Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.533.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
Test user kaže...
fila2208 kaže...
EraserHead kaže...
fila2208 kaže...

tražim neki dobar mač i nikako naći. Ne znam dal da se baziram na socketed a da ima ctic ili da idem loh neki pa onda trpam crit?

nekako bi neki dobar loh uzeo ali sve skupooooo

koliko mi je loh minimalan za act3 ajmo reć +600 regena imam ako šta pomaže

imam 1300 loha i igram a3 i a4 s monkom bez problema, gledaj da imas barem 1000 loh-a

di da ih natrpam...ajde na mač da...ali di još ide amulet i ringovi?

LoH:

Weapon: 959 LoH max

Ring: 479 LoH max

Amulet:959 LoH max

amulet da.....hvala, budem tražio nešto tako

Sad imam 349 loh + 1169 regen per sec i lol 118hp after kill :)

A ono malo po malo, sad mi je dps na 22k, solidno je sad igrat, malkoc lakše :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Test user kaže...
fila2208 kaže...
EraserHead kaže...
fila2208 kaže...

tražim neki dobar mač i nikako naći. Ne znam dal da se baziram na socketed a da ima ctic ili da idem loh neki pa onda trpam crit?

nekako bi neki dobar loh uzeo ali sve skupooooo

koliko mi je loh minimalan za act3 ajmo reć +600 regena imam ako šta pomaže

imam 1300 loha i igram a3 i a4 s monkom bez problema, gledaj da imas barem 1000 loh-a

di da ih natrpam...ajde na mač da...ali di još ide amulet i ringovi?

LoH:

Weapon: 959 LoH max

Ring: 479 LoH max

Amulet:959 LoH max

amulet da.....hvala, budem tražio nešto tako

Sad imam 349 loh + 1169 regen per sec i lol 118hp after kill :)

A ono malo po malo, sad mi je dps na 22k, solidno je sad igrat, malkoc lakše :)

igrao sam s 1175 LoH...nije lose...ide....ali...ak navuces 2 packa championa...nije dovoljno....

sad s 2100 Loh nemam nikakvih problema, s tim da radim i DoT na AoE, i jedini "break-point" ( kad pocnam naglo gubit HP) je kad mobovi udu u "sync", odnosno, ili svi udare u isti tren, ili rade kontinuirani "damage-flow" , znaci jedan za drugim, bez milisekunde razmaka. TAd ak sam dovoljno koncetriran/brz moram ih brake-at prije nego kaj, jel'te, umrem, uglavnom SS-om

za 2100 LoH sam zrtvovao 6000HP , 49 AR , 991 armora i za sad sam zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 8:54 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jučer sam prvi put kupio dva-tri itema za siću

a svoja "sranja" uvaljo za stoju :)

i uopće mi se neda zajebavat sa licitacijama,nego tražim povoljan buyout :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Test user kaže...

ima neki build za wizarda koji se bazira na CritChance i nekim passiv skilom koji za svaki crit reduca cooldown nekog armora ili svih cooldown spellova.

S nekim attackom koji radi frozen i neki spell za armor ( diamond skin ili neki drugi), s velikim CC tak si mozes smanjit cooldown da doslovce monsteri mogu biti "permanent" frozen i zasticen tim stitom "forever"...

Igrao sam jednom u partyu na Diablo runu (onaj zadnji Prime Evil quest) u kojem je bio takav Wizzard. Koliko sam vidio konstantno su se oko frajera vrtili oni tornadi, pa pretpostavljam da je build redjen oko toga.

Frajer sve drzi konstantno freezano i tako tanka. Mi ostali smo samo stajali u nukali sastrane, kao da gadjas na streljani :)

Fora je bilo ubijati Oppressor Elite pack na nacin da samo stojis i rokas po njima, a oni premanentno freezani :) Cisti zerg run sve do trenutka dok ne dodju shielding elite packovi.

Onda taj build ne pali i frajer je sam rekao da protiv takvih packova (shielding, a onda vjerovatno i invunerable) ne moze nista.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
odjavljen

Da, problem tog stila je što si protiv 4-5 kombinacija (shield, fast, electrocuted, invulnerable) beskoristan pa solo ne pali, a postaneš smetnja i višak neprijateljskog HP-a u grupi. Netko voli taj rizik pa mu odgovara, samo što je crit oprema dosta skupa za početnike. Time se može igrati samo netko debljeg novčanika.

15 godina
r0b3rt kaže...

Pozdrav svima,

molio bih vas za pomoć u procjeni vrijednosti itema.

Radi se o 2-handed mace, iLvl63, Lvl60, DPS 855, no sa Level requirement -18!

Na AH/RMAH nisam nasao nista slicno, pa me zanima sto mislite koliko traziti.

(na AH/RMAH najjaci 2H-mace do Lvl42 ima DPS od max 148)

to je odlican wep za sve klase koju mogu nositi 2hand mace, samo je dps i dmg bitan ostalo je nebitno...

uglavnom ja imam jedan takav 2hand polearm, nesto malo jaci od tvog po dmg.u ali je manji lv req, tek 48.

nakon sto sam equipo na nightmare taj wep igra je postala smijeh, svaki udarac je bio 1shot. trenutno sam lv 55, hell igram 3act. sa barbom samo trcim oko mobova i tornado sve ubija, jednostavno je prevelik dmg. bilo koji elite pack rijesavam tako da samo trckaram oko njih :)

ja sam svoj wep dobio kao poklon tako da ti ne znam reci koja bi bila cijena, ali da vrijedi to definitivno stoji. barem dok ne lupis 60. e sada koliko je ekipa spremna platiti nesto sto ce koristiti u levelanju ne znam. ali nemoj ni slucajno vendorat ili rastavljat, barem ga ostavi za altove ako ces koji dizati.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, problem tog stila je što si protiv 4-5 kombinacija (shield, fast, electrocuted, invulnerable) beskoristan pa solo ne pali, a postaneš smetnja i višak neprijateljskog HP-a u grupi. Netko voli taj rizik pa mu odgovara, samo što je crit oprema dosta skupa za početnike. Time se može igrati samo netko debljeg novčanika.

istina....

s time da sheild,fast,electrified ne bi trebao biti problem, bas sam tak vidio, za shield mora bit brz prije nego ga mob ukljuci,

Invulnerable su fakat problem, u party-u bi se trebao drzat sa strane i sam se treba fokusirat na boss-a a ostali odvlace minione ( a tu je i desintegrate, ak se ne varam koji radi piercing kroz minione do bossa).

14 godina
Diablo 3

Koje su vam najgore kombinacije na elite?

Meni definitvno broj 1. arcane, onda slijed shield pa onda ona vatra iz poda, nekad u onoj gužvi ne vidim da mi je bace pa stojim u njoj i satre me brzo.

Najviše volim kad ima health link i mortar, jer sam barb, mortar me ne interesira.

btw. jučer je ah bio u racu, danas je disblean lol. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 10:23 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Meni definitvno broj 1. arcane, onda slijed shield pa onda ona vatra iz poda, nekad u onoj gužvi ne vidim da mi je bace pa stojim u njoj i satre me brzo.

Najviše volim kad ima health link i mortar, jer sam barb, mortar me ne interesira.

Jedino što mrzim je bugirani electro, sve ostalo se da.

Nisu mi dragi brzi range mobovi jer traje dugo dok ih ubiješ.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 10:25 (Vakaka).
14 godina
Diablo 3

Da, kad bježe...one pčele ili tako neke. I ima onaj avnger jel ili tako nekako da se pojača kad ubiješ mu ostale?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Da, kad bježe...one pčele ili tako neke. I ima onaj avnger jel ili tako nekako da se pojača kad ubiješ mu ostale?

Da, kad ubiješ jednoga ostali elite se buffaju.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

btw. jučer je ah bio u racu, danas je disblean lol. 

arcane...ja mrzim arcane....

17 godina
Diablo 3

pozdrav!!!

igrma sa witch doctorom i uskoro sam 60-ti lvl, ako neko ima več dobro razvijenog da mi kaže na kaj da obratim pažnju pri kupovini opreme?  (za inferno)

hvala!!!

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 11:12 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

zašt se tak ekipa masovno buni na AH?

u stašu mi je bilo groo itema sa normal težine.utopio njih 5 za 100.000 golda,ostale crafto :)

kupio 2 speara sa bomba statistikom za 50.000 i jako dobar armor za 20.000

i sa tim prolazim nightmare ko od šale,

a te pare vratim fuul brzo,malo probauljam okolo,potamanim hrpu likova i eto keša.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

našao sam onu kurvu chlitaru napokon, idem sad odmarat oči u pony i odradit to fino sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašt se tak ekipa masovno buni na AH?

u stašu mi je bilo groo itema sa normal težine.utopio njih 5 za 100.000 golda,ostale crafto :)

kupio 2 speara sa bomba statistikom za 50.000 i jako dobar armor za 20.000

i sa tim prolazim nightmare ko od šale,

a te pare vratim fuul brzo,malo probauljam okolo,potamanim hrpu likova i eto keša.

dođi do faking inferna... prije nemoj komentirati

14 godina
neaktivan
acca kaže...

dođi do faking inferna... prije nemoj komentirati

pa komentiram svoje sadašnje stanje.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Diablo 3

inferno inferno jebo vas inferno,

zašto ja nebi išta komentirao ako sam na nightmare težini????

pa krenuo sam prije par dana tek igrat,nije niti bilo očekivat da ću za tri dana stić na inferno.

ali idu mi ljudi na K! kada samo seru i plaču.

da,"njemu ne valja" igra i čisto sranje je i sere i trabunja protiv iste ,a glavno da je nabio 200+ sati u mjesec i pol dana izlaska igre.

ajde poštedite nas svih tako jadnih komentara., i komentara vezane uz AH kako su svi lopovi i kako blizzard samo misli na keš,

ne mislit će na kamenje jer od toga i preživljavaju.

prehebeno strašni ste

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne, komentirao si žaljenje mnogih na AH, i izjednačio Inferno AH sa Nightmare AH, a tu su razlike nerijetko u milijunima...

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne, komentirao si žaljenje mnogih na AH, i izjednačio Inferno AH sa Nightmare AH, a tu su razlike nerijetko u milijunima...

ma di sam ja igdje spomenuo inferno?? ajde nemoj brijat i čitaj postove

to sam napisao zato jer želim pročitat neku važnu informaciju koja će mi pomoć kolko/tolko u daljnjem igranju ,a samo čitam žaljenja i žaljenja ekipe oš na AH oš na samu igru

malo tko od vas spomene neku korisnu stvar,izuzetak su samo neki pojedinci koje nabrojim na šaku.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Diablo 3

Zenga night ide na žmirećki, hell moraš tu i tamo pogledat i dat koju tisućicu u opremu. Inferno je skroz druga igra budeš vidio...a sa vremenom ćeš shvatiti zašto se ljudi žale i kako je sve podređeno ah i rmah.

U zadnje vrijeme, ne zhnam za vas, ali koma, nemoš niš prodat, slabo ide ah i rmah. I to akcijske cijene po 50k i 100 stavljam za ljude koji su došli sa hella...ali slabo možda item dva po danu...

ali dobro ljeto je, manje ljudi igra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

dobro ajde vi filozofirajte ,a ja ću lijepo kada se vratim s mora za mjesec dana opet nastavit igrat i ovdje ću postat kad rješim INFERNO bez ijedne kune/centa/lipa/eura potrošenih.

i to ću vam dokazat garantirano!

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

aj provaj inferno preć bez AH {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thog kaže...

koliko sam se raspitivao i čitao to je praktički nemoguće,a niti sam mislio proć BEZ AH,nego sa.

koliko je ovo točna informacija??

naime,pročitao sam da,ako

krečeš ispočetka sa normal težine/ ne isplati se previše farmati okolo skoro do hell-a jer ako si već otvarao/ubijao iste škrinje/bossove/elite oni svaki idući put daju lošije stvari/iteme/oružja.

to sam neki dan pročitao na nekoj stranici di je neki lik objašnjavao,sad me zanima jel to točno?

da znam onda samo pičit questove,a ne bauljat okolo i non stop nekaj tražit/farmat

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Moguće je bez AH.... ali ako već očeš nešto za pohvalit se provaj to :)

miljun ljudi je završilo igru bez potrošenog centa tako da....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima mozda neko guest key viska? Dao bi mu steam acc sa igricom Dota 2 u zamjenu... To je sve sto imam :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Thog kaže...

koliko sam se raspitivao i čitao to je praktički nemoguće,a niti sam mislio proć BEZ AH,nego sa.

koliko je ovo točna informacija??

naime,pročitao sam da,ako

krečeš ispočetka sa normal težine/ ne isplati se previše farmati okolo skoro do hell-a jer ako si već otvarao/ubijao iste škrinje/bossove/elite oni svaki idući put daju lošije stvari/iteme/oružja.

to sam neki dan pročitao na nekoj stranici di je neki lik objašnjavao,sad me zanima jel to točno?

da znam onda samo pičit questove,a ne bauljat okolo i non stop nekaj tražit/farmat

Samo na bossevima nemaš zagarantirane rare iteme na nightmareu i hellu kad ih ubiješ na normalu.

No što se tiće škrinja i elite packova imaš iste šanse, budući da se oni random stvaraju.

Ako krećeš s novim likom isto ti je ka i kad kreneš s prvim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:11 (Dr.Malenica).
14 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

Samo na bossevima nemaš zagarantirane rare iteme kad ih ubiješ na normalu.

No što se tiće škrinja i elite packova imaš iste šanse, budući da se oni random stvaraju.

jesi siguran? jer ja sam tako pročitao,pa pitam da znam otprilike šta da sad radim

i za ovo zadnje jesi siguran i za to?? jer ne ostaju bzvze goldi na svakom tvom liku,ajde malo ću kasnije to proguglat

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:14 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Dr.Malenica kaže...

Samo na bossevima nemaš zagarantirane rare iteme kad ih ubiješ na normalu.

jesi siguran? jer ja sam tako pročitao,pa pitam da znam otprilike šta da sad radim

i za ovo zadnje jesi siguran i za to?? jer ne ostaju bzvze goldi na svakom tvom liku,ajde malo ću kasnije to proguglat

Da, nema veze da li si prije na nizoj tezini otvarao.

Ono sto se iducim preklascima mijenja je da bossovi vise ne garantiraju Rare iteme.

Prvi puta kada prolazis svi bossovi dropaju Rare iteme, ali kasnije ne - samo plave.

Tek kada dodjes na lv60 i ubijas bossa sa 5 NV stackova imas garantirane Rare dropove.

Ako ubijes bossa bez NV stackova, pa makar i na Inferno tezini dropovi ce bit malo zesce sra...

Doduse i sa 5NV stackova boss dropovi su najcesce teze smece, ali ajde bar su Rare {#}

Najtuznije je sto npr. za prvi kill Azmodana i Diabla sa 5NV stackova dobijes smece od dropova koje mozes samo vendorirat.

Kuzim da ne zele da se bossovi farmaju, ali bar bi Azmodan i Diablo na prvim Inferno killovima trebali bacati stvarno odlicne iteme.

A onda na drugom i daljnjim kilolovima neka dropaju ovako kao sada

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:20 (Mauro).
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Da, nema veze da li si prije na nizoj tezini otvarao.

Ono sto se iducim preklascima mijenja je da bossovi vise ne garantiraju Rare iteme.

Prvi puta kada prolazis svi bossovi dropaju Rare iteme, ali kasnije ne - samo plave.

Tek kada dodjes na lv60 i ubijas bossa sa 5 NV stackova imas garantirane Rare dropove.

Ako ubijes bossa bez NV stackova, pa makar i na Inferno tezini dropovi ce bit malo zesce sra...

Doduse i sa 5NV stackova boss dropovi su najcesce teze smece, ali ajde bar su Rare {#}

Najtuznije je sto npr. za prvi kill Azmodana i Diabla sa 5NV stackova dobijes smece od dropova koje mozes samo vendorirat.

Kuzim da ne zele da se bossovi farmaju, ali bar bi Azmodan i Diablo na prvim Inferno killovima trebali bacati stvarno odlicne iteme.

A onda na drugom i daljnjim kilolovima neka dropaju ovako kao sada

ovo je veoma važno u pronalasku dobrih itema na hell i infernu

The best strategy when using Nephalem Valor is to equip yourself with Magic Find Gear. The best would be at least 150% MF gear so that when you have full stack of NV, you’ll have about 225% Magic Find gear.

If you are doing Boss runs, you can use Damage gear and Switch to Magic Find gear when the boss death animation starts. This way, you can easily kill the Boss (Belial, Azmodan, Diablo) and using the maximum Magic Find gear to get the best possible number of rares.

When dealing with Treasure Goblins, it would be best to have the Full stack of Nephalem Valor and your Magic Find Gear when killing the Goblin. This will ensure that you get at least one rare after killing it.

You can still get rare items without Nephalem valor buff, but the drop rates of getting rares are greatly increased when you have full stacks of this buff.

I strongly recommend that when you Farm and do your Inferno runs, you have accumulated 5 stacks of Nephalem Valor

sve ima svoje,zato ja tražim neke korisne informacije da znam kako se dalje ponašati ,i na šta da obraćam pozornost,a ne da slušam likove kako vajnaju i seru po cijele dane ovdje na forumu

i čim nešto spomeneš onda bacaju kontre na inferno.

inferno ima svoje.

svaka težina ima svoje.

svaki act ima svoje.

sve ima svoje.

nemoš se ti nabrijat na strenght/vitality do bola za inferno i kada padaju itemi čudite se kako ne dobivate ništa,u svakom trenutku treba mjenjat gear i podređivati ga situacijima.

zato je inferno i mozganje,a ne kao sad eto meni night laganica i samo prolaziš ko muha bez glave,

Battlelog CRO_ZeNGe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice