Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.537.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
Test user kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zasad sam.još neznam kak da nekog dodam,moram tam malo proprčkat.

ali sta je je,plavi padaju ko ludi,

@maxon čekaj baremjoš 100 sati igranja da vidim {#}

ono kaj bih ti jos savjetovao, a to je jedna neprovjerena informacija, nema cistih dokaza, al dosta ljudi tvrdi da radi.

radi se o slijedecem:

Sve zute iteme koje nades, nemoj ih odmah identificirati dok igras, vec kad napunis inventory da ti pocnu smetat, vrati se u grad, nabaci sav MagicFind gear koji imas ( ako si lvl nizi od 60) te ih onda identificiraj. Sto je magic find veci, u tom slucaju, povecavas, navodno, sansu da taj zuti item ima 4+,5+ ili 6+ affixa.

A ako si lvl 60, napuni NV do 5, nabaci MF gear, te na isti nacin indentificiraj iteme.

Osobno sam to progao s 280% MF na 7 itema lvl61-lvl63 i svi su imali 5+ affixa, sto mogu reci da nikad nisam dobio. Jest da mi nisu pomogli i svi su zavrsili na AH.

takoder, mozes, ako imas dobrog frenda, dat njemu, log-off, log-on, on ti vrati iteme ili ih identificira onaj koji ima veci MF.

Navodno se tu krije "tajna" onih igraca koji kupuju unidentified iteme.

NApominjem, ovo je neprovjerena informacija i nema cvrstih dokaza, i sve je pod velikim upitnikom i neki to tretiraju kao "hush-hush".

Ali, nije problem probati.

Statsi se kod itema odrede odma kad item dropa. Tako barem Blizzard kaže. A sad možda laže :) .

14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo imam jedno pitanje. Kako sam nedavno bio prevaren od strane nekog klinaca koji mi je prodao acc sa diablo 3, uskoro kupujem box izdanje. E sad zanima me, ukoliko je igra ok i acc nije banan, što napraviti i što tražiti od samog prodavača, da se osiguram da nikako nemogu izgubiti sami acc ?? Naravno da li je to moguće uopće. Ako nije mislim da ću morati kupiti novu igru ponovo....

Ja sam prodao oba svoja računa danas.

Prebacio sam mail,promjenjen je password,tajno pitanje i mailao sam kupcu scan keya ako slučajno zaboravi odgovor na tajno pitanje. Al mislim da opet nije siguran ako ja baš njega oću prevariti. Jer uvijek mogu Blizzardu pokazati račun od igre s Paypala i začas je opet igra kod mene. Mislim da ti je najsigurnije kupiti brand new key. imaš ih po 60$$

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan

Znaći ako od nekog kupim box od igre koji je recimo kupljen kod nas, sa računom, acc-om, tajnim pitanjem i recimo da mi uslika osobnu, jer me svejedno moze zeznuti ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Znaći ako od nekog kupim box od igre koji je recimo kupljen kod nas, sa računom, acc-om, tajnim pitanjem i recimo da mi uslika osobnu, jer me svejedno moze zeznuti ??

A ko zna. Možda mu padne neka nova ideja na pamet pa te uspije prevariti. Ali definitivno na tako opisan način su najmanje šanse. I da. Osobna s OBJE strane obavezno :) Šta je sigurno siguruno je :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel neko uspio prodati Gold na RMAH ili neku stvar vrijedniju od 20€ u zadnjih par dana??

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

fanboys.i serijala, malo ste zabrijali da je opravdani potreban farm u d3 da bi nesto postigao. opet ponavljam da ne postoji x sati koliko je potrebno utuci u igri da bi imao gear koji zelis. netko ce to obaviti u 200h netko nece ni u 1000h. tko voli farma dalje, kome to nije gust (kao meni) predje igru, prodje pricu, napravi explore svijeta i proda igru dalje. ne vidim razlog za stalno wajnanje kako je ovo farm fest. ako vam se ne svidja farm fest kao meni proslijedite igru dalje...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
Ged kaže...

Sveukupno u D2 nisam umro kao u D3 na normalu.

Kako si to samo uspio? Ja s niti jednim od 5 likova nisam nikad umro sve do Acta II na Hellu. Najviše problema zadali su mi Waspovi, osim na Wizardu na kojem su smijurija te na Actu IV Punisheri koji se zakucaju s neba u tvoja rebra i 1-shotaju i na kraju opake kombinacije Championa na Hellu, kada bi uz laserski grid posložili pokoji poison pool i malo se vortexali.

Zaboravio si citirati ono da karikiram malo, ali odgovor na tvoje pitanje je jednostavno. Poginuo sam bar 15 puta na Belialu (normal). Taj dan je server toliko trzao, da jednostavno nije bilo sanse da izbjegnem zelena jezera. I inace mi je normal bio puno tezi od nm i hella, bas zbog tehnickih nesavrsenosti. Gdje se i opet moramo pitati da li si je jedan takva igra smjela dopustiti onakav fijasko u prvih par dana.

Tonči kaže...

Diablo II je bio prilično dosadan već nakon 2 prolaza. Sve se svodilo na Baal runove i rijetki su igrali dalje od 60-70 nivoa.

Rijetki? Ne znam, no u mojoj grupi svatko je bar jednog lika doveo do lvl 90+... i ako nista drugo, postojala je ta opcija koje u D3 nema. I kad sve zavrsis, jos uvijek mozes postati bolji i napredovati, pa je igra nekako imala smisla.

Tonči kaže...

Što se tiče komentara da "farmanje ne smije biti svrha" - LOL? A što je svrha Diabla II? Kome je ubijanje Baala ikada bilo teško? Svrha cijele Diablo franšize je farmanje. Ako ne želiš farmanje, što očekuješ? Nekakav "end-game" sadržaj koji će netko osvježavati svaki dan? Pa već je rečeno da ovo nije MMO, a igrači žele da postane WoW 2, što je smeće samo po sebi jer ni tamo godinama već nema izazova za igrače. Inferno je teži od bilo kojeg raida u WoW-u unazad 2 ekspanzije.

Ajmo jos jednom. :D

Svrha mu ne moze biti farmanje. Svrha mu moze biti zarada, zabava, testiranje umijeca, ali nikako farmanje. Ono je jedno od sredstava za postizanje svrhe/cilja. Ako si to zelio. Sto je ogromna razlika naspram Diabla III.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 22:53 (Ged).
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

Rijetki? Ne znam, no u mojoj grupi svatko je bar jednog lika doveo do lvl 90+... i ako nista drugo, postojala je ta opcija koje u D3 nema. I kad sve zavrsis, jos uvijek mozes postati bolji i napredovati, pa je igra nekako imala smisla.

ajd nabaci par nickova s bneta, sebe ili iz tvoje grupe, mozda se znamo...ak si stisko do lvl90+.....

moze i na pm....

postoji velika sansa da se znamo, nije nas bilo puno iz rh

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Tonci vidim da se puno razumijes u D3...pa ako nije problem da mi posaljes batelltag na PM...trebam pomoc oko giranja mog barbara..imam 55m pa da mi das par savjeta sta da kupim i tak to..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Zaboravio si citirati ono da karikiram malo, ali odgovor na tvoje pitanje je jednostavno. Poginuo sam bar 15 puta na Belialu (normal). Taj dan je server toliko trzao, da jednostavno nije bilo sanse da izbjegnem zelena jezera. I inace mi je normal bio puno tezi od nm i hella, bas zbog tehnickih nesavrsenosti. Gdje se i opet moramo pitati da li si je jedan takva igra smjela dopustiti onakav fijasko u prvih par dana.

Svrha mu ne moze biti farmanje. Svrha mu moze biti zarada, zabava, testiranje umijeca, ali nikako farmanje. Ono je jedno od sredstava za postizanje svrhe/cilja. Ako si to zelio. Sto je ogromna razlika naspram Diabla III.

Mrzim ove višestruke citate, jer je editor sranje pa Chrome ne radi... ili je Chrome sranje... ma tko će znati više. I editor i Chrome su sranje.

Posljednja me tvoja rečenica zbunjuje. Dakle, kažeš da je farmanje sredstvo za postizanje cilja, ali mi nisi rekao koji je cilj u Diablu II?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 23:45 (Tonči).
16 godina
Tonči kaže...

Posljednja me tvoja rečenica zbunjuje. Dakle, kažeš da je farmanje sredstvo za postizanje cilja, ali mi nisi rekao koji je cilj u Diablu II?

?!?

Ponovio sam to valjda bar sto puta.

Zabava. Bit je svake igre zabava, pa tako i Diabla (umetni broj).

Chrome i editor se ne vole, ffox i editor su onako... pristojni jedan prema drugome.

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

fanboys.i serijala, malo ste zabrijali da je opravdani potreban farm u d3 da bi nesto postigao. opet ponavljam da ne postoji x sati koliko je potrebno utuci u igri da bi imao gear koji zelis. netko ce to obaviti u 200h netko nece ni u 1000h. tko voli farma dalje, kome to nije gust (kao meni) predje igru, prodje pricu, napravi explore svijeta i proda igru dalje. ne vidim razlog za stalno wajnanje kako je ovo farm fest. ako vam se ne svidja farm fest kao meni proslijedite igru dalje...

Novi EU acc, krenio opet svih 5 klasa istovremeno prije par dana, prvi wizard s 14 sati igranja, zadnji monk s skoro 7 sati igranja, ostali tu izmedju. Oko 45 sati ukupno. Sto da kazem. NI JEDAN JEDINI RARE ITEM NIJE PAO. Nista. Poneki plavi, sve ostalo bijelo. Ovo je fascinantno kako me nece itemi u igri. A igra je vec prodana, osla za 200kn pa neka novi gazda uziva. Kako doslo tako oslo.

14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
smiglcro kaže...

Novi EU acc, krenio opet svih 5 klasa istovremeno prije par dana, prvi wizard s 14 sati igranja, zadnji monk s skoro 7 sati igranja, ostali tu izmedju. Oko 45 sati ukupno. Sto da kazem. NI JEDAN JEDINI RARE ITEM NIJE PAO. Nista. Poneki plavi, sve ostalo bijelo. Ovo je fascinantno kako me nece itemi u igri. A igra je vec prodana, osla za 200kn pa neka novi gazda uziva. Kako doslo tako oslo.

monk, 5 sati i 37min, lvl 15, 3 rare itema.

14 godina
SlavkecD3 kaže...
smiglcro kaže...

Nemoguće... na normalu svaki boss prvi puta baci rer.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

daj nemoj brijat ajde,

ja i cura igramo svako sa dva lika,imamo rare itema brdo,oš u svakom inventory-u oš u stashu PONAVLJAM BRDO.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen
Ged kaže...
Tonči kaže...

?!?

Izbjegavaš odgovor na pitanje što je to zabavno u Diablu II?

14 godina
neaktivan
Test user kaže...

ono kaj bih ti jos savjetovao, a to je jedna neprovjerena informacija, nema cistih dokaza, al dosta ljudi tvrdi da radi.

radi se o slijedecem:

Sve zute iteme koje nades, nemoj ih odmah identificirati dok igras, vec kad napunis inventory da ti pocnu smetat, vrati se u grad, nabaci sav MagicFind gear koji imas ( ako si lvl nizi od 60) te ih onda identificiraj. Sto je magic find veci, u tom slucaju, povecavas, navodno, sansu da taj zuti item ima 4+,5+ ili 6+ affixa.

A ako si lvl 60, napuni NV do 5, nabaci MF gear, te na isti nacin indentificiraj iteme.

Osobno sam to progao s 280% MF na 7 itema lvl61-lvl63 i svi su imali 5+ affixa, sto mogu reci da nikad nisam dobio. Jest da mi nisu pomogli i svi su zavrsili na AH.

takoder, mozes, ako imas dobrog frenda, dat njemu, log-off, log-on, on ti vrati iteme ili ih identificira onaj koji ima veci MF.

Navodno se tu krije "tajna" onih igraca koji kupuju unidentified iteme.

NApominjem, ovo je neprovjerena informacija i nema cvrstih dokaza, i sve je pod velikim upitnikom i neki to tretiraju kao "hush-hush".

Ali, nije problem probati.

da se nadovezem na gornju poruku:

MF ima (jako) veliki utjecaj kod Blacksmtha?!?!?.

Iznedandio sam se kad sam crafto lvl 62 pants (4 affix) i dobio 285 vitality i 188 dex + 2 socketa.

Te "hlacice" sam dobio iz treceg pokusaja s MF 280%, prva dva su bili isto OK al ne kao ovaj zadnji.

Do sad sam uglavnom samo crafto s statovima debelo ispod 80 , tak da sam totalno odustao od craftanja.

Mozda sad blacksmith ima smisla, a rasprodao sam 90% esencija ( /facepalm)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 9:49 (Test user).
15 godina
Tonči kaže...
Ged kaže...
Tonči kaže...

?!?

Nagradivanje, osjecaj napredoavanja i puno puno korisniji loot za karaktera s kojim igram. Evo ja malo opet poceo igrati d2 i moram reci da je taj dio koji se najvise razlikuje, te nemam stalno pritisak da nesto trazim na ah,preprodajem i slicno. Odnosno nekako mi je veci gust igrati d2 bez obzira na odredene mane, nekako je opustenije.

http://tragumjetnosti.net/
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sa kakvim buidlom prolazite i di farmate? Kakav gear imate? Jeste li zainteresirani igrati u Coopu?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

zabavno je doć do bossa i on baci neki rare item ili plavi malo bolji,ovdje mi plavi padaju na svakom koraku,žutih isto imam brdo,mislim tu su trebali napravit racionalizaciju itema,bilo bi bolje 100 puta,

makar je meni d3 odlična,ali ima nedostataka šta je je,kao da se udaljava od stvarnog diablo

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Tonči kaže...
Ged kaže...
Tonči kaže...

?!?

Nagradivanje, osjecaj napredoavanja i puno puno korisniji loot za karaktera s kojim igram. Evo ja malo opet poceo igrati d2 i moram reci da je taj dio koji se najvise razlikuje, te nemam stalno pritisak da nesto trazim na ah,preprodajem i slicno. Odnosno nekako mi je veci gust igrati d2 bez obzira na odredene mane, nekako je opustenije.

casual player moze imat osjecaj super osjecaj nagradivanja (ako nezna da moze i bolje) ....ono.....nakon sto sam prosao d2 uzduz i poprijeko, i kreirao sve moguce bildove (osim necro), stupanj nagradivanja je samo malo,nijansu bolji od d3, skoro bi se reklo neprimjetna razlika.

meni ne pada napament da idem igrat npr. d2 casual stilu, ono, idem i gdje me voda odnese, jer znam da s time necu nigdje doci. Moze se zavrsit hell. Jedini spas su questovi s stat resetovima da bi mogao napradovati dalje ili nekaj drasticno primjenit.

D2 je tako brutalno kaznjavao greske u kreiranji likova i igri da je to strasno.

Cim se pocne igrat, od nekog lvl, i to od npr 20, pozeljno je odrediti kojim putem zelis ici ( npr: trapper, hammerdin....ili kaj ja znam, smiter) odnosno build.

A da bi kreirao ikakav build, treba ti ono, puuuuuno, srece, i jos 2 puta koliko boss-runova iliti farmanja.

U d3 su toliko to pojednostavli da mi se to u pocetku gadilo,...fuj..., al barem nemrem "ubit" lika dodjeljenim krivim statovima...

a u d3 napraviti swithc izmedu 2 builda? samo je stvar u opremi, os grindat ili AH. S glass cannona sam s 80% sfarmanom opremom prebacio na tank-build.

ovo s itemima mi nakako smrdi da ce u slijedecem add-on,ili setu DLC-ova nekaj napravit s bijelim itemima, nesto kao runewords.

17 godina
thechosenfreak kaže...
Tonči kaže...
Ged kaže...
Tonči kaže...

?!?

bez uvrede ikome ali u ovoj temi se WOW-ašima ne moraš nimalo opravdavati.. imao sam ja raspravu sa "svojima", njih 4-5.. i teško im se objašnjavaju neke stvari.

a tonči je upravo to, pamtim ga još kad je harao po net.hr forumu..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:30 (nixass).
15 godina
neaktivan

Dečki bez uvrede a možda da si otvorite temu "Diablo 2 vs Diablo 3" ili "Diablo vs. WOW" i da se tamo nastavite prepucavati i lijepo ostavite ovu temu za stvari vezane uz D3 {#}

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Dečki bez uvrede a možda da si otvorite temu "Diablo 2 vs Diablo 3" ili "Diablo vs. WOW" i da se tamo nastavite prepucavati i lijepo ostavite ovu temu za stvari vezane uz D3 {#}

apsolutno si u pravu....nije stvar u D2vsD3 vec nekima koji nemaju (dovoljno) detljne informacije o D2 ili Diablo svijetu i uporno ga guraju u ovu raspavu.

{#}{#}

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

zabavno je doć do bossa i on baci neki rare item ili plavi malo bolji,ovdje mi plavi padaju na svakom koraku,žutih isto imam brdo,mislim tu su trebali napravit racionalizaciju itema,bilo bi bolje 100 puta,

makar je meni d3 odlična,ali ima nedostataka šta je je,kao da se udaljava od stvarnog diablo

Zenga kao što rekoh dođi do inferna pa ćeš se lakše uklopiti u raspravu. 

Bit svake igre je zabava, sad koliko ja zabavno farmat act1 dok ne padne lvl 63 koji ćeš prodat/nosit to je druga stvar.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

To sam i naveo kao ozbiljan problem. Sve je u igri jednostavnije i to podosta, a novi predmeti se prelako dobiju. Na Infernu je nešto teže, ali dostupan AH sve znatno olakša. Rare kao "rijedak item" više ništa ne znači kao ni epic u WoW-u. Dobra je možda ona primjedba na AH/RMAH - sve možeš kupiti pa nema ni smisla farmati. Kao i u WoW-u: nakupiš golda i tokena i uzmeš sav gear koji ti treba. Ostatak vremena do ekspanzije visiš na krovu banke :).

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

To sam i naveo kao ozbiljan problem. Sve je u igri jednostavnije i to podosta, a novi predmeti se prelako dobiju. Na Infernu je nešto teže, ali dostupan AH sve znatno olakša. Rare kao "rijedak item" više ništa ne znači kao ni epic u WoW-u. Dobra je možda ona primjedba na AH/RMAH - sve možeš kupiti pa nema ni smisla farmati. Kao i u WoW-u: nakupiš golda i tokena i uzmeš sav gear koji ti treba. Ostatak vremena do ekspanzije visiš na krovu banke :).

OT: ne bih se bas slozio da epici u WoWu ne valjaju nista. moze se reci da sad postoje dvije vrste epic itema, jedni su vezani za heroic dungeone iz end gamea (sto je vec uvedeno u TBCu i nije nova stvar) i epic itemi u raidovima (dakle, boss loot). jos uvijek, ako zelis dobro gearat svog cobana, ti naprosto moras radit raidove. i moras se nadat da nitko u partiji ne bude htio item koji ti bas zelis. osim toga, raidovi u WoWu su itekako teski, posebno heroic, i treba se dosta pomuciti da ih se prodje. ja igram sve klase u WoWu iako sam u raidovima do sad samo DPSao i healao. kao healer se itekako moram pomuciti da ne ostanem bez mane pri nekim boss fightovima (pa cak i na trashu koji jace lupa), a kao dps moram jako pazit koga cu i kad lupit. s vremenom, kako se kolekcija end game epica povecava, i raidovi postaju laksi, sto je za ocekivati. ali govoriti da su raidovi smijesno lagani je glupost (ICC 25 man heroic je jos uvijek IMO jedan od najtezih raidova bez obzira sto nije vise end game content).

EDIT: niti jedan cijeli gear set u WoWu se ne moze kupiti goldom ili pointovima. dijelovi seta koje nemres kupit za pointove, moras kupit tokenima koji padaju samo na odredjenim bossovima i rijetko se dogodi da padne nekoliko tokena (ovisi o velicini partije). ali cak i kad padnu tokeni, trebas se natjecati sa drugim ljudima da dobijes te tokene. dalje, legendary itemi u WoWu su naprosto bolji od svega ostalog (primjer Shadowmourne, Tarecgosa's rest ili ovi zadnji daggeri za roguea, pa Thunderfury, Twin blades of Azzinoth itd.). D3 legendary itemi su skoro pa svi tesko smece (bar oni na koje sam ja naletio). primjerice, Tarecgosa's rest ima item level 397, 3 red socketa i intellecta za bacanje. i jos jedan lijepi bonus na samom weaponu (za usporedbu, LFR weaponi su ilvl 390, dok je u normalnom raidu ilvl 403, dakle nije velika razlika). postoji ogromna razlika i u zadovoljstvu kad ubijes nekog bossa. primjerice, svaki put kad ubijem LKa, osjetim neku vrstu epicnessa i sretan sam sto smo zavrsili raid (cak i da mi ni na jednom bossu nista ne dropne). s druge strane, kad sam prvi put ubio Diabla u D3, nista. veci epicness mi je bila prica i istrazivanje svijeta nego sto je bilo ubijanje end bossa. meni je to cudno. ali dobro, to je moj dozivljaj, ne namecem nikome svoje misljenje :-) to je po meni velik problem u D3. jednostavno me igra ne tjera da igram dalje. dosao sam do inferna, act 2. farmam act 1 u principu jer sa trenutnim gearom nemrem dalje. ali skoro pa sam prestao igrati, nisam D3 upalio vec bar 2 tjedna, jer jednostavno nemam bas nikakve volje. radije igram WoW sa frendovima iz guilda i cistim, recimo, TBC content sa healerom na lvl 70 :-) ili end game content sa jednim od 4 lvl 85 kaj imam. i uzivam :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:24 (ibazulic).
16 godina
Hedrick kaže...

Sa kakvim buidlom prolazite i di farmate? Kakav gear imate? Jeste li zainteresirani igrati u Coopu?

DH, klasicni build sa SS+Preparation+caltrops. primary attack uvijek hungerring arrow sa devouring arrow, a secondary mijenjam izmedju impale+chemical burn i elemental arrow+frost arrow. na siegebreaker runu uzimam i shadow power+gloom zbog njegovog reflecta

Farmam - ako nemam vremena brzinski warden/butcher run.

Ako imam vremena ili siegebreaker ili azmodan run (ili siegebreaker+azmo ako imam dovoljno vremena/volje). igram iskljucivo u public coop games jer mi je puno, puno zanimljivije igrati nego sam. teze je (napornije jer duze traje da se poubijaju stvari), ali puno mi je zanimljivije.

Tu i tamo one 3 instance u act2 prije zoltana jer ima hrpa elite packova. Act4 farmanje se ne isplati jer su isti dropovi kao i Act3, a dosta je teze. Na Act3 je samo phasebeats pack zaje..., na Act4 su svi elite packovi manje-vise zaje...

Gear - 32kHP, 450 AR, 3k+ armor, 38% dodge, 102k DPS sa SS.

Kao sto sam napisao - u zadnje vrijeme igram iskljucivo coop (public games) jer mi je tako puno zanimljivije.

Razmisljem da podjem sada dizati Barbariana (ili mozda nastaviti Wizzarda koji cuci u Act3 Inferno) jer sa DH nemam vise sta raditi osim farmati gear, ali s obzirom kakva je kvaliteta dropova brijem da bi trebao farmati narednih 6 mjeseci da bi mozda dobio 1 upgrade drop.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:15 (Mauro).
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

DH:

Tank: 55HP,4200armor, 580-624 AR,block 20%,dodge 33%, 10K DPS

(SS,SP,Prep,Caltrops, Gas granate, LoB (loaded for bear), CtW, numb. trap,custom)

GC: 33HP, 2000 armor, 350 AR, 95K DPS no ss

(SS,SP,Prep, Evasive fire-covering fire, NT, arch,SS, steady)

balanced aka tank.cannon aka Tank-DPS:

mjesavina ovog gore, mjenja se iz dana u dan.

act 2 farming. 95% coop.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:22 (Test user).
16 godina
Tonči kaže...
Ged kaže...
Tonči kaže...

?!?

A to pitanje si negdje postavio, a ja nisam odgovorio? Ili izbjegavas potvrditi da cilj igre nije farmanje?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice