Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3

Logira sam se ja, da bi dobio poruku "This player does not have Diablo profile". Ako ljudi ostanu bez likova, bit će mrtvih :)

15 godina
protjeran
GoodAngel kaže...

A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.

Pa ja zbilja ne znam, svi pričaju o nekim problemima i errorima, ja ako izuzmemo onu natrpanost servera, nisam imao niti jedan jedini error niti problem. E btw characteri će se samo moći prodavati u real money auction houseu jel tako? I gold također?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
13 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Evo i ja cijelo jutro dobivam error 37...

Također, a kad napokon uspijem ući nema mi lika kojeg sam stvorio i ne mogu se "joinirati" u igru. Užas, napokon kad imam vremena igrati!

16 godina
Diablo 3

Mamicu im, posložim si obveze da igram dva sata Diabla i opet error 37. Evo več 10-ak minuta neče.

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Što ce stvarno reset sve achivemente? o bože hebem im sve imam tolko achija i sada ce mi sve reset {#}{#}{#}{#}

I što je najbolje dobivam error .

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Buni se koliko hoćeš, ali u budućnosti će sve igre bit ovakve, sp kao takav odumire, a blizzard nas polako priprema za ono što će doći.

btw. dobivam erorr 37 opet, jel netko ima još problema sa spajanjem?

to je jako žalosno da više ne možeš ništa igrat, bez on.line uključenja. čim ti moraš imat još nekakve dodatne opcije, da bi igru zaigrao to je fail. zašto kompliciraju, šta ih uzbuđuje da ljudima rade probleme? ne govorim za blizard, već općenito sve tipove igara i proizvođača. single player kada umre, budi siguran da me više nijedna igra neće vidjet. je baš mi je špica prelazit igre, u kojima će mali milion drugih moć uć u moju igru i "pomagat" mi da pređem istu. koji je gušt uopće preć igru u coop-u, u četri dana na sve četri razine? ima li to smisla, za mene sigurno nema. jer jednom kad pređeš igru, na svim težinama igra polako postaje dosadna i gubi se draž igranja. al očito je danas najvažnije, sve preć odmah u roku od 24 sata, pa se kurčit po svim portalima kako si ti junačina prešo s ekipom sve razine najbrže. umjesto da se uživa u nečemu, to se iskorištava za forsiranja i glupiranje. ponavljam, neka od diabla naprave WoW govorim za 4 nastavak koji će kad tad izać, sigurno ga neću kupit kao ni bilo koju igru koja odbaci single player kao glavni motiv igranja. nekome je možda gušt s njih 20 rasturat igru, al meni nije. ako nešto sam ne mogu iskusit, onda bolje da to ni ne koristim. to je ko da naručim škampe, pa mi se još njih 3 uključi na moj tanjur, i ja ono sav sretan što mi škampe jedu drugi, moš mislit. da sebičan sam po nekim pitanjima, i stvarno mrzim kad nešto moram djelit s nekim što je osobno naravi, u ovom slučaju ako kupiš igru onda tu igru moraš sam odigrat pa jednog dana kada sve pređeš na svim težinama, može doć u obzir Multi tj. COOP, prije toga za mene nema smisla. on.line igranje je prije svega osmišljeno, zbog njih prodavača a ne nas igrača i sama ta činjenica puno govori o svemu, kako se danas svijet okreće jedino oko svoje guzice i sad bi ja trebo sav sretan reć je baš mi se sviđa da se moram vašim guzicama prilagodit. moš mislit, na tu temu više neću potrošit nijednu riječ, al moro sam iznjet svoj stav o ovom fantaziranju i rađenju acounta kupovanju autenticatora i čega sve ne, da bi ko gospodin čovjek mogo zaigrat igru. rade filozofiju, od tako jednostavne stvari, i onda čovjeku sve zagade.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan
Kora kaže...
b0.0ster kaže...

jesu :/

a bas sam se potrudio iskopat sve zivo u act 1 i tu di sam doso u 2 :S 

poludio sam blago receno xD

Zbog čega? Pa od toga nikakve koristi......najgori izum u povijesti videoigara, nešta nije u redu s tobom ako se zbog toga živciraš

krivo si me shvatio,nije da ludim doslovno,il da se zivciram

nego,sve je to zabava,pa onda da mi bude zabavno do kraja,a ne da me muce s errorima svak malo u bilo kojem obliku

14 godina
murgic kaže...

Da li ce ruski key raditi normalno? Na njihovom forumu sam video da treba da se ceka 7. datum u 6-om mesecu. Cena je manja od 30eura , pa ne znam dali ce raditi :S.

Koliko sam ja skuzio, mozes ga aktivirat tek 7.6. i nakon toga prebacis na engleski u nekim opcijama, znaci mogao bi sve normalno. No tko ce cekati do onda :D, tako nisam ni ja.

[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
GoodAngel kaže...

A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.

Pa ja zbilja ne znam, svi pričaju o nekim problemima i errorima, ja ako izuzmemo onu natrpanost servera, nisam imao niti jedan jedini error niti problem. E btw characteri će se samo moći prodavati u real money auction houseu jel tako? I gold također?

većina očito nema problema, al ima dosta ljudi kojima stalno neki problemi iskaču, može biti i do njihove konfiguracije računala. al mišljenja sam, da je ipak blizard tu dosta zadužen da ukloni što više te potencijalne erore i moraju tome posvetit svoju punu pažnju, kad su već uveli on.line igranje. najeće razočaranje mi je bilo, kad sam čuo da če za diablo bit potrebno bit on.line cijelo vrijeme. jednostavno mrzim igrice, koje se moraju igrat "preko veze" al takvih je danas sve više i više, i uskoro neće biti nijedne bez tog ulogiravanja na internet. al šta je tu je, ostaje nada da će kad tad riješit sve te erore i da će svi moć igrat bez poteškoća.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...
Mrgud Veliki kaže...
strbi kaže...
Kod barbariana mi je najbitniji strenght? Ja mislim dasam se upravo sjebo...kupio sam za 20000 na AH neki socketed mač...i podigao mi je damage za duplo ali je strenght pao na 98 a bio je 126...tek sam 18 lvl ali brijem da sam zajebo..a damage mi je 120

Panika {#}

Vjerojatno taj 'mac' dize posebno i 'damage'.  I cemu trosis golde na AH kada igras sa barbom ?!? S njime je uzasno lagano igrati sve do hell tezine.

A tamo ce ti padati takve stvari da ce taj mac izgledati kao obicna sibica.

Da, barbarian je totalno cool lik bez itema, ima ovako hrpu heala i dmg mitigationa pa ti itemi ni netrebaju. Totalno hodaj okolo gol.

Lik ja ne znam koju igru si ti igro, ali posto moras biti u melee rng sa barbarom i posto postoje mobovi koji te mogu maltene one shotat (a ima posten gear i sp*zdio sam vec oko 250k na auction houseu da ga pribavim, pod posten gear mislim na 10k+ hpa i skoro 4k dmg trenutno, do diabla sam na nightmare imao oko 2k dmg uz dobar armor)i to sve uz cinjenicu da barbar zajedno sa monkom prima 20% manje dmg-a

Istina, vecina toga je od mobova koji imaju animaciju gdje se vidi da ce te nabit za puno, ali kad su ti mobovi rare i imauu stvari poput frozen, jailor, waller, vortex, fast, shieldin, arcane enchanted, molten i fire chained, znaju biti problem (ne kazem da je to jedino, ovi su samo meni osobno stvarali najvise probleme)

Sam malo, ti si u 5 dana prešao na normal, nightmare i sad si na sljedećoj težini? E to se zove poremećenost, idi se podsjeti kako sunce izgleda

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Mamicu im, posložim si obveze da igram dva sata Diabla i opet error 37. Evo več 10-ak minuta neče.

Također :( :(

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni javlja error 33. Battle.net down for maintenance. Nekaj rade izgleda.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Meni javlja error 33. Battle.net down for maintenance. Nekaj rade izgleda.

+1

16 godina
Diablo 3

Ako kupim ovdje Diablo 3 dal cu moci aktivirati igru i igrati na engleskom ?

http://www.cddiski.ru/pc/games/rpg/diablo-3.htm

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

savrsena prilika da se spojim na US server i tamo zapocnem s drugim likom....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Papci opet nekaj hebu da se ne mogu spojit....kud baš nađu u nedjelju, šta nisu mogli u srijedu u 2.00AM?

1 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...

to je jako žalosno da više ne možeš ništa igrat, bez on.line uključenja. čim ti moraš imat još nekakve dodatne opcije, da bi igru zaigrao to je fail. zašto kompliciraju, šta ih uzbuđuje da ljudima rade probleme? ne govorim za blizard, već općenito sve tipove igara i proizvođača. single player kada umre, budi siguran da me više nijedna igra neće vidjet. je baš mi je špica prelazit igre, u kojima će mali milion drugih moć uć u moju igru i "pomagat" mi da pređem istu. koji je gušt uopće preć igru u coop-u, u četri dana na sve četri razine? ima li to smisla, za mene sigurno nema. jer jednom kad pređeš igru, na svim težinama igra polako postaje dosadna i gubi se draž igranja. al očito je danas najvažnije, sve preć odmah u roku od 24 sata, pa se kurčit po svim portalima kako si ti junačina prešo s ekipom sve razine najbrže. umjesto da se uživa u nečemu, to se iskorištava za forsiranja i glupiranje. ponavljam, neka od diabla naprave WoW govorim za 4 nastavak koji će kad tad izać, sigurno ga neću kupit kao ni bilo koju igru koja odbaci single player kao glavni motiv igranja. nekome je možda gušt s njih 20 rasturat igru, al meni nije. ako nešto sam ne mogu iskusit, onda bolje da to ni ne koristim. to je ko da naručim škampe, pa mi se još njih 3 uključi na moj tanjur, i ja ono sav sretan što mi škampe jedu drugi, moš mislit. da sebičan sam po nekim pitanjima, i stvarno mrzim kad nešto moram djelit s nekim što je osobno naravi, u ovom slučaju ako kupiš igru onda tu igru moraš sam odigrat pa jednog dana kada sve pređeš na svim težinama, može doć u obzir Multi tj. COOP, prije toga za mene nema smisla. on.line igranje je prije svega osmišljeno, zbog njih prodavača a ne nas igrača i sama ta činjenica puno govori o svemu, kako se danas svijet okreće jedino oko svoje guzice i sad bi ja trebo sav sretan reć je baš mi se sviđa da se moram vašim guzicama prilagodit. moš mislit, na tu temu više neću potrošit nijednu riječ, al moro sam iznjet svoj stav o ovom fantaziranju i rađenju acounta kupovanju autenticatora i čega sve ne, da bi ko gospodin čovjek mogo zaigrat igru. rade filozofiju, od tako jednostavne stvari, i onda čovjeku sve zagade.

Welcome to world of capitalism, my dear friend.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako igramo na drugim serverima npr. američkom, jel nam se brišu likovi s kojima smo igrali na domaćem serveru {#}(europskom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo mi je usred co-opa bila poruka : 'server shutting down' , zgasilo se

i izgubio sam (nadam se privremeno) sve achievemente.

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GoodAngel kaže...
fila2208 kaže...
...

Nije ideja toga da si ti stalno spojen online zato da ti se ostali mogu prikljucivat ili da igras MP igru. Mozes, da, igrat coop, ali ja sam normal i nightmare preso sam, tek tu i tamo bih se ukljucio sa drugim ljudima cisto da vidim kako je to, ali to sam se vracao na questove koje sam vec odradio jer mi je falio neki razgovor ili nesto.

Stvar je u tome da ce pametne kompanije sve vise nudit MP opciju jer ti je to maltene jedini razlog da kupis original igru. Sa druge strane SP igra koja je 20-30% na nekom serveru (tipa diablo 3 gdje su ti na serveru likovi, map, loot i monster generator) je takodjer teza za crackat. Samo kompanije ne shvacaju da to nije dovoljno da bi se igra prodavala.

Svi misle da je glavni uzrok "smanjene prodaje igara" (ubaci po potrebi filmova, muzike i slicno) u tome sto velika vecina ljudi "nabavi" "besplatnu" kopiju i onda oni zato ne kupuju, a inace bi, mos mislit, a ne shvacaju da je stvar u tome da kvalitetu svi kupuju koji mogu, a ako nije kvalitetno, ili si nemres priustit, neces kupit tak i tak, vec ces isprobat i zaboravit.

NPR. nedavno je u Francuskoj izglasan zakon novi o skidanju glazbe sa interneta, dosta strog koliko shvacam, i nadali su se da ce se povecat prodaja, rezultat je bio takav da je skidanje glazbe smanjeno za 60%, ali im je ujedno prodaja pala 3% radi trenutne krize. Dakle rezultat represije nije povecanje prodaje, jer ljude to ne zanima dovoljno da bi davali pare, vec su bili znatizeljni, a oni koji su i prije kupovali kupuju i dalje, ponesto smanjeno, jel, radi krize.

Zakaj bi ja daval pare za nekakav crusader knights 2 na nevidjeno? Skines ga, isprobas, odinstaliras. Da je situacija takva da se absolutno sav piratluk kaznjava i da je nemoguce "nabaviti" "besplatnu" kopiju i dalje ne bih kupio.

Diablo 3 sam kupio jer sam znao otprilike sto ocekivat od igre. Da li sam zadovoljan sto je potrebno stalno biti online? Ne, jer sam imao dosta problema oko toga, a nista pretjerano korisno mi nije donijelo, npr. MP sam mogo i u D2 igrat kad sam htio, a nisam imao potrebe stalno biti online. Da je igra radjena po modelu D2 i dalje bih ju kupio, a ne bih imao SP problema.

16 godina
Diablo 3

Ja samo smatram zanimljivim kako se bas nedjelja popodne, kad ljudi konacno imaju vremena sjest i odigrat malo, uzela za vrijeme kad ce oni obavljat popravke na serverima. Savrseno i njima i nama....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

To da im serveri opet ne ruknu uslijed navale. Bolje sprijeciti, nego lijeciti.

A taman sjeo za komp da odigram sat-dva... Nista od d3 do navecer...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

J.ebo im error mater . Ako izgubim bilo šta poslat ću crnce da ih ka.araju 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Trazim suborce, po mogucnosti da se igra od 22 pa do max 24

jucer sam si nabavio igru, igram kao monk. 

id mi je isti ko na forumu

pozzzz  :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

mislite da ste vi ljuti na error 37, pogledajte ovog lika:

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GsqUZkmO-zk

majstor je žestok!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forthdancer kaže...

Trazim suborce, po mogucnosti da se igra od 22 pa do max 24

jucer sam si nabavio igru, igram kao monk. 

id mi je isti ko na forumu

pozzzz  :D

ja igram od 18 - 23 (ponekad i predem pol noći)... riješio sam normal, sad sam na nightmare pa bi mi dobro dosao jedan close combat igrač... jer sam demon hunter...

13 godina
zidovudin kaže...

mislite da ste vi ljuti na error 37, pogledajte ovog lika:

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GsqUZkmO-zk

majstor je žestok!

ovi lik mi ide na nerve....

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Joj, drito mi padne legendary item, pokupim ga i onda me izbaci iz igre..nisam ni stigo još pogledat kakav je {#}

Ja sam lvl 40 sa witch doctorom, prelazim nightmare.Napravio sam i monka, s njim sam na lvl 21..Predobra je igra, nemam ni vremena više pisat po forumu, samo igram {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

ajme uzas ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Joj, drito mi padne legendary item, pokupim ga i onda me izbaci iz igre..nisam ni stigo još pogledat kakav je {#}

Ja sam lvl 40 sa witch doctorom, prelazim nightmare.Napravio sam i monka, s njim sam na lvl 21..Predobra je igra, nemam ni vremena više pisat po forumu, samo igram {#}

joj joj nadam se da bude tam kada se ulogiras

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice