Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.648.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
KaMiKaZa kaže...

Napokon se i meni posrećilo :D E sad, pošto je ovaj moj ljepotan jedini koji ima LoH i Crit dmg ( nemogu naći nijedan na AH), neznam za koliko da ga prodam, pa bih molio za pomoć :P

Pogledaj cijene tog oružja sa lohom i socketom u koji se može staviti gem za crit,pa prema tome probaj odrediti cijenu.

16 godina
Edarann kaže...
KaMiKaZa kaže...

Napokon se i meni posrećilo :D E sad, pošto je ovaj moj ljepotan jedini koji ima LoH i Crit dmg ( nemogu naći nijedan na AH), neznam za koliko da ga prodam, pa bih molio za pomoć :P

Nema socket i mali je LoH nevjerujem da mozes puno dobit ako ista ... mozda ekipa da bolji odgovor =)

LoH je sasvim OK za tank barbariana koji koristi Frenzy, ali za njega ima 2 druga problema:

- nema VIT/STR

- veliki chance on Fear. nema nista iritantnije za tank barbariana od moba koji trci okolo

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Blizz kontrolira iteme koji se mogu prodat nakon 1.04(a mislim da je slicno bilo i prije)...

Najme, rare ilvl60-63 sa 4-6 afiksa koji su strdexinteligence je podređen slučaju+MF, dok Legendary+Set+ilvl61-63 sa smislenim afiksima ili

BIS(npr- rukavice za DH-200 dex+200vit+crit chance8%+12%IAS+20%maxcritdmg(e,te bi bile lijepe za imat...)uzimaju u faktor dal imaš

aktiviran RMAH te kolko ti je isti napravio prometa...

Evo dolje da bar probamo malo vidjet jel drži vodu teorija...

Dakle, pod

1) cesto prodajete na RMAH i nasli ste 10 i više Legendary,Set, Rare itema koje ste uspjeli prodat na istoj..

2)cesto prodajete na RMAH i nasli ste 10 i više Legendary,Set, Rare itema koje niste uspjeli prodat na istoj..

3)Nemate aktiviran RMAH a našli ste 10 i više L,S,Rare quality itema

4) cesto prodajete na RMAH i NISTE DOBILI 10 ili manje  Legendary,Set, Rare itema..(al znaci uspjeli ste prodat iteme makar nisu neki BIS)

5)cesto prodajete na RMAH i NISTE DOBILI 10 ili manje  Legendary,Set, Rare itema..(no niste bas imali uspjeha s prodajom)

Ne stane mi tko nema RMAH,a nije našao nista ili jako malo pa nek taj sam posta svoju statisktiku..

Znam da je ovo puno rupa i nek se tolerira loot find oko +-2 itema(znaci od 8 do 12) i znam da nisam uzeo u obzir GAH no bez obzira ako i prodajete na GAH, bitno je da imate aktiviran RMAH..

Pod rare iteme smatram stvarno vrhunske iteme koji se mogu mjerit uz najbolje Legendary&Set iteme(dakle npr. za Barba 1-hand axe sa 900DPS 150str+100vit+30%critdmg+slot je super item i prošo bude na GAHu za milju dve al ne spada u uber skupinu), vrijednost itema nek je minimalno realnih(inb4:"Kaj je realno!")50€ (dakle, ne racunat kaj vam se posrecilo pa je neki klinjo ukro mami karticu i kupil si je čekič za 100 ojra pa sad udara po bojnom polju, a ima bolji item u stashu sam tog nije nit svjestan)

Znam da je ovo fakat puno rupa i loooongshot i imam samo 5 slotova za glasanje pa je nemoguce odredit sve al otprilike da vidimo jel Blizz kontrolira RMAH i opticaj itema za koje su ljudi spremni dat novce.. 

Znam da tu ima puno tulipana s FERa, a vi ste dobri u matematici pa složite to pametnije od mene, sam da vidimo na temelju postotka kolko i dal je vezan loot drop s tekučim prometom na RMAH...

3 Prodao sam na RMAH često(10+)
0 Prodao sam na RMAH rijetk(10+)
1 Nemam RMAH,(L,S,R 10+)
1 Prodao sam na RMAH često(10-)
5 Prodao sam na RMAH rijetk(10-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 8:55 (EpicFailGuy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

@zagid3  hvala, prodao se jučer crossbow u roku par sati za 150 E.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Test ne znam što da ti glasam. Našao sam jedva 5 legendi od toga 4 smeća. Prodao sam na rmahu nekih 5-8 itema te imam 22 dolara. Eto koji da ti kliknem onda?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toca kaže...

@zagid3  hvala, prodao se jučer crossbow u roku par sati za 150 E.

super ... sam da meni nest dobro padne :(

13 godina
neaktivan

zast meni niko za ovo neda ni milijun golda , a vidim da je za losije bidano puno vise, pa jbmti srecu

13 godina
protjeran
Diablo 3

hehhe otišao Skorn za 35 eura, vidio sam da im opasno pada cijena, da su po 19 miljiuna golda na AH te da pada cijena na RMAH  reko idem stavit da prodam što prije, prije nego što postane bagatela

1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Itemi mi nikako nejdu, ali evo nakupio sam materijala za craftanje na inferno, pa sam stavio to po najnizoj cijeni na RMAH pa valjda ce nest od njih 10 uletit. Nikako da mi padne neki posteni item. Lvl 2 paragon, 5 valora, ali nejde. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Test ne znam što da ti glasam. Našao sam jedva 5 legendi od toga 4 smeća. Prodao sam na rmahu nekih 5-8 itema te imam 22 dolara. Eto koji da ti kliknem onda?

Ahm nisam nit reko da je da je savrseno, neda vise od 5 stavki...

Al evo,odma poslje 1.04 padali su Legendary ko kiša, i tocno je bilo par ninja hotfixova(kad je usljed igre bez najave sam bilo Server Shutdown in 15 minutes i odma je poslje igra radila) unutar 48 h i poslje je bilo ovak kak je...

14 godina
formula1live kaže...

Mijenjam ovaj fist weapon za neki novi Zunimassa's set item iste vrijednosti, ako netko ima

Ako mi padne javim :D .

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima tu kog da bi kupio pravo na AH Bota? Slucajno sam se nasao medju 50-toricom koja imaju pravo koristit bot, mjesecna pretplata je oko 60€..

Neulovljiv, kaze lik {#}, i šta ti ja znam, onak top notch hush-hush society{#}, al meni to nekak nije napeto, nisam ga koristio nit jednom, nisam ga cak nit skinuo  jel me strah permabana...

Gledam likove na tom forumu, imaju po 10 Diablo 3 acc i sve ih pokrecu u VMu i sam se hvale da su ubrali tolko i tolko love, sam prebacuju s akaunta na akaunt lovu i iteme...

U glavnom, jos nitko nije dobio permaban nit nista, a rade to od 1.02 i neki fakat zive od tog i to kolko sam skuzio dost dobro...

Ja imam cist pristojan i usudim se rec skup legit acc i puno sam vremena ulozio u iteme i charove i ne bi htio da mi to propadne, al ak se nekom da, treba uzet jos jedan D3 acc(il vise,sto vise to bolje...) i na njemu radit pišharije...

Znaci da se ogradim odma, nikad ga nisam nit ne budem koristio, glupa sreca je ta da je covjek koji ga je napravio bio jednom u Hrvatskoj ko turist tam di sam ja radio i tak smo se raspricali i onda me pito jel ocu vidit nekaj, kad ono imam kaj za vidit...

Ne igram D3 zbog love, nemam cak nit RMAH jel nemam PayPal, imam 400k na racunu i odigram si dnevno pol čuke, onak ak mi je gušt...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma kakvi kad vidim sad sam 3 sata proveo sa pofom na actu 3, namlatili smo sve što se kreće, na kraju od 40-50 itema 2 koja će otić zajedno za 50k.

Da još plaćam bota da mi igra kud ovako ništa ne dobivam tud još bota :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

zast meni niko za ovo neda ni milijun golda , a vidim da je za losije bidano puno vise, pa jbmti srecu

gloves mogu imat do 10 crit chance i to je jako bitno na njima,crit damage je sam bonus,al trebale bi biti bar milju,vidim ih na ah sa 100k bid :P

13 godina
neaktivan
Diablo 3

btw jel zna neko nekakav vent,ts,mumble server di ekipa farma? dosadno mi sam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ACT 3 inferno. Ne mogu sa buildom prije postanim. Nikako da prezivim ako me ulove. A ne mogu nista posteno naci na AH.u a para nemam. IMam oko 300k. Slabo zaradujem. Slabi itemi padaju. Ne znam kako da lovu zaradim da se opremim jace. Samo mogu igrat vise, nista vise.

Kako ne zaradjujes ? Evo par slicica od mene, a tek sam na Normalu, igram lagano koliko stignem s svih pet likova, tj. trenutno samo s WD guram Normal prema Diablu pa prelazim na ostala 4 lika. I zlata vise nego sto mogu potrositi, opremu stavljam na sebe sto dobijem od bosova ili elita. A i proda se nesto na AH, sitno ali se nakupi, jos da je vise vremena za igru bilo bi i vise zlata.

13 godina
Diablo 3

Ma, sta ti je 5k, kad mi treba takvih 100 da nakupim love kolko mi treba za neku dobru opremu. Ne mogu nikako neki posteni item dobit za kojeg mogu dobit par milja ili par eura. Mada bi rade htio par milja da lakse ide sve to. Inferno act3 i dalje nista od legendary.a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

mali off topic, upravo sam roknuo diabla na normal s barbarom, sada krećem na normal s demon hunterom za sada mi se čini dosta cool, ima čak i prejake strijele jedanput puknem i gotovo.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Normal je opcenito p**kin dim, pogotovo sa DH kojega nit ne pipnu do kraja. No, kasnije ces imat hebadu tesku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ako je netko zainteresiran za kupiti D3 Wizarda 60 koji je presao inferno i ima otkljucan inferno whimsyshire javite se na pm 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/supremus-2833/hero/1712275

7,7k armora, 700-800 svih resistancea, 30% crit chance preko 600LoH i 18k dpsa u wizard tank buildu (wind up wizard build),2880 achievement bodova (iliti 63%) ukljucujuci featove za sudjelovanje u closed beti itd.

1 0 hvala 0
14 godina
medo36 kaže...

Mi se znamo ovdje okupiti kad igramo: 94.23.48.54

Password: lolroflcopter

Može se slobodno koristiti za bilo šta i bilo tko samo da nije ništa ilegalno. Do 500 korisnika podržava.

Teamspeak.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ma, sta ti je 5k, kad mi treba takvih 100 da nakupim love kolko mi treba za neku dobru opremu. Ne mogu nikako neki posteni item dobit za kojeg mogu dobit par milja ili par eura. Mada bi rade htio par milja da lakse ide sve to. Inferno act3 i dalje nista od legendary.a

E pa od malih svota se pocme, osobno evo me skoro na 2.5M (lila), od toga sigurno 700k ako ne i vise od AH, igram i farmam, iteme daje relativno ok, kad napunim stash pogledam, ono sto mi se cini ok dam odmah na AH po 2-3-4-5-6 k zlata dok dodjem do iduceg checkpointa. Kad napunim stash opet odem na AH, sto se prodalo prodalo, sto ne povlacim i dajem trgovcu. Predmete koje ja nosim prodajem ne za manje od 100k zlata (a mali sam level). Evo ovo je zadnji (slika dolje) sto je osao za 125k -15% blizzardu, meni dosao bolji pa odmah ovaj s sebe stavio na AH i osao u roku odma.

13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

mali off topic, upravo sam roknuo diabla na normal s barbarom, sada krećem na normal s demon hunterom za sada mi se čini dosta cool, ima čak i prejake strijele jedanput puknem i gotovo.

Takodjer pao Diablo na Normalu s WD. Sad je na redu Barbar. WD je prelagan za igranje na Normalu, jednostavno leti mapama i ubija. Valjda je do opreme. Prekrasnu mi je bacalo dok sam igrao. Samo sam gear kupio, i to na aukciji za 260 golda, s 100 inteligencije na njemu, nitko sretniji od mene nije bio.

13 godina
neaktivan
tigerija kaže...
medo36 kaže...

Mi se znamo ovdje okupiti kad igramo: 94.23.48.54

Password: lolroflcopter

Može se slobodno koristiti za bilo šta i bilo tko samo da nije ništa ilegalno. Do 500 korisnika podržava.

Teamspeak.

a port?

jel ima ljudi da igraju d3 il samo vi,a ostalo random

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok, tornado Barb je preOP. Sa svojim slabim barbarom sam prošao act 2 sa nekoliko smrti i u 2 pokušaja sredio Beliala ( promijenio WW za Ignore Pain jer su me oni pooli skoro one-shotali ). Sada sam konačno zapeo i to na Ghomu, pokušao sa Superstition ali ipak umirem ( čekam da mi frend vrati 2 itema, a s njima ću i njega srediti ). Sa ovakvim gearom mogu komotno farmati act 2, ali za farmanje acta 3 sam ipak malo preslab ( određene elite mi jednostavno uzimaju previše healtha ). Zato ljudi iskoristite OPnes tornado barba jer će ga vjerojatno bar malo nerfat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Warbringer-2854/hero/5581012

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Meni je taj balerina barb retardiran i mrztim uć u igri nekom ko pleše labuđe jezero. Kao što bi pofa rekao, barbar je barbar. čekić u glavu i ajmo, toga se i držim. Složio sam nekog tenkića (iako tonči bonči kaže da tenk ne postoji ali postoji) i imam crit 20 i 150% dmg, čist solidno uz 800-900 resa. Act 3 nije problem jedino što su mi danas uletile ptice njih 4-6 je bilo, sve bacaju mortare i arcane sa ekstra healhom. Tu sam umro 2 puta, ostalo ide :)

mislim svaka čast svim buildovima koji čiste inferno ali nije mi to to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Meni je taj balerina barb retardiran i mrztim uć u igri nekom ko pleše labuđe jezero. Kao što bi pofa rekao, barbar je barbar. čekić u glavu i ajmo, toga se i držim. Složio sam nekog tenkića (iako tonči bonči kaže da tenk ne postoji ali postoji) i imam crit 20 i 150% dmg, čist solidno uz 800-900 resa. Act 3 nije problem jedino što su mi danas uletile ptice njih 4-6 je bilo, sve bacaju mortare i arcane sa ekstra healhom. Tu sam umro 2 puta, ostalo ide :)

Naravno da postoji, ja imam tenkčinu barba i rokam act 3 i nemože mi niko ništ hehe

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sa balerina barbom ne igram coop jer je on zbilja retardiran u coopovima, jedino ako imaš previše dmga pa ti treba netko da digne health pa da ti tornadići daju ragea a ne da odmah ubijaju ( ima takvih likova, uzmu jednog ili dvojicu koja samo beru iza leđa svoj loot dok ovaj sve dere sam ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

pa da zato vam i run traje 3 vure za ponorit  .. za to vrijeme napraviš 2 runa ;):)

15 godina
Sepultribe kaže...
fila2208 kaže...

pa da zato vam i run traje 3 vure za ponorit  .. za to vrijeme napraviš 2 runa ;):)

Igram za užitak više manje i fora mi je ubit 2 sata u actu 3 i očistiti ga umjesto držat desni klik i plesat okolo.
ko voli nek izvoli, meni to nije fora. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice