Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
hrvoje_zg91 kaže...
Kant kaže...

Upravo radis to cijelo vrijeme; opravdavas ciganluk od strane Blizzarda

Ja nema loših iskustva s njima tako da neću pričati protiv njih :) 

Igru sam kupio tjedan i pol nakon izlaska i greške prilikom logina sam dobio samo dva puta. NIsam neki hardcore gamer da to u meni probudi bijes i da kunem sve Bogove Blizzardu. Čill out. Igru sam kupio da se zabavim. I to ovih 150h igranja valjda govori. Nekih večih zamjerki nemam osim par stvari prema AH i RMAH ,te nerfanju nekih stvari ali ok koja igra tog tipa ili sličnog nije imala problema s time na početku ?! 

Svoje sam rekao te se pobjednicki povlacim iz rasprave...

\o/

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
Diablo 3

Stvarno mi je zao ovih sto su kupili ruske kljuceve pa sad nemogu igrati, ali trebali ste dosada znati da s Blizzardom nema sale. Oni su najveci zidovi u industriji i ne toleriraju nikakve spletke. Zar ste stvarno mislili kupiti igru u pola cijene i igrati normalno ko svi mi?

Back on topic: jucer sam prodao 2 legenderya na AH i zaradio 1.8 milijuna golda.

Bang!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Stvarno mi je zao ovih sto su kupili ruske kljuceve pa sad nemogu igrati, ali trebali ste dosada znati da s Blizzardom nema sale. Oni su najveci zidovi u industriji i ne toleriraju nikakve spletke. Zar ste stvarno mislili kupiti igru u pola cijene i igrati normalno ko svi mi?

Back on topic: jucer sam prodao 2 legenderya na AH i zaradio 1.8 milijuna golda.

Zasto nemogu igrati ? pa igra radi cisto ok, samo sto je na cirilici i na ruskom, sve ostalo je normalno. Sve misije i eventi, svi bossovi su tu, sva oruzja, AH je tu. Znam jer je imam i igram (e jedino ovi ruski naratori, ono mislim, udari me majko lopatom)

I da , skinilo mi s kartice (tek mi je American prosao, VISA nikako nije htjela,neznam zasto) za igru cca 190kn (provjereno), za D3 original je po meni to OK cijena, sve ostalo je previse.

Svaka cast na AH, ajd da netko nesto i zaradi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:06 (SlavkecD3).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ja sam isto igrao na cirlici ali nisam nesto puno prelazio jer ne kuzim nista a nije mi gust igrat kad neznam radnju :/

BTW kako ce to funkcionirat sa pravim novcem.Tje kolko golda ce biti kolko pravog novca?!

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Za sad na ebayu i "crnom tržištu" cijene 1 milijun golda na 12$.

Ali kad dodje RMAH to ce sigurno pasti malo.

Bang!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Za 12$ si rađe kupim neku igru jer sa miljom golda ne možeš ništa...

Uostalom kad otključaju lvl 70, sadašnji itemi lvl 60 će past u bescjenje, koštat će otprilike ko sad lvl 40-50 itemi, dakle koštat će par tisuća a ne par milijuna.

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Kao 11 godina developmenta a onda ovako nesto:

twice the pride double the fall
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Znate li gdje se prodaju kompletni acounti s igrom? Ja bi prodao igru s leval 60 barbari., 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
beha kaže...

Znate li gdje se prodaju kompletni acounti s igrom? Ja bi prodao igru s leval 60 barbari., 

http://www.toonstorm.com/sell-diablo3-account.aspx

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
dad0r kaže...

6 ne 11 .. i da ovo je jedan veliki FAIL.

Peace!
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kakav fail.! :) LOL 

Al dobro bez brige. Tihi fix je već na putu :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
odjavljen
Masterpiece kaže...
Tonči kaže...

Ruski ključevi i ruski jezik su isključivo tvoja krivnja i tvoj problem. To što je netko iz Blizzarda napisao glupost na forumu i vjerojatno sada više ne radi tamo, nema veze s time da je bilo apsolutno logično da ruski ključevi neće funkcionirati, jer se znalo da su posebni: jeftiniji više od upola, startaju znatno kasnije i sl. Spam riješiš tako da se isključiš s General chata kad se prijaviš, ionako nema svrhe. Masovno hakiranje računa ne postoji.

Here wo go again >.<

1.Ako necu vjerovati rijecju Blizzardovih zaposlenika kome bi trebao onda vjerovat?Uostalom ja nisam preordao rusku verziju nego sam je kupio nakon sto su ostali potvrdili da ona radi na engleskome.

2.Pa ne zelim biti skroz iskljucen iz chata samo ne zelim vise gledat one reklame tipa 1 milion gold for 15$  powerleveling services.

3.Jesi siguran?Pogledaj neke ljude na sluzbenom forumu sta pisu.Neki cak vise i ne ulaze u public games nego igraju samo sa ljudima koje dodaju u friends listu!

BTW kad izadje auction house kako ce ici to povlacenje novca na paypal racun?Kolko golda se smatra 1$?

1. Naravno da nisi... Već znamo da su to mutne stvari i bilo je vrlo čudno da bi to prošlo. Svi bi kupili ruske ključeve da je to moguće.

2. Ah, nema MMO-a mrežne igre s MMO ekonomijom gdje toga nema. Ugasi, ništa pametno na chatu.

3. Da, To su čiste gluposti.

4. Cijena golda nema veze s PayPalom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 16:58 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Odkada je diablo mmo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma igra je "glupa", "dosadna","ponavlja se", ali je opet igram/o, recimo, npr. jedan acc mogu dva igraca da igraju, kako, jedan igra Europa server, jedan The American server, mislite da neradi, radi bez problema, Mogu i npr. Europa server da igraju, jedan krene s jednim likom i ode na Public game, drugi igra solo s drugim likom, sve u isto vrijeme.Razliciti kompovi, razlicite IP adrese.

A ovo s vracanjem datuma me podsjeca na Populis PC igru davne 1997 godine kad su ljudi nabavljali betu, vracali datum na 1g nazad i igrali betu do kraja jer je bila zalockana beta do odredjenog datuma. Garant je nettko iz te ekipe bio u razvoju D3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

oj, jel imammo, bug-ov ili hrvatski chat channel u igri??

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

"Cow lvl", imam ga na normal i nightmare dali za hell moram opet ponovo sve skupljat i za inferno ili? Jer sad ovaj štap što imam piše mi nightmarish staff... i nemogu platiti ovome 200k da mi napravi novi za hell :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne moraš. Za svaku tezinu da otkljucas treba ubit izuala na toj tezini. I onda placas craft nightmare 200k, hell 500k, inferno 1000k mislim.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Razmišljam da počnem sa Demon Hunterom.. Ovaj wiz na lvlu 47 je debelo dosadan...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

sta da kazem presao sam diablo s wizardom na normal i jednostavno me nista vise ne tjera da igram dalje, tuzan sam....a d2 sam presao milijon puta..jednostavno u d3 previse feila je napravljeno, i nemogu ga igrati kad ja to hocu ma mislim stvarno Epic fail za blizzard!!!:-((((

Potvrđujem.

13 godina
Diablo 3

Nemate pojma kak se to igra cim vam je dosadna... 

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa naravno da je dosadna, istu priču i dungeone moraš proć 6 puta samo na normalu da bi odigrao sve likove. Morali su to bolje napravit... Igra se igra jedino zbog loota, i dok igram osjećam prazninu i žao mi je svih ljudi koji su dali 60€ za ovakvo nešto.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo, neki dali i 100€ i zadovoljni su. {#}

A tvoj komentar opce ne kuzim. Jel si ti opce znao kakva je ovo igra? Jel si igrao D1, D2, D2LOD?

Pa naravno da je poanta cijele igre loot, i naravno da ces proc sve ne 6 puta, neko 6 hiljada puta.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Tako je ...... vjerovali ili ne, od danas igram trenutno s 10 likova, 5 muskih i 5 zenskih, sve klase, na 15-16-17lv sam s svim likovima, Diabla sam mlatno bio cirka 9 puta dosada dok nisam poginio na hardcore, bilo mi dosadno, sad uzivam, s svakim likom idem malo drugacije, opremu dijelim izmedju likova sto dobijem i samo lagano, probati cu da ne koristim AH sto vise budem mogao, nadam se do Inferno, ali budemo vidjeli.

i pazite se ako igrate hardcore, ljudi masovno umiru, ima par bolesnika, napravi public igru,igraci ime se spajaju u public na nizim tezinama tipa Nightmare i Hell i navuku brdo mobova ili cak elita u New Tristram, ljudi cim se spoje odma ginu ,,,,, nema lika vise ...

https://www.dropbox.com/s/vhhkn46mnll9250/hc.exploit.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 0:07 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

I dalje se popuje o igrici, vidim...

Evo nisam igrao cca od kada je moj zadnji post i nije da mi nedostaje. To je cca 2-3 tjedna ili mozda vise. Uostalom kupio sam ju kada se pojavila kod nas.

Ono sto sam zakljucio - igrica je zarazna. Kada je pokrenes tesko je stati, ali daleko je od toga da me vuce da non-stop igram.

Ono osnovno sto mi smeta je sto ne mogu promasiti sa likom. Ono zbog cega bi ponovno kretao u d2, pogotovo nakon patch-a. Ovdje samo lijepo premjestim skillove i to je to.

K tome uzasno brzo se dodje do 60og lvl-a, tako da mi tek tu nije jasno zasto nisu napravili permanente 'skillove'. Ako bi i promasio 'build', eto te za nekoliko dana opet na lvl 60.

Dakle, moj bi zakljucak bio - igrica je zarazna, ali kao da je pravljena za mentalno retardirane...

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
K tome uzasno brzo se dodje do 60og lvl-a, tako da mi tek tu nije jasno zasto nisu napravili permanente 'skillove'. Ako bi i promasio 'build', eto te za nekoliko dana opet na lvl 60.

je, jako se brzo napreduje, cak prebrzo po mom ukusu, garant je neka ekspanzija s ljubimcem i 5-10 novih levela u pripremi, ako vec i nije gotova i kostati ce 39.99$

Mrgud Veliki kaže...
Dakle, moj bi zakljucak bio - igrica je zarazna, ali kao da je pravljena za mentalno retardirane...

znaci taman za nas, volim takve igre, nije fora dok ti prsti ne utrnu a prije 5 sati si rekao jos samo ovaj checkpoint da prodjem

15 godina
neaktivan
Diablo 3

U duhu loših komentara moram nadodati da mi igra počinje bacati na živce.

Počeo sam s novim likom, Barbarom i sad na IV Actu shvatim

da je sve što ja zapravo radim jest rushanje do hella da bih mogao

farmati gold & iteme jer očito inferno nisam dovoljno spretan (ili mazohističan) za proći.

Još gore, tražim i čekam podsvjesno nekakve legendary iteme

s računicom u glavi da bi ih mogao eventualno prodati što je zapravo jadno

ako su se igre svele na pazar.

Ovo sve govorim kao DI/II/LoD igrač.

Naprosto je igra poglupljena na mjestima toliko da me boli.

'Pređe' se jako brzo, sve je 1-click-managable, priča mi nije sjena

naspram jedinice i dvice (dvice i LoD-a naročito) tako da me ne 'uvlači' kao nekad.

Nije gritty, nije gloomy, nije moody, nije spooky.

Sad je comic-book fantasy art.

Možda sam porastao/narastao/odrastao/whatever od vremena kad

sam igrao prethodne nastavke ali večeras, sad i ode, nemam ništa

za raditi, ne spava mi se i ne moram se dizati ujutro, bez obaveza,

igra je spremna i mogu je zaigrati kad god želim.. ali mi nije napeto.

Zarazna jest, kvalitetna jest ali su zasrali stvar sa aukcijskim kućama,

on-line konekcijama, poglupljenim djelovima mehanike igre, djetinjastim 

upadima i ispadima sporednih likova, lošom pričom i čime sve ne.

Tjeram se odigrati i pronaći nešto da me zadrži uz DIII, uistinu se trudim.

Šteta što ne mogu bar nekome otkidati uho u PvP-u da rješim frustraciju ali what the hell,

Blizz naprosto nije imao dovoljno vremena i resursa da i taj segment igre izbaci na vrijeme.

Informativno, koliko bi se recimo moglo uhvatiti za Box edition (Infomark 400kn kupljeno na release-u,

full bundle unutra u mint conditionu, jedan WD sa cca.115 h igre i solidnom opremom)?

Ukoliko odlučim dodati uštedi za tehnički za auto.

{#}

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Nakon 3 dana hebade sa Diablom na nightmare uspio sam ga sa piercing dmg.om i malo taktiziranja oko potiona rijesit. Makar mi je vecu muku stvaro njegov shadom nego on sam al ok. Inace, iso sam farmat azmodana i u 5 puta nista nije bacio. Iso sam farmat Belial.a niti on nista nije bacio. Butchera mi se nije dalo jer se mora dosta hodat do njega.

Sad Hell pa cemo vidit sta ce bit. 3500dmg je tu, 11000hp.a i oko 1500 armora... sam oda malo krene s tim itemima sta mi vec ide na zivce sa smecem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja pauziram s igranjem D3 do sljedeceg patcha. U Act 2 nemogu jer nemam dovoljno resi, u Act 1 nemogu sam nafarmat gear koji mi treba ne zato sto nemam srece, nego jednostavno on tu ne dropa nego u Act 2,3,4 a AH trenutno dere inflacija pa je nebulozno ista kvalitetnije kupovat.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Taj Ah nema smisla... kupio 2 stvari s toga i to zato jer su bile full jeftine... prsten i bow koji sam odmah prodo jer mi je pao bolji u to vrijeme ( 35lvl ). Pi5dim jer mi nist ne pada, sad malo odmorit pa krenut sibat od pocetka na hell... bit ce ljuto sa ovakvim slabim gearom... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam na polovici act III na infernu i lagano gubim interes. Apsolutno 80% geara kojeg imam je sa AH, a na infernu (act I i act II) nisam dobio niti jedan upgrade. Sve je kupljeno sa AH, imao sam srece sa 2 legendarija koji su se prodali ukupno za 6 milijuna golda (koji idiot je to kupio ne znam ali hvala mu). Doslovce nemam više motivacije. Neki neprijatelji na act III su jednostacvno apsurdni onim sto plaze jezik bi najrađje golim rukama vrat zavrnuo i postavio ih na kolac, idiotski afixi me toliko frustriraju da mi je muka, drop rate je M I Z E R A N i nitko živ me nece uvjerit da to nije namjerno tako napravljeno kako bi se forsirao idiotski auction house. Onaj RMAH i debilčini iz blizzarda koja je to smislila zelim samo da mu kineski farmeri unište apsolutno bilo kakav san o profitu, zivjeli kineski farmeri. Blizzard je dovoljno bezobrazan da nerfa solo farming spotove upravo radi RMAH, kako bi debilčeki sa tation karticom kupovali virtualne iteme. Marš!

I još nešto onaj argument "pa kupovali su se itemi i u D2" me uopce ne zanima, ja nisam kupio ništa za D2 i uzivao sam igrajuci, sam ili sa par prijatelja, u LANu kod mene u garazi i slicno. Gledat kako pada par unique itema od bosa, indentificiranje dogovaranje sa prijateljima tko ce uzet koji item, da ponovim, dogovaranje sa prijateljima tko ce BESPLATNO UZET ITEM. Sada ako padne nešto malo bolje mora ici na AH jer jednostavno ne možemo ici dalje bez novaca. Ne znam na koji nacin oni misle da ce ova igra trajat kao i Diablo 2/ LOD. Jednostavno igram jer mi se neda crtat za fax i u nekoj magli šetam okolo znajuci da nista nece dropat sto ce biti upgrade. Pocionio sam genocid nad goblinima i to su nerfali. Setam se sa 5NV stackova kroz prvu polovicu Act III i doslovce JECAM kad vidim da padne lvl 54 rare item, a ovi sto padnu lvl 60 su kriminalni. Crafting je apsolutno beskoristan i bilo bi bolje da ga nema, 50-100k za jedan item koji nema šansu da bude bolji od potencijalnog dropa. Koja morončina je to dizajnirala?! Zašto da išta kraftan na infernu kada imam mrtvi AH?! U preko 200h igre mi nije pao niti jedan recept za jewlcrafting itd.

Bio sam protiv ovih WoW farming fora, sa relog spam goblin spot ali me doslovce igra dotukla da moram to radit jer nemam šta drugo radit. Act I mi je uopce žao što sam sate i sate farmo jer tamo apsolutno ništa ne dropa. Više sam uzivao jasuci kroz ungoro krater satima farmajuci thorium nego ovo smece.

Uglavnom, nakon pocetnog ushita gubim volju za igranjem, ne znam kako je vama ali meni je Diablo 3 nakon svega jedan veliki fail.

Nisam se ni dotako laži morončine debele Jay Wilsona, dabog da mu kineski fameri kucu uzeli, da ce biti vise viable buildova i da ce WD petovi biti dostupni u infernu. Ma ne znam sta rec vise, razocaran sam duboko. Ali malo mi je lakse kad vajnam po forumima pa ne zamjerite {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 1:39 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice