Svako moze izmisljati vodu za CM wizza, ali je cinjenica da svako igra drugacije. Meni je recimo dovoljno i 10 CHAP.
A danas sam ostao puf - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naksu-2898/hero/17137995. Ne da unistava, nego gotovo da niti ne gine. 20K zdravlja
Ne mozes bas izmisljati toplu vodu... zna se sto CM wiz treba i trazi.
10 APOC-a? Ok, mozda na nekim nizim mpovima. Kad pricam o CM-u, onda mislim na bar mp7 i vise. Nisam siguran da tamo mozes igrati s 10 APOC-a, jednostavno ti fali za ET + EB.
Naksu... Prism + Pinpoint, Astral Presence? Zuni buce i nista drugo? 400 res all? 2.68 APS sa Inna-om? Oprosti, ali koji ste mp igrali? Imam 140k dpsa i mislim da uopce ne zaostajem za njim po DPS-u, a debelo ga sijem po prezivljavanju. Ne vjerujem da se bas usudi setati na mp8+.
Nemoj me krivo shvatiti, covjek ima svoj stil igre, valjda i uziva u njemu, ali ima puno boljih cm wizova od njega (i tu ne pricam o onom 1 promilu najboljih koji mogu kupiti sto pozele).
Puno zujis, a malo meda dajes. Igrali smo na mp9. 10 APOC-a uopce nije problem, ako imas pregled da vidis gdje treba udariti da to najbolje iskoristis (critical). Jedina mana je kada ostane samo jedan, onda se ne stigne to sve puniti, ali jedan i nije neki problem. Samo malo vise vremena oduzme. A ti, ako ima bolji wizova od njega si moga i staviti link od jednoga sa kojim si igrao, a ne ovako kao da slusam Sanadera kako prica o postenju