mp2 ... al nevidim zast bi nest mjenjo kad mi ovak zabavnije igrat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
715
znam da je low lvl ali vidim da ljudi po ah traže dosta za slične stvari pa ono...ako je neko prodo neš slično meže li mi reć okvirnu cijenu koju je dobio
S obziorm da je low level, moguće je da ćeš prodati za nekih 50K.
A pošto ima socket možeš staviti i Emeralda nekog jačeg unutra pa dići cijenu (iako za low levele mu fali VIT).
Sretno
ok fala...... probat ću ga stavit tako nekako pa ću vidit šta će bit
ošlo ono za 130k ..... ljudi upravo dižem barbariana.....to mi je drugi char, prvi je bio DH ... mogu samo reć da je barbarian pomalo nobovski....puno se lakše sa njim igra malo je OP
ošlo ono za 130k ..... ljudi upravo dižem barbariana.....to mi je drugi char, prvi je bio DH ... mogu samo reć da je barbarian pomalo nobovski....puno se lakše sa njim igra malo je OP
kad dostigneš dmg od 180 pitat ću te koliko para trebaš za daljnje dizanje dmg-a
kad dostigneš dmg od 180 pitat ću te koliko para trebaš za daljnje dizanje dmg-a
Ne zna covjek tek je na pocetku,vidjet ce s vremenom
ako ništa drugo puno se lakše lvl-a
prešo sam s monkom barbo i demon hunterom inferno, sad igram s WD i stvarno mi je najlakše na infernu do sad s njim. doduše igram bez MP levela, da lakše pređem inferno i brže. ne znam, čini mi se da ću svoju najdražu klasu barba ipak ostavit za neku drugu priliku, mislim da ću paragon levele krenut dizat ili s wizardom ili s WD, s njih dvoje mi je na hellu nekako bilo najzabavnije igrat, a i dosta jeftino se može naći jako dobre iteme za njih. tako da meni je žao, ali mislim da barbu neću igrat barem ne neko vrijeme dok mi ne dosadi WD ili wizard. dh je tu odmah iza njih, a monk i barb su otpali nekako mi s njima nije ni približno zabavno igrat a i dosta lako ih se ubije na actu 4 ili actu 3 kad se nađe grupica elitovih koji su malo za.ebanij. s monkom nisam mogo naći kvalitetan fist weapon nikako, drop je očajan. pa sam mu stavio dva mača, i s njima igrao. jednostavno nisam baš oduševljen meel klasama iako su mi u diablo 2 one bile uvjerljivo najdraže.
Jel' netko probao 1.0.7?
Jel' netko probao 1.0.7?
Ja sam probao, ali ne previše, zanimao me najviše pvp, koji mi se niti malo ne sviđa, i nije bilo baš igrivo najbolje, jer ping je rokao dobro, pa malo je sve štekalo, tko zna gdje su im serveri.
ljudi stvarno za svasta daju golde :)
a di je pečat (socket)
A čuj, da ima socket prodao bi ga za preko 300m tako da ovo je još i dobro. Malo je čini mi se ovakvih Chantodoa sa LOH-om. U svakom slučaju lijepa prodaja :D
ljudi stvarno za svasta daju golde :)
a di je pečat (socket)
A čuj, da ima socket prodao bi ga za preko 300m tako da ovo je još i dobro. Malo je čini mi se ovakvih Chantodoa sa LOH-om. U svakom slučaju lijepa prodaja :D
Lovac, jel se meni čini ili su cijene opreme samo narasle... dafuq?!
koliko vrijedi ovo otprilike
Ništa jer nema ChD niti socketa niti LS-a..
Znači sutra igramo 1.07.. nice
a već mi je lagano dop**o.. no možda novi patch popravi stvari ali mislim da neće za dugo.. u konačnici mislim preći na GW2..
Ali u konačnici 900 sati igranja za 450kn je dobra investicija.
Prijeći na GW2? Pa GW2 je MMO, nema veze s Diablom. To je konkurencija WoW-u, a i to više nije s obzirom da ga više nitko ne igra od onih koji su počeli s entuzijazmom.
Prijeći na GW2? Pa GW2 je MMO, nema veze s Diablom. To je konkurencija WoW-u, a i to više nije s obzirom da ga više nitko ne igra od onih koji su počeli s entuzijazmom.
radikalan prelazak znam.. no nešto se treba igrati..
nema sutra patcha jedino na američkom severu ....... u 3 mjeseca kako sam na 100 paragonu nije mi dropal nijedan item vrijedan od 5 milja
.... i tako ja krenul na monk girl, igram tempest rush bild za brzo levelanje alkaizerovu rutu .... s njom sam sad tek 21 paragon i legende mi bolje dropaju za popizzdit
.....
Zabref da vidiš kako to izgleda i ako te zanima kaj samo pitaj ;)
Kad mi d.o.p.i.z.d.i. Diablo odem malo na BF3 i obratno
nema sutra patcha jedino na američkom severu ....... u 3 mjeseca kako sam na 100 paragonu nije mi dropal nijedan item vrijedan od 5 milja
.... i tako ja krenul na monk girl, igram tempest rush bild za brzo levelanje alkaizerovu rutu .... s njom sam sad tek 21 paragon i legende mi bolje dropaju za popizzdit
.....
Ja bih te zapravo dobro upotpunio...
Trenutno sam radim oko 60M XP na sat.
radikalan prelazak znam.. no nešto se treba igrati..
Ja sam, srećom, svoj GW2 prodao odmah po cijeni po kojoj sam ga platio.
Kad mi d.o.p.i.z.d.i. Diablo odem malo na BF3 i obratno
normalno isto tako odem malo na WoT ili sad novu igru igram s avionima War Thunder
@Tomor više volim igrat solo kad dižem paragon levele , trebam folovera sa sobom i ne čekam nikog samo pičim run za runom , a kaj je najbolje stavio sam templaru azurewrath mač da ledi , ludilo od mača to bi najrađe sebi stavil u ruke
.....
Ja bih te zapravo dobro upotpunio...
Trenutno sam radim oko 60M XP na sat.
Toliko o tome da su barbariani najbolji za farmanje xp-a.