Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.536.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Ovo je stvarno najbolji cover Tristram teme ikad!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Stjepanj kaže...
Bobosmrade kaže...

http://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-system-requirements

Ako je tebi ovo zahtjevno, onda stvarno ne znam...

ma bravo!!! to je dovoljno da se igra samo instalira...daj molim te zavrti sc2 na ultra detaljima s 7 frendova pa ces vidijeti slide show kad pocne fajt...:-)al ak imas komp koji to moze vrtiti na pristojnom framerejtu bravo za tebe,jer ja jos nisam:-((...

SC2 slideshow je zbog internet konekcije koja se manifestira u 80% pucanstva na ADSL-u a ne prevelike kolicine jedinica na ekranu, a kad je totalno stranje s vezom onda imas onaj "waiting for other palyers" ili nekaj slicno.

Ja na C2D i X1950Pro sam imao slideshow samo online ali ne na custom play s botovima.

ako imas slideshow na custom play..jbg hardware je problem...samnji detalje jer to u MP je zadnja stavka....

Do you catch my drift?

15 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Ovo je stvarno najbolji cover Tristram teme ikad!

(...)

Moja najveća zamjerka Diablu trojci... nema više tako je*ene muzike kao u D1/D2 :(((

14 godina
puma_vkci kaže...

U Linksu je ako ces kupit igru poslje ili 15.5 kosta 450kn, a ako si preordero onda je 400kn.

Ja mislim da je to stvarno posteno od njih, a tko je ocekivao da ce Blizzard bit jeftiniji?

Cijena je ista kod nas i u Americi. Plaće nisu. U tome je problem.

Ja još moram prodati Starcraft 2 jer ga nisam igrao više od pola godine xD. 450kn me koštao.

D3 kanim dati ispod 400. Ima gdje? Neki link je bio gore po 50 eura. Može link neki? I jel to pozdano sve 100% ?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sredio svoju kopiju sa http://www.cdkey.biz/, dobio sam scan prije par sati i odma aktivirao na bnet account. Sve mi je ready za launch sutra{#} i to za samo 360kn! jel sam preordero od njih {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 23:42 (Inko2211).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ne pratim baš temu pa da ne prilistavam 101 stranicu, imali link za download clienta pa kad dobijem key da sam spreman odmah zaigrat?

Koliko znam beta client neće bit moguće nadogradit pa zato nemojte mi linkat njega, hvala. :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 23:45 (Inko2211).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dal zna netko ak sutra odem u links il tak nes,dal dobim odma igricu il moram cekat srijedu?

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Prvo stvarno opsezna rasprava o grafici, po mom misljenju preveliku paznju dajete tom segmentu. Nikad diablo graficki nije ocarao,tako da nece ni ovaj put. Nista novo.

Pa onda novcane situacija pojedinaca i naplacivanje. Osobno sam platio oko 330 kuna za uskrsnju akciju na g2play, tako da za tih 450 kuna bi se dalo diskutirati.

Soundtrack igre nije dobar kao prosli? Sumnjam da ste culi kompletnu glazbenu podlogu iz igre. No razumljiva je nostalgija.

Jedva cekam izlazak i neke konstruktivne rasprave i recenzije :)

Ako netko dobije key sa g2play neka javi, kako sam procitao salju 14.5 pa da budem u toku.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Inko2211 kaže...

Ja sam sredio svoju kopiju sa http://www.cdkey.biz/, dobio sam scan prije par sati i odma aktivirao na bnet account. Sve mi je ready za launch sutra{#} i to za samo 360kn! jel sam preordero od njih {#}

Jel ima netko da je narucio preko G2PLAY da mu je stigo? Ja jos cekam svoj primjerak, samo me zanima jesu krenuli slat ili jos ne?

17 godina
Diablo 3

Finaly  za 24h igramo dibalo 3 , ja ga predordao preko GMC-a masterom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Jel ima netko da je narucio preko G2PLAY da mu je stigo? Ja jos cekam svoj primjerak, samo me zanima jesu krenuli slat ili jos ne?

Na PCE forumu jedan forumaš je tvrdio u subotu da je dobio ključ (naručio oko Uskrsa).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Bukva kaže...
Rhodin kaže...

Na PCE forumu jedan forumaš je tvrdio u subotu da je dobio ključ (naručio oko Uskrsa).

Nekako mi to ne zvuci kao opcija, ali nikad se ne zna.

Ja sam takodjer narucio oko Uskrsa po spomenutoj akciji za oko 330kn (malo manje, ne sjecam se svih detalja, tecaj eura, dodatni popust za komentar itd.) pa jos nista.

Ah, dobro, valjda ce bit do sutra popodne.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ima di sutra u zg za keš uzet igricu? da ju dobim odmah sutra,makar samo cd-key da mogu igrat od ponoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Gdje se na kraju može uzet samo cd key a da je negdje do 350kn?

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Majko mila ;_;

Svi koji ste narucili od Infomarka imam lose vijesti za vas! Sad sam dobio email od njih da im kasni posiljka!

Bang!

0 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Diablo 3

Evo cijeli prohod bete s barbarom pa tko nije uspio odigrati,skinuti...nek si pogleda ak ga zanima kak to zgleda traje samo 2 sata .XD..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 1:37 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Majko mila ;_;

Svi koji ste narucili od Infomarka imam lose vijesti za vas! Sad sam dobio email od njih da im kasni posiljka!

Ja nisam dobio taj email i nadam se da ga neću dobiti jer bi onda ovo značilo trolanje ( iako nevidim razloga da ljudi trolaju za nešto ovakvo ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina

Naravno da ne trollam, nebi se salio s tako necim ozbiljnim! Pricekaj malo 100% ces dobito email ako si prednarucio od njih.

Bang!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Yup, čovjek istinu zbori.

Infomark nas je zafrkao.

... ''Nakon svega ovog što ste pročitali, molim vas da nam odgovorite direktno na ovaj mail i napišete da li želite sačekati da stigne pošiljka ili želite otkazati narudžbu.
Ukoliko želite sačekati, znajte da će igra krenuti 110% od nas najkasnije u srijedu, a ukoliko stigne sutra, onda će sutra i krenuti 110%. Kada pošaljemo odmah slijedeći dan će igra biti kod vas.''

To je to, možemo biti sretni ako stigne do petka.

Edit 2:

ostajem pri svojoj narudžbi kod njih, šta ću sad kad sam već naručio.

Na (njihovu) žalost, ovo je uistinu najgora moguća vrsta poslovne reklame mada

kako je objašnjeno u mailu, nije striktno krivica Infomarka.

Ljut jesam jer sam želio pošteno platiti igru i dobiti je u dogovoreno vrijeme,

ljut sam jer se radi o Diablu 3 te ću 2 dodatna dana loviti zjake i patiti dok ostatak igračeg

svijeta uživa ali isto tako sam svjestan da je ovo samo igra i to je OK.

Firma mi djeluje solidno, nadam se (ako ništa onda zbog pozitivne konkurencije) da neće propasti

ali uistinu nezgodno..

Sad samo moram Ne Paliti Interwebz 15. & ne misliti na Torticu {#}

{#}

For shits and giggles.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:40 (forzzuk).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ne želite čekati fizičku pošiljku, zamolite ih da vam pošalju prije aktivacijski CDkey, pa da možete krenuti sa igranjem, a kutija kad dođe, dođe.
Ne vidimo razloga zašto vam nebi izašli u susret. 

http://www.cdkey.biz
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:28 (CDkey.biz).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

cd-keyevi se danas isporucuju? za igranje od ponoci?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jbt dođe mi da plačem zbog ovog sranja s Infomarkom. Koje j... sranje i kud baš za D3. I to ni dan prije izlaska mi jave.

Da je BILO koja igra bilo bi mi svejedno ali ovo mi je No 1 naslov ikad. Ovo im je definitivno loša reklama poslovanja i pratit će ih godinama mada nije njihova krivica ako ih je dobavljač zahebao jer D3 je broj 1 naslov i hot stuff kako kod nas tako u svijetu.

Evo piše u mailu ovo im je prvi put da ih je taj dobavljač sj.bao. I to baš za D3, ne mogu vjerovat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:51 (gringo88).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
CDkey.biz kaže...

Ako ne želite čekati fizičku pošiljku, zamolite ih da vam pošalju prije aktivacijski CDkey, pa da možete krenuti sa igranjem, a kutija kad dođe, dođe.
Ne vidimo razloga zašto vam nebi izašli u susret. 

Aktivacijski CDkey je u kutijama koje još nisu kod njih.

Edit:

ajd, barem su se lijepo i pristojno ispričali (s cca 1500 znakova više od prosječne HR firme :),

i na kraju krajeva - nije njihova krivica.

Ostajem i ja pri narudžbi, valjda neće kasniti više nego je najavljeno.

Plan B: jel CE u Algoritmu rasprodan?

http://vimeo.com/user2259197/videos
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:59 (fler).
13 godina
neaktivan

bzvz

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:56 (medo36).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

EDIT: mail je ipak malo prevelik za c/p

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:55 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Yup, čovjek istinu zbori.

Infomark nas je zafrkao.

... ''Nakon svega ovog što ste pročitali, molim vas da nam odgovorite direktno na ovaj mail i napišete da li želite sačekati da stigne pošiljka ili želite otkazati narudžbu.
Ukoliko želite sačekati, znajte da će igra krenuti 110% od nas najkasnije u srijedu, a ukoliko stigne sutra, onda će sutra i krenuti 110%. Kada pošaljemo odmah slijedeći dan će igra biti kod vas.''

To je to, možemo biti sretni ako stigne do petka.

Edit 2:

ostajem pri svojoj narudžbi kod njih, šta ću sad kad sam već naručio.

Na (njihovu) žalost, ovo je uistinu najgora moguća vrsta poslovne reklame mada

kako je objašnjeno u mailu, nije striktno krivica Infomarka.

Ljut jesam jer sam želio pošteno platiti igru i dobiti je u dogovoreno vrijeme,

ljut sam jer se radi o Diablu 3 te ću 2 dodatna dana loviti zjake i patiti dok ostatak igračeg

svijeta uživa ali isto tako sam svjestan da je ovo samo igra i to je OK.

Firma mi djeluje solidno, nadam se (ako ništa onda zbog pozitivne konkurencije) da neće propasti

ali uistinu nezgodno..

Sad samo moram Ne Paliti Interwebz 15. & ne misliti na Torticu {#}

{#}

A i ja uzeo kod njih i sad mi poslali taj mail, ja rekao da ostajem s njima jer sad se zahebavat okolo sa tim mi se neda. God damn moram čekat god damn god damn god damn.{#}{#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Eventualno je moguće uzet u nekoj od lokalnih trgovina ili Algoritmu, ali njih baš ne volim i vjerojatno će im sve kopije biti rasprodane.

Ostat ću kod infomarka mislim. Bolje da sam otišao spavat prije nego što sam ovo saznao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:57 (gringo88).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fler kaže...
.......................

Aktivacijski CDkey je u kutijama koje još nisu kod njih.

Naravno, ali tako možete uštedjeti dan-dva na čekanju dok kutija dođe poštom od njih prema vama.

http://www.cdkey.biz
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 3:01 (CDkey.biz).
17 godina
neaktivan
CDkey.biz kaže...

Naravno, ali da tako možete uštedjeti dan-dva na čekanju dok kutija dođe od njih prema vama.

Ha, neću da mi netko prčka po kutiji {#}

Šta sad, strpit ću se još par dana, taman će se riješiti (lako mogući) problemi sa serverima.

http://vimeo.com/user2259197/videos
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice