Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
Danny_HR kaže...

Witch Doctor je pomalo pljuga, bar na početku. Svi njegovi skillovi izgledaju jako kul, al generalno imam filing da je prilično slab, u smislu da mi za ubiti protivnike treba puno dulje nego s ostalim klasama.

Wizard je zato brutalno OP. Šiljim s njim bez pretjeranih problema. :)

Istina, djelomicno. U pocetku je malo slab,ali recimo kada predes 10 level onda rastura. Ja igram paralelno sa barbarom i doktorom. I mogu reci da nema velike razlike, odlicni su oboje.

Wizard je mocan,to je istina. No to je samo zbog starta, u pocetku je dosta jak. No kad odigras sa recimo wd preko 10 levela, onda vise nije op. Odlican balans klasa btw.

http://tragumjetnosti.net/
16 godina
Diablo 3

Opa, znaci palo opet :D

Sva sreca da sam radio pauzu do sada, pa da sad kad sam sjeo ponovo za komp ne mogu igrat :P

Ipak, igra je odlicna. Prvi act je relativno kopija originalnog diabla (nije kopija, ali razveselit ce vas koji ste igrali Diablo), a sve dalje je super, super odlicno!

Jedva cekam da opet proradi, na kraju sam acta 2 i prica postaje napeta.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3

Ako neko ima guest pass viška, bio bih zahvalan do groba. Mislio sam da mi neće ni trebat s obzirom da sam igrao betu, ali avaj.

Kad mi stigne kutija iz Infomarka, nudim svoje passove kome god treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
Butcher kaže...

Pao act 1, krečemo na 2! Inače epic je priča i igrivost a da ne pričam o itemima!{#}

Pa kak se uspjevate logirati men piše servers are busy at this time već 2 sata!

I btw Alfa gdje si region europe izabrao ja nigdje ne vidim nikakav region za birati

Tek kad se ulogiras u meniju ima opcija koju regiju želiš izabrati

16 godina
Diablo 3

Pozdrav svima:)

Evo,molio bih i ja ako tko ima Guest key viška,bar da ga posudi na par dana,samo da si malo izguštam.

Nisam u mogućnosti još neko vrijeme kupiti igru,a od jutros stoji instalirana i mogu samo gledati opcije

i start screen.

Ovdje prije svega molim nekoga  tko me poznaje bar neko vrijeme s foruma.

(iako ne bih odbio niti dobru dušicu koja me ne poznaje)

Ne bih baš da me se pljuje zato što nemam novaca za igru i što žicam ovako.

LP svima,hvala unaprijed i bit ću Vam vječno zahvalan (ako Vam to nešto znači){#}

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 20:41 (fromcelltohell).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Opa, znaci palo opet :D

Sva sreca da sam radio pauzu do sada, pa da sad kad sam sjeo ponovo za komp ne mogu igrat :P

Ipak, igra je odlicna. Prvi act je relativno kopija originalnog diabla (nije kopija, ali razveselit ce vas koji ste igrali Diablo), a sve dalje je super, super odlicno!

Jedva cekam da opet proradi, na kraju sam acta 2 i prica postaje napeta.

Ma šta palo pa eno na server status svi su gore, btw evo ja na asian serverima krenuo igrati upravo, ali sumnjam kad se prebacim na europu natrag da će mi ostat likovi

Dinamo živi vječno
17 godina

Ja sam se jedino zeznuo kaj nisam rucno aktivirao igru na EU battle.netu, vec sam pratio link iz installera koji me odveo na US, da nisam ni skuzio.

Sada imam aktiviranu US verziju...

13 godina
Diablo 3

E, a šta nije rečeno da će svi koji su igrali (open) betu moć igrat i Starter Edition bez guest passa? Meni samo javi da mi account nije povezan s igrom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Montezano kaže...

E, a šta nije rečeno da će svi koji su igrali (open) betu moć igrat i Starter Edition bez guest passa? Meni samo javi da mi account nije povezan s igrom

Nakon 30 dana

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo konačno instaliro i sada error 37...pa ništa nisu naučili iz bete {#}

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Serveri mozda i jesu sluzbenu UP, to ne znaci da se moze igrat.

Scrollaj malo gore, nisam jedini koij se ne moze ulogirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

imam 1 quest pass za diablo nek se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma...očito da je ovo još jedno ruganje...al eto..nego :

{#}

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Diablo 3

Nist' ja danas reko frendu ajmo u hangar ( lokalni ducan ) vidit kolko dode taj diablo. I ruknuli ga na rate skupa za 400kn ( jos mi nije jasno zasto je u lopovskom algoritmu 450 ). 6 rata po 60kn mjesecno i milina. 

Posiljka dolazi sutra ili prekosutra. Taman zavrsimo sa norijadom i onda opleti pred maturu da sinemo :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Dajder vamo :)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

jbg ja sam vec 20 min na "Retieving heroes list..." i pratim forum na diablu3 i koliko vidim ima nas jako jako puno koji nemozemo uci inace danas po danu je bilo ok igrati nije bilo nikakvih problema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sa twitera...

Odrzavanje produzeno

Blizzard Tweet Blizzard Tweet
[IMG]http://www.paintball-zadar.hr/slike/bf3cro.jpg[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 20:48 (eliozadar).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma zajebi ti ovo...odoh ja gledat ružu vjetrova...

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pošto vidim da se vi s normalnim key-em nemrete ulogirat, neću ni pokušavat moljakat za Guest Pass.

0 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Hvala majstore \o/

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Izgleda da je i nih navala iznenadila.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna netko jel se može promijeniti direktorij instalacije npr na D disk install mi puknul na C po defaultu .Ništa nije bilo ponuđeno kod installa s diska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SAM SJEDIM I GLEDAM LOGIN :S 

tuzno xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 20:53 (b0.0ster).
13 godina
Diablo 3

Do 10 ujutro ocito nist'. Bas me blizzard iznenadio, znali su koliko je prenaruceno i sve i dalje su napraivli takav popust. Jel igro tko uopce ? Kakav je dozivljaj iz igre ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Np i 2 put ako mi frend odustane dajem još 1 posle

17 godina

Mene nije Blizzard zeznuo vec HEP, posto sam bez struje bio 5 sati, taman dok sam bio doma.

Ali ono sto sam odigrao je odlicno. Zaista odlicno.

Tezinu su ocito povecali. Teze je nego u beti. A i sad igram drugacije nego u beti, sve zivo gledam, citam i uzivam.

Svi koji su protivnici novih sistema u igri, mislim da kad probaju nove skillove i rune, da ce biti odusevljeni. Puuuuuno vece i bolje mogucnosti customizacije nego prije.

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Nadao sam se da će ipak doć do sutra. Baš prstom u govno u taj infomark i njihovog dobavljača :/

frende, dok se serveri unormale proć će puno više od dva dana koliko ćemo čekat igru iz infomarka. ne kažem da im ovo nije veliki zajeb, al stvarno naručio sam od njih već 4 igre, i nijedna nije kasnila ovo je prvi put da im se ovakvo nešto dogodilo od kad ja kupujem kod njih. tako da ne treba ni sve drvlje i kamenje na njih, pa nisu ludi da bi namjerno ljude zajebali i samim time njihov bijes morali progutat kao svoj grijeh. jednostavno, shit hapens!{#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta mislite oćemo večeras igrati :D 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna ko za instalaciju igre u dr.direktorij ,pa nije da svima ide istal na c direktorij

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxis kaže...

Jel zna ko za instalaciju igre u dr.direktorij ,pa nije da svima ide istal na c direktorij

Of kors. Ja stavio na drugi disk na kojem su i ostale igre.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice