Panika
Vjerojatno taj 'mac' dize posebno i 'damage'. I cemu trosis golde na AH kada igras sa barbom ?!? S njime je uzasno lagano igrati sve do hell tezine.
A tamo ce ti padati takve stvari da ce taj mac izgledati kao obicna sibica.
Da, barbarian je totalno cool lik bez itema, ima ovako hrpu heala i dmg mitigationa pa ti itemi ni netrebaju. Totalno hodaj okolo gol.
Lik ja ne znam koju igru si ti igro, ali posto moras biti u melee rng sa barbarom i posto postoje mobovi koji te mogu maltene one shotat (a ima posten gear i sp*zdio sam vec oko 250k na auction houseu da ga pribavim, pod posten gear mislim na 10k+ hpa i skoro 4k dmg trenutno, do diabla sam na nightmare imao oko 2k dmg uz dobar armor)i to sve uz cinjenicu da barbar zajedno sa monkom prima 20% manje dmg-a
Istina, vecina toga je od mobova koji imaju animaciju gdje se vidi da ce te nabit za puno, ali kad su ti mobovi rare i imauu stvari poput frozen, jailor, waller, vortex, fast, shieldin, arcane enchanted, molten i fire chained, znaju biti problem (ne kazem da je to jedino, ovi su samo meni osobno stvarali najvise probleme)