Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Pa,ako ćemo o grafici...evo,imam instaliran Titan Quest: Immortal Throne koji je izašao 2007. 

i mogu reći da ima bolju grafiku nego ovaj toliko željeni Diablo.

Nemam ja ništa protiv Diabla,dapače...(baš me je maloprije server kick-ao,valjda opet nešto rade).

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

izgleda da je bolje malo pričekat malo onda počet igrat d3 hardkor :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nezna sta vama fali ali meni je grafika odlicna.

Hajdučko Srce
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Hebiga grafika ljudi igrajte onda Crysis 1 realistic mod sa uber HD teksturama i kolektivno masturbirajte :).

I meni TQ nema bolju grafiku. Samo što je sve svjetlije. Također je okoliš prazan. Nema gomila sitnih detalja koliko su natrpali u D3 na svakom koraku. Sad sam malo prevrtio TQ i okoliš je prazan, samo ravne plohe. Male model izgleda kao pračovjek. Spellovi imaju ružne sprite efekte. Stara je igra već, ali kad vi momci ju spomijnete pod grafa kontekst morao sam se nadovezati. Čak je i D2 imao bogatiji okoliš, više nacrtanih detalja, leševa i pentagrama od TQ.

I kao bonus CG animacije. Tu se ne mora napominjati tko je kralj :).

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:36 (gringo88).

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Trebat će izvježbati kažiprst do 15.-ga. Barbar mi je odličan, ni Monk ništa lošiji. Wizard i DH mi nisu baš sjeli, WD-a nisam stigao isprobati. Grafika više nego dobra(a i cilj im je da se može vrtiti na što više računala), oduvijek mi se sviđao taj art stil.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemam nista protiv grafike, sasvim solidna za ovaj tip igre. Barem ne moram bacati pare na novi comp, moj stari vrti odlicno. Igrivost je odlicna, presao sam betu sa svim likovima. Favoriti za sad barb>monk>dh>wd>wizard.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je grafika dobro legla, ono šta nije jest ponavljanje lvl patterna tamo kada uđeš u ispod katedrale.

+ obožavam fiziku, sa wizardom opalim Arcane Torrent i gledam kako se stol razlomi na komadiće

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ej bok..ovo pitanje je malo noobovsko al zanima me jel mogu kupit diablo 3 key na nekoj stranici i onda ga ukucat tamo na battle.net i skinut igru, mislim malo mi je bed popusit 300 kn da ne valja..cudno jer na battle.netu je igra 60€ a na netu se moze nac po 40..znaci developer je prodaje skuplje nego neke druge stranice

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
Azzuro kaže...

ej bok..ovo pitanje je malo noobovsko al zanima me jel mogu kupit diablo 3 key na nekoj stranici i onda ga ukucat tamo na battle.net i skinut igru, mislim malo mi je bed popusit 300 kn da ne valja..cudno jer na battle.netu je igra 60€ a na netu se moze nac po 40..znaci developer je prodaje skuplje nego neke druge stranice

Pa nitko normalan nece kupiti preko battle.net-a kada je skuplje za 20eura .. Imas na eplati za 49 eura - 350 kuna a možeš cak i jeftinije naci.. stranice dobra, pouzdana i key ce doci na mail 15.5.

14 godina
Diablo 3

Vidim ljudi se pjene cim netko napise vlastito misljenje....

Da, meni grafika je bitna, za ovakav tip igre mogla je biti 10000x bolja, animacije likova su smijesne itd. Znam da to uopce nije bitno u ovakvom tipu igre, ali MENI jest!

Igra je super u konacnici, al Blizz ko Blizz, napravili su polu-proizvod koji ce glancati jos narednih godinu - dvije, previse me to sve skupa podsjeca na WoW.

Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

pa poanta i jest da podsjeća na WOW, očekuje se migracija igrača upravo iz njega..

loša grafika? pa poanta jest da bude nezahtjevna pa da ga i WOW-aši mogu igrati. Jedan moj frend nije 6 godina kupio hw jer mu nije trebalo ništa novo za wow. Kužite sad?

Meni je igra 8.5 od 10. Dosta!

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Znam ja to jako dobro, pogotovo nakon 6g igranja WoWa... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Još jedan spotlight video, ovaj put Witch Doctor!

1 0 hvala 4
16 godina
Diablo 3

Tko god je igrao Blizzardove igre zna da grafika nikad nije bila nesto posebno, pa ne znam zašto su neki očekivali da ce u D3 biti drugačije. Njihova politika je da što više ljudi može pokrenuti igru, a ne da moraju ulagati u nove compove da bi morali igrati njihove igre, i kako se dosad pokazalo, jako im dobro ide.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Neznam šta su ljudi zapeli za grafiku. Pa tko to igra igru zbog grafike, pogotovo se to odnosi na Diablo. Važan je sadržaj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dRoID kaže...

Neznam šta su ljudi zapeli za grafiku. Pa tko to igra igru zbog grafike, pogotovo se to odnosi na Diablo. Važan je sadržaj.

Ma pusti ih ,da su dobili Crysis kvalitetu grafike nasli bi nesto drugo da seru, nakon 10 godina svi su previse kriticni i imaju neke "svoje vizije" kakva bi igra trebala bit. Nesvidja vam se nemojte kupit i rjesen problem.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan

Vjerovatno im je već u glavi neka expanzija,novi način kako pokupit šta više love od igrača. Igram još od starcrafta blizzove igre i znam koji su oni gladuši za lovom :) Posebno su to dokazali sa WoWom i stalin pachovanjima i expanzijama di su povukli jos x4 puta plaćanje za istu igru + gametime ,migracije promjena imena.................................

Tako da za 2 i prije godine ocekujem neku expanziju ( di će još grafiku nabrijat )od 12-30 eura + ovih 59eura u startu X nekoliko milja igrača = brdo love pokupljeno od više ljudi jer su manje zahtjevniiji šta se tiče grafike ali igrački dobro dorade igru al tek kasnije :)

15 godina
neaktivan
qwe_3 kaže...

Još jedan spotlight video, ovaj put Witch Doctor!

Nakon bezveznog Monk videa (u usporedbi sa prijašnja dva), opet jedan odličan za Witch Doca :)  Pokazali su hrpu zanimljivih spelova i lokacija. I hebeno mi je kad zumiraju golog lika i onda zakucaju komad po komad armora na njega {#}

Nakon ovog videa mi se svidio :)

17 godina
neaktivan
Jak Fu kaže...

Vjerovatno im je već u glavi neka expanzija,novi način kako pokupit šta više love od igrača. Igram još od starcrafta blizzove igre i znam koji su oni gladuši za lovom :) Posebno su to dokazali sa WoWom i stalin pachovanjima i expanzijama di su povukli jos x4 puta plaćanje za istu igru + gametime ,migracije promjena imena.................................

Tako da za 2 i prije godine ocekujem neku expanziju ( di će još grafiku nabrijat )od 12-30 eura + ovih 59eura u startu X nekoliko milja igrača = brdo love pokupljeno od više ljudi jer su manje zahtjevniiji šta se tiče grafike ali igrački dobro dorade igru al tek kasnije :)

Neka bude ekspanzija,meni ne smeta.Novi sadrzaj,novi likovi za razliku od mase drugih koji izbace DLC sa dvi mape i naplate 20 eura. Igra ce bit ekstra,to se vidi.Nema zajeba od blizz sto se tice diablo 3. D2 sam igra 5 god offline ovo cu derat 5 god online.{#}

Hajdučko Srce
16 godina
Diablo 3

tier2-16 uzivajte

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

D2 sam igra 5 god offline ovo cu derat 5 god online.{#}

steta sto si izgubio 5 godina na offline.....da si samo proveo pola toga online.....tek bi onda znao sto je u biti D2......

....D2 Ladder resetiraju 02.05.2012......

kaj ja pricam...ja sam izgubio godine na D2 ladderu...uzas......

na D3 cu isto.....tako...puno godina-....u vjetar.....pih...

15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

tier2-16 uzivajte

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 11:35 (FLes).
15 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Jasno da su maknuli ručno određivanje statova iz jednog jedinog razloga - Auction house. Osim craftinga (koji opet ne garantira taj određeni stat, postao je zamjena za gambling), on je jedini ciljani način kako izvući maksimum iz nekog builda, i to zna svatko sa barem malo pameti. Kupovat će se točno određeni itemi za pravu lovu od čega će Blizz kasirati pinku preko provizije...

A u D2 si maksimum izvlacio sa stat pointovima mozda? Ne, nego iz itema. Koje su ljudi kupovali sa d2jsp-a i sl. Razlog zašto imamo auction house je taj jer su igrači koristili neslužbene stranice poput d2jsp, samo sada to imaju unutar igre i bolje izvedeno, što je puno bolje za sve, a ne samo za Blizzard. Jednostavno, trejdanje itemima u d3 je zahvaljujući aukcijskoj kući puuuuuno jednostavnije i puuuuno sigurnije. A to dal će Blizz uzimat nekakvu proviziju od ekipe koja kupuje za pravi novac, zaboli me neka stvar, big deal. To ti je ko da kažeš da je jedini razlog zašto postoje auti taj da bi ljudi kupovali benzin. A to što čini putovanje daleko bržim i omogućuje globalnu povezanost itd. je manje bitno.

Više o stat pointovima u D3 ovdje: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4662356761?page=13#244

17 godina
FLes kaže...
p0temk1n kaže...

Jasno da su maknuli ručno određivanje statova iz jednog jedinog razloga - Auction house. Osim craftinga (koji opet ne garantira taj određeni stat, postao je zamjena za gambling), on je jedini ciljani način kako izvući maksimum iz nekog builda, i to zna svatko sa barem malo pameti. Kupovat će se točno određeni itemi za pravu lovu od čega će Blizz kasirati pinku preko provizije...

A u D2 si maksimum izvlacio sa stat pointovima mozda? Ne, nego iz itema. Koje su ljudi kupovali sa d2jsp-a i sl. Razlog zašto imamo auction house je taj jer su igrači koristili neslužbene stranice poput d2jsp, samo sada to imaju unutar igre i bolje izvedeno, što je puno bolje za sve, a ne samo za Blizzard. Jednostavno, trejdanje itemima u d3 je zahvaljujući aukcijskoj kući puuuuuno jednostavnije i puuuuno sigurnije. A to dal će Blizz uzimat nekakvu proviziju od ekipe koja kupuje za pravi novac, zaboli me neka stvar, big deal. To ti je ko da kažeš da je jedini razlog zašto postoje auti taj da bi ljudi kupovali benzin. A to što čini putovanje daleko bržim i omogućuje globalnu povezanost itd. je manje bitno.

Blizzard nemora i vejrovatno nece uzimati proviziju na AH transakcijama za prave novce. Zasto? Zato sto ce svako otici i preko svog Bnet acc-a uplatiti sebi novac na balance, nakon kupovine necijeg itema taj ce novac otici drugoj osobi na njegov balance a koliko ja znam ne postoji nacin "isplate" osim da tim novcem kupis neki od Blizzard proizvoda. WoW, D3, Starcraft ekspanzije, petove, mountove, prepaid za WoW ili nesto drugo u ponudi Blizzard store tako da taj novac opet na kraju ostaje unutar Blizzarda.

Jedino sto su ti omogucili da nemoras nista kupovat od Kineza i cigana nego od samog comunity-a unutar igre.

Da nepisem jos jedan post bezveze grafika nije sve, mozda ce neki plakat kako je ispod prosjeka, ali taj "ispodprosjecan izgled" na dan izalska omogucava World of Warcraftu da bude "glediv" 8 godina nakon izlaska uz minimalne dorade koliko se naslova moze s tim pohvalit? D3 ce izgledat solidno i za 8 (manje vise) godina, a Crysis cete vec za 2 ili manje smatrat ruznim smecem od igre. . . igrao {#}

Igrivost i atmosfera prije svega! Jucer smo ja i prijatelji cjeli dan bauljali po Act 1, jadni Skeleton King koliko smo ga puta zabili a da ne spominjem koliko je tek Butcher igrao {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj Monk bezobrazno brzo ubija. Isprobao sam ga još jednom (tj nju u mom slučaju XD) prije nego ugase betu i jednostavno strašno. Ne usudim se ni pomislit na šta će to ličit skupa sa onim mantrama, healovima, runama itd :).  Lagano može biti OP klasa. Ne kužim zaš ljudi pišu po battlenetu da je Monk underpowered i da sporije ubija od Barba.Bit će teško na release dayu. Izbor između Barba, DH i Monka.

Wizarda sam igrao par minuta tako da ne mogu reći puno. Jedino mi se Witch Doctor čini slab. Neznam možda je do mene, ali izgleda mi osjetno slabiji od ostalih klasa što sam isprobao.

1 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

da

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 13:24 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
gringo88 kaže...

Wizarda sam igrao par minuta tako da ne mogu reći puno. Jedino mi se Witch Doctor čini slab. Neznam možda je do mene, ali izgleda mi osjetno slabiji od ostalih klasa što sam isprobao.

Meni je opet WD coolerska klasa. Npr onaj event u jednom od 3 tomb-a kad trazis krunu, naletis na neki lantern taknes ga i on sumona 50tak kostura. Sa drugim klasama moras bjezat ko ludjak klikat, s WD sam otisao u cosak prostorije sumonao 3 jako ruzna cucka koji su sluzili kao stit, i preko njih Poison Dartom sa Splinters runom i Firebatsima pobio sve da nisam izgubio 1% HP-a.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

DH mi se cini OP... upravo preso i s njim,digao sve na bar lvl 10 neke i na 13 i sad odluciti s kim igrati kad izade igrica...

najteza odluka u zivotu.... =) blago meni haha

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Koliko otprilile triba za proci betu? Evo igram s nekom zenskom vec dvi ure, pa da znam koliko mi je jos. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice