Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.541.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
mamutarka kaže...

naravno, i očekivao sam ovu sliku, koja uopće nije relevantna, što i pokazuju datumi izlasaka igara, i wow mobile :)))

Ne znam za dvije, ali između redaka si mogao pročitati da već imaju u razvoju prvu eskpanziju - priča o novim klasama i angelic / demonic pathu klasa.

Osim toga, netko je u Blizzardu od glavešina reko da prva ekspanzija za D3 će se sigurno pojaviti unutar slijedeće 3 godine.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:07 (Bukva).
13 godina
neaktivan

http://www.infomark.hr/Gaming%20majice/849/Diablo%203%20Tyrael%20Side%20majica,%20veli%C4%8Dine%20L#naslov

Ovo stvarno super izgleda, ali neznam baš ako je vrijedno tih para....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:12 (Zonitron).
16 godina
neaktivan
Ma znam ja da će bit ekspanzija, ali netreba govorit o broju kad nista nigdje nije potvrđeno.
17 godina
mamutarka kaže...

naravno, i očekivao sam ovu sliku, koja uopće nije relevantna, što i pokazuju datumi izlasaka igara, i wow mobile :)))

Svejedno cini mi se da su negdje najavili jos 2 klase znaci minimalno jos jedna ekspanzija, u ostalom i prethodni Diablo ih je imao imat ce i ovaj.

Na kraju, onaj sto pise o tome kako Blizzard podlijeze masama, kako njemu to nije onaj orginalni Diablo kojeg voli i zeli, vise mi se cini da sam sebi opravdava nabavku pirata. Opet to je njegov izbor a nama izmedju nekoliko milijoncica igraca sigurno nece zafalit niti on, niti jos nekoliko forumasa za CO-OP.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Nisu nigdje najavili 2 klase :) sto ne znaci da nece bit i vise od 3, ali o tome nisu govorili nikad
16 godina
D3ViL kaže...
mamutarka kaže...

Svejedno cini mi se da su negdje najavili jos 2 klase znaci minimalno jos jedna ekspanzija, u ostalom i prethodni Diablo ih je imao imat ce i ovaj.

Na kraju, onaj sto pise o tome kako Blizzard podlijeze masama, kako njemu to nije onaj orginalni Diablo kojeg voli i zeli, vise mi se cini da sam sebi opravdava nabavku pirata. Opet to je njegov izbor a nama izmedju nekoliko milijoncica igraca sigurno nece zafalit niti on, niti jos nekoliko forumasa za CO-OP.

Blizzard ne zna koju ce jos igru izdat do kraja godine, a ne dal ce izdat 1 ili 3 ili 7 ekspanzija D3. Dapace ici cu korak dalje i rec da nemaju nikakav plan i program. Znaju otprilike sto bi trebalo izlazit i drze se plana da izdaju ne vise od 2 naslova godisnje. Da li mozemo ocekivati ekspanziuju D3? 100%. Zasto? Lova! Kada? No1 knows!

14 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...

To stoji, produkcijski je D3 daleko mocnija igra (kvaliteno razradjena prica, CGI animacije, zvukovi, voice acting...) al tu razliku u cijeni produkcije ce ionako pokrit vec samim brojem extra prodanih primjeraka u odnosu na Torchlight.

Ali kad dodjemo do same srzi igre - njezine mahanike tj. gameplaya, tu mi novi Torchlight djeluje bolje, iako Diablo ima (barem meni) daleku privlacniju atmosferu aka seting

Kako god ja samo znam da Blizzardu nedam na nadvidjeno 60 eura, pogotovo stoga sta su novom Diablu radili ljudi koji nemaju veze s prva dva i stoga sta Blizzzard u zadnju vrijeme im jasnu tendenciju podilazenja masama s ciljem ganjanja extra profita.

Posto toliko festash o Torchlight-u koji je btw. fantasticna igra i posjedujem original....reci cu ti svoj misljenje o tome...

mehanika/gameplaya je ista, odnosno skoro ista, ajmo reci da prati standard....

kad pogledas sirju sliku, skoro su iste.....

ali, necemo spominjati nedostatak MP, vec nedostaje "ono nesto" a to je, ajmo reci odlika takvih tipova igara, npr. Titan Quest, je potrega za necim.

Potraga za necim je cisti "item-hunt".

To u torchlightu je unisteno neogranicenim imbue-om kojeg mozes radit na nekom itemu ( izostaviomo sansu da se moze i unistiti) te jednostavno nemas potrebe traziti ista u neogranicenom dungeonu jer nema smisla....nemas sto traziti, jer ono sto nades mozed bildtat do "iznemoglosti"

Ja sam svoju puskicu nabildao do nekih skoro 5000 dps, i onda lik na forumu se javi s 12000 dps, s nekom puskicom...

Ja se nadam da to nece napraviti u T2 vec da ce implementirati kao i u Hellgate:London, da se imbue moze raditi do odredenog levela..ili tako nesto...

Cijena? nije mi bitna, vec "Dajte mi da igram s ciljem"

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:59 (Test user).
15 godina
Diablo 3

Pa i sami su vise puta rekli da im je glavni prioritet nakon izlaska igre pvp, te kako oni su sami najavili pravi ih posao ceka tek poslje izaska igre. A to samo znaci jedno. Puno balansiranja, nove ekspanzije kada tada, te su zato ostavili relativno mali maximum od 60 levela sto je jay potvrdio zbog mogucnosti prosirenja levela u narednim ekspanzijama...

Znaci igru su tako poslozili po svim segmentima da ce sigurno biti prosirena sadrzajom mozda i vise puta. Sad sto nije odmah dosao pvp je njihova prica da nisu zadovljni,mora biti kvalitetno da bi ga kvalitetno implementirali. No to nije problem posto nekom logikom ako idemo mirni smo jedno par mjeseci dok se nade kvalitetna oprema kroz igru i odlicno ovladaju skillovi.

Te u zadnjem intervju je rekao da nikako ne zele da pvp bude e-sport kao sto ga mnogi zamisljaju da ce biti, ali da bude sistem balansiran te dovoljno nagraduje igrace da se njemu konstantno vracaju.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Blizzard ne zna koju ce jos igru izdat do kraja godine, a ne dal ce izdat 1 ili 3 ili 7 ekspanzija D3. Dapace ici cu korak dalje i rec da nemaju nikakav plan i program. Znaju otprilike sto bi trebalo izlazit i drze se plana da izdaju ne vise od 2 naslova godisnje. Da li mozemo ocekivati ekspanziuju D3? 100%. Zasto? Lova! Kada? No1 knows!

Slazem se s tobom, ali nisam nigdje ni napisao da ce izac nesto do kraja godine zar ne? 2, 3, 5 nebitno ekspanzija ce bit sigurno, u ostalom Blizzard nije kompanija od 100 uposlenika i vec sad rade uporedo na D3, MoP, ekspanzij za Starcraft i Blizzard DOTA, (da ne brojimo "Titans") tako da su vise nego sposobni za multitask {#} u ostalom gdje i nebi bili pored World of Warcrafta i oko 10 miliona ljudi na pretplatama, da ne spominjemo zaradu od ostalih naslova ili igracki koje prodaju. . .

• Battle.Net has 10 million users.
  • 1.2 million people bought the Annual Pass.
  • 2 million people played the Diablo 3 open beta.
  • Pre-orders for Diablo 3 have set a new record for Blizzard. This number includes units pre-ordered as part of the Annual Pass promotion, as well as retail and digital pre-orders. 

Money, money, money MOOOONEY {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dapace ici cu korak dalje i rec da nemaju nikakav plan i program. Znaju otprilike sto bi trebalo izlazit i drze se plana da izdaju ne vise od 2 naslova godisnje. Da li mozemo ocekivati ekspanziuju D3? 100%. Zasto? Lova! Kada? No1 knows!

Ovo nikako nije istina. Da nemaju nikakav plan i program ne bi bili toliko uspješan biznis. Svaka organizacija mora imati unutarnje planove i rokove koje normalno da ne dijele s nama.

Itekako oni znaju što će izdati još ove godine ali gledaju s financijske strane kako to rasporediti. Isplati li im se više izdati WOW Pande ili SC2 ekspanziju. Nikakve intuicije i otprilike programi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 21:29 (gringo88).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako bi moj prijatelj rekao "With Diablo 3 here, there is no need for sex!" :D

2 3 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Svaka cast frendu,a li ja cu sada lagano na tusiranje pa malo seksat...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3
Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

Svaka cast frendu,a li ja cu sada lagano na tusiranje pa malo seksat...

...pa onda opet na tusiranje :PP

13 godina
protjeran
Diablo 3

daš 60eura i više, a nedobiješ ni pišljivi dvd-e!teska vremena za nas gamere! i da ovaj Torchlight (malo je pre saren) pa hbte pa diablo3 je pisljiva kopija te igre!!!!WTFFF!!!:-)))) ili tek ovo

majko mila nek mi netko kaze da to nije diablo 3{#}{#} hahahah kaj smo cekali 10godina, nazalost malo sarkazma s itekakvim razlogom....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 22:45 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

I opet ti se vracam na ono da nemaju plan i program. Oni rade na nekoliko projekata istovremeno, drzeci se tempa da se izbacuju 2 naslova godisnje. Jedan od spekuliranih razloga zasto se D3 sada nabrzaka izbacuje (a sigurno je da je ovo pozureni release zbog zakrpi koje su mnogo toga mijenjale u zadnji tren, cinjenice da MP dolazi tek naknadno sa zakrpama itd.) naprosto jer ostali projekti trenutno nisu isplativi. D3 se vec nalazio na preorderu nekih stranica prije godinu dana i prije 2 godine kad su kruzile glasine da ce izac pa su izlazili neki drugi naslovi. Ove godine se ne zna hoce li izlazit SC2 ili pande, samo je pretpostavka SC2.

Rec da imaju plan i program bi (po meni) bilo nemoguce. Rec da imaju dovoljno superkvalitetnih naslova da mogu svake godine po potrebi (do) 2 naslova izbacit, makar odluka o samim naslovima pala u zadnji tren je vec blize istini. Da, to moze samo blizzard.

Time opet ne mislim da su skupina amatera koja je izgubila kompas, vec da su spekulanti. Za sada im dobro ide, ali mene su recimo izgubili kad su na starcraftu odlucili umjesto pristojnih 40-60$ uzet puuuuno vise od ljudi, pa je tako SC2 human doso za 420+kn a ocekujem da ce toliko biti i "ekspanzije" iako kad sva 3 naslova budu vani, to je ono sto je nudio SC sam po sebi za daleko manje para.

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakvim vi stvarima glavu razbijate.. {#}

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

Baš

14 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

sad me je sram....

16 godina
odjavljen
Bukva kaže...
R4sput1n kaže...

zasluzuju zasto? zato da bi debeli stare prdonje u upravnim odborima mogli svrsvat na 200%-tni rast godisnjeg profita ?!?

ajde molim te pogledaj cijenu nadolazeceg Torchlighta 2 - igre iza koje stoje ljudi zasluzni za oba originalna Diabla.

Ermm, ti shvaćaš da glavni razlog odlaska "četvorice veličanstvenih" iz Blizzard Northa je bio to što su se polakomili za parama i foteljama (prilikom rekonstrukcije Vivendija kada je zapao u fin. probleme) i što su htjeli napraviti MMO od Diabla, a Blizzard nije htio čuti za to? 

Prije ću dati Blizzardu 60€, nego 20 ekipi koja je htjela u to doba od Diabla napraviti što je danas CoD.

A Blizzard kasnije nije napravio MMO? :)

15 godina
neaktivan
Test user kaže...
Matk044 kaže...

sad me je sram....

haha ups

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Planirate li otići na ponoćnu prodaju u Algoritam?

2 Definitivno!
2 Ne znam, još se premišljam..
26 Nabavit ću digitalni primjerak
15 Nabavit ću po manjoj cijeni
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav,

nov sam u temi a i u Diablo svijetu. Igrao sam samo malo Diablo I ali to je bilo davno. Nisam previše gledao videe gameplaya te upoznavanja klasa u Diablu jer se želim sam ugodno iznenaditi u igri. Naručio sam primjerak iz "Svijeta medija" i trebao bi doći 15. kao i svima.

Nadam se da ću se zabaviti igrajući ovu igru a usput ću svoje dojmove podijeliti s vama. Nisam razmišljao s kakvim ću likom igrati ali to će najvjerovatnije biti Barbarian zbog njegove sličnosti sa warriorom (obožavam 2H oružja te mele napade bez pretjeranog magijanja) no isprobat ću i ostale klase zasigurno. Vidimo se u arenama.. ;)

Usput jedno pitanje, kad izađe igra, ako hoće tko na Co-op nek se javi, ja sam za.

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 1:22 (Zeppe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Samo u ZG je, tako da ništa iako bi bilo fora jednom i to iskusiti. A ionako sam naručio za 50 kn jeftinije. Jedino što ne mogu igrat i u ponoć nego kad mi dostave ali nema veze mogu se malo strpiti. Ionako će serveri biti u najgorem stanju kad svi navale.

Što mislite hoće li opet doći ovi idioti iz raznih dnevnika i prikazivati nas kao otpadnike društva, kao što je bilo za WOW midnight sale?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 1:42 (gringo88).
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo u ZG je, tako da ništa iako bi bilo fora jednom i to iskusiti. A ionako sam naručio za 50 kn jeftinije. Jedino što ne mogu igrat i u ponoć nego kad mi dostave ali nema veze mogu se malo strpiti. Ionako će serveri biti u najgorem stanju kad svi navale.

Što mislite hoće li opet doći ovi idioti iz raznih dnevnika i prikazivati nas kao otpadnike društva, kao što je bilo za WOW midnight sale?

meni je ponocna prodaja waste-of-time...pogotovo u slucaju D3...{#}

zamisli...prodaja pocinje u ponoc, red se vuce jer neki imaju "nekaj" za pitat, dok dodes doma, instal, prode sat vremena...u nepovrat....

osobno sam planirao ici na SC2, al sam kasnije skuzio da mi je ljepse ujutro/poslijepodne se prosetat do ducana i popit kavicu.....

a ovo za devnik i sto misle "obicni" pucani:

1. put : "Vid' budala"

2. put: "vidi ih opet"

3. put: "hmmm..."

4. put:  ...........

{#}

15 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
gringo88 kaže...
Kora kaže...

Što mislite hoće li biti Diablo 3 krekiran?

Tko igra piratizaciju D3 nema dušu. Njega Diablo ni ne može zaposjesti.

Inače osobno mi ne smeta piratstvo, al činjenica je da ovakve igre nije isto igrat preko originala i preko piratstva. Jednostavno daleko veći gušt je kupit original, i na taj način pomoć Blizardu da idući put izda još bolju igru nego što će biti ova. Al mislim da u budućnosti, sve ove veće značanije igre se neće moć krasti, i iskreno nemam ništa protiv toga. Dapače, ovakvi naslovi zaslužuju 300-400 kuna iz našeg džepa! {#}

Kad su ga već toliko odgađali mogli su već i onda smanjiti malo cijene, mučka jedna đubrad, a ne toliko svršavat nad hebenim WoW-om, samo misle na tu kravu muzaru, i zato se bojim da bi ovo mogao biti fail od igre, jer mi sve više smrdi na usputni posao. Nadam se da se varam.

Dinamo živi vječno
14 godina
Diablo 3

ovi koji su igrali  open betu, klijent koji je skinut može li se iskoristit za ukucavanje koda i nastavljanje odakle smo stali ili treba skidat ili instalirat ponovo klijent?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kora kaže...
GoodAngel kaže...
gringo88 kaže...
Kora kaže...

Što mislite hoće li biti Diablo 3 krekiran?

Tko igra piratizaciju D3 nema dušu. Njega Diablo ni ne može zaposjesti.

Inače osobno mi ne smeta piratstvo, al činjenica je da ovakve igre nije isto igrat preko originala i preko piratstva. Jednostavno daleko veći gušt je kupit original, i na taj način pomoć Blizardu da idući put izda još bolju igru nego što će biti ova. Al mislim da u budućnosti, sve ove veće značanije igre se neće moć krasti, i iskreno nemam ništa protiv toga. Dapače, ovakvi naslovi zaslužuju 300-400 kuna iz našeg džepa! {#}

Kad su ga već toliko odgađali mogli su već i onda smanjiti malo cijene, mučka jedna đubrad, a ne toliko svršavat nad hebenim WoW-om, samo misle na tu kravu muzaru, i zato se bojim da bi ovo mogao biti fail od igre, jer mi sve više smrdi na usputni posao. Nadam se da se varam.

Blizzardove igre ne mogu failati! Ne govorim o kvaliteti proizvoda, nego o sasvim nećem drugome, a to su izgelda jedino ovi iz Guild wara skuzili!

17 godina
mickname kaže...

ovi koji su igrali  open betu, klijent koji je skinut može li se iskoristit za ukucavanje koda i nastavljanje odakle smo stali ili treba skidat ili instalirat ponovo klijent?

Ne, moras deinstalirati.

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

ja ću u svijet media :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice