Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.539.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:08 (Test user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
MGcro kaže...

Jel preso ko diablo 2 solo pod komandom /players8 na sve tri tezine, mislim da nebi trebalo bit nekih velikih problema takim igracima do inferna, jer su nightmare i hell tezina pod tom komandom bile izuzetno teske.

ja....

teskoca ovisi o opremi i runama....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:08 (Test user).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ali Hardcore nisam uspio... max. act2 nightmare

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Hahaha HC nisam ni pokusavo, prejaki su neprijatelji na players8 za solo pogotovo na hellu kad ga ubijes on eksplodira i one shot, instant smrt.

14 godina
neaktivan
MGcro kaže...
Test user kaže...

Hahaha HC nisam ni pokusavo, prejaki su neprijatelji na players8 za solo pogotovo na hellu kad ga ubijes on eksplodira i one shot, instant smrt.

da..... u zadnjem patchu 1.13d su maknuli/oslabili "Iron Maiden" koji je radio instant kill na Diablo levelu......

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ako nesto krivo krene iza 15.05.2012 00:01 s D3 igrom ili necim.....

"samoubit" cu se....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne ubijaj se, ne griješi dušu! Radije ju prodaj Vragu III {#}{#}{#}

Blago onima koji će imati priliku učiniti slično sa svojom CE verzijom!

Otvaranje Diablo III Collector's Edition

Ekipa iz PC Gamera to radi polako i natenane, a ne nabrzaka kao na onom prvom videu.

Lagao bih kad bi rekao da im ne zavidim!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:53 (Getsby).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

moram se prvi ulogirat na server da zauzmem imena za witch doca i barbariana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MGcro kaže...

moram se prvi ulogirat na server da zauzmem imena za witch doca i barbariana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ionako će ti battletag pisat ingame bez obzira s kim igrao, tako da je ime nebitno

17 godina
neaktivan
Getsby kaže...

Ne ubijaj se, ne griješi dušu! Radije ju prodaj Vragu III {#}{#}{#}

Blago onima koji će imati priliku učiniti slično sa svojom CE verzijom!

Otvaranje Diablo III Collector's Edition

Ekipa iz PC Gamera to radi polako i natenane, a ne nabrzaka kao na onom prvom videu.

Lagao bih kad bi rekao da im ne zavidim!

hehehe, ovaj kad drži D3 lubanju me podsjetio na ovaj video:

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Uuuuu kako je dobra majca. Svrššš uzimam si i ovo

http://www.infomark.hr/Gaming%20majice/849/Diablo%203%20Tyrael%20Side%20majica,%20veli%C4%8Dine%20L#naslov

Kako je majica hebeno dobra. Nije neka gikovska može proć pod casual wear a ima tako epic artwork.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:32 (gringo88).

0 0 hvala 2
16 godina

.{#}

Demon Hunter coat Demon Hunter coat
You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:49 (Bukva).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro izgleda, ali ne bih baš to nosio izvan Hallowen-a XD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Epic unboxing

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^Uber geekovi :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Očem igrati !

{#}

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GoodAngel kaže...

Inače osobno mi ne smeta piratstvo, al činjenica je da ovakve igre nije isto igrat preko originala i preko piratstva. Jednostavno daleko veći gušt je kupit original, i na taj način pomoć Blizardu da idući put izda još bolju igru nego što će biti ova. Al mislim da u budućnosti, sve ove veće značanije igre se neće moć krasti, i iskreno nemam ništa protiv toga. Dapače, ovakvi naslovi zaslužuju 300-400 kuna iz našeg džepa! {#}

zasluzuju zasto? zato da bi debeli stare prdonje u upravnim odborima mogli svrsvat na 200%-tni rast godisnjeg profita ?!?

ajde molim te pogledaj cijenu nadolazeceg Torchlighta 2 - igre iza koje stoje ljudi zasluzni za oba originalna Diabla.

da zasto platit igru 20-ak eura (na kojoj ce zaradit i vise nego li dovoljno za izradu novog nastavka) kad mozes 60...  eh da sjetio sam se, zato jer dobivas igru bez lana s levatskim skill tree-ijem i kretenskom potrebom za non stop konekcijom na net (da zbog hackova - muahahhaa) - jer da, oni to zasluzuju...  

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 18:35 (R4sput1n).
17 godina
AmonZero kaže...

Epic unboxing

O M F G ocu Frostmourn {#}

A likovi su stvarno zabavni, gledao sam njihove guidove za PvE na WoW isto sprdanje i zezanje.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 18:42 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...

zasluzuju zasto? zato da bi debeli stare prdonje u upravnim odborima mogli svrsvat na 200%-tni rast godisnjeg profita ?!?

ajde molim te pogledaj cijenu nadolazeceg Torchlighta 2 - igre iza koje stoje ljudi zasluzni za oba originalna Diabla.

da zasto platit igru 20-ak eura (na kojoj ce zaradit i vise nego li dovoljno za izradu novog nastavka) kad mozes 60...  eh da sjetio sam se, zato jer dobivas igru bez lana s levatskim skill tree-ijem i kretenskom potrebom za non stop konekcijom na net (da zbog hackova - muahahhaa) - jer da, oni to zasluzuju...  

Torchlight je zabavna mala igra, ali je ipak riječ o indie igri. Nije uloženo niti priblićno toliko resursa i vremena koliko u Diablo 3. Diablo je AAA naslov.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 18:41 (gringo88).
14 godina
Diablo 3

Ajd pls mi netko PM neke stranice sa cjenama ispod 300kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gringo88 kaže...
R4sput1n kaže...

Torchlight je zabavna mala igra, ali je ipak riječ o indie igri. Nije uloženo niti priblićno toliko resursa i vremena koliko u Diablo 3. Diablo je AAA naslov.

To stoji, produkcijski je D3 daleko mocnija igra (kvaliteno razradjena prica, CGI animacije, zvukovi, voice acting...) al tu razliku u cijeni produkcije ce ionako pokrit vec samim brojem extra prodanih primjeraka u odnosu na Torchlight.

Ali kad dodjemo do same srzi igre - njezine mahanike tj. gameplaya, tu mi novi Torchlight djeluje bolje, iako Diablo ima (barem meni) daleku privlacniju atmosferu aka seting

Kako god ja samo znam da Blizzardu nedam na nadvidjeno 60 eura, pogotovo stoga sta su novom Diablu radili ljudi koji nemaju veze s prva dva i stoga sta Blizzzard u zadnju vrijeme im jasnu tendenciju podilazenja masama s ciljem ganjanja extra profita.

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
17 godina
Diablo 3

Pa izdat ce brdo dodatnih sadrzaja kroz patcheve u godinama koje slijede,da ne govorim o 2 ekspanzije.Da li ces torchlight igrati 5 godina? Ako ga budes igrao 2 mjeseca to ce biti uspjeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Romano kaže...

da ne govorim o 2 ekspanzije

otkud ovaj podatak?

16 godina
R4sput1n kaže...

Ermm, ti shvaćaš da glavni razlog odlaska "četvorice veličanstvenih" iz Blizzard Northa je bio to što su se polakomili za parama i foteljama (prilikom rekonstrukcije Vivendija kada je zapao u fin. probleme) i što su htjeli napraviti MMO od Diabla, a Blizzard nije htio čuti za to? 

Prije ću dati Blizzardu 60€, nego 20 ekipi koja je htjela u to doba od Diabla napraviti što je danas CoD.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Yes precious,

For shits and giggles.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
mamutarka kaže...
Romano kaže...

otkud ovaj podatak?

17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Pa izdat ce brdo dodatnih sadrzaja kroz patcheve u godinama koje slijede,da ne govorim o 2 ekspanzije.Da li ces torchlight igrati 5 godina? Ako ga budes igrao 2 mjeseca to ce biti uspjeh.

Originalni Torchlight je osmišljen trako da ima mogućnost modificiranja svega i svačega tako da zbog moding zajednice ne fali sadržaja i za njega

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:00 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Romano kaže...
mamutarka kaže...
Romano kaže...

otkud ovaj podatak?

naravno, i očekivao sam ovu sliku, koja uopće nije relevantna, što i pokazuju datumi izlasaka igara, i wow mobile :)))

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:02 (mamutarka).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice