znam da ovo nije mjesto za oglase..al želim prodat Diablo 3 pa ako netko hoće...ne dopušta mi oglašavanje ako sam manje od 6 mjeseci regan ovdje...sry za OT
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijatelju, očito imaš problema sa mozgom šta čovijek ni ne moze da iznese svoje mišljenje u današnje vrijeme, uvijek se nadje neki balavac pametovat. Ajde se ti prvo nauči komunicirat, mogao si mi samo reči da nisam u pravu i popraviti. Ali očito ti fali koja daska u glavu. ;) Lijep pozdrav drugi put. :)
Svi su ti rekli da nisi u pravu, na sto si ih ti nazvao balavcima i optuzio za pametovanje... radije ti poradi na komunikaciji, to sto zacinis post sa par smajlija i pusa ne znaci kulturno komuniciranje :).
Rekli su da nisam u pravu i slažem se ispao sam glup i to sve razumijem. Ali ne sviđa mi se način na koji je iznio tu kritiku, i nije u redu. Umjesto da mi kažu u čemu sam pogriješio i da me preprave. Ja sam samo iznio svoje mišljenje. Sada ako bi mogao iznijeti normalno jedan komentar pa da mi pomognete oko toga, pošto sam googlao malo za wizzarda a ja ga igram, pa da vidite jel dobro socketanje i jesu li mi statsi dobri,
Svi itemi imaju int, vit i all ressistance jel to u redu ?
E sad ovako, pa da mi netko prepravi ako sam u krivu :/
wizzard hat: ap on crit, socket, crit chance
ring: atk speed, crit chance, crit dmg
amu: atk speed, crit chance, crit dmg
shoulders: life% ? ili ne ?
bracers: crit chance
belt: life% ?
chest: 3 socketa ?
pants: 2 socketa ?
boots: movement speed 10%+
gloves atk speed, crit chance, crit dmg ? Hvala unaprijed.
Svi itemi imaju int, vit i all ressistance jel to u redu ?
E sad ovako, pa da mi netko prepravi ako sam u krivu :/
wizzard hat: ap on crit, socket, crit chance
ring: atk speed, crit chance, crit dmg
amu: atk speed, crit chance, crit dmg
shoulders: life% ? ili ne ?
bracers: crit chance
belt: life% ?
chest: 3 socketa ?
pants: 2 socketa ?
boots: movement speed 10%+
gloves atk speed, crit chance, crit dmg ? Hvala unaprijed.
Uglavnom to je to, ali npr ako trazis ruke sa int, vit, allress i sa ovim nabrojanim neces ih naci ispod 500000000 ako ne i skuplje
Ovo ti je uglavno end game gear
wizzard hat: mempho sa crit chance min 4%, ili storm crow sa crit radi life on hita ili ral rasha sa all ress
ring: atk speed, crit chance, crit dmg, int ako imas viska golda sa vit/all ress
ring2: zunimasa sa crit dmg, crit att speed
amu: zunimasa sa crit, crit dmg ako imaš viška golda/novaca i atk speed, ili rare sa crit, critdmg, atk speed, int i ako uspijes ugurati avarage dmg i vit
shoulders: Vile vard
bracers: lacuni sa crit chance
belt: witching hour
chest: tal rasha sa all ress
pants: innas temperance ili black thorn radi life on hita
boots: zunimasa sa all ress, ako su preskupe sa armorom
gloves atk speed, crit chance, crit dmg, int ako možeš priuštiti sa vit i all ress
Eto to ti je ukratko to. Ako igras CM wizarda za wep i offhand ides na chantodo set. ukupni preporuceni statovi za CM viza su ti: 2.5 atkspeed, 600+ life on hita, 600+ ress, 33k+ healtha, 20+ap on crit, 45%+ crit chance
Sve ti ovisi kolko imas golda i kolko si spreman dati za gear
Ako nemas dosta golda za neki item sa allress nemoj zaboraviti i da je armor jako bitan defensive stat, isto tako na ringovima i amuletima stat avarage dmg dize dosta ukupan dmg
Ima i sansa za dodatni drop, koja je na MP10 = 100%,..., MP5 = 36%,..., MP1 = 1%. (Nije linearno rastuca)
Ovaj dodatni drop nikome jos nije najjasniji, valjda ako neki mob izbaci bilo kakav item na MP10, sigurno ce izbaciti jos jedan. U ovo se valjda ubraja i gold ili bilo sta sto moze ispasti. Sad nemam pojma kako ovo utjece na loot od elitnih monstera. U svakom slucaju, to zakomplicirava stvari oko biranja najefikasnijeg MP levela za farmanje itema.
Imas kakav link na sluzbenu informaciju o ovome ili su samo nagadjanja sa raznih foruma? Koliko ja znam, imas par blue postova o tome, i sluzbeno je receno da visi mp daje veci mf i da mp1+ daju 1% sanse za leg/set drop na trashu u odnosu na mp0 (ne 1% da ce trash baciti leg/set, nego 1% sansu da ce zarolat leg/set sansu.. znaci nekih 1%*0.3% ili tako nesto:)
Govorim samo o sansi za dodatni drop koja je uvedena zajedno sa MP levelima (a ne o MF bonusima). Taj dodatni drop moze biti bilo sta, ukljucujuci i legendary item. A blizzard nije nikad rekao kolika sansa da item bude legendary, jedino su rekli da je ta sansa (kolka god ona bila) uduplana u patchu 1.0.5.
Evo ti link s tabelom postotaka tog dodatnog dropa ili "bonus item" (sa sluzbene stranice, gdje je objasnjenj citav MP sistem):
http://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857/Monster_Power_More_Guts_More_Glory-11_10_2012
imam pitanje..jel se još kom desilo?idem napravit autenthicator dam svoj broj mobitela al nedobijem poruku od blizzarda
Jedino sto je amu od Tal rasha's seta, ali to bi bio bis gear da.
Hvala puno. Cijenim trud. Sada samo treba to sve skupit pih... čeka me dug farmerski put. Hvala jos jednom.
Prijatelju, očito imaš problema sa mozgom šta čovijek ni ne moze da iznese svoje mišljenje u današnje vrijeme, uvijek se nadje neki balavac pametovat. Ajde se ti prvo nauči komunicirat, mogao si mi samo reči da nisam u pravu i popraviti. Ali očito ti fali koja daska u glavu. ;) Lijep pozdrav drugi put. :)
pa kad govorimo o procjeni/kritici/kvaliteti itema onda tu nema " po mom misljenju" vec je u pitanju cista matematika.
onaj amulet je faking dobar za svaku klasu jer 111 intel/dex/str ne znaci apsolutno nista u odnosu IAS, CC i CritDamage (zajedno u paketu se to zove "trifecta") a kao bonus na to je dodatni PHYSICAL damage na amuletu.
da maknes bilo koji stat od navedenih: IAS,CC ili CHD , a dodas main stat ispod 150 bi bio slabiji.
isti vrijedi za ringove a bogami i za rukavice.....
btw. ili FYI imas pun kufer kalkulatora za sve klase, pa pocni se igrat s statovima pa ces na kraju vidjet kaj-je-kaj....
takoder bih ti preporucio da proguglas sto znaci +XX min damage i +XX max damage i kako maximalno to iskoristit....pa ce ti i to pomoc da prepoznas dobar item.
toliko.....sretno....i ponuda jos uvijek vrijedi
Eto to ti je ukratko to. Ako igras CM wizarda za wep i offhand ides na chantodo set. ukupni preporuceni statovi za CM viza su ti: 2.5 atkspeed, 600+ life on hita, 600+ ress, 33k+ healtha, 20+ap on crit
pobrojao si sve osim najvažnijeg stata za CM wizza - critical hit chance...
E vidiš ja to nisam znao pošto igram igricu tek 72 sata :) Još uvijek sam u ranoj fazi a ja sam izjavio mišljenje jel sam još "newb" svježa riba, pa me zanima da li sam dobro procijenio ili nisam. Ali eto očito neki ljudi pre ozbiljno shvacaju igricu pa odmah napadaju ljude da su noobovi da su glupi itd itd. Ali hvala ti na savjetu :) Pro-googlat cu to. Thx.
E vidiš ja to nisam znao pošto igram igricu tek 72 sata :) Još uvijek sam u ranoj fazi a ja sam izjavio mišljenje jel sam još "newb" svježa riba, pa me zanima da li sam dobro procijenio ili nisam. Ali eto očito neki ljudi pre ozbiljno shvacaju igricu pa odmah napadaju ljude da su noobovi da su glupi itd itd. Ali hvala ti na savjetu :) Pro-googlat cu to. Thx.
brate offtop.ičkariš ga do bola, ja kada nešto ne znam šutim i pokrijem se ušima, a ne pravim se pametan..a ti si to radio, pa te (očekivano) ekipa oprala!
OT:
Loot je danas nemoguće dobar, 4seta, u 4 runa na 340mf-a...aaaaaaajmo
He he, meni ja danas loot katastrofa
Nadam se... Nakon ponoci mi lijepe stvarcice padale, cak i planovi za gemove. Od kojih me skorn najvise razveselio. Konacno da i meni on padne.
Mogao je biti i bolji, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube
250 minimum
355 maximum
+49% damage
+318 dexterity
+1425 life each hit
critical 189%
bleeding 5k-12K
coscketed
Nesto se jos ucim na slike, pa se ovako bolje vidi ;)
P.S. 'DPS' 1401.3 (zaboravih, k'o sto covjek kaze najbitniju informaciju)
A oni ispod su 1128-1675.
Nadam se... Nakon ponoci mi lijepe stvarcice padale, cak i planovi za gemove. Od kojih me skorn najvise razveselio. Konacno da i meni on padne.
Mogao je biti i bolji, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube
250 minimum
355 maximum
+49% damage
+318 dexterity
+1425 life each hit
critical 189%
bleeding 5k-12K
coscketed
Nesto se jos ucim na slike, pa se ovako bolje vidi ;)
Nisi stisnuo "učitaj" na sliku, a u tekstu nemaš DPS, najvažniju stvar :)
Nisi stisnuo "učitaj" na sliku :)
Hahaha.
Ma jesam, samo mi je postala negledljiva kada sam je otvorio...Pa sam maknuo da se ne sramotim
Nije za nas 'matorije' ova nova tehnologija... xD
P.S. DPS ?!? Znam da sam nesto zaboravio haha. 1401.3 je onaj gornji broj.
A oni ispod su 1128-1675.
Nisi stisnuo "učitaj" na sliku :)
Hahaha.
Ma jesam, samo mi je postala negledljiva kada sam je otvorio...Pa sam maknuo da se ne sramotim
Nije za nas 'matorije' ova nova tehnologija... xD
Ako imaš Windowse 7 imaš i Paint, ali i Snipping Tool. Izreži :)
I daj taj DPS dodaj :P --- Inače, 1300 je dobro, 1400 odlično, 1500 opako, a 1600+ vrijedi pola milijarde golda.
ili sa irfanviewom,označi dio slije i crop selction
Ako imaš Windowse 7 imaš i Paint, ali i Snipping Tool. Izreži :)
I daj taj DPS dodaj :P --- Inače, 1300 je dobro, 1400 odlično, 1500 opako, a 1600+ vrijedi pola milijarde golda.
Ma nemam win 7... Evo kako mi ispadne kada izrezbarim u Paintu i uploadom jpg.
mijenjam svoj WOW MOP acc za d3 acc ako netko zeli...
Jel se i dalje moze zaradit koja kuna na tom Diablu ili se mora divljacki farmat ?
Jel se i dalje moze zaradit koja kuna na tom Diablu ili se mora divljacki farmat ?
ma bez problema, svakih 10 minuta 1 euro na nightmare težini, da tek vidiš inferno
baci školu i živi od diabla
Ja sam ozbiljno pito, nism trazio vrticki odgovor...
Svi su ti rekli da nisi u pravu, na sto si ih ti nazvao balavcima i optuzio za pametovanje... radije ti poradi na komunikaciji, to sto zacinis post sa par smajlija i pusa ne znaci kulturno komuniciranje :).
+5 slažem se ko da si mi riječi uzeo iz usta ...a najviše me
kad je rekel balavci a nema pojma koliko smo stari , tj, nebi me to rasrdilo da mi je rekel prije 20 godina neznam za vas ostale , zato nisam ni ništa htio komentirat na njegov post dalje .....
EraserHead
brate offtop.ičkariš ga do bola, ja kada nešto ne znam šutim i pokrijem se ušima, a ne pravim se pametan..a ti si to radio, pa te (očekivano) ekipa oprala!
da je odma napisao da je tek počeo igrat ljudi bi ga shvatili i nebi ga tako isp...rili nego bi mu dali odgovore koje je i na kraju dobio
@SimeKZ da se još uvijek zaradit... kako odlaze tako dolaze novi igrači
zanima me dali su danas i vama dropali gemovi ko ludi , dropali mi 53 emeralda., a ostali par komada . nikad ih nisam toliko pokupio u jednom danu
zanima me dali su danas i vama dropali gemovi ko ludi , dropali mi 53 emeralda., a ostali par komada . nikad ih nisam toliko pokupio u jednom danu
Ništa nisam dobio :(
Usput, ojačao sam lika, pa bacite oko i komentirajte.
Prijedlozi, pohvale, pokude, sve je dobrodošlo! :D
Jel mi moze netko pokusat procijeniti ovaj amulet slicni ovome se "cijene" 200mil na Ah,inace ovo je prijateljev item,tesko mu je procijenit pa da pitam ovdje.
ma ni priblizno 200M... stavi ti za 200M pa ako prodas svaka cast, ovako bi rekao koji 3-5M...
Nemojte se cuditi ako vam ne ide prodaja (nekih) predmeta na AH i RMAH. Opet nesto ne stima. Jos sam jucer primijetio da ima puno expired itema, a jutros vidim da mi je jedan item koji sam cancelirao i stavio novu cijenu stoji kao "expired" a pod novom cijenom ga, naravno, nema izlistanog.