Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...
strbi kaže...
Kod barbariana mi je najbitniji strenght? Ja mislim dasam se upravo sjebo...kupio sam za 20000 na AH neki socketed mač...i podigao mi je damage za duplo ali je strenght pao na 98 a bio je 126...tek sam 18 lvl ali brijem da sam zajebo..a damage mi je 120

Panika {#}

Vjerojatno taj 'mac' dize posebno i 'damage'.  I cemu trosis golde na AH kada igras sa barbom ?!? S njime je uzasno lagano igrati sve do hell tezine.

A tamo ce ti padati takve stvari da ce taj mac izgledati kao obicna sibica.

Da, barbarian je totalno cool lik bez itema, ima ovako hrpu heala i dmg mitigationa pa ti itemi ni netrebaju. Totalno hodaj okolo gol.

Lik ja ne znam koju igru si ti igro, ali posto moras biti u melee rng sa barbarom i posto postoje mobovi koji te mogu maltene one shotat (a ima posten gear i sp*zdio sam vec oko 250k na auction houseu da ga pribavim, pod posten gear mislim na 10k+ hpa i skoro 4k dmg trenutno, do diabla sam na nightmare imao oko 2k dmg uz dobar armor)i to sve uz cinjenicu da barbar zajedno sa monkom prima 20% manje dmg-a

Istina, vecina toga je od mobova koji imaju animaciju gdje se vidi da ce te nabit za puno, ali kad su ti mobovi rare i imauu stvari poput frozen, jailor, waller, vortex, fast, shieldin, arcane enchanted, molten i fire chained, znaju biti problem (ne kazem da je to jedino, ovi su samo meni osobno stvarali najvise probleme)

16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Da, barbarian je totalno cool lik bez itema, ima ovako hrpu heala i dmg mitigationa pa ti itemi ni netrebaju. Totalno hodaj okolo gol.

Lik ja ne znam koju igru si ti igro, ali posto moras biti u melee rng sa barbarom i posto postoje mobovi koji te mogu maltene one shotat (a ima posten gear i sp*zdio sam vec oko 250k na auction houseu da ga pribavim, pod posten gear mislim na 10k+ hpa i skoro 4k dmg trenutno, do diabla sam na nightmare imao oko 2k dmg uz dobar armor)i to sve uz cinjenicu da barbar zajedno sa monkom prima 20% manje dmg-a

Istina, vecina toga je od mobova koji imaju animaciju gdje se vidi da ce te nabit za puno, ali kad su ti mobovi rare i imauu stvari poput frozen, jailor, waller, vortex, fast, shieldin, arcane enchanted, molten i fire chained, znaju biti problem (ne kazem da je to jedino, ovi su samo meni osobno stvarali najvise probleme)

Onda druze moj nemas pojma igrati sa barbom... Probaj wizarda pa da vidis sto je igranje. Barb je prejednostavan. Na normal niti jednom nisam poginuo, a jos niti na NM.

No, nisi ti jedini. Vidim kako oko mene ginu barbovi kada igram coop s njima iz jednostavnog razloga - sto ne znaju igrati i sto se zalijecu bezveze. Barb je uzasno jednostavan, ali to ne znaci da ne treba malo i mozak upaliti.

*****a, igrao sam d2 lod na hellu nocima, tako da...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 2:14 (Mrgud Veliki).
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
Rhodin kaže...

Onda druze moj nemas pojma igrati sa barbom... Probaj wizarda pa da vidis sto je igranje. Barb je prejednostavan. Na normal niti jednom nisam poginuo, a jos niti na NM.

No, nisi ti jedini. Vidim kako oko mene ginu barbovi kada igram coop s njima iz jednostavnog razloga - sto ne znaju igrati i sto se zalijecu bezveze. Barb je uzasno jednostavan, ali to ne znaci da ne treba malo i mozak upaliti.

Zao mi je sto za tebe i takve nisu uveli death counter pa da malo podupres ovo bljuzganje sa necim konkretnim.

Jail + 2 arcane na tebi = death 100% ako nemas geara (a i sa gearom nije puno lakse), ne ovisi o skillu ni najmanje i da desava se.

Na nightmare pogotovo kad ti dolete 2 skupine, jedna rare sa minionima i jedna sa elitima pa kad krene veselje vortex, arcane, jail i wall s time da mobovi imaju i svoje skillove poput desecrate ili meteora koje bacaju, mortara i slicno - mos bjezat al te vrate, zatvore u zatvor/zid i peglaju peglaju peglaju

I ne pricam o MP vec o SP, MP je prelagan i do sada nisam bas krepavao dok je bilo jos nekoga uz mene. Uopce nisam impresioniran ljudima koji uglavnom peglaju MP jer nije neki izazov stogod pricali.

Iskreno bez AH (ne znam kakave ste ostali srece) bih bio totalno u banani jer dobit str + vit item je znanstvena fantastika, pa jos uvijek nosim lvl 22 ring na lvl 51 (nemam 200k+ da si kupim nekaj posteno, drzo sam do sada korak sa levelima uglavnom na 2h weaponima, poneki armor piece).

O hellu nemrem pricat jer sam tek ACT I, i ne mogu reci da mi je generalno bio problem igrat do sada ili da igrusmatram posebno teskom, ali rec da je prelagana, da nema opasnosti i da ti gear ne treba na barbaru je takvo preseravanje da nemrem opisat.

16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Rhodin kaže...

Zao mi je sto za tebe i takve nisu uveli death counter pa da malo podupres ovo bljuzganje sa necim konkretnim.

Jail + 2 arcane na tebi = death 100% ako nemas geara (a i sa gearom nije puno lakse), ne ovisi o skillu ni najmanje i da desava se.

Na nightmare pogotovo kad ti dolete 2 skupine, jedna rare sa minionima i jedna sa elitima pa kad krene veselje vortex, arcane, jail i wall s time da mobovi imaju i svoje skillove poput desecrate ili meteora koje bacaju, mortara i slicno - mos bjezat al te vrate, zatvore u zatvor/zid i peglaju peglaju peglaju

I ne pricam o MP vec o SP, MP je prelagan i do sada nisam bas krepavao dok je bilo jos nekoga uz mene. Uopce nisam impresioniran ljudima koji uglavnom peglaju MP jer nije neki izazov stogod pricali.

Iskreno bez AH (ne znam kakave ste ostali srece) bih bio totalno u banani jer dobit str + vit item je znanstvena fantastika, pa jos uvijek nosim lvl 22 ring na lvl 51 (nemam 200k+ da si kupim nekaj posteno, drzo sam do sada korak sa levelima uglavnom na 2h weaponima, poneki armor piece).

O hellu nemrem pricat jer sam tek ACT I, i ne mogu reci da mi je generalno bio problem igrat do sada ili da igrusmatram posebno teskom, ali rec da je prelagana, da nema opasnosti i da ti gear ne treba na barbaru je takvo preseravanje da nemrem opisat.

Ja ne pisem o MP, vec o SP. Na coop odem samo da vidim mogu li nesto nauciti od drugih ljudi. Za razliku od tebe, ja se nisam rodio najpametniji na svijetu pa pokusavam da vidim od drugih mogu li jos nesto nauciti.

Nazalost, vecina gine kao i ti. Naletio sam samo na jednog kvalitetnog barba do sada. To je problem tih tzv. public games. Jako malo nude - vecinom pocetnike.

P.S. Ja nigdje nisam napisao da oprema ne treba (ne znam cemu ovaj gear - to je valjda neko adolescentsko pre****nje - kao da nemamo svoju rijecu), vec da nema potrebu da na tome lvl-u (a lvl je 18) na kojem je da trosi 20000 golda. A tebi je bolje da nadjes neku zenskicu da odete na sladoled da malo 'olaksas potrebe' {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 2:39 (Mrgud Veliki).
13 godina
neaktivan

Evo ja danas kupio, peglam act 2, nikakvih problema, za razliku do 15 16.5.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 3:51 (WhiskeyInJar).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li ce ruski key raditi normalno? Na njihovom forumu sam video da treba da se ceka 7. datum u 6-om mesecu. Cena je manja od 30eura , pa ne znam dali ce raditi :S.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Zovi prijateljicu ,pa mu iskopajte oči {#} ,ma zajeb je sigurno 240 kn-a za CE WTF??? ,jedino ,ako nisu opljačkali kakav kontejner u luci Gaženica i naletili na 50000 komada diabla III CE u istome...

Evo sad je digao cijenu na 349 kn... Vjerojatno je bio previše sumljiv , ali teško da će mu i ovo proći

14 godina
neaktivan
Ma dobro nema veze sada sta je tu je :) ma ovo sam na burazovom acc napravio tog barbariana...u ponedeljak cu dobiti svoj acc pa ću napraviti kako ste rekli
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
neaktivan
markez_cro kaže...
ROADRUNNER kaže...

Završio ACT I (9h 46min). Odlična je igra.

J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio cigle u katedrali?

Ne, ali sam sve mape u potpunosti otkrio i ništa nije ostalo živo.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 9:42 (ROADRUNNER).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li kakv smisao ovo skupljanje itema, pa u AH kupiš što god hoćeš, ima legendary itema za nešto sitno zlatnika. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
beha kaže...

Ima li kakv smisao ovo skupljanje itema, pa u AH kupiš što god hoćeš, ima legendary itema za nešto sitno zlatnika. 

Fuj tuđi item. Nema šanse da svom prstosjeku obučem nešto u čemu se znojio neki debeli dlakavi švabo

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se moze nakon nekog vremena prodati cd key ili moramo cijeli account?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moraš prodati cijeli account, jer kad aktiviraš jednom key na accountu gotovo je....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam pitanjce :) igram na laptopu hp4510s, koji ima intel core 2 duo @2.10GHz, 3gb ddr3 i ati mobiliti radeon 4350 512mb....mislim da bi se na tome sasvim normalno mogao igrati diablo, ali ja kad udem normalno sve fino i glatko radi i od jednom igra u spori i skoz se vuce..neznam jel do laptopa ili do servera i blizzarda?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

imam pitanjce :) igram na laptopu hp4510s, koji ima intel core 2 duo @2.10GHz, 3gb ddr3 i ati mobiliti radeon 4350 512mb....mislim da bi se na tome sasvim normalno mogao igrati diablo, ali ja kad udem normalno sve fino i glatko radi i od jednom igra u spori i skoz se vuce..neznam jel do laptopa ili do servera i blizzarda?

Vjerovatno laptop

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Preslaba grafička kartica.

17 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
markez_cro kaže...
ROADRUNNER kaže...

Završio ACT I (9h 46min). Odlična je igra.

J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio cigle u katedrali?

I ja isto tako igram, istrazuje se svaki kutak dok mapa nije potpuno "osvijetljena" nikad ne znas iz koje ce bacve izletit legendary item :D

13 godina
mislav_01 kaže...

I ja isto tako igram, istrazuje se svaki kutak dok mapa nije potpuno "osvijetljena" nikad ne znas iz koje ce bacve izletit legendary item :D

Također :)

Ali najviše zbog http://www.bug.hr/master/vijesti/duge-jednorozi-diablu-iii/116052.aspx{#}

Jučer nam je opao potion Rainbow liquid {#}

Wanna?
15 godina
neaktivan

To se zove uživanje :) Neznam zašto bi nekome bio cilj preći igru što brže :) Pogotovo jer igram starter edition :)hehe

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo napravio sam kratki tutorijal kako pronaći tajni level: http://diablo3.com.hr/thread-78.html

3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Auction House mi je zakon. Zna dosta zavarat da možeš kupit sve i svašta, ali nije tako lako nać dobar deal jer su svi itemi ispod 50.000 kratkoročno rješenje - nađeš bolji ubrzo. 

Evo ja ACT II (normal), stavio sinoch jednu sjekiru za barbara, za 12.000 - ujutro me čeka 10400 u stashu {#}

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jesu se jos nekome resetali achivementi? {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jesu :/

a bas sam se potrudio iskopat sve zivo u act 1 i tu di sam doso u 2 :S 

poludio sam blago receno xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
b0.0ster kaže...

Izgleda da nisu resetani, nego ima neki error za pristup njima. Nist necu igrat main-a dok se to ne rjesi, Wizy the lvl 1 mage here I come {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan

zanima me samo,posto nisam odma skuzio da su se resetali,dal ce mi priznat kaj sam otkrio u tom vremenu,neke caveove i spise neke,bumo vidli :)

15 godina
protjeran
b0.0ster kaže...

Zbog čega? Pa od toga nikakve koristi......najgori izum u povijesti videoigara, nešta nije u redu s tobom ako se zbog toga živciraš

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
Diablo 3

A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Kora kaže...
b0.0ster kaže...

Zbog čega? Pa od toga nikakve koristi......najgori izum u povijesti videoigara, nešta nije u redu s tobom ako se zbog toga živciraš

Ni ja ne znam - stalo mi je do achievementa u bilo kojoj igri ko do lanjskog snijea ....

U biti manje - snijeg zna bit i zabavan ...

15 godina
GoodAngel kaže...

A i taj Blizard, koliko ima ljudi zaposlenih u firmi, već su trebali riješit sve erore i probleme koji se javljaju. Da ljudi mogu konačno zaigrat igru, kako Bog zapovijeda. Ovim tempom, trebat će im po mojoj procijeni još mjesec dana da sve dovedu u red. Zato i serem protiv on.line igranja, i svi oni koji me uvjeravaju da je to ok znam da su u krivu. Jer nije ok da nešto platiš 400 kuna frende, i onda moraš vodit bitke protiv nekakvih erora i brzina internet veze, umjesto protiv onih minionsa koji se u igri nalaze. Ne kažem da on.line igranje nema i svojih čari, taj multiplayer ili COOP, ali ja toga nisam ljubitelj pa onda dolazim do zaključka da je iz mog kuta gledanja on.line igranka totalno promašena. Nije promašena za blizard, jer on tako štiti svoj proizvod i uložen trud, al za mene ko igrača očito je da je. Srećom još nisam u prilici zaigrat igru, i iskreno se nadam da me ovi problemi koji muče ljude sada neće dočekat kad jednom instaliram igru i krenem ju igrat.

Buni se koliko hoćeš, ali u budućnosti će sve igre bit ovakve, sp kao takav odumire, a blizzard nas polako priprema za ono što će doći.

btw. dobivam erorr 37 opet, jel netko ima još problema sa spajanjem?

15 godina
Diablo 3

Evo i ja cijelo jutro dobivam error 37...

Bang!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice