Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Završio ACT I (9h 46min). Odlična je igra.
J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio cigle u katedrali?
Ne, ali sam sve mape u potpunosti otkrio i ništa nije ostalo živo.
Ima li kakv smisao ovo skupljanje itema, pa u AH kupiš što god hoćeš, ima legendary itema za nešto sitno zlatnika.
Ima li kakv smisao ovo skupljanje itema, pa u AH kupiš što god hoćeš, ima legendary itema za nešto sitno zlatnika.
Fuj tuđi item. Nema šanse da svom prstosjeku obučem nešto u čemu se znojio neki debeli dlakavi švabo
Jel se moze nakon nekog vremena prodati cd key ili moramo cijeli account?
Moraš prodati cijeli account, jer kad aktiviraš jednom key na accountu gotovo je....
imam pitanjce :) igram na laptopu hp4510s, koji ima intel core 2 duo @2.10GHz, 3gb ddr3 i ati mobiliti radeon 4350 512mb....mislim da bi se na tome sasvim normalno mogao igrati diablo, ali ja kad udem normalno sve fino i glatko radi i od jednom igra u spori i skoz se vuce..neznam jel do laptopa ili do servera i blizzarda?
imam pitanjce :) igram na laptopu hp4510s, koji ima intel core 2 duo @2.10GHz, 3gb ddr3 i ati mobiliti radeon 4350 512mb....mislim da bi se na tome sasvim normalno mogao igrati diablo, ali ja kad udem normalno sve fino i glatko radi i od jednom igra u spori i skoz se vuce..neznam jel do laptopa ili do servera i blizzarda?
Vjerovatno laptop
Preslaba grafička kartica.
Završio ACT I (9h 46min). Odlična je igra.
J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio cigle u katedrali?
I ja isto tako igram, istrazuje se svaki kutak dok mapa nije potpuno "osvijetljena" nikad ne znas iz koje ce bacve izletit legendary item :D
I ja isto tako igram, istrazuje se svaki kutak dok mapa nije potpuno "osvijetljena" nikad ne znas iz koje ce bacve izletit legendary item :D
Također :)
Ali najviše zbog http://www.bug.hr/master/vijesti/duge-jednorozi-diablu-iii/116052.aspx
Jučer nam je opao potion Rainbow liquid 
To se zove uživanje :) Neznam zašto bi nekome bio cilj preći igru što brže :) Pogotovo jer igram starter edition :)hehe
Evo napravio sam kratki tutorijal kako pronaći tajni level: http://diablo3.com.hr/thread-78.html
Auction House mi je zakon. Zna dosta zavarat da možeš kupit sve i svašta, ali nije tako lako nać dobar deal jer su svi itemi ispod 50.000 kratkoročno rješenje - nađeš bolji ubrzo.
Evo ja ACT II (normal), stavio sinoch jednu sjekiru za barbara, za 12.000 - ujutro me čeka 10400 u stashu 
Jesu se jos nekome resetali achivementi? 
jesu :/
a bas sam se potrudio iskopat sve zivo u act 1 i tu di sam doso u 2 :S
poludio sam blago receno xD
Izgleda da nisu resetani, nego ima neki error za pristup njima. Nist necu igrat main-a dok se to ne rjesi, Wizy the lvl 1 mage here I come 
zanima me samo,posto nisam odma skuzio da su se resetali,dal ce mi priznat kaj sam otkrio u tom vremenu,neke caveove i spise neke,bumo vidli :)
Zbog čega? Pa od toga nikakve koristi......najgori izum u povijesti videoigara, nešta nije u redu s tobom ako se zbog toga živciraš
A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.
Zbog čega? Pa od toga nikakve koristi......najgori izum u povijesti videoigara, nešta nije u redu s tobom ako se zbog toga živciraš
Ni ja ne znam - stalo mi je do achievementa u bilo kojoj igri ko do lanjskog snijea ....
U biti manje - snijeg zna bit i zabavan ...
A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.
Buni se koliko hoćeš, ali u budućnosti će sve igre bit ovakve, sp kao takav odumire, a blizzard nas polako priprema za ono što će doći.
btw. dobivam erorr 37 opet, jel netko ima još problema sa spajanjem?
Evo i ja cijelo jutro dobivam error 37...
Logira sam se ja, da bi dobio poruku "This player does not have Diablo profile". Ako ljudi ostanu bez likova, bit će mrtvih :)
Pa ja zbilja ne znam, svi pričaju o nekim problemima i errorima, ja ako izuzmemo onu natrpanost servera, nisam imao niti jedan jedini error niti problem. E btw characteri će se samo moći prodavati u real money auction houseu jel tako? I gold također?
Evo i ja cijelo jutro dobivam error 37...
Također, a kad napokon uspijem ući nema mi lika kojeg sam stvorio i ne mogu se "joinirati" u igru. Užas, napokon kad imam vremena igrati!
Mamicu im, posložim si obveze da igram dva sata Diabla i opet error 37. Evo več 10-ak minuta neče.
Što ce stvarno reset sve achivemente? o bože hebem im sve imam tolko achija i sada ce mi sve reset 

I što je najbolje dobivam error .
Buni se koliko hoćeš, ali u budućnosti će sve igre bit ovakve, sp kao takav odumire, a blizzard nas polako priprema za ono što će doći.
btw. dobivam erorr 37 opet, jel netko ima još problema sa spajanjem?
to je jako žalosno da više ne možeš ništa igrat, bez on.line uključenja. čim ti moraš imat još nekakve dodatne opcije, da bi igru zaigrao to je fail. zašto kompliciraju, šta ih uzbuđuje da ljudima rade probleme? ne govorim za blizard, već općenito sve tipove igara i proizvođača. single player kada umre, budi siguran da me više nijedna igra neće vidjet. je baš mi je špica prelazit igre, u kojima će mali milion drugih moć uć u moju igru i "pomagat" mi da pređem istu. koji je gušt uopće preć igru u coop-u, u četri dana na sve četri razine? ima li to smisla, za mene sigurno nema. jer jednom kad pređeš igru, na svim težinama igra polako postaje dosadna i gubi se draž igranja. al očito je danas najvažnije, sve preć odmah u roku od 24 sata, pa se kurčit po svim portalima kako si ti junačina prešo s ekipom sve razine najbrže. umjesto da se uživa u nečemu, to se iskorištava za forsiranja i glupiranje. ponavljam, neka od diabla naprave WoW govorim za 4 nastavak koji će kad tad izać, sigurno ga neću kupit kao ni bilo koju igru koja odbaci single player kao glavni motiv igranja. nekome je možda gušt s njih 20 rasturat igru, al meni nije. ako nešto sam ne mogu iskusit, onda bolje da to ni ne koristim. to je ko da naručim škampe, pa mi se još njih 3 uključi na moj tanjur, i ja ono sav sretan što mi škampe jedu drugi, moš mislit. da sebičan sam po nekim pitanjima, i stvarno mrzim kad nešto moram djelit s nekim što je osobno naravi, u ovom slučaju ako kupiš igru onda tu igru moraš sam odigrat pa jednog dana kada sve pređeš na svim težinama, može doć u obzir Multi tj. COOP, prije toga za mene nema smisla. on.line igranje je prije svega osmišljeno, zbog njih prodavača a ne nas igrača i sama ta činjenica puno govori o svemu, kako se danas svijet okreće jedino oko svoje guzice i sad bi ja trebo sav sretan reć je baš mi se sviđa da se moram vašim guzicama prilagodit. moš mislit, na tu temu više neću potrošit nijednu riječ, al moro sam iznjet svoj stav o ovom fantaziranju i rađenju acounta kupovanju autenticatora i čega sve ne, da bi ko gospodin čovjek mogo zaigrat igru. rade filozofiju, od tako jednostavne stvari, i onda čovjeku sve zagade.
krivo si me shvatio,nije da ludim doslovno,il da se zivciram
nego,sve je to zabava,pa onda da mi bude zabavno do kraja,a ne da me muce s errorima svak malo u bilo kojem obliku