Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.533.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Jel netko mozda igra ispocetka ili je tek poceo (kao ja :D) pa da igramo skupa ?

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je istina da se mf u coopu zbraja i dijeli s brojem igrača !??

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

ne..

inace bi 4 man party bio obavezan

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 8:39 (smiglcro).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

cura mi je pokupila sa Wizardom na act2 normalu gljivu legendary item.

čemu ona služi i jel vrijedna??piše off hand,artifisian item

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
smiglcro kaže...
EraserHead kaže...

ne..

Posve netočno.

Magic Find se zbraja i dijeli svima podjednako.

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find

In a group, all players' magic find bonuses are averaged. So, if you’re in a four person group where two players each have +20% magic find and the other two players have none, all four players will effectively have +10% to magic find.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

cura mi je pokupila sa Wizardom na act2 normalu gljivu legendary item.

čemu ona služi i jel vrijedna??piše off hand,artifisian item

lol... quest item....

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
smiglcro kaže...
EraserHead kaže...

ne..

Posve netočno.

Magic Find se zbraja i dijeli svima podjednako.

http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find

In a group, all players' magic find bonuses are averaged. So, if you’re in a four person group where two players each have +20% magic find and the other two players have none, all four players will effectively have +10% to magic find.

i ja sam čuo da je tako, pa me zanimalo jel to točno.

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Evo pošto ovdje zbilja ima majstora a ja trebam pomoć pa ću postati scrren ovako malo nestručno napravljen ali valjda se sve kuži.

Dakle trebam stručno da mi kaže što trebam mijenjati. Znam da trebam više manje sve, ali nemrem jer neam para. Radim malo po malo.

Ugl. što je kritično, di si mogu oduzeti, a da dodam negdje crit ili tako nešto.

Ugl. pomoć kako god :)

hvala puno na vremenom uloženom u gledanje slike :)

Sry na maloj slici ali eto, to je na lapu i ne mogu bolje, sry. Nadam se da se bar nešto vidi. :(

a koji act?

imas previse armora, odnosno, visak armora koji ti radi "deminishing return" koji ti nis ne znaci za prezivljavanje, navodno.

Weapon je slab, IMHO. LoH je nizak, bar preko 1000, idealo je 1300, ( ne life steal % jer ima penalty)

evo ti primjer kak je frend testirao armor na barbaru.

igraj i nadi championa s mortar affixom. Mortar kugla radi 100% physical damage. Broji kugle da vidis koliko ih je potrebo da te ubiju. Zatim, skini armor na cca. 5k-5.5K i napravi isto ( s time da ti resisti ostanu identicni). Navodno nece biti razlike, tipa, 1-2 kugle. Na isti taj armor iznos, digni resist za 100-150 i vjerojatno ce mortaru trebat 5-6 ili vise  kugli da te ubiju.

Posto si "krcat" goldom (4M+), LoH weapon ( mozes i DW), amulet i ring nije problem i nije skupo. Takoder, nije skupo dic resist. Ak ti fali resist da bi presao 600-650, trazi iteme s Intelligence.

CC je uvijek dobak al nema smisla s 50% CHD.....i to je onak, dosta skupo.

Za LoH je bitno da imas sto veci IAS radi brzeg procesiranja, kad da DW i tom slucaju bi bio OK, koristi skilove/primary/secondary koji imaju AoE za dodatni procesing.

DH s 5Karmora, 1500LoH, 800 AR, i 10K DPS frmaju act 3, sto ce reci da i ti to mozes s barbarianom.

toliko za sad....

P.S.

ak vec moras imat stit, zamjeni ga s manjim i da bar ima block blizu 30%

P.S.2

trazi da ti weaponi imaju  socket i stavi u njih min +105 LoH gem

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 10:26 (Test user).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

U zadnje vrijeme igram Diablo pocijele dane i nisam više toliki noob, pa me zanima nešto u vezi prodaje itema. Isplati li se prodavati iteme koje dobivamo ispod levela 60 i s time se zajebavati? Vidim da ljudi prodaju takve iteme po par eura, pa me zanima ide li to? Da li kod prodaje itema da stavim da lova ode na battlenet ballance ili na paypal direktno? Kako povući lovu s battlenet ballancea na paypal? I zadnje pitanje, naplaćuje li se stavljanje itema na prodajnu listu ako item nije prodan? Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
mislav_01 kaže...

Ovaj BUG uploader ili sta vec za slike osakati sliku neopisivo tako da se ovdje niš ne vidi. Daj uploadaj na neki servis

http://img402.imageshack.us/img402/6273/screenshot003nd.jpg

evo ako je išta bolje.

btw. hvala test user.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
odjavljen
Nickname1 kaže...

U zadnje vrijeme igram Diablo pocijele dane i nisam više toliki noob, pa me zanima nešto u vezi prodaje itema. Isplati li se prodavati iteme koje dobivamo ispod levela 60 i s time se zajebavati? Vidim da ljudi prodaju takve iteme po par eura, pa me zanima ide li to? Da li kod prodaje itema da stavim da lova ode na battlenet ballance ili na paypal direktno? Kako povući lovu s battlenet ballancea na paypal? I zadnje pitanje, naplaćuje li se stavljanje itema na prodajnu listu ako item nije prodan? Hvala svima na odgovorima.

Za pravi novac nema smisla prodavati iteme manjeg levela od 60 jer ćeš to jako teško prodati. Možda ako ti cijene bude manja od 2€ pa netko tko nema golda kupi za stvarni novac (tako sam ja prodao). Ti niži itemi ti ovako i onako brzo postanu beskorisni sa dizanjem levela. Novce sa battleneta ne možeš u Hrvatskoj prebaciti na paypal, nego češ ga morati iskoristiti za kupnji ili prodaju igara ili itema od blizzarda. To ti ne treba biti problem jer dok skupiš puno novci na battlenetu dogovori se sa prijateljom da stavi nešto na RMAH pa ti to kupi za sve novce koje imaš, sa prebacivanjem na paypal.

Za ovo zadnje nisam siguran pa nek me netko ispravi ako krivo napišem, blizzard ti za prebacivanje novci uzima proviziju od 15% i nešto uzme i paypal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 12:33 (formula1live).
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Nickname1 kaže...

Za pravi novac nema smisla prodavati iteme manjeg levela od 60 jer ćeš to jako teško prodati. Možda ako ti cijene bude manja od 2€ pa netko tko nema golda kupi za stvarni novac (tako sam ja prodao). Ti niži itemi ti ovako i onako brzo postanu beskorisni sa dizanjem levela. Novce sa battleneta ne možeš u Hrvatskoj prebaciti na paypal, nego češ ga morati iskoristiti za kupnji ili prodaju igara ili itema od blizzarda. To ti ne treba biti problem jer dok skupiš puno novci na battlenetu dogovori se sa prijateljom da stavi nešto na RMAH pa ti to kupi za sve novce koje imaš, sa prebacivanjem na paypal.

Za ovo zadnje nisam siguran pa nek me netko ispravi ako krivo napišem, blizzard ti za prebacivanje novci uzima proviziju od 15% i nešto uzme i paypal.

Novci sjednu na paypal i onda ti se 1vog u mjesecu prebace na karticu u banku!  - aka. možeš u Hrvatsku

za gold i crafting materijale itd... ti je 15% blizz + 15% paypal

za iteme ti je 1euro blizz + 15% paypal

14 godina
neaktivan
Thog kaže...

mislim da je 15% ili 1€ max na RMAH. sto bi onda bilo: sve iznad 6.6€ provizija blizz-a je 1€, za sve iznose manje od 6.6€ je 15%

+ paypal

jel tak?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 12:47 (Test user).
14 godina
Test user kaže...
Thog kaže...

mislim da je 15% ili 1€ max na RMAH. sto bi onda bilo: sve iznad 6.6€ provizija blizz-a je 1€, za sve iznose manje od 6.6€ je 15%

+ paypal

jel tak?

Da, 1 euro blizzardu uvijek ne ispod 6.6 samo stari...ja prodajem za siću i uzmu mi 1 euro još paypal 20-50 centa...meni ostane jedva euro.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
Diablo 3

a dal se naplaćuje samo stavljanje itema, ako nije prodan?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nickname1 kaže...

a dal se naplaćuje samo stavljanje itema, ako nije prodan?

NE

The king is back!
14 godina
Diablo 3

pomoć za build wd

na nightmareu sam i vidim da to neće ić

zanimaju me samo skillovi za njega, što koristit da bude efkisan da mi nitko ne može prići

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 Euro blizzardu + 15% paypal ide na sve iznose ... Koliki oni god bili... Ja sam jednom prodao za 1.25 Eura, blizard je uzeo 1 Euro i 15% paypal i ostalo mi je 0,22 Eura ako se ne varam....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko je dugo moguće igrat bez AH?

i bez co-opa,znaći solo sve prelazit.

sad sam na nightmare predkraj act 1 i zasad ide ko beba :)

znam da je kaos hell i inferno,čitao sam vaše komentare tako da vas molim da ne pišete čekaj kad dođeš na hell/inferno i takve spike jer sam tek počeo,pa nemoguće je doć za par dana na inferno,

samo me zanima jel moguće sve proć solo?bez ičije pomoći?i bez AH?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

znam da je kaos hell i inferno,čitao sam vaše komentare tako da vas molim da ne pišete čekaj kad dođeš na hell/inferno i takve spike jer sam tek počeo,pa nemoguće je doć za par dana na inferno,

U teoriji je moguće.Bar bi trebalo biti. Eh sad praksa i sreća su zajebana stvar :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

je.

14 godina
Diablo 3

pitanje što se čite one chitare i pećine.

ne kužim, dakle random je pećina i radnom je chitara. Dakle runat moram konstantno dok se ne potrefi i samo se stvara u ice forst tako nekako pećinama jel, ne icefall jer ima i icefall pećina i ice forst ili tako nešto...

hvala

i btw. kad jednom skupimm staff, recimo na normal, početni staff, dal ga mogu samo kod blakšmita i dić ga na infernal za milju, da ne moram opet skupljat one gluposti za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ne kužim, dakle random je pećina i radnom je chitara. Dakle runat moram konstantno dok se ne potrefi i samo se stvara u ice forst tako nekako pećinama jel, ne icefall jer ima i icefall pećina i ice forst ili tako nešto...

hvala

i btw. kad jednom skupimm staff, recimo na normal, početni staff, dal ga mogu samo kod blakšmita i dić ga na infernal za milju, da ne moram opet skupljat one gluposti za njega?

Jednom kad skupiš sve i napraviš više ne moraš skupljati ništa osim golda.

Kada pređeš slijedeću razinu, vratiš se na Act IV (osobno odem na zadnji quest i vratim se u grad) i kod jednog od trgovaca imaš recept za slijedeći level štapa, i tako par puta, svaki puta ti je skuplje za napravit...

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
15 godina
Diablo 3

Pozdrav svima,

molio bih vas za pomoć u procjeni vrijednosti itema.

Radi se o 2-handed mace, iLvl63, Lvl60, DPS 855, no sa Level requirement -18!

Na AH/RMAH nisam nasao nista slicno, pa me zanima sto mislite koliko traziti.

(na AH/RMAH najjaci 2H-mace do Lvl42 ima DPS od max 148)

0 0 hvala 0
14 godina
xhopeon kaže...
fila2208 kaže...

hvala

Jednom kad skupiš sve i napraviš više ne moraš skupljati ništa osim golda.

Kada pređeš slijedeću razinu, vratiš se na Act IV (osobno odem na zadnji quest i vratim se u grad) i kod jednog od trgovaca imaš recept za slijedeći level štapa, i tako par puta, svaki puta ti je skuplje za napravit...

dakle treba mi onaj plan jel...uf malo mi je sjebano preći inferno trenutno.

Ima li način da kod nekog uđem u kvest ko je na act4 ili tako nešto pa uhvatim infernal recipe?

hvala

16 godina
fila2208 kaže...

kad jednom skupimm staff, recimo na normal, početni staff, dal ga mogu samo kod blakšmita i dić ga na infernal za milju, da ne moram opet skupljat one gluposti za njega?

Ne moras ponovo skupljati sastojke za Normal staff, ali moras imati prethodni da ga upgradeas.

Dakle, sa sastojcima napravis Normal, onda Normal staff+planovi za nightmare da napravis Nightmare verziju, onda Nightmare verzija + plan za Hell i na kraju Hell verzija staffa+Plan za Infernal staff i dobijes Infernal verziju.

Ukupni trosak da napravis Infernal verziju je nekih 1,7-1,8mil golda (planovi+craftanje), a da bi mogao kupiti planove za Infernal verziju moras ubiti Izuala na Inferno tezini  (zadnji boss prije Diabla).

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
r0b3rt kaže...

Pozdrav svima,

po mom mišljenju je ispodprosječni 2hand item. Mali dmg za 2hand , opet što je 2 hand ne može koristit demon hunter s nekim offhandom, mali dex stat. A ostalo što nudi je loše. Lvl requirement je bitan samo kod levelanja likova a kasnije ne znači ništa i nema socket.

Svi teže hi end opremi koja će ti dati LOH, +200 neki stat i sporedni +100 (vitality ),  life regen , crit chance , crit dmg, socket, itd..

Ukratko rastopi ili vendoraj.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
16 godina
fila2208 kaže...

Ima li način da kod nekog uđem u kvest ko je na act4 ili tako nešto pa uhvatim infernal recipe?

hvala

Nisam siguran, ali mislim da ces s njim morati uci u quest i ubiti samog Izuala da bi ti vendor utkljucao Plan.

Ali ako nemozas doci do Izuala inace mislim da ti se niti ne isplati raditi Staff. Inferno Pony level je po dropovima i tezini kao Act3/4 Inferno.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

hvala

Plan možeš nać na normal (Izual ga izbaci), a recepte za napredniji kupuješ kad pređeš komplet Actove na toj težini (bez preskakanja)... (pređeš nightmare vratiš se i kupiš recept, itd...)

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
15 godina
Hellmaker kaže...
r0b3rt kaže...

Pozdrav svima,

po mom mišljenju je ispodprosječni 2hand item. Mali dmg za 2hand , opet što je 2 hand ne može koristit demon hunter s nekim offhandom, mali dex stat. A ostalo što nudi je loše. Lvl requirement je bitan samo kod levelanja likova a kasnije ne znači ništa i nema socket.

Svi teže hi end opremi koja će ti dati LOH, +200 neki stat i sporedni +100 (vitality ),  life regen , crit chance , crit dmg, socket, itd..

Ukratko rastopi ili vendoraj.

Hm, hvala na odgovoru, no nadam se da nisi u pravu.

Taj item je ispodprosječan za Lvl60 charactera, no za nekoga tko ima love (€ ili golda), i charactera u rangeu Lvl40-50 (mozda monk?), i hoce nesto sa cime ce sa lakocom izlevelati lika do Lvl60, ovo mi izgleda kao jako dobar item. Nadam se dobiti bar 500K-1M :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice