Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.560.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da si ga trebao sinkronizirat ako je smartphone?!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Thog kaže...

ma bio je sinkroniziran :D radio je do prije par sati i sad kad sam sep okusao logirat nije tio :D (gledao sam forum blizardov i nisam jedini :D )

mislio sam i ja sinkronizirat, ali ne mogu se ni na stranicu logirat bez tog smeca haha :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 3:00 (Keiichi).
15 godina
Keiichi kaže...
Thog kaže...

ma bio je sinkroniziran :D radio je do prije par sati i sad kad sam sep okusao logirat nije tio :D (gledao sam forum blizardov i nisam jedini :D )

mislio sam i ja sinkronizirat, ali ne mogu se ni na stranicu logirat bez tog smeca haha :D

U lijevom kutu dolje imaš ikonu za sync (smartphone). I meni se to dogodilo par puta.

Nakon što sam sinkronizirao sve je opet radilo.

14 godina
neaktivan
Srđela kaže...
pixi kaže...

Gdje se mogu nabaviti ti ruski key-evi???

http://ezykey.net/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=139

Trenutno out of stock, idu kao vruce kiflice...

Trenutno je in stock, ali je cijena podignuta na 51,5 €. Zakon ponude i potražnje na djelu, i guess. Ali više se ne isplati.

17 godina
Keiichi kaže...

Jel ima netko problema s Authenticatorom? Ja evo bio logiran prije 2h i ocu se sada ulogirat i uopce ne mogu -_-" password je dobar i to ali kad upisem kod Authenticatora error da mi ne valja -_-"

Identičan problem se i meni dogodio pred dva dana. Također sam ga riješio tako da sam uklonio authenticator sa accounta ali i dalje mi nije jasno u čemu je problem. Auth je bio synchan sa serverom tako da za sad pojma nemam što se dogodilo.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Volim kada mi dođe champion onaj bik sa pratnjom i ima lasere one. Odmah idem shutdown your computer :) 

ee....mene si jbali na Hell Act1 (nakon skeleton kinga) Fields of Misery (?!?!)

imal sam DH sa 10K DPS,15kHP,2000Armor i 400+REs i nikako na kraj s njima.....

Oni mene tuku a ja nis njima....probavao bar pol sata....kad sam ih ubio, otisao na pivu sretan.....

nakon toga sam si htio dic svoj ego pa opet na njih, kad ono fcking random, svi championi i eliteovi na istoj mapi su bili skoro pa "one-shootani" od mene.....

da sam prije napravio log-off i probao nakon 5 min, vjerojatno bi "sami" nestali i i dosli oni "laksi"

16 godina
Tonči kaže...

Wiz s druge strane ne može sebi pomoći nikakvim HP-om, a treba mu jako puno DPS-a, nekih 80k je minimum čak i za Act II...

Krivo.

Jucer sam na Act2 sa Wizzardom malo promjenio gear i sa 28k HP i 45k DPS promjenio na 37+k HP i 39k DPS.

Razlika je nebo i zemlja jer tek sada Force Armor radi kako spada i sprecava 1-2 shootanje. Nakon fixa Force Armora i Wizz treba HP da bi prezivio.

39k DPS je sasvim dosta, a HP ti treba jer bez obzira na to sto Wizz zapravo niti ne treba biti udaren u Act2 su mobovi izrazito Wizzard unfriendly.

Laguni majmuni kojih se 2-4 stvori niodkuda nabrzinu, pa imas velike sanse da dobijes po usima, one pticurine koje lete oko tebe i nisu targetable dok te ne odluce napasti, hrpa jako brzih mobova, oni iritantni nevidljivi (ne sjecam se imena) koji imaju sanse da te zveknu kod spawna, a kada dodju po 2-3 jedan ce te garant dohvatit i to.

Sve dok je dovoljno prostora u Act2 Wizzardu je OK jer ce kitanjem vecinu Elite grupa pobiti bez problema. HP-a svejedno mora imati dosta (cca. 35k) kako bi Force Armor bio full efikasan i sprecavao smrt kod situacija kada to netko dodje u melee, a u Act2 to je neminovno.

Nightmare su uski prostori kao kanalizacija i cave jer ne ostavljaju dovoljno prostora za kiteanje. Jos je dobro kada Elite grupa dodje u drugoj polovici instance, pa imas dovoljno prostora za kiteanje, ali kada se natrkeljaju blizu ulaska mozes samo lagano napraviti reset.

Ali kao sto sam naveo - sve dok je dovoljno prostora za kiteanje uz cca. 35k HP i 40k DPS niti jedna elite grupa nije problem osim onih neranjivih.

Teze su jos i one sa Reflect Damage i nevidljivim mobovima koji se spawnaju blizu. Ti fightovi traju dugo jer kod prvih ne mozes puno DPS-at da ne ubijes sam sebe, a kod drugih nemas konstantno vidljive mobove da ih mozes zergat.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je već Diablo III počeo ić na živce, neda mi se više, previše je to vremena za nešto što se ponavlja, možda je nekome cool prelazit igru 4 puta za redom s time da u svakom novom prolazu gotovo jedina je razlika u težini enemya , a itemi ko itemi, noramalno da moraju bit bodovno jači kada su i enemyi jači.

Fora mi je još jedino zaigrat koji public games čisto da malo s ljudima preletim par mapa, ali solo igra mi je već nakon Nightmare Act II postala dosadna ( sada sam na Hell Act I upravo prošao Skeleton Kinga ).

Kaj znam pomalo sam se zasitil Diabla, možda ponovno krenem igrat za koji mjesec, a možda već nočas .... sve je to relativno.

2 1 hvala 1
16 godina
odjavljen

Pa, probao sam ja: imao sam 50k HP-a, 500ish ressistove i 60k DPS-a, super je to oprema bila i radilo je do polovine Acta II, kada te jednostavno zakucaju bez problema. Što god ja imao (pogotovo coop), kajtanje ne pali jer te mora dohvatit neka elita. Kad dobiješ Fast Extra Helath Mortar Jailer i sl. sado-mazohističke kombinacije, odustaneš. I takva oprema košta 2-3 milijuna po komadu, a za 5 milijuna opremiš Barbariana koji bez problema to prolazi i preživljava s onom 30%-tnom redukcijom štete.

Razočaran sam mogućnostima Wizzarda u tim stadijima kasnije, jer, makar je ranged udarce ne može izbjeći. Kad već primaš udarca, nekako ih je pametnije primati 30% manje.

16 godina
Tonči kaže...

Što god ja imao (pogotovo coop), kajtanje ne pali jer te mora dohvatit neka elita.

Probao sam i solo i coop Act2 i meni je osobno solo puuuuno lakse nego coop.

Kada si u coop mobovi postaju puno jaci i to je vec problem. Kada si solo Elite packove se zgadja relativno OK dok god ima prostora za kiteanje.

Imam build sa Temporal Fluxom i arcane napadima (i arcane hydra), 12% bootse i teleport sa ona dva mamca. Tako je puno, puno lakse drzati mobove na razdaljini.

Ali jedva cekam da se rijesim mutavog Act2 i predjem u Act3 jer koliko se sjecam tamo nije bilo toliko puno Wizzard unfriendly mobova.

A i dropovi su puno kvalitetniji bar dok ne dodje patch.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
Ne igram nikad solo niti ne budem jer mi se gadi solo igra. Znači kad igram s ekipom onda pazimo Wizzarda ko oči u glavi. Čim ga neko grdo pogleda ili nedaj bože krene prema njemu dobiva utrp. Pulam sve s njega ili stunam ako treba. Trenutno smo na level 49 ak se ne varam, fino polako chillamo i nikam nam se ne žuri. Svaki ima tri lika i ovisno o tome ko je online igramo tako da leveliramo određene likove. Ako ima netko da igra causal ili ima alta oko level 50 nek se javi za invite.
Btw imam TeamSpeak sa 25 slotova koji je zakupljen a koristi ga nas desetak. Ako kome treba može dobit ip i password.
17 godina
Isto tako ako mene koji igram Monka i brata s Barbarianom istuku onda Wizz ima zadatak kajtavela i čekat da se respawnamo pa prek zastave skočimo do njega. Uglavnom s nama Wizzard umire zadnji ili nikad.
16 godina
odjavljen

Mauro, u tome i jest problem. Ja imam npr. 100k DPS i s time soloam bez problema i elite, jer ih skinem dovoljno brzo, ali kada elita umjesto 2M ima 10M Lifea, to je problem, kao i kad lupa za 100k umjesto 50k. Nas jest 4, ali udarac elite je pojačan na 4 igrača u odnosu na 1, 2 ili 3.

Blizzard je to, srećom, shvatio. 1.0.3 će isključiti DPS pojačanje koje neprijatelji imaju u COOP igrama, što će znatno uravnotežiti igru.

17 godina
Kad je 1.0.3 na rasporedu?
16 godina
odjavljen

Krajem mjeseca.

17 godina
Diablo 3

Vidim mnogi se tuže da s barbarom moš igrat samo sa +1k resist i štitom, nije istina.

Ubio sam Butchera sa nekih 20k healta i 450 resitsta (ne bufan).

Mnogi pričaju da je nemoguće act II, pa ni to nije 100% istina. Digao sam malo dps i healt na 32k i trenutno sam ubio onu vješticu u act II.

Trenutno mi je dps katastrofa za 2h barbara, 13k dps nebuffan i opet se da.

Za act II sam morao malo prilagodit build, trenuno koristim ovo BUILD.

Sad možete se igrat sa Pound of Flesh skillom, stavit nešto za veći dps ali s mojom opremom i dpsom je potreban.

Kad dignem malo dps i resist onda ću preć, vjerovatno, na berserker rage (+25 više dmg sa full fury) jer i onako nemam nekih fury spender skillova.

Taktika

Uletit na elite sa Leap (+300% armora) upalit Wrath of the Berserker, kad istekne +300% armora onda Ignore pain na 7 sec.

Ako nakon toga niste ubili bar jednog elitea, što se meni zna desit zbog malog DPSa, preporučujem defensivni leap dok se Ignore pain ne obnovi i sve ovo ponovit.

Nemojte se bojat navuć na sebe 2-3 moba prije zerga na elita jer i onako neće vam napravit ogroman dmg zbog leap + ignore pain, a procat će vam Revenge kao lud.

Znači dosta više dpsa i heala, za cijenu malo izgubljenog healta od trash mobova, ali opet pripazite koje mobove pulate jer i trash mobova sa OMG dmg ima.

PS. Najveći problem mi zadajum oni Whispovi mislim da se tako zovu), napuni se čitav ekran sporih kukaca što ih dotični "pljuju".

Moja preporuka je prvo njih očistit prije bilo kojeg drugog moba, pa čak i ovih što masivan dmg prave.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ah je glupost...neće da pošalje item u stash, neće da napravi aukciju....ma glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Zna li netko da li se achievementsi mogu manualno resetirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Počinjem lagano p.izditi...igram sad ono kad moraš ić po krv od zoltana onog krvavog. Ne vjerujem, dobar sam level, imam skoro 20k hp, tučem oko 5k, imam ono sa boostanje armora, za critical i tako to ali nemoš...skupi se plava ekipica onih cirkulara šta se vrte i puknu one iluzije i zatvore me da ne mogu izać uopće. koma

ima ko wiz ili dh na 57 lvl da mi pomogne malo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
coq_au_vin kaže...
Srđela kaže...
pixi kaže...

Trenutno je in stock, ali je cijena podignuta na 51,5 €. Zakon ponude i potražnje na djelu, i guess. Ali više se ne isplati.

Ima jedan forumas koji prodaje za 250 kuna key.

The king is back!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Počinjem lagano p.izditi...igram sad ono kad moraš ić po krv od zoltana onog krvavog. Ne vjerujem, dobar sam level, imam skoro 20k hp, tučem oko 5k, imam ono sa boostanje armora, za critical i tako to ali nemoš...skupi se plava ekipica onih cirkulara šta se vrte i puknu one iluzije i zatvore me da ne mogu izać uopće. koma

ima ko wiz ili dh na 57 lvl da mi pomogne malo?

Ja sam 59 wizz , 8k DPS , 25k HP poa ti mogu pomoći ako oces..posalji mi na PM svoj BT

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:51 (hrvoje_zg91).
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
coq_au_vin kaže...
Srđela kaže...
pixi kaže...

Isti taj "forumas" je na crnoj listi a mail mu je : syanse98@gmail.com

http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/dobra-losa-iskustva-iz-bol-forum-oglasnika/2914324.aspx

edit: i svi koji su kupili ruske kljuceve mogu igrati samo na ruskom jeziku {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:54 (Srđela).
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ah je glupost...neće da pošalje item u stash, neće da napravi aukciju....ma glupost.

Kad? Jutros radi savršeno.

13 godina
protjeran
Srđela kaže...
Masterpiece kaže...
coq_au_vin kaže...
Srđela kaže...
pixi kaže...

Isti taj "forumas" je na crnoj listi a mail mu je : syanse98@gmail.com

http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/dobra-losa-iskustva-iz-bol-forum-oglasnika/2914324.aspx

edit: i svi koji su kupili ruske kljuceve mogu igrati samo na ruskom jeziku {#}

Jbg meni je radio key :/

Za ovo drugo imas pravo,kakvi su to supci u blizzardu.Prvo kazu moci ce se na engleskome jeziku igrat a sad ovako.Pogleadjte malo forume kolko ljudi im sere zbog toga.

Nadam se da ce izletit neki fix uskoro!

The king is back!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Čovječe .. što ovaj Diablo uzima vremena. Igraš se pol sata, a kad ono već 2 ujutro!

Ugl.. s obzirom da me zanima onaj misterij vezan uz seriju "Lost" + tajni raznobojni nivo, trenutno se moja igra svodi na:

1. otiđem na Khasim outpost portal. Počistim cijelu razinu i nadam se da će se spawnat razbijeni brod (čini mi se da mi se pojavi isvaki 4. put)

2. otiđem zatim u Oazu i pravac prema misterijoznoj pećini, ako sam sretne ruke spawna se (čini mi se da mi se pojavi svaki 3. put) i nažalost još uvijek nije izletilo ono dugino smeće.

3. izađem iz igre i ponovim .. i tako 2-3 sata.

4. sat vremena naganjam main quest.

Uglavnom, fora su mi oni random eventi koji se pojave i čini mi se da mi sve više ispadaju plavi/žuti itemi (u većoj mjeri smeće jer stat-ovi nemaju veze s vezom) koje blacksmith sav ozaren pretvara u prašinu.

Npr. uletim nekim kultistima razbucam ih i pronađem "dnevnik jednog kultiste" koji kaže (u slobodnoj interpretaciji) : dobili smo zadatak da ubijemo jednog heroja koji radi dar-mar u našim redovima. Nekako mi se čini da smo samo topovsko meso, ali zadatak moramo izvršiti zbog dobrobiti našeg kulta. :)

Ili npr. onaj vremenski tempiran "temple ruins" event, gdje moraš razmisliti hoćeš li ostaviti sve one lijepe iteme koji su popadali da bi na vrijeme stigao u riznicu čija vrata će se zatvoriti kad istekne vrijeme.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Jel moze moze netko reci zasto mi cijelo vrijeme stoji na Initalizing i nece mi updejtat?

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zura kaže...

Ili npr. onaj vremenski tempiran "temple ruins" event, gdje moraš razmisliti hoćeš li ostaviti sve one lijepe iteme koji su popadali da bi na vrijeme stigao u riznicu čija vrata će se zatvoriti kad istekne vrijeme.

Gdje je to?

13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Jel moze moze netko reci zasto mi cijelo vrijeme stoji na Initalizing i nece mi updejtat?

nesto ga zeza, deinstaliraj i ponovo instaliraj, mozda pomogne

http://www.diablofans.com/topic/49402-diablo-iii-farmer-makes-60-million-gold-an-hour-and-tells-all/page__p__924143

Covjek ima preko 100acc,na EU i Americkim serverima, botovi farmaju, prodaje golde, 1M za 12$ i cijena pada iz dana u dan, i onda se ljudi pitaju zasto je cijena opreme na AH tolika kolika je, zato jer ima golda toliko u opticaju da nije za vjerovati.

A ljudi ce tek poceti prave pare da trose na igru.

Sva sreca pa pocinje EURO, a D3 cu jos pratiti povremeno, bas me zanima kako ce se zavrsiti.

15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Covjek ima preko 100acc,na EU i Americkim serverima, botovi farmaju, prodaje golde, 1M za 12$ i cijena pada iz dana u dan, i onda se ljudi pitaju zasto je cijena opreme na AH tolika kolika je, zato jer ima golda toliko u opticaju da nije za vjerovati.

Bi se reklo deflacija   :)

13 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Bi se reklo deflacija   :)

Da zato jer je inflacija golda u igri, a i tip kaze da po njegovom saznanju ima oko 10 000 takvih acc dosada i svakim danom ih ima sve vise jer svi pokusavaju da nesto zarade na D3. A o hackovima i trainerima da i nepricam, tko koristi CheatHappens zna o cemu pricam. A to je samo mali dio koji je pusten svima, a pojedinci imaju jos i vise opcija.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice