Igrao sam par sati i onako, neke stvari su dobre, a neke bas i nisu. Nekad mi se cini da ima vise fps, a nekad da opet nema bas nekog napredka. Zombiji nekada udaraju kroz zid. a opet nekada i nisu. Novi inventory je super dok ne postane madjionicar i ne ucini da mi glock u torbi ne nestane, pojavio se opet kad sam se relog. Kada sve zbrojim i oduzmem, to je nas dobri stari DayZ. 
WHat the actual f?
Igra ne da ima više fps-a nego ima duplo više fpsa.
Još sam ja na amdu pa je sve butter smooth. Moglo bi još bolje bit po pitanju optimizacije (što i bude ,puževim korakom) al nema tu Čini mi se. Napredak je očit.
Štoviše mene ja najviše smetalo uz sve bugove koje dayz ima što je bio neigriv na 80% lokacija u igri zbog fps-a.

)....uzasno me zivcira ovo sto mi stalno dolaze ove poruke od lika 'gladan sam' 'zedan sam' 'mokar sam' itd. sto fali starim ikonama iz DayZ moda...i zasto ima ovoliko vrsta nepotrebne odjeće koja je skroz nepotrebna jer ne nitko nece nikad obuci osim iz gluposti! vise odjevni predmeta nego zombija......nista cekam do 1.0 verzije ako ikad izade nadamo se napredku i dalje....

sva sreća lik mi je bio živ možda sat vremena tako da sam izgubio samo neki basic gear
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------