Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
Test user kaže...

pa neki su krivo skuzili....

Igra, odnosno AH kontrolira da se ne dogode isti itemi u igri....ono, IDENTICNI, po imenu i statu, a poglavito po istom item_ID-u ( uvedenog u D2 ).

Sto ce rec, da se nemoze, odnosno, ne smije dogodit da postoje 2 ista itema a istim statovima u igri. Bio je bug koji su uklonili.

Znaci od svih 1548 Stone Gauntlets ( legendary item) svi se razlikuju, i nema istih, to se odnosi na sve iteme.

Drop rate se ne kontrolira od strane AH, tipa puno ima Natalya setova pe necemo ih bacat, vec se kontrolira da svaki natalya set item bude unique., makar ih bilo 10 na n-tu.

Jer, od pocetka je ukljuceno da ako se nadu dva ista item_ID-a da se oba brisu. A bug kojeg sam spomenuo, svaki od itenticnih itema je imao drugaciji item ID, tako da blizz  nije skuzio to dok netko nije postao sliku/film.....

Ovo je najgluplje "objasnjenje" za AH u povjesti mada je dio toga tocan sta se  tice "duplica"..

(RM)AH je u igri iskljucivo iz jednog razloga a to je zarada i sve u igri je podredeno tome

ko tvrdi suprotno je priglupi fanboi.

Da se razumijemo boli me ona stvar ako ljudi tj. blizz mlate lovu , hebiga zivimo u brutalnom kapitalizmu no

nisu trebali cijelu igru sj3bati zbog pohlepe.

twice the pride double the fall
15 godina
Hedrick kaže...
thechosenfreak kaže...

Napokon nakon skoro dva mjeseca igranja set item :) Taman pred butcherom. Moze savjet za koliko bih mogao prodati na rmah? Posto mi ne treba bas.

I da li je bolje saviti sa ili bez buyout?

Vidi na AH koliko se ti itemi prodaju.

Imaš samo 7,5k dmga? Koliko ti triba da ubiješ butchera? :)

To je samo jedan dio opreme, morao sam switchat da imam magic find nekih 250-260 %

Ide sporije,no sta ces barem ima nekih rezultata :)

http://tragumjetnosti.net/
17 godina
moderator
sashab kaže...

"Poljoprivrednici" i "Farmeri" ajde koji savjet dajte za farmanje na inferno :) ja trenutno samo uživam u čarima igre, al vidim da se da dobro zaraditi pa savjetujte :D

Savjetujem ti da, ako govorimo o farmanju, Act 2 kompletno ignoriraš te se držiš Acta 1. Neusporedivo je bolji u smislu lakoće čišćenja i broja eliteova/dropova, ali i konzistentnosti lokacija samih eliteova (postoji više mjesta gdje ćeš ih naći u svakom resetu pa ih ne treba tražiti uokolo). Preporučam ovaj vodič za svakoga tko se planira baviti poljoprivredom (s tim da se ne slažem s likom oko najboljeg puta za farmanje u Actu 2). Uz dodatak toga što sam već rekao - da se act 2 ignorira. Naravno, ako netko ima uber opremu i act 2, 3 ili 4 čisti s lakoćom s kojom se inače čisti act 1, itekako mu savjetujem da farma actove 3 i 4 (isto su u ovom videu)!

Selling doors, door to door.
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Test user kaže...

pa neki su krivo skuzili....

Igra, odnosno AH kontrolira da se ne dogode isti itemi u igri....ono, IDENTICNI, po imenu i statu, a poglavito po istom item_ID-u ( uvedenog u D2 ).

Sto ce rec, da se nemoze, odnosno, ne smije dogodit da postoje 2 ista itema a istim statovima u igri. Bio je bug koji su uklonili.

Znaci od svih 1548 Stone Gauntlets ( legendary item) svi se razlikuju, i nema istih, to se odnosi na sve iteme.

Drop rate se ne kontrolira od strane AH, tipa puno ima Natalya setova pe necemo ih bacat, vec se kontrolira da svaki natalya set item bude unique., makar ih bilo 10 na n-tu.

Jer, od pocetka je ukljuceno da ako se nadu dva ista item_ID-a da se oba brisu. A bug kojeg sam spomenuo, svaki od itenticnih itema je imao drugaciji item ID, tako da blizz  nije skuzio to dok netko nije postao sliku/film.....

Ovo je najgluplje "objasnjenje" za AH u povjesti mada je dio toga tocan sta se  tice "duplica"..

(RM)AH je u igri iskljucivo iz jednog razloga a to je zarada i sve u igri je podredeno tome

ko tvrdi suprotno je priglupi fanboi.

Da se razumijemo boli me ona stvar ako ljudi tj. blizz mlate lovu , hebiga zivimo u brutalnom kapitalizmu no

nisu trebali cijelu igru sj3bati zbog pohlepe.

Mogu reci da imam puno iskustva u Diabloo fransizi, i znam jako puno o tome, ili da se ispravim, znam ljude koji jako puno znaju o tome.

I to nije "moje objasnjenje", vec vecine "starih Diablo igraca" , ak vec hoces, fanboy-eva.....i d3 je poprilicno "provaljen" u detalje, i vjerujem, ak je to istina, bilo bi i dokaza....

Mogu ti savjetovat par foruma pa probaj tamo pitat za objasnjenje nekog "fanboy"-a necega sto te muci, od ljudi koji o ovoj igri znaju vise nego itko ( ima jedan splico i purger), ili kupi (ako nemas) d2 pa se ulogiraj, udi u chat, ima ljudi koji znaju sve-i-svasta koji ne igraju D3..pa tak...saznas nesto...

nezelim se busat-u-prsa al povucicu jednu paralelu:

Isto se dogodilo cern-u. sluzbeni bilten neki novinari su krivo skuzili jer nisu znali kvnt. fiziku ili slicno pa su morali onda taj bilten prositi za stanu i pol za objasnjenje, novinari digli paniku...aaa, kraj svijeta...

Offtopic:

a sto se tice profita i toga, postoje na internetu revizorska izvjesca za sve kompanije, pa mozes jednostavnim racunicama doc koliko ko ima marzi po jednom dolaru prometa, a mos potrazit i konsolidirani revizorski izvjestaj od ActivisioBlizzard, gdje se vidi Blizzard kao "djelomicno" zasebna stavka  ....pa ti onda bude jasno koliko ima troska,zarade, i zaraduju solidno, al ne pre-vise....unutar granica branse. Pa ces vidjet kak je blizard bio i sto je napravio prije izlaska WoW-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 13:13 (Test user).
16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
goranbm kaže...

Ja sam trenutno na neki 350 resista i imam oko 13k dmg te 40k hp, ali imam jako puno mjesta za napredak, jer mi je oprema loša ... Problem mi je taj kaj mi je MF ispod 20% i uopće mi nepadaju žuti dropovi, ali eto budem polako to nadograđivao kako bude para... Inače imam već DH-a na 60-tom levelu, ali mi nekako ovaj wizz ima dosta više potencijala :)

Moš ti trpat koliko oćeš MF ali nećeš vidit nekog ogromnog dropa bez malo sreće, recimo na barbu imam 0% MF pa mi se desi da dropaju 4 žuta od jednog champ packa dok na magu imam mislim 75% pa 1 žuti lvl.55 vidim svaki 3 champion pack.

Po mojem, nema bas smisla stackati MF, ja sa 0% MF 100-110k dpsa sa SSom demon hunter, 120h play time, sam uspio zraditi cca 40-50 milja golda +/-, jednom dnevno clearam a1, znaci uz Nephalem Valor i malo srece gotovo uvjek kroz cjeli run padne jedan ili dva dobra itema koja se daju prodati.

Tako da nevidim bas smisla u stackanju MF, mislim da svakom prosjecnom igracu po runu 2-3 milje golda je cisto dobro.

A2 mi treba malo duze da rjesim pa to nefarmam neisplati se bas jer jedan a2 farm mi je ko 2 a1.

Imam dosta trash zutih itema koje prodajem 30% jeftinije od ah pa ako kome treba nek me doda na saraphiel#2906 ingame ili ako neko prosjecno geran oce raditi koji farm run neka me doda.

Screan itema: http://img155.imageshack.us/img155/5697/itemsf.jpg

13 godina
Diablo 3

@test user

Čovjek ti je s razlogom objašnjenje stavio pod navodnike. Naveo si činjenicu koja je točna, ali nema nikakve veze s pitanjem

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
Vakaka kaže...
goranbm kaže...

Ja sam trenutno na neki 350 resista i imam oko 13k dmg te 40k hp, ali imam jako puno mjesta za napredak, jer mi je oprema loša ... Problem mi je taj kaj mi je MF ispod 20% i uopće mi nepadaju žuti dropovi, ali eto budem polako to nadograđivao kako bude para... Inače imam već DH-a na 60-tom levelu, ali mi nekako ovaj wizz ima dosta više potencijala :)

Moš ti trpat koliko oćeš MF ali nećeš vidit nekog ogromnog dropa bez malo sreće, recimo na barbu imam 0% MF pa mi se desi da dropaju 4 žuta od jednog champ packa dok na magu imam mislim 75% pa 1 žuti lvl.55 vidim svaki 3 champion pack.

Po mojem, nema bas smisla stackati MF, ja sa 0% MF 100-110k dpsa sa SSom demon hunter, 120h play time, sam uspio zraditi cca 40-50 milja golda +/-, jednom dnevno clearam a1, znaci uz Nephalem Valor i malo srece gotovo uvjek kroz cjeli run padne jedan ili dva dobra itema koja se daju prodati.

Tako da nevidim bas smisla u stackanju MF, mislim da svakom prosjecnom igracu po runu 2-3 milje golda je cisto dobro.

A2 mi treba malo duze da rjesim pa to nefarmam neisplati se bas jer jedan a2 farm mi je ko 2 a1.

Imam dosta trash zutih itema koje prodajem 30% jeftinije od ah pa ako kome treba nek me doda na saraphiel#2906 ingame ili ako neko prosjecno geran oce raditi koji farm run neka me doda.

Screan itema: http://img155.imageshack.us/img155/5697/itemsf.jpg

je, act 1 zna bacit poprilicno dobar broj itema....i primjetio sam da su statovi na  ilvl62 puno bolji od ilvl63

14 godina
Test user kaže...

Mogu reci da imam puno iskustva u Diabloo fransizi, i znam jako puno o tome, ili da se ispravim, znam ljude koji jako puno znaju o tome.

I to nije "moje objasnjenje", vec vecine "starih Diablo igraca" , ak vec hoces, fanboy-eva.....i d3 je poprilicno "provaljen" u detalje, i vjerujem, ak je to istina, bilo bi i dokaza....

Mogu ti savjetovat par foruma pa probaj tamo pitat za objasnjenje nekog "fanboy"-a necega sto te muci, od ljudi koji o ovoj igri znaju vise nego itko ( ima jedan splico i purger), ili kupi (ako nemas) d2 pa se ulogiraj, udi u chat, ima ljudi koji znaju sve-i-svasta koji ne igraju D3..pa tak...saznas nesto...

Isto se dogodilo cern-u. sluzbeni bilten neki novinari su krivo skuzili jer nisu znali kvnt. fiziku ili slicno pa su morali onda taj bilten prositi za stanu i pol za objasnjenje, novinari digli paniku...aaa, kraj svijeta...

Offtopic:

a sto se tice profita i toga, postoje na internetu revizorska izvjesca za sve kompanije, pa mozes jednostavnim racunicama doc koliko ko ima marzi po jednom dolaru prometa, a mos potrazit i konsolidirani revizorski izvjestaj od ActivisioBlizzard, gdje se vidi Blizzard kao "djelomicno" zasebna stavka  ....pa ti onda bude jasno koliko ima troska,zarade, i zaraduju solidno, al ne pre-vise....unutar granica branse. Pa ces vidjet kak je blizard bio i sto je napravio prije izlaska WoW-a.

I kakve veze to sve ima s tim da je da je RMAH iskljucivo zbog zarade u igri ?

EDIT: I dalje stojim iza toga da je igra unistena sa (RM)AH jer kakve veze ima ARPG i farmanje itema

ako se sve svodi na prodati / kupiti na AH tj. kao sto rekoh RMAH je tu zbog dodatnog profita.

EIDT2: Uostalom BMK to je moje osobno misljenje i neda mi se vise prepirati oko toga

imam pametnijeg posla za raditi, peace.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 13:38 (dad0r).
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Test user kaže...

Offtopic:

I kakve veze to sve ima s tim da je da je RMAH iskljucivo zbog zarade u igri ?

EDIT: I dalje stojim iza toga da je igra unistena sa (RM)AH jer kakve veze ima ARPG i farmanje itema

ako se sve svodi na prodati / kupiti na AH tj. kao sto rekoh RMAH je tu zbog dodatnog profita.

EIDT2: Uostalom BMK to je moje osobno misljenje i neda mi se vise prepirati oko toga

imam pametnijeg posla za raditi, peace.

RMAH je oduvjek postojao u Diablo svjetu, samo ne ingame, prije se to radilo preko raznih foruma pa cak ebaya, pefect shaco ili takvi itemi su znali imati bolesne cijene ocito nisi igrao d2.

Tako da je Blizzard napravio odlican potez stim, bar imas neku sigurnost i nema vise zajebancije s forum pointovima scamovima i ostalim glupostima.

A sta se tice igre pa diablo je odvjek bio farm fest, koji se svodio na trejdanje itema, prije se znalo na stotine baal runova dnevno s hemerdinima rjesavati u kojim nisu isto padali dobri itemi, valjda mi je u 6 godina 1 dobra corona pala.

Jedino su kasnije zeznuli s botovima.

13 godina
Diablo 3

Imam osjećaj da se vrtimo u krug. Naravno da se trejdalo i u D2, ali igra je funkcionirala zasebno i devovi nisu trebali mislit hoće li % i kvaliteta dropa direktno utjecat na cijene na tržištu, odnosno bilancu na kraju godine ;)

D2 je imao feel igre za igrače. D3 se od samog početka opredijelio za drugačiji smjer

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Gle, necu dopustit da neko baljezga gluposti na boldani dio teksta, jer uistinu baljezga gluposti.

Imas pravo na svoje misljenje ( koje je u biti stav a ne misljenje) i cijeni se, al si fulao bit igre....a  cilj je farmanje itema do iznemoglosti, kao i njegov stariji brat. Isti "faking šit". ISTI.

bah....

14 godina
f1lt3r kaže...

RMAH je oduvjek postojao u Diablo svjetu, samo ne ingame, prije se to radilo preko raznih foruma pa cak ebaya, pefect shaco ili takvi itemi su znali imati bolesne cijene ocito nisi igrao d2.

Tako da je Blizzard napravio odlican potez stim, bar imas neku sigurnost i nema vise zajebancije s forum pointovima scamovima i ostalim glupostima.

A sta se tice igre pa diablo je odvjek bio farm fest, koji se svodio na trejdanje itema, prije se znalo na stotine baal runova dnevno s hemerdinima rjesavati u kojim nisu isto padali dobri itemi, valjda mi je u 6 godina 1 dobra corona pala.

Ja jednostavno ne vjerujem odakle vi takve gluposti smisljavate ?

Oduvijek RMAH ? Znaci ti svi silni botovi/scripte/dupanje i druge p*zdarije tj. selleri itema je tebi isto ko RMAH?
Kao prvo daj mi reci ko te silil da u D2 ides kupiti nesto od tih debila i svi koji su kupovali su debili na kvadrat

i ako su hackani nakon toga to je aboslutno zasluzeno jer su jos jednom ponavljam debili na kvadrat.

Kao drugo Blizz nije abosulno nista rijesil jer jos sad ima Botova ko u prici ako ne i vise nego u D2.

Test user kaže...

Gle, necu dopustit da neko baljezga gluposti na boldani dio teksta, jer uistinu baljezga gluposti.

Imas pravo na svoje misljenje ( koje je u biti stav a ne misljenje) i cijeni se, al si fulao bit igre....a  cilj je farmanje itema do iznemoglosti, kao i njegov stariji brat. Isti "faking šit". ISTI.

bah....

Ti se ocito radis blesav ili jednostavno ne shvacas pa da ti pojasnim kaj sam napisal:

Dakle bit ARPG-a tj. u ovom slucaju Diabla je farmanje itema , a u D3 dakleko veci naglasak je na

prodaju / kupnju itema na (RM)AH i neznam kak mozete "trejdanje" iz D2 usporedivati sa (RM)AH na D3?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 14:08 (dad0r).
14 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

neznam koliko Uber Tristama rijesio s smiter-om i nikakav drop...skoro pa nis....

14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Oduvijek RMAH ? Znaci ti svi silni botovi/scripte/dupanje i druge p*zdarije tj. selleri itema je tebi isto ko RMAH?
Kao prvo daj mi reci ko te silil da u D2 ides kupiti nesto od tih debila i svi koji su kupovali su debili na kvadrat

i ako su hackani nakon toga to je aboslutno zasluzeno jer su jos jednom ponavljam debili na kvadrat.

Kao drugo Blizz nije abosulno nista rijesil jer jos sad ima Botova ko u prici ako ne i vise nego u D2.

Ti se ocito radis blesav ili jednostavno ne shvacas pa da ti pojasnim kaj sam napisal:

Dakle bit ARPG-a tj. u ovom slucaju Diabla je farmanje itema , a u D3 dakleko veci naglasak je na

prodaju / kupnju itema na (RM)AH i neznam kak mozete "trejdanje" iz D2 usporedivati sa (RM)AH na D3?

ma joj, sad je meni jasno....pa ti nemas fakat pojma....ja mislio da si ti nekaj igrao a kad ono...nisi......

e...nis ti mogao tako lako u d2 zavrsit hell, ooo ne-ne-ne....mislim samo na on-line, ne ovo "po doma", a vidim da bas nisi nikako ili jako malo igrao online....

laknulo mi je....

16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
f1lt3r kaže...

Test user kaže...

bah....

Niko te nije silio da kupujes iteme nego si ih mogao kupovati za "forum pointse" koje si zaradio prodajom itema ili ti ga real money. Tako je i sad mozes prodavati iteme na real money i kupovati stim zaradenim parama. Tako da netrebas ni kune potrositi preko paypala.

Sta se tice hakanja iteme za non lader nisam siguran, ali na laderu nije toga bilo neznam na kakvom si ti privat serveru igrao.

Hahahha uber bosevi dok se toga sjetim zabrio sam si da cu ih rjesiti s hammerdinom pa 0 dmga. Pa morao sellat cjeli gear da napravim smajtera :D. Prevent to heal ftw :).

16 godina
neaktivan
Diablo 3

pitanje,ove low level rare-ove da razbijam ili?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
dad0r kaže...

Niko te nije silio da kupujes iteme nego si ih mogao kupovati za "forum pointse" koje si zaradio prodajom itema ili ti ga real money. Tako je i sad mozes prodavati iteme na real money i kupovati stim zaradenim parama. Tako da netrebas ni kune potrositi preko paypala.

Sta se tice hakanja iteme za non lader nisam siguran, ali na laderu nije toga bilo neznam na kakvom si ti privat serveru igrao.

Hahahha uber bosevi dok se toga sjetim zabrio sam si da cu ih rjesiti s hammerdinom pa 0 dmga. Pa morao sellat cjeli gear da napravim smajtera :D. Prevent to heal ftw :).

ma...lik sam sebi upao u usta....kao D3 ga sili...ahaha.

Smiter mi je zadavao problema dok ga nisam slozio...i jos sam bio medu losijima....

Sad pokusavam tak nesto s DH, ono, tank s 50k DPS-a....

14 godina
neaktivan
šiloman kaže...

low leveli znaju biti jako dobri....cuvaj, kad nades jaci, prodaj/salvage slabiji....

14 godina
Test user kaže...

ma joj, sad je meni jasno....pa ti nemas fakat pojma....ja mislio da si ti nekaj igrao a kad ono...nisi......

e...nis ti mogao tako lako u d2 zavrsit hell, ooo ne-ne-ne....mislim samo na on-line, ne ovo "po doma", a vidim da bas nisi nikako ili jako malo igrao online....

laknulo mi je....

Nemam fakat vise volje stvarno ,  razina tvojeg debilizma me izmucila i ne shvacam kako uvijek

procitas / vadis iz kontexta sve kako tebi odgovora i pravis se mutav i okreces sve kontra kaj

ja napisem fakat ne shvacam cemu to ?

Ali ocito posto ne mozes naci nacina i normalno se razgovarati da dokazes suportno na moje

tvrdnje sta se tice (RM)AH-a ti uporno od mene pokusavas napraviti nooba ili budalu koja se jucer

rodila ali ajde ako te takav nacin diskusije ispunjava uzivaj ko sam ja da ti branim.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nikako da ubijem Ghoma na Actu3... Sad gledam po forumima da se masa ljudi žali na to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koliki ti je DPS? Ghom je žestoki "gear check". Trebaš (solo) nekih 35k+.

14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Nikako da ubijem Ghoma na Actu3... Sad gledam po forumima da se masa ljudi žali na to...

ljudi s LoH od 1000+ prolaze Ghoma....kao, 1500 je dovoljno da ti HP radi tik-tak

14 godina
neaktivan
Diablo 3

3 strane prepucavanja....

Anyway dosta mi je D3,dosadilo mi je grindat.

Igra je skroz ok,ali kvaru je ociti ustupci koje je blizz morao raditi radi AH.

Nepotreban IAS nerf,nerfanje vaza itd.

Da je igra offline(kako bi i trebala bit jedna single player igra) ostavia bi vanilla verziju igre i uziva u nabrijanom AS buildu na svom DH,ovako sam mora svoj milijunski gear bacit u smece prakticki i opet trosit milijune na crit gear.

Da bi na kraju skuzia da mi uopce nije zabavno igrat DH na taj uber crit nacin(iako je u neku ruku laksi nego IAS) i rerolla wiza.

S wizom bi svaki dan napravia bar jedan act 1 run s MF gearom(132% bez NV) iz kojeg bi droppala kisa zutih(oko 80 u prosjeku) od kojih bi mozda 1-2 vrijedili do 200k,300max

Mozda jednostavno neman srece s RNG od nekih 70ak ilv63 weapona(ukljucujuci i act3 farm koji sam radia na DH prije nerfa) koji su mi droppali najbolji dps je bia na 1010 na hellion xbow-u(s 100 vit 120 str i nekih 2% lifesteala),next best je 760 dps wand kojeg koristim na wizu,ostalo sve sub 700 dps crap za koji sam bia sretan ako bi uspia prodat do 100k.

Igra sam ogromnu kolicinu ARPG-a i ovaj definitivno ima najbrutalniji RNG sta se geara tice.

Na wizu su mi 3 slota dropovi sve ostalo je s AH,a ta 3 slota su mi najgori slotovi sta je zalosno.

Vise sam se zabavlja u starom Champions of Norrath s PS2 jer bi mi s vremena na vrijeme dropa gear upgrade,pa je grind i ima smisla.

Long story short,

d3 je dobra igra,ali s obzirom na kolicinu vremena i novca koji su utuceni u nju,sigurno da je mogla bit bar 5x bolja

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 18:22 (Ashelor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ljudi nakupila mi se puna banka itema a zao mi prodat vendoru i razbit , ako kome treba sta od ovoga nek mi javi (znam da je sve jadno al pomoci ce nekom ko je tek udario 60) nemorate like ni sub nisam ja u tome poslu =) sve je free al max 3-4 itema da ima za sve . Vidimo se u igri

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test user kaže...
šiloman kaže...

low leveli znaju biti jako dobri....cuvaj, kad nades jaci, prodaj/salvage slabiji....

pod low level mislim do 20lvl-a

znaci to da cuvam?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Aaa... dakle i u dvici je Bli$$ard jamio 15ak posto po transakciji i stelio ajteme kao sada u 3ci za RMAH?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:33 (Arkulin).
14 godina
neaktivan
šiloman kaže...
Test user kaže...
šiloman kaže...

pod low level mislim do 20lvl-a

znaci to da cuvam?

cuvaj ovo sto ti povecava neki stat....nema smisla cuvat item lvl20 a ti si na lvl60.

a mos cuvat za drugu klasu....i napravi si "mulu", odnosno jednog lika u kojeg ces dampat iteme da si oslobodis stash....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer sam naletio na nepremostivu prepreku, act 2 inferno, neznam ni sam kako, na početku acta u pustinji te čekaju 3 packa elita (9 njih ukupno), nema šanse to ubiti, ni s team ni solo. Probalo je oko 30 raznih igrača koji su mi se pridružili, ali nema šanse. 

Ah, ionako sam prodao Diablo pa više neću imati takve brige...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
beha kaže...

Jučer sam naletio na nepremostivu prepreku, act 2 inferno, neznam ni sam kako, na početku acta u pustinji te čekaju 3 packa elita (9 njih ukupno), nema šanse to ubiti, ni s team ni solo. Probalo je oko 30 raznih igrača koji su mi se pridružili, ali nema šanse. 

Ah, ionako sam prodao Diablo pa više neću imati takve brige...

do prvog waypointa u pustinji ih ima 7 elite/champ, + 2  dungeona ak "imas srece",  s jednim elite u  svakom

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:47 (Test user).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanima me vrijedi li ovaj item išta više od nekih par eurića na rmahu:

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice