Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

mp2 ... al nevidim zast bi nest mjenjo kad mi ovak zabavnije igrat

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 18:03 (zagid3).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi koliko mogu golda za ovo ????

http://www.zaslike.com/files/xhyflx2mxxxq15bmtux.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 19:06 (skylore).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skylore kaže...

715

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Diablo 3

znam da je low lvl ali vidim da ljudi po ah traže dosta za slične stvari pa ono...ako je neko prodo neš slično meže li mi reć okvirnu cijenu koju je dobio

0 0 hvala 0
17 godina
skylore kaže...

S obziorm da je low level, moguće je da ćeš prodati za nekih 50K.

A pošto ima socket možeš staviti i Emeralda nekog jačeg unutra pa dići cijenu (iako za low levele mu fali VIT).

Sretno

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ok fala...... probat ću ga  stavit tako nekako pa ću vidit šta će bit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ošlo ono za 130k ..... ljudi upravo dižem barbariana.....to mi je drugi char, prvi je bio DH ... mogu samo reć da je barbarian pomalo nobovski....puno se lakše sa njim igra malo je OP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skylore kaže...

ošlo ono za 130k ..... ljudi upravo dižem barbariana.....to mi je drugi char, prvi je bio DH ... mogu samo reć da je barbarian pomalo nobovski....puno se lakše sa njim igra malo je OP

kad dostigneš dmg od 180 pitat ću te koliko para trebaš za daljnje dizanje dmg-a

12 godina
neaktivan
domac1986 kaže...
skylore kaže...

kad dostigneš dmg od 180 pitat ću te koliko para trebaš za daljnje dizanje dmg-a

Ne zna covjek tek je na pocetku,vidjet ce s vremenom {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako ništa drugo puno se lakše lvl-a

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

prešo sam s monkom barbo i demon hunterom inferno, sad igram s WD i stvarno mi je najlakše na infernu do sad s njim. doduše igram bez MP levela, da lakše pređem inferno i brže. ne znam, čini mi se da ću svoju najdražu klasu barba ipak ostavit za neku drugu priliku, mislim da ću paragon levele krenut dizat ili s wizardom ili s WD, s njih dvoje mi je na hellu nekako bilo najzabavnije igrat, a i dosta jeftino se može naći jako dobre iteme za njih. tako da meni je žao, ali mislim da barbu neću igrat barem ne neko vrijeme dok mi ne dosadi WD ili wizard. dh je tu odmah iza njih, a monk i barb su otpali nekako mi s njima nije ni približno zabavno igrat a i dosta lako ih se ubije na actu 4 ili actu 3 kad se nađe grupica elitovih koji su malo za.ebanij. s monkom nisam mogo naći kvalitetan fist weapon nikako, drop je očajan. pa sam mu stavio dva mača, i s njima igrao. jednostavno nisam baš oduševljen meel klasama iako su mi u diablo 2 one bile uvjerljivo najdraže.

i 5-3570K
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Jel' netko probao 1.0.7?

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Jel' netko probao 1.0.7?

Ja sam probao, ali ne previše, zanimao me najviše pvp, koji mi se niti malo ne sviđa, i nije bilo baš igrivo najbolje, jer ping je rokao dobro, pa malo je sve štekalo, tko zna gdje su im serveri. 

Đuro#2155,
17 godina
Diablo 3

Patch 1.0.7 has been confirmed to release tomorrow.

Izvor: http://www.diablofans.com/

Odlično! {#}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi stvarno za svasta daju golde :)

a di je pečat (socket)

mamiću odlazi
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

a di je pečat (socket)

A čuj, da ima socket prodao bi ga za preko 300m tako da ovo je još i dobro. Malo je čini mi se ovakvih Chantodoa sa LOH-om. U svakom slučaju lijepa prodaja :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mozel ko bolji mighty blow???

4 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
toshak kaže...

a di je pečat (socket)

A čuj, da ima socket prodao bi ga za preko 300m tako da ovo je još i dobro. Malo je čini mi se ovakvih Chantodoa sa LOH-om. U svakom slučaju lijepa prodaja :D

Lovac, jel se meni čini ili su cijene opreme samo narasle... dafuq?!

14 godina
Diablo 3

koliko vrijedi ovo otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
marxone kaže...

koliko vrijedi ovo otprilike

Ništa jer nema ChD niti socketa niti LS-a..

12 godina
Diablo 3

Znači sutra igramo 1.07.. nice

a već mi je lagano dop**o.. no možda novi patch popravi stvari ali mislim da neće za dugo.. u konačnici mislim preći na GW2..

Ali u konačnici 900 sati igranja za 450kn je dobra investicija.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prijeći na GW2? Pa GW2 je MMO, nema veze s Diablom. To je konkurencija WoW-u, a i to više nije s obzirom da ga više nitko ne igra od onih koji su počeli s entuzijazmom.

12 godina
Tonči kaže...

Prijeći na GW2? Pa GW2 je MMO, nema veze s Diablom. To je konkurencija WoW-u, a i to više nije s obzirom da ga više nitko ne igra od onih koji su počeli s entuzijazmom.

radikalan prelazak znam.. no nešto se treba igrati.. {#}

14 godina
protjeran
Diablo 3

nema sutra patcha jedino na američkom severu{#} ....... u 3 mjeseca kako sam na 100 paragonu nije mi dropal nijedan item vrijedan od 5 milja {#}.... i tako ja krenul na monk girl, igram tempest rush bild za brzo levelanje alkaizerovu rutu  .... s njom  sam sad tek 21 paragon i legende mi bolje dropaju za popizzdit {#} .....

Zabref da vidiš kako to izgleda i ako te zanima kaj samo pitaj ;)

http://www.xfire.com/videos/5e24c9

0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kad mi d.o.p.i.z.d.i. Diablo odem malo na BF3 i obratno {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Sepultribe kaže...

nema sutra patcha jedino na američkom severu{#} ....... u 3 mjeseca kako sam na 100 paragonu nije mi dropal nijedan item vrijedan od 5 milja {#}.... i tako ja krenul na monk girl, igram tempest rush bild za brzo levelanje alkaizerovu rutu  .... s njom  sam sad tek 21 paragon i legende mi bolje dropaju za popizzdit {#} .....

Ja bih te zapravo dobro upotpunio...

Trenutno sam radim oko 60M XP na sat.

16 godina
odjavljen
geothia kaže...
Tonči kaže...

radikalan prelazak znam.. no nešto se treba igrati.. {#}

Ja sam, srećom, svoj GW2 prodao odmah po cijeni po kojoj sam ga platio.

14 godina
protjeran
wiz4rd kaže...

Kad mi d.o.p.i.z.d.i. Diablo odem malo na BF3 i obratno {#}

normalno isto tako odem malo na WoT ili sad novu igru igram s avionima War Thunder

14 godina
protjeran
Diablo 3

@Tomor više volim igrat solo kad dižem paragon levele , trebam folovera sa sobom i ne čekam nikog samo pičim run za runom , a kaj je najbolje stavio sam templaru azurewrath mač da ledi , ludilo od mača to bi najrađe sebi stavil u ruke

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 11:45 (Sepultribe).

0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
Sepultribe kaže...

Ja bih te zapravo dobro upotpunio...

Trenutno sam radim oko 60M XP na sat.

Toliko o tome da su barbariani najbolji za farmanje xp-a.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice