nije problem u dropu (osim par stvari), ali previše su puta rechene, tako da nevalja mantrat
problem je bar meni što nemogu nosit stvari koji mi dropaju i vrijedne su po 10 milijuna. (monk sam)...ako nema cold resist (stackam to), meni je smeče i moram prodat, i moram tražit na AH. i kad kupim, opet nisam zadovoljan jer nisam ga ja našao...fali taj feeling.
drugo jedino šta se poslije svodi inferno je traženju elite i champion mobova i naravno goblini kad imaš 5 stackova vrijede kao i elite mobovi. chestovi, white mobovi, respledant chestovi, eventovi, specijalne kripte možeš zanemarit jer su ih nerfali SKROZ radi botera i s time "udosadnili" igru dosta IMHO.
neki statovi su beskorisni, jer su ostali predobri i svih 5 likova traži praktički iste iteme (samo sa drugim main statom)..aka crit chance, crit damage, LoH, all resist, vitality + main stat + MF i toeto...ostali statove ako upadnu u taj mix OK je, ali ako nađeš item kojem fali jedan od navedenih statova on ne vrijedi ništa, makar ostale imao GODLY statove.
level 60 likovi bez opreme su niko i ništa.. fali base statova koje dobieš levelanjem, znači sve je u itemima. trebali su stavit lvl 100 je max, tako da bar ljudi mogu igrat i dizat po 5 dexa i 2 vitalitya i 10 allresista ili još koji stat još 40 levela. znači ma koliko farmo i igro poslije, da imaš osjećaj da napreduješ "bar malo".
kad rezimiraš, igra se puno suzila. iako pari kompleksna sve se svodi na doslovno ovo, a ostalo možeš preskočiti jer nema NIKAKVE koristi =
- act I hunting run ubit cca 20 champova + warden i butcher (najbrže)
- act II hunting run ubit cca 30 champova + zoltan i belial (najduže)
- act III - siegebreaker (iako se neisplati - najteže)
da bi dobio item koji ima visoke malo prije navedene statove (1/50) šansa za prodaju na AH, (1/200) za RMAH
skupljanje gemova, golda, salvaganje za essence je trošenje vremena, jer kad prodaš od run-a 1 na AH za 1 miliun, možeš kupit ovog navedenog pregršt.
,,,,dobro uza sve navedeno, opet kao možeš igrat kako bi uvalio što na RMAH...međutim i RMAH ide ubrzano u $%#%", svakim danom se sve manje prodaje...praktički nemožeš skoro ništa prodati, a nemožeš ni gold prodati...
ja volim diablo...iako mi cijela friend lista (offline) od zadnjih 10tak dana, ja još igram....ali moraju što brže patchirat nešto..kad skroz se zakrči RMAh i nebudeš doslovno više mogao prodat išta za više od 2 eura onda će i ovo zadnje hardcoraša odustat...do PvP-a