdio kako igras mp10 po 10+ runova hvaleci se kako nikad ne pogines (sto ti naravno vjerujemo). Zivjela logika i dosljednost.

16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Ma i ja se volim saliti, ali 'Moji resi su preko 1000, 80K Hp, armor veci i da ne nabrajam dalje.' nije saljivo nego priglupo. Sumnjam da si ti vicmaher u vasoj grupi.

Stvar je vrlo jednostavna, daj nam link na svog wiza (stvarno mi se ne da traziti po forumu, a osim toga i ti i ja znamo da bi ga vec dao da imas sto za pokazati) i pokazi svima kako se radi pravi CM wiz. Hic Rhodus, hic salta.

A ako ti zdrav razum, kultura i postenje nisu dovoljni da stanes iza svojih rijeci, evo i mala nagrada:

Ako mi u sljedecih par sati pokazes tog svog CM wiza sa 80k HP, 1000 resa, 6k armora i ostalo (CC bar 50, APS 2.73, loh >1000 i 10 APOC-a, DPS 120k?) unbuffed, ja ti dam 10 mil golda (pod uvjetom naravno i da radi s tih 10 APOC-a). Ako toga slucajno nema, ti meni das ... recimo 3 milje. 

10 miljki za postanje jednog linka. Stvarno brza lova.

Ti si posebni slucaj sto jest, jest. Evo necu ti dati uopce link, jer mi se ne daje.

Tko si pak ti da ja tebi dajem moj link ? Ako ne vjerujes OK. Tvoje pravo.  Sto mi znaci tvoj link ili tebi moj kada mogu staviti link i od neke sasvim desete osobe. Kao sto je lovac mislio da je ono moj account.

A da izmisljas, izmisljas, ali vjerojatno nemas pametnijeg posla u zivotu. I da se razumijemo - ja nigdje nisam napisao kako treba izgledati pravi CM wiz, vec da se da igrati i sa daleko manje APOC-a - samo treba znati igrati. Za ubere ionako uzmem tal rashu ili crow helm iz 'kovcega', ako nema drugog wiza u drustvu. Eto. EOD od mene po ovoj temi, a ti i dalje 'broji'. I sve najbolje.

14 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
Ged kaže...

kaj pa on je cerfiticirani wizard on najbolje zna {#}...Max ti se isto znaš upecat ...hehheh

14 godina
EraserHead kaže...
marxone kaže...

Probat cu heheh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice