Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dobio ovoga ljepotana, s obzirom da na AH nema bas puno ovakvih s ovim statsima koliko bi ga vi cijenili?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Lua kaže...

Pod prvo, item bas i nije nesto dobar, posto je item level 61, a potom ima intelect umjesto strenghta ili te dexteritija zavisi za koju klasu ali intelect i crit definitivno ne idu zajedno. :)

ahahhahahhhhaaaaaahhhhhhaa...........{#}s koje si se ti galaxsije izrodil , to nebreš bolivit kaj je ovaj izjavil , pa neki itemi lv.61 imaju i bolje statse od lv.62 jer su u novom patchu rolovi poboljšani za njih , po tim kaj si izjavil da int. nede s crit... rista pa ti nisi pri zdravoj pameti daj odi prvo malo prouči kaj je diablo za igru ili i ti gledaš frenda kako igra {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 23:16 (Sepultribe).
14 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

dobio ovoga ljepotana, s obzirom da na AH nema bas puno ovakvih s ovim statsima koliko bi ga vi cijenili?

250 eura ako ne prođe pomalo smanjivaj

14 godina
EraserHead kaže...

To je taj dobar osjećaj {#}

I sta sad? Kupit ces sa goldom opremu i dosadit ce ti za dva tjedna sve i game over za tebe.

Trebao si ovo za pare prodati...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Eh, da se bar za te pare može kupit end game gear {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

WOW :) svaka cast 

Da je meni malo te srece

http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491
13 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Jbg, Tonči si pročitao patch notes? http://eu.battle.net/d3/en/blog/6268658/Patch_105_Now_Live-17_10_2012

Evo ovo je važno

Items

Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)

Znači sa MP1+ svi monsteri su lvl 63 i po tome se postavljaju affixi itema.

15 godina
formula1live kaže...

Jbg, Tonči si pročitao patch notes? http://eu.battle.net/d3/en/blog/6268658/Patch_105_Now_Live-17_10_2012

Evo ovo je važno

Items

Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)

Šta ti to triba značit?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Znači da svi itemi, bilo kojeg levela, dobivaju affixe na temelju levela monstera, a kako su svi monsteri sa MP1+ levela 63, svi imaju jednaku šansu za dobre affixe. Zato i svi itemi level 58 imaju lvl req 60.

0 0 hvala 1
15 godina
1.Lovac kaže...
formula1live kaže...

Evo ovo je važno

Items

Šta ti to triba značit?

U konačnici to rezultira ovim: Na MP1-10, svaki item koji dropa ima isti potencijal sto se tice statsa (znaci potpuno isti potencijal), bez obzira da li je item level 58 ili level 63. Od ovoga su izuzeti jedino max armor na itemima koji imaju armor, te max dps na oruzju. Znaci jedino ta dva stata imaju najvecu mogucnost maximum rolla na item level 63, a najmanju na 58 (kao i prije patcha), a svi ostali statsi su isti bez obzira na ilevel.

Npr. rukavice level 58 mogu rollati strength bilo gdje u rasponu od 10-300 (lupam), isto tako rukavice level 63 mogu rollati str 10-300. Isto vrijedi za sve ostale statove, OSIM armora, te DPS-a na oruzju. lvl 58 moze rollati armor 100-200 (lupam opet), a lvl 63 moze rollati 300-400.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 8:46 (AFARON).
13 godina
odjavljen
AFARON kaže...

U konačnici to rezultira ovim: Na MP1-10, svaki item koji dropa ima isti potencijal sto se tice statsa (znaci potpuno isti potencijal), bez obzira da li je item level 58 ili level 63. Od ovoga su izuzeti jedino max armor na itemima koji imaju armor, te max dps na oruzju. Znaci jedino ta dva stata imaju najvecu mogucnost maximum rolla na item level 63, a najmanju na 58 (kao i prije patcha), a svi ostali statsi su isti bez obzira na ilevel.

Npr. rukavice level 58 mogu rollati strength bilo gdje u rasponu od 10-300 (lupam), isto tako rukavice level 63 mogu rollati str 10-300. Isto vrijedi za sve ostale statove, OSIM armora, te DPS-a na oruzju. lvl 58 moze rollati armor 100-200 (lupam opet), a lvl 63 moze rollati 300-400.

E ovo za armor i DPS nisam znao.

16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
MaxonUniversal kaže...

250 eura ako ne prođe pomalo smanjivaj

Nije 250 ali nije ni daleko.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam samo rekao svoje :) A vi kako hocete. Svadjajte se koliko god želite vi ste najpametniji. ;) Ima veze da znas o cemu pricam. Lijepo pozdrav cmokić :* 

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...
Tonči kaže...

Evo ovo je važno

Items

Aha, nisam to niti primijetio. Svasta. Dakle, item level je sad nebitan ako igras MP1+? Ah, ok. :)

Troll level: sensei
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma pustitie šta tamo piše, pusta slova i obećanja,

praksa je ipak nešto drugo, koliko ste legendarnih dobili koje ste mogli samo pospremiti na pod.

Frend mi je popupio preko 100legendary itema, puno više nego ja, od toga svega, ako mu se našlo 7 do 8 upotrebljivih.

A ima preko 600sati igranja.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
formula1live kaže...
Tonči kaže...

Evo ovo je važno

Items

Aha, nisam to niti primijetio. Svasta. Dakle, item level je sad nebitan ako igras MP1+? Ah, ok. :)

Bitno je za weapone ( radi max DPS-a ) i za max armor ( dobro nama običnim smrtnicima to tolko nije važno, ali onima koji žele imati usavršen gear valjda jest xD ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
Lua kaže...

Ja sam samo rekao svoje :) A vi kako hocete. Svadjajte se koliko god želite vi ste najpametniji. ;) Ima veze da znas o cemu pricam. Lijepo pozdrav cmokić :* 

al to kaj si ti rekao nema veze s zdravom pameti , ajd padobranac odlepršaj s teme i prostudiraj malo o igri i onda nebudeš sigurno izvalil takvu glupost jer ti nemaš pojma o čem pričaš , btw. nitko se ne radi pametan samo jedni druge nadopunjujemo s dobrim informacijama o igri koje ti za sad nemaš

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 11:35 (Sepultribe).
14 godina
protjeran

Nije 250 ali nije ni daleko.

gle nikad neznaš kakav kupac dođe , možda mu prođe treba probat , nema kaj izgubit uvijek može smanjit cijenu  ...npr. ja sam prodao mace za 585milja s 1000dps-a, taj mace je bio slabiji od moje axe od 846dps-a , po meni ne vrijedi niti 30 milja jer slabo diže dps al gle puno ljudi nezna koristit kalkulator da provjeri dal je ok item za njega i kupi , i gle prodao sam ga ko bi reko tako da možda i može prodat taj item nema kaj izgubit da proba

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 11:33 (Sepultribe).
14 godina
Diablo 3

Rekao bi da je MP3 i MP4 najbolje za farmanje itema.

Odnost helte protivnika, dodatn magic find i DODATNA ŠANSA DA ITEM DROPA (što većina zaboravlja) je najbolji ja mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Stovise trebao bi biti nebitan i na mp0 ako igras act3+, jer su monsteri lvl 63 :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koja je najbolja ruta za farm xp-a na act1 ili act2?

Da li se uopće isplati na ta dva acta farmat xperience.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:22 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sepultribe kaže...

@mcf    kaj ti imaš raketu vriti ili kaj , ili igraš možda neki drugi diablo ,nekužim vremenski nema šanse da i svakog one shotaš da pređeš cijeli run za tako kratko vremena , i ako si igrao npr. mp 10 pa nebacaju samo elit packovi iteme , neznam možda tebi da , meni ti trasheri najviše bacaju rare i leg iteme a na elit packovima po 7 komada al su smeča jer rare itemi nemaju više nikakvu vrijednost osim kod vendora , jedino oružja i, prsteni i amuleti od rare mogu nešto vrijedit i to jedino kupim ostalo niti ne pogledam da bi uzeo , niti neznam s kojim likom igraš da bi mogao više reči o svemu tome , i mislim da nitko više ne igra od mene bar ne na tom forumu jebga imam vremena za sad dok ne kapne neki đob a onda diablo na počinak ide ;):)

Ha cuj, sa mao boljom opremom i speed/run/ + aoe attack za trash buildom nije tesko preletiti act3 na mp1 (cca 30 elite na 10 min), bar za dh/monk/barb. Nisam siguran za wd i wiza. Ja igram sa dh, 24% spped + skok (vault) + 60% speed 2 sec nakon vaulta + dosta resursa da mogu skakat cijelo vrijeme + AoE attack koji cisti sve ispred mene pod kutem od 45 stupnjeva + SoJ sa bonusom na taj attack. I da, i meni vecina leg itema pada od trasha, elite kill sam uzeo samo kao nekakvu jedinicu brzine farmanja. Eto, jucer dobio 6 legs u 2 sata trcanja kroz mp2 (6 brimstona lol).

btw. sto se tice rare, ako nista drugo, skupljaj bar rukavice. Za vecinu klasa/setova, rare rukavice su i dalje najbolji izbor, main stat + vit + ias, cc, cd, sve idu vise od 100m. Rare shoulders i bracers isto mogu rolat statove kao i legendary. Bas sam nedavno prodao jedne bracers za 20m, i to sa sugavim main statom (nekih ~120 str, max vit, all res, max cc, jos neki stat ako se ne varam).

@Lua - pricas bedastoce :)

@Tigerija - za iteme je najbolji onaj na kojem mozes 1-2shootat trash i 10-shootat elite, uz max movement speed i mf. Meni mp2 trenutno. Za xp farm je i dalje najbolji mp0 (osim za fury) - combo kills  (50+ trash kill) sa hellfire ring, helm socket, leoric' signet (20-30%) i follower xp.

BTW kakva dodatna sansa da idem dropa na vecem mp? Samo mf raste sa vecim mp (i "veci" drop deriviran iz mf).

14 godina
EraserHead kaže...

Ne.

16 godina
EraserHead kaže...

act 3 mp1 je najbolji, s hellfire ringom 35% exp bonusom trebam sat i pol za jedan paragon level i još skupljam iteme i golde

14 godina
neaktivan
acca kaže...
EraserHead kaže...

act 3 mp1 je najbolji, s hellfire ringom 35% exp bonusom trebam sat i pol za jedan paragon level i još skupljam iteme i golde

i taj 1 jedan i pol sat pocinje rapidno  rast svakim paragon levelom.

15 godina
mcf kaže...

BTW kakva dodatna sansa da idem dropa na vecem mp? Samo mf raste sa vecim mp (i "veci" drop deriviran iz mf).

Ima i sansa za dodatni drop, koja je na MP10 = 100%,..., MP5 = 36%,..., MP1 = 1%. (Nije linearno rastuca)

Ovaj dodatni drop nikome jos nije najjasniji, valjda ako neki mob izbaci bilo kakav item na MP10, sigurno ce izbaciti jos jedan. U ovo se valjda ubraja i gold ili bilo sta sto moze ispasti. Sad nemam pojma kako ovo utjece na loot od elitnih monstera. U svakom slucaju, to zakomplicirava stvari oko biranja najefikasnijeg MP levela za farmanje itema.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
protjeran
mcf kaže...

Ha cuj, sa mao boljom opremom i speed/run/ + aoe attack za trash buildom nije tesko preletiti act3 na mp1 (cca 30 elite na 10 min), bar za dh/monk/barb.

btw. sto se tice rare, ako nista drugo, skupljaj bar rukavice. Za vecinu klasa/setova, rare rukavice su i dalje najbolji izbor, main stat + vit + ias, cc, cd, sve idu vise od 100m. Rare shoulders i bracers isto mogu rolat statove kao i legendary. Bas sam nedavno prodao jedne bracers za 20m, i to sa sugavim main statom (nekih ~120 str, max vit, all res, max cc, jos neki stat ako se ne varam).

a gle neznam kako ti nije jasno da s barbarom ako nemaš fury trčiš koliko imaš m.speed(24%) , znači na mp 2 ja budem trčao  samo brže kad imam fury a to je nikad , za tebe na dh kužim ako imaš set imaš disciplinu uvijek i možeš letit kroz act brzo jer imaš disciplinu uvijek , zato ja igram mp 5 ko ti mp 1 ili 2 jer imam fury cjelo vrijeme i trčim slično tebi , a to igram trenutno samo zato na mp 5 jer brzo levelam paragon,  jer budem  za par dana na 100 i onda gotovo nema šanse da budem igrao manji mp od 10 jer imaš največi Mf i izazovnije je igrat kako sam i reko prije ...

btw. kupim i ja rukavice i razorspike jer se nadam da mi dropa bolje od mojih

14 godina
neaktivan
Lua kaže...

OK.

ajd, kad tebi padne takav isti/slican item, ajd mi posalji PM pa mi ga daj jer tebi ocigledno nece trebati......volim imat takav/jako-slican-item item....

unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:27 (Test user).
13 godina
neaktivan

Prijatelju, očito imaš problema sa mozgom šta čovijek ni ne moze da iznese svoje mišljenje u današnje vrijeme, uvijek se nadje neki balavac pametovat. Ajde se ti prvo nauči komunicirat, mogao si mi samo reči da nisam u pravu i popraviti. Ali očito ti fali koja daska u glavu. ;) Lijep pozdrav drugi put. :) 

14 godina
AFARON kaže...

Ima i sansa za dodatni drop, koja je na MP10 = 100%,..., MP5 = 36%,..., MP1 = 1%. (Nije linearno rastuca)

Ovaj dodatni drop nikome jos nije najjasniji, valjda ako neki mob izbaci bilo kakav item na MP10, sigurno ce izbaciti jos jedan. U ovo se valjda ubraja i gold ili bilo sta sto moze ispasti. Sad nemam pojma kako ovo utjece na loot od elitnih monstera. U svakom slucaju, to zakomplicirava stvari oko biranja najefikasnijeg MP levela za farmanje itema.

Imas kakav link na sluzbenu informaciju o ovome ili su samo nagadjanja sa raznih foruma? Koliko ja znam, imas par blue postova o tome, i sluzbeno je receno da visi mp daje veci mf i da mp1+ daju 1% sanse za leg/set drop na trashu u odnosu na mp0 (ne 1% da ce trash baciti leg/set, nego 1% sansu da ce zarolat leg/set sansu.. znaci nekih 1%*0.3% ili tako nesto:)

Sepultribe kaže...

a gle neznam kako ti nije jasno da s barbarom ako nemaš fury trčiš koliko imaš m.speed(24%) , znači na mp 2 ja budem trčao  samo brže kad imam fury a to je nikad , za tebe na dh kužim ako imaš set imaš disciplinu uvijek i možeš letit kroz act brzo jer imaš disciplinu uvijek , zato ja igram mp 5 ko ti mp 1 ili 2 jer imam fury cjelo vrijeme i trčim slično tebi , a to igram trenutno samo zato na mp 5 jer brzo levelam paragon,  jer budem  za par dana na 100 i onda gotovo nema šanse da budem igrao manji mp od 10 jer imaš največi Mf i izazovnije je igrat kako sam i reko prije ...

btw. kupim i ja rukavice i razorspike jer se nadam da mi dropa bolje od mojih

Pa u prvom postu sam se slozio sa tobom da ako koristis fury ww build se ne isplati nista ispod mp4 (ovisno o dpsu, jel.. ti imas visok dps, pa i na mp4 prebrzo ubijas za fury regen...) i da je zabavnije igrati sa vecim izazovom/mp :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice