Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

trazio sam danas dobre buildove za wizarda za inferno,i sad zelim pitat funkconira li to.Znaci lik je buildo sto manje hp-a a sto vise hp regen per sec,i imao je oko 1k hp regen per sec i 4k hpa i koristio je energy armor sa force armor runom,znaci svaki put kad bi ga udarili bi samo izhealo odmah sve.Dali taj build radi ili ne?jer mi je nekako cudan,jer taj video je jos bio u 5 mjesecu stavljen na youtube pa neznam sta je blizzard mogao napravit u vezi toga

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
xhopeon kaže...
fila2208 kaže...

dakle treba mi onaj plan jel...uf malo mi je sjebano preći inferno trenutno.

Ima li način da kod nekog uđem u kvest ko je na act4 ili tako nešto pa uhvatim infernal recipe?

hvala

Plan možeš nać na normal (Izual ga izbaci), a recepte za napredniji kupuješ kad pređeš komplet Actove na toj težini (bez preskakanja)... (pređeš nightmare vratiš se i kupiš recept, itd...)

uf nula bodova onda zasad...ali nikako da bar n ađem onu chitaru krvavuuuuu

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
xhopeon kaže...
fila2208 kaže...

dakle treba mi onaj plan jel...uf malo mi je sjebano preći inferno trenutno.

Ima li način da kod nekog uđem u kvest ko je na act4 ili tako nešto pa uhvatim infernal recipe?

hvala

Plan možeš nać na normal (Izual ga izbaci), a recepte za napredniji kupuješ kad pređeš komplet Actove na toj težini (bez preskakanja)... (pređeš nightmare vratiš se i kupiš recept, itd...)

uf nula bodova onda zasad...ali nikako da bar n ađem onu chitaru krvavuuuuu

da ta chitara je i mene zajebavala i to na usranom normalu,mislim da sam 15-20 puta ponavljao,a najgore mi je kad istrazim sve pa ne nadem cavern of frost(ili kako se vec zove),jos spucam 150k golda za govno,iso sam to radit samo jer mi je frend rekao da idem da vidimo sta ima tamo

l<l<l<l<l<l
16 godina
odjavljen
intexuz, to radi za sve situacije kada ti je HP veci od udarca. Ovisi jako o ressistanceu i armoru, ali kad to sredis, maksimalni Life ti mora biti veci od maksimalnog udarca koji dobijes. Taj udarac je manji sto su ressistance i armor veci.
4k Lifea nece funkcionirati jer je ispravljen bug koji je na 35% spustao svaki, a ne samo udarce do 100% Lifea.
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Tah Secret Level na Normal i Nightmare ne vrijedi ništa. Više sam potrošio na igradnju Staffa nego što sam tamo dobio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
intexuz kaže...

trazio sam danas dobre buildove za wizarda za inferno,i sad zelim pitat funkconira li to.Znaci lik je buildo sto manje hp-a a sto vise hp regen per sec,i imao je oko 1k hp regen per sec i 4k hpa i koristio je energy armor sa force armor runom,znaci svaki put kad bi ga udarili bi samo izhealo odmah sve.Dali taj build radi ili ne?jer mi je nekako cudan,jer taj video je jos bio u 5 mjesecu stavljen na youtube pa neznam sta je blizzard mogao napravit u vezi toga

ja sam sa ovim ubio diabla na inferno, samo fali jos belt sa 150vit 170int njega sam proda

http://img443.imageshack.us/img443/6551/67786064.jpg

16 godina
odjavljen

Koji je to chest?

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
intexuz kaže...

ja sam sa ovim ubio diabla na inferno, samo fali jos belt sa 150vit 170int njega sam proda

Svaka čast, mislio sam da je nemoguće s ovakvim buildom preći igru, bravo {#}

My global position systems are vocally addressed
14 godina
Diablo 3

već sam 20 puta ušao u caverns of frost...i nema chitare...di griješim? pretražim cijeli lvl 2 uvijek.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
intexuz kaže...

heh di bi ja zavrsio sa takvim buildom,rađe cu ic tanky pa sporo nego da umirem svake 2 sec kao sa svojim DH-om kojeg sam igrao full dps,teze sranje,nego za statse,da stavljam loh,life regen per sec...koje sto,jer bas nemam pojma,sa svojim gearom od Wd-a cu imat oko 40-50k hpa,700 resistenca bez energy armora sa prismatic runom i oko 18-20k dpsa,ali nula loh i nes sitno life regen,sta da promjenim? dali cu moci preci act 2 sa tim?

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

već sam 20 puta ušao u caverns of frost...i nema chitare...di griješim? pretražim cijeli lvl 2 uvijek.

Ja kad sam išao od prve je bila, hehe ....

Jel ima netko neki 1H weapon za barbara barem nekih 800 dps a da ima i str ....?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam s DH krenuo full na LoH, sad je 2100 LoH, 12K DPS, i resisti su od 485-524, te jos 50 Discipline

juhu!.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...
MaxonUniversal kaže...
intexuz kaže...

heh di bi ja zavrsio sa takvim buildom,rađe cu ic tanky pa sporo nego da umirem svake 2 sec kao sa svojim DH-om kojeg sam igrao full dps,teze sranje,nego za statse,da stavljam loh,life regen per sec...koje sto,jer bas nemam pojma,sa svojim gearom od Wd-a cu imat oko 40-50k hpa,700 resistenca bez energy armora sa prismatic runom i oko 18-20k dpsa,ali nula loh i nes sitno life regen,sta da promjenim? dali cu moci preci act 2 sa tim?

ima neki build za wizarda koji se bazira na CritChance i nekim passiv skilom koji za svaki crit reduca cooldown nekog armora ili svih cooldown spellova.

S nekim attackom koji radi frozen i neki spell za armor ( diamond skin ili neki drugi), s velikim CC tak si mozes smanjit cooldown da doslovce monsteri mogu biti "permanent" frozen i zasticen tim stitom "forever"...

neznam tocno kaj treba....mogu se kasnije raspitat al oni koji igraju wiz-a valjda znaju.....

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav!

Imam problem koji vjerojatno neću moći riješiti, ali eto da pitam, možda dobijem koji savjet.

Svakih nekoliko minuta mi užasno lagga, neki put po par sekundi, ali često i po minutu i više.

I naravno da sam u većini slučajeva mrtav kad se sve vrati.

Komp nije sigurno problem, internet imam preko Bneta već dvije godine i sve je super inače.

Gotovo stalno max brzina i skoro nikada nema "nedostupnosti".

Bio bih vam jako zahvalan ako imate koji savjet, jer ovo mi uništava volju za igrom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Pozdrav!

Imam problem koji vjerojatno neću moći riješiti, ali eto da pitam, možda dobijem koji savjet.

Svakih nekoliko minuta mi užasno lagga, neki put po par sekundi, ali često i po minutu i više.

Komp nije sigurno problem, internet imam preko Bneta već dvije godine i sve je super inače.

Bio bih vam jako zahvalan ako imate koji savjet, jer ovo mi uništava volju za igrom.

1. neki torrent client

2. windows update

3. neki software ili web page koji radi konstantni refresh

4. drugi komp ili uređaj na lokalnoj mrezi koji radi kontinuirani refresh

kod mene je torrent na drugom kompu i imam uzasni lag, kad ga zatvorim sve ok.

makar nis ne dowloada/uploada zezne ping ili-sto-vec i lag,lag,lag.

17 godina
neaktivan
Test user kaže...
GuitarMaster kaže...

Pozdrav!

1. neki torrent client

2. windows update

3. neki software ili web page koji radi konstantni refresh

4. drugi komp ili uređaj na lokalnoj mrezi koji radi kontinuirani refresh

kod mene je torrent na drugom kompu i imam uzasni lag, kad ga zatvorim sve ok.

makar nis ne dowloada/uploada zezne ping ili-sto-vec i lag,lag,lag.

Da možda skinem Game Booster (da mi ugasi sve nepotrebno)?

Torrent je zatvoren uvijek.

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
intexuz kaže...

odlično, imaš odličan dps . Kakva je to oprema nemaš baš socketa moraju bit odlični statsi.

evo mog builda ja sam trenutno "stuck" na act3 ne mogu parirat elite mobovima, iscjedio sam max dps sa glass cannonom , force weaponom ali onda nemam baš opcija za bijeg dok dođu walleri RIP :)

ovo su statsi s uključenim force armorom , force weaponom i sparkflintom. Imam set s ring i amulet  wanderlust i spirit of adventure i ne znam da li se isplati to maknut i stavit još dps (daju crit dmg vitality, magic find 50%, movement speed 7% , 500 life regen...)

pokušavam nać opremu s magic find da je ok , ne znam koliko se to uopće isplati i dali je bolje samo full grind ubojicu napravit i nadoknadit taj MF sa više grinda?

char char
skills skills
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:16 (Hellmaker).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja sam iz 3. pokušaja našo. Slijedio sam ove upute i išlo bez problema. Budi uporan

Diablo 3 Video Guide – Unlocking Whimsyshire “Cow Level”

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:20 (Hellmaker).
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...
fila2208 kaže...

Ja kad sam išao od prve je bila, hehe ....

Jel ima netko neki 1H weapon za barbara barem nekih 800 dps a da ima i str ....?

Imaš na AH sa socketom i 50 strengtha za 50k golda  (788 dps).

14 godina
Diablo 3

tražim neki dobar mač i nikako naći. Ne znam dal da se baziram na socketed a da ima ctic ili da idem loh neki pa onda trpam crit?

nekako bi neki dobar loh uzeo ali sve skupooooo

koliko mi je loh minimalan za act3 ajmo reć +600 regena imam ako šta pomaže

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ja monk... 5.80 % life steal + 600 LoH...act 3 jedva

1 0 hvala 1
14 godina
Thog kaže...

ja monk... 5.80 % life steal + 600 LoH...act 3 jedva

lifesteal je loš, nerfan je jako...trebaš trpat taj loh i regen...valjda

17 godina
neaktivan
Diablo 3

meni služi da održava health kad navale 20tak white monstera na act III, neki znaju jako tuč, a sa tih 5% life steala bez obzira na nerf health skače instant na 100% jer radim cca 30 000 x 8 / 20 *0.8= 2400 life/s 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 22:20 (Thog).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koja mudrolija sad na AH {#}

Lik je čekao zadnjih 30ak sec. aukcije da me outbid-a za koplje od 3 000 000. Sva sreća pa sam bio prisutan tako da sam ja njega uspio outbidati svega par sekundi prije isteka.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ma to bid-anje u Diablu je katastrofa, sve puno bot-ova. Trebali su staviti da ako netko bid-a 5 min i manje prije kraja da se produži za 5min...

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

tražim neki dobar mač i nikako naći. Ne znam dal da se baziram na socketed a da ima ctic ili da idem loh neki pa onda trpam crit?

imam 1300 loha i igram a3 i a4 s monkom bez problema, gledaj da imas barem 1000 loh-a

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
Diablo 3

do sad nisam pratil temu, al vidim da vas ima puno pa bih vas zamolil za savjet :)
kod izlaska d3-a sam se jako zagrijal ga igru, al nije bilo para :/

sad razmišljam o kupnji pa me zanima dali se isplati jer je od izlaska prošlo neko vrijeme, a i čujem da i stanje u AH nije bajno (znam i sam da ljudi sve manje kupuju)  

zanima me kakve su šanse da povratim dio novca u AH...

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...
fila2208 kaže...

imam 1300 loha i igram a3 i a4 s monkom bez problema, gledaj da imas barem 1000 loh-a

di da ih natrpam...ajde na mač da...ali di još ide amulet i ringovi?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Igru kupi, ako misliš da ti je 150-200 h dovoljno. kakvo je sad stanje na RMAH, teško da ćeš isplatit...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
EraserHead kaže...
fila2208 kaže...

di da ih natrpam...ajde na mač da...ali di još ide amulet i ringovi?

LoH:

Weapon: 959 LoH max

Ring: 479 LoH max

Amulet:959 LoH max

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice