Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Igrivost i atmosfera prije svega! To je to, to je ovu igru i proslavilo. Nije ju proslavilo davanje skilova i opcija da staviš 5 bodova negdje, već upravo ta dobra atmosfera tokom same igre, i igrivost koja je na vrlo visokoj razini. A za neke igre sličnog tipa, i nedostižnoj.

Što se tiče same grafike, ona je takva jer je blizard odlučio da bude takva. A ne zato što nije mogo napravit bolju grafiku, vjerojatno su mogli napravit grafiku da svi padnu na guzicu, al onda igra ne bi bila dugovječna kako će sada biti. Rekli su da kad je grafika u pitanju, da su težili tome da bude ko slika u pokretu, i da zato nisu mogli naglasit teksture jače kao u dvojki npr. Dakle, sve ima svoje zašto i zato.

AMD Phenom II x 6 1090T
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 13:49 (GoodAngel).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Bakaluar kaže...

Koliko otprilile triba za proci betu? Evo igram s nekom zenskom vec dvi ure, pa da znam koliko mi je jos. :)

blizu si kraja beta, toliko otprilike treba za preć. s nekima malo duže, s nekima malo kraće.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
Diablo 3

S obzirom da nisam imao previše vremena, sinoć sam tek na brzinu uspio preći betu jedino s Deamon hunterom. E sad zanima me do kad točno traje beta po našem vremenu jer sam do 5 na poslu i šta mislite da li će neka dobra ekipa nešto složiti da se beta može igrati u offline modu.

Moram priznati da mi je ovo prvi susret s ovim tipom igara (inače špilam isključivo FPS i TPS i tu i tamo poneku avanturu) i da me oduševila te da ću uzet oriđiđi kad izađe.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
gringo88 kaže...

Wizarda sam igrao par minuta tako da ne mogu reći puno. Jedino mi se Witch Doctor čini slab. Neznam možda je do mene, ali izgleda mi osjetno slabiji od ostalih klasa što sam isprobao.

Meni je opet WD coolerska klasa. Npr onaj event u jednom od 3 tomb-a kad trazis krunu, naletis na neki lantern taknes ga i on sumona 50tak kostura. Sa drugim klasama moras bjezat ko ludjak klikat, s WD sam otisao u cosak prostorije sumonao 3 jako ruzna cucka koji su sluzili kao stit, i preko njih Poison Dartom sa Splinters runom i Firebatsima pobio sve da nisam izgubio 1% HP-a.

Jar of souls. Ludnica je :)

Sa Monkom/Barbom samo staneš na sred te prostorijei  ne mičeš se. Držiš shift + klik i samo rokaš. Ako si nabrijan opremom i lvl 13 doslovno te ne oštećuju a ti samo kosiš :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 13:58 (gringo88).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

NHF, ali svi vi koji pljujete po igri ili ste trollovi, ili jednostavno nemate pojma

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto da i ja bacim koji komentar (warning: wall of text :) ) nakon bete, koju moram priznat, nisam pretjerano igrao. Ubio Skele kinga i probao par skillova sa svim klasama.

Moram rec da je to Diablo. Kao i vecina ovdje tukao sam po Hellu u duji, a kako se cini lupat cu i u trici. Gameplay je tu, prica i ugodaj ce biti na mjestu ( blizzard! ) i promjene u UI kao i skill sistem je meni prihvatljiv.

Malo ce falit onaj plusic kad leveliras pa moras rasporedit 5 att pointa, ali mislim da je ovaj novi (kako bi neki nazvali poglupljeni) sistem sasvim dobar. Cak bolje nego 120str (220), 75dex, 0 int i sve ostalo u vitality.

Skill sistem vidim kao pozitivnu stvar jer ako igra bude teska kao sta se Blizzard hvali onda ce bit potrebno nesto vremena dok re-specas i predes odredeni dio. Mislim da je to velika promjena za razliku od 2-og dijela gdje si sve skill pointove lupao u 2-3 skilla i tu i tamo uzeo neki passive pa vozio kroz igru. Ok malo ce se izgubit na dinamici te ces neko vrijeme morat stajat u gradu i razmisljat kako proc nekog xy boss-a i sa kojim buildom. Nekima ce se to svidjat, nekima ne. Ja nisam neki hardcore "kliker" pa ce mi poneka pauza izmedu 2 podrucja dok kemijam build i nes grickam bit super.

Potions no more an issue za mene...mislim da nisam jedini kojemu je dojadilo svako malo se vracat u grad da bi napunio belt i vise od pol inventorija sa potovima. Iako ih u beti nisam bas koristio pa moram vidjet kako ce to funkcionirat kasnije. 30sec cooldown je puno u Diablu, pogotovo kad tuces boss-a. Bit ce kite-anja sa range klasama. :)

Vidim da i neki pricaju o grafici?? Kod Diabla? Moj PC :) moze vrtit i Crysis na uber postavkama, al u D3 meni osobno, nije nimalo bitno. A "cartoonish" stil je nekima mozda iritantan, ali kao sta su neki prije mene rekli to je radi osiguravanju dugovjecnosti izgleda kao i nizim min.req. da bi se islo na ruku sto vecem broju PC korisnika. Gledajuci Warcraft3 i Wow to ocito prolazi jer iako nisam neki fan niti jednog naslova, ne mogu rec da su graficki ruzne.

Anyway dosta ovog piskaranja, a nis novo nisam rekao. Nadam se da ce barem velika vecina uzivat u igri i da cemo provest vremena uz III koliko smo proveli uz II.

LP do 15. kad svi pocnu postat svoje najbolje iteme iz igre ;)

Moj PC  
15 0 hvala 2
15 godina
Diablo 3

Ne znam što toliko plačete oko grafike a kao još igrate diablo 2 i tako...grafika je takva tako da radi svima,straim diablo fanovima i novim klincima, da se svima prilagodi. Blizzardu je bitan naravno novac i rade po svome ne znam kad će te to shvatiti i prestati plakati oko smiješnih stvari :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne znam što toliko plačete oko grafike a kao još igrate diablo 2 i tako...grafika je takva tako da radi svima,straim diablo fanovima i novim klincima, da se svima prilagodi. Blizzardu je bitan naravno novac i rade po svome ne znam kad će te to shvatiti i prestati plakati oko smiješnih stvari :)

Meni radi na laptopu s integriranom 4500mhd :D

Sluzbeno je unsuported, pa se treba malo igrati dok podesis da radi.

Sve je na low, 800x600 ali radi...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jao što mi je bolestan ceremonial knife sad pao. 16.8 dps za 1h oružje. Najjače oružje što sam pronašao u beti XD

http://i44.tinypic.com/sdfyfp.jpg

Ovaj epic pole arm sam stavio tek tako da se vidi iako ne vidim smisao 2H oružja u beti.

2 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Drug mi rece da su navodno proradili i EU serveri, ja igram dok me ne kicka {#} kad zabijem SK s jednim ulogujem se na drugog dok se ne "reseta trash" a onda opet na prvog i tako pwn pwn pwn. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko nije vidio što nas čeka u cijeloj igri ili ga zanima proces izrade D3 neka pogleda ovaj link

Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
DEEPwaters kaže...

Ako netko nije vidio što nas čeka u cijeloj igri ili ga zanima proces izrade D3 neka pogleda ovaj link

Stvarno super video... Hvala što si ga podijelio s nama !

17 godina
Diablo 3

bio je ovo odlican vikend! {#}

and the heavens shall tremble
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

eto još malo i gotovo, a ko će sad doćekat 15.05., nisam mislio kupovat igru ali sam se zarazio, sve sam likove probao monk rulz, barbar dobar i demon hunter moja 3 favorita, ali mislim startat sa monkom, ko će doćekat...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Neeeee, smradovi budjavi . . . . Osjecam se ko djete kad mu das lizalo i istrgnes iz ruke. . . ., ko ce docekat 15ti {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Gotova otvorena beta šmrc, šmrc! A sad dizanje utega i mlačenje vreće do 15.og da budem mrcina ko moj barbarian!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 19:18 (Butcher).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Butcher kaže...

Gotova otvorena beta šmrc, šmrc! A sad dizanje utega i mlačenje vreće do 15.og da budem mrcina ko moj barbarian!{#}

Izgleda da svatko ima svoj nacin pripreme.

Danas ga ponovno instalirao(cd jos u funkciji) {#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina
Butcher kaže...

ja sam se dobro izigrao mogu rec(presao sve sa max levelima) i isto cekam 15.ti {#}{#}

igra je  prednaruchena u infomarku ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 20:30 (4mal).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Max sam iskoristio ovu betu i mogu reći da sam prezadovoljan. Na početku mi je bilo onako, zabavno ali mi se nije činila duboka. Ali kako napreduješ igra se samo otključava i već vidiš koliko će kasnije biti sve bogato izborima, opremom, random događajima i svime. Meni je svaki put kad sam prelazio betu drukčije bilo, recimo Jar of soul je random event. Ili onaj drugi quest s duhovima u kriptama. To su veliki random eventi i ako je sami početak toliko bogat njima, kako će tek biti kasnije. Skroz suptilno se igra otvara i omogućje ti da kreiraš svog lika kroz igru a ne da te kod character creationa i kod prvog questa opere sa milijun statusa, sistema i izbora koje donosiš naslijepo.

Pa onda skillovi. One rune se otkjučavaju linearno po levelima. Međutim to ne znači da su kasnije rune bolje od ovih koje otključaš prvo, što cmizdravce često buni. Kao i u Battlefieldu 3 što kasnija oružja nisu bolja od ovih na početku jedino se linearno otključavaju. Možeš svaki skill transformirati s 5 runa, i napraviti potpuno drukčiji skill sa drugom svrhom, nisu samo varijacije kao što sam se brinio. Ma ludnica je, kad sam ovako malo sjeo i gledao toliko mi se buildova počelo motati po glavi da ti se zavrti :).

E i klase. Ma svaka klasa je overpowered i predobra. Stvarno ću morati bacati kocku da odluči s kim da igram na releaseu. Za Witch Doctora za kojeg sam mislio da je slabi debuffer, s njim sam sad na kraju rokao najveći DMG. Crittao mi je 245 sa soul harvest buffom XD. Ono na početku je slab al mete dok dođeš do lvl 10 i dalje. Jedino mi se Wizard ne sviđa, ali vjerujem da je dobar. Kad isprobaš sve klase vidiš taj balans u nebalansu o kojem pričaju od kad prave igru.

Mene je beta jednostavno oduševila i pun pogodak je što su je otvorili sad za vikend. Sad treba samo riješiti što više obaveza do 15. svibnja XD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 20:29 (gringo88).

9 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko hp su imali end game bossovi na hell u D2? 

neznam jel mi se cini al DPS mi je jako velik za ACT 1,to ce kasnije biti ogromne brojke... il mi se samo cini :)

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ovo je bio uber vikend , veliko hvala Blizzardu što nam je skratio ovo čekanje na najbolji mogući način..

Svaka klasa je odlično izbalansirana tako da će se moć prelaziti igra sa svim klasama "again and again.."

Mislim da ću najviše uživati kod D3 u video isjećcima između aktova koji prate odličnu priču , ubrza mi se heartbeat kada se sjetim cutscena iz D2!

Sudnji dan nije 21.12.2012 već 15.05.2012. {#}!!!

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo ja sam prošao sa wizardom, monkom i barbarom. Ovog trenutka igram demon huntera. Neda mi se sad previše pisat ali monk, seriously OP, kako lik melje to nema nigdje :D. Demon hunter krene malo sporo kao i vič doktor ali se lagano ubrzava. Igra je fenomenalna, jedva cekam 15ti

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 23:44 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Meanwhile at Blizzard... XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 23:46 (gringo88).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Gledao sam neki video na jutjubu i protrnuo kad je tip rekao da ce bit regional, a ne worldwide release. Vec sam mislio da ce opet europljani izvisit naspram US of A za par dana kao i inace. Ali onda sam procitao...phew!

"set to be released in North America and Europe on May 15, 2012, and in Latin American countries and Russia on June 7, 2012."

Al mi drago da zivim u Europi. :)

Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

YOU WILL DIE

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam beta withdrawal, haha XD

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako mi je žao što sam propustio open beta weekend zbog utrke {#}

A s druge strane, možda to i nije loše, bit će mi 15.05. još zanimljivije :)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odigrao sam sinoc i sa wič doktorom i mislim da sam si našao klasu s kojom cu igrat. Stalno se premišljam ne znam ni sam :D Šta ce te vi igrat?

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Odigrao sam sinoc i sa wič doktorom i mislim da sam si našao klasu s kojom cu igrat. Stalno se premišljam ne znam ni sam :D Šta ce te vi igrat?

Witch doctor, Wizard ili Monk.

Zapravo, osim huntera su mi sve klase zanimljive, ali Barbarian neću biti jer će puno ljudi bit upravo Barbarian.

Probao sam Monka i odličan je, ali nekako više naginjem nadnaravnom ovaj put...

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice