Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fler kaže...

Ha, neću da mi netko prčka po kutiji {#}

Šta sad, strpit ću se još par dana, taman će se riješiti (lako mogući) problemi sa serverima.

Svaka čast, ...osobno sam fan Diablo serijala, pa se i beta igrala do 6ujutro, međutim dva prva dana suzdržavanja  od D3-a bi bilo gotovo pa nemoguće {#}

http://www.cdkey.biz
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 3:15 (CDkey.biz).
14 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Majko mila ;_;

Svi koji ste narucili od Infomarka imam lose vijesti za vas! Sad sam dobio email od njih da im kasni posiljka!

Ja sam ionako "odsutan", tako da mi ovo kašnjenje od dva dana ništa ne znači, brat će preuzet pošiljku u moje ime, a ja kad se vratim lako na brzinu instaliram igru i krenem s kršenjem sila tame. Sve u svemu, razočaranje ljudi je razumljivo, al vjerujem da stvarno nije greška infomarka, i stvarno su neozbiljni ti njihovi englezi koji ovakav gaf naprave na ovako važnoj igri. Koja budala moraš bit za napravit takav "propust", za ovako nestrpljivo isčekivanu igru? I ne da su zajebali samo infomark, nego su zajebali sve vas kojima je od krucijalne važnosti da odmah od ponoći krenete u akciju. Jbg ljudi, šta da vam kažem sami procijenite šta ćete, ja svakako ostajem pri kupnji kod njih. Dobri su to dečki, a zajeb se svakome može dogodit.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
Inko2211 kaže...

Ja sam sredio svoju kopiju sa http://www.cdkey.biz/, dobio sam scan prije par sati i odma aktivirao na bnet account. Sve mi je ready za launch sutra{#} i to za samo 360kn! jel sam preordero od njih {#}

U 05.00h dobio od njih mail, aktivirao acc na bnetu , sve ok. Cijena im je prvotno trebala biti ispod 300kn , ja sam im dao 349,00kn i nije mi žao.

13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
WindEmperor kaže...

Majko mila ;_;

Svi koji ste narucili od Infomarka imam lose vijesti za vas! Sad sam dobio email od njih da im kasni posiljka!

Ja nisam dobio taj email i nadam se da ga neću dobiti jer bi onda ovo značilo trolanje ( iako nevidim razloga da ljudi trolaju za nešto ovakvo ).

Stigle i do mene loše vijesti, ali ne odustajem nego ću se strpiti koji dan više. Što znači koji dan nakon desetak godina?

16 godina
Kora kaže...

Što mislite hoće li biti Diablo 3 krekiran?

naravno da hoce ..i moci ces igrati single player kampanju (sto je meni i dovoljno)..kasnije uvijek mozes original kupiti ako ti se igra svidi.. ja osobno uvijek prvo probam jogurt verziju pa onda kupujuem...

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i ja imam narudbu u infomark-u. Meni je cak i dobro sto ce kasnit, taman cu zavrsit projekte za fakultet(koji moraju biti gotovi u 6-om mjesecu, ali zadnja dva tjedna radim punom parom da ih napravim prije nego sta izade Diablo) i moci na miru igrati. Je da mi je zao ali sta je tu je.

Mozda dobijemo neki poklonic u znak isprike{#} 

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ma nemate brige mi s lame digitalnim verzijama bez kutija da nam kupe prasinu cemo vam vec naskrabat koju prvu impresiju veceras {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dans se vec moze instalirati igra???{#}

kame hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Od 17 sati {#}

http://tragumjetnosti.net/
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav !

dakle ovako, bio sam narucio igru od Infomarka, ali eto došlo do problema pa ce im naruđba kasnit, dan -dva, ništa strašno, moja želja je sljedeća

oni koji su kupili retail verziju, ako im nebi bio problem da mi na pp pošalju guest pass ako ce imat viška :D da se imam cime zabavljat dok ovi mulci to ne pošalju :D

hvala unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

zao mi je svih koji su izvisili na dan-dva u infomarku....

ja se jos nadam da nema onih kojima su prodani ruski kljucevi....e to bi bio epic fail....

jos sitno brojim.....

sef mi jos rekao da mogu otic sat vremena ranije, tretira me kao da sam bolestan.......

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 9:41 (Test user).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ukoliko je netko dobio ili dobije key sa CJS-cdkeys.com neka informira nas ostale. Zanima me jer je bilo dosta pozitivnih, ali i par negativnih iskustava kod njih. Necu propast za dan-dva, ali nevolim kad "garantiraju" da ce keyevi bit isporuceni, a ne budu. (bit ce gadno ovima iz supporta ako ne bude) 

Bilo bi jako lijepo kad bi se sve poklopilo. Guild Wars2 stress test od 7 il 8 navecer do ponoci i nakon toga zavrtit Diablo do 3-4 ujutro. Pa u 7 na posao...ah sta nam te igre rade. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Koji su mp elementi u igri, sta nije diablo sp? Cu moc ja to sa prijateljem u coopu igrat,znam da se diablo 2 mogao.
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 3 ti je MP Coop igra koja se moze igrat i solo.

0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
Koji su mp elementi u igri, sta nije diablo sp? Cu moc ja to sa prijateljem u coopu igrat,znam da se diablo 2 mogao.

Ako govoris o crack verzij vjerovatno hoces, problem je sto Blizzard server generira okolis, iteme, mobove tako da na crack verzij ces morat sam dodavat te stvari. Mozda vam i smuckaju neki "emulator" ali to nece biti ni D od Diabla {#}

Origigi verzija naravno ima CO-OP i mozes odmah s prijateljima uskocit u igru.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Diablo 3

Evo neki su već instalirali igru!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 10:13 (Bobosmrade).

6 0 hvala 1
17 godina

jel netko narućivao od the hut grupe(zavvi,the hut,sendit.com),je su li vam poslali ili još uvijek ćekate da vam pošalju D3?

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 10:14 (Wolf88).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko vas je vec dobilo keyeve, i kad se otkljucava instal?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 10:20 (Azzuro).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

pa ja nemogu vjerovat...

sinoć naručim igru na master preko GMC a

da bi dns kad sam nazvao isti radi informacije o dospijechu ,gospodin rekao da mi mora stornirat rachun

zato jer mjenjaju sistem...

sad cu morat ic u algoritam sutra platit 50kn vise

al ajde uzet cu je na 6rata bezkamatnko ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

pa ja nemogu vjerovat...

da bi dns kad sam nazvao isti radi informacije o dospijechu ,gospodin rekao da mi mora stornirat rachun

Odi u svjet media kod njih je igra jeftinija 50 kn i isto imaju ponocnu prodaju

13 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
4mal kaže...

pa ja nemogu vjerovat...

Odi u svjet media kod njih je igra jeftinija 50 kn i isto imaju ponocnu prodaju

pssssst ;)

15 godina
Azzuro kaže...

kolko vas je vec dobilo keyeve, i kad se otkljucava instal?

Nista za sada, ja cekam sa g2play. Nadam se da cu dobiti danas,valjda necu izvisit kao neki ovdje.

http://tragumjetnosti.net/
15 godina
protjeran
Diablo 3

Joj pa vi niste normalni kak sam se sad napalio na Diabla lol  :). Nisam igrao 10 godina al ovo moram kupiti iako je dosta skupo. Gdje ima najjeftiniji key i što ovo čujem da su neki izvisili s nečime?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam u Linksu napravio preorder za 399 kn.

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Od G2PLAY jos uvijek nista. tvrde i daje da ce biti poslano danas, ne znam samo odakle i kada.

Imaju regionalnih ureda u Poljskoj, Bugarskoj itd... Moguce po njihovom radnom vremenu danas tokom dana... nadam se samo prije 10-11 navecer

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
krayz1e kaže...

Ja sam u Linksu napravio preorder za 399 kn.

I kad treba doći i koliko će koštati ak nije preorder? 

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 11:07 (Kora).
15 godina
neaktivan
pr0 kaže...

Ne želim bit neki mudrijaš ali... Većinu vremena češ provest na single playeru, levelat lika te farmat iteme a tek onda slijedi multiplayer. Tako da nemoj govorit da je ovo više multi neg single...

13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Od G2PLAY jos uvijek nista. tvrde i daje da ce biti poslano danas, ne znam samo odakle i kada.

Imaju regionalnih ureda u Poljskoj, Bugarskoj itd... Moguce po njihovom radnom vremenu danas tokom dana... nadam se samo prije 10-11 navecer

Evo svako malo refresham mailove na mobitelu ali nema nista od g2play jos...

Dosad nisam ima problema s njima,nece valjda za D3 zahebat :(

16 godina
mp93 kaže...
pr0 kaže...

Ne želim bit neki mudrijaš ali... Većinu vremena češ provest na single playeru, levelat lika te farmat iteme a tek onda slijedi multiplayer. Tako da nemoj govorit da je ovo više multi neg single...

Pa nije reko da je vise Multi.

A i da je ne bi pogrijesio, u bilo kojem trenu mozes hostat ili joinat MP game i igrat sa random ljudima tvog levela. Borderlands je imao slicnu semu MP-a -> mogo si single player cijelo vrijeme ili si mogao sa timovima koji su radili sto i ti.

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa nije reko da je vise Multi.

A i da je ne bi pogrijesio, u bilo kojem trenu mozes hostat ili joinat MP game i igrat sa random ljudima tvog levela. Borderlands je imao slicnu semu MP-a -> mogo si single player cijelo vrijeme ili si mogao sa timovima koji su radili sto i ti.

"D3 je coop igra koja se moze igrat i solo"- nije rekao izravno ali ispada da je tako. Cilj igre je levelat igra pa onda uzivat u pvp ali vecina vremena je solo. Bar je tako bilo u d2.. Svejedno si u pravu, al mora se ispravit neke netočne navode.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 11:20 (mp93).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice