DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako je sve smooth, sta ces se zamarat counterom? Samo ti nabiva komplekse.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: DayZ (standalone)
bjong kaže...

a fps counter ništa? 

Pa video je uploadan bez obradjivanja(400MB). Snimano raptr-om. Vidis i sam da je gameplay smooth :D

battlelog: marinacsmrad
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

sound engine iz arme3 koji bi trebao doci i na dayz

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bjong kaže...

sound engine iz arme3 koji bi trebao doci i na dayz

Jako dobro iako nece imati previse dojma u dayzu kao u Armi 3, kad opali tenk iz daljine

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

s obzirom da je sound poprilično broken dobro će doći svakako 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Nakon bildanja svog kaziprsta u tipki ENTER,moram se pohbaliti da sam usao da probam malo kako sada igra radi.(Kickalo me nakon 5 i pol min).Ugl,ako bi u postotku govorio koliko mi igra bolje radi,to bi bilo nekih 10%...Na momente mi se cinilo da mi je cak boljw i prije radilo,ali ajde,mozda je do servera bilo...Ugl,ceka se stable i ak ocisto sumnjam da ce biti frame bolji.Ali ajde...

Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Nakon bildanja svog kaziprsta u tipki ENTER,moram se pohbaliti da sam usao da probam malo kako sada igra radi.(Kickalo me nakon 5 i pol min).Ugl,ako bi u postotku govorio koliko mi igra bolje radi,to bi bilo nekih 10%...Na momente mi se cinilo da mi je cak boljw i prije radilo,ali ajde,mozda je do servera bilo...Ugl,ceka se stable i ak ocisto sumnjam da ce biti frame bolji.Ali ajde...

sta ocekujes s tom konfiguracijom? da ti leti? 

12 godina
wucko kaže...
Endymon kaže...

sta ocekujes s tom konfiguracijom? da ti leti? 

Ocekujem porast FPS-a nakon 4 godina sranja njihovog i obecavanja brda i doline...

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

1 0 hvala 0
13 godina

Igrao sam neki dan ujutro kad nije bilo ljudi pa sam s lakocom upao u server.

Mogu reci samo jedno. ITS HAPPENING!!

Igra leti. Ugodnije je sve 7x,naravno igra ima onaj arma desync feel jer je brutalno mali tickrate ali nekako je to manje vidljivo i podnosljivije kad je FPS stabilan i 80% vremena dobar. Dakle nemrem opisat koji je feeling kad si u nekom manjem gradu tipa kamiševo a imas 50-60-70 fpsa i to konstantno...Dvojicu sam sredio,jednog sa sjekirom,drugog sačmaricom i nije uopce kao dosad izgledalo da smo pijani pa bauljamo i šprintamo pa gledamo kom ce se igra smilovat da landa hit.

Jedva čekam da dodje na stable,necu se micat od igre.U černu sam isto bio,fps je bio iznad 30 konstantno a to je najbitnije,da je igra fluidna. P.S igram na fx6300 koji je za vrijeme igranja bio na 4.4 ghz,inace ga držim na više al neigram u zadnje vrijeme često pa nemam potrebe.

GTX 760 grafa u pitanju i 8keksa rama.

11 godina
DayZ (standalone)

Ja samo igram dayz u zadnje vrijeme. Upadnem na server u roku minute. Imam nekih 15-20h gameplaya(na exp) i mogu reci da je ovo melem za oci. 

Prije sam na low postavkama u Berezinu imao jedva 25fps-a, a sad na high postvkama imam 40-50 sto je ogroman boost. 

Zal je tu da ju nisu uspjeli ranije ispolirati, nema veze sad lici na nesto i gust mi je igrati :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 2:36 (marinac88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Dobro jel ima tko info kada će ta zakrpa ići live?

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Dobro jel ima tko info kada će ta zakrpa ići live?

I mene zanima, sam koncept experimental servera igre koja je u Alphi mi je retardiran.

LoL acc THCJoshi
15 godina
DayZ (standalone)

Pričali su da je krajem 2 mjeseca to vani, evo kraj 5 mjeseca :( Ovi lažu više od naše vlade.

live and let live
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Kad vas developeri trollaju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Što se događa sa Mosinom, koji scope ide na njega osim PU scope?

Prije je išao valjda Long Range Scope koji je maknut i zamjenio ga je hunting scope.. Ali nažalost ja nisam uspio stavit Hunting scope na Mosin..

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Što se događa sa Mosinom, koji scope ide na njega osim PU scope?

ima već nekih 5-6 patcheva kako su maknuli long range sa mosina.. samo PU ti sada ide gore.

BTW dns izašao stable veli frend..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan

Nije.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Frend te pranko

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jbg nisam provjeravao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Meni nije jasno zasto pu scope ima tako jadan zoom opcenito. Mislim da u igri nema niti 2x dok u rl ima 3.5x.

Nek samo poprave pu ili dodaju wr adapter za hunting.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

momci kad ce vise 0.60 na stable? ima neko nekih saznanja? 2017.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wucko kaže...

momci kad ce vise 0.60 na stable? ima neko nekih saznanja? 2017.?

https://steamcommunity.com/app/221100

0.60 Build Milestone Goals:

New Renderer: Implemented
    Randomized Attachments & ItemsRandom: Implemented
    New Reload Mechanics: Implemented / Iteration on jamming mechanics in test
    60 Player-per-instance: Implemented and pending final call on server performance

- Brian Hicks / Creative Director

Moguće da će ove godine na stable.

11 godina
DayZ (standalone)

Evo stable 0.60 je dosao moze se skinit server doalze za 1 sat online http://www.dayztv.com/news/2016/06/dayz-0-60-update-features-items-list/

Oce itko igrat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 22:30 (Ice45).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

i jel valja cemu? je su dosli serveri?

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan

Da, da. Nemoraš ništa dodatno prebacivat sa exp. nazad na stable samo igraš na kojem hoces

11 godina
DayZ (standalone)

jel itko da odigramo malo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Danas ću isprobati kada dođem doma da vidim taj silan FPS napredak. Kakva su iskustva?

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igrao sam par sati i onako, neke stvari su dobre, a neke bas i nisu. Nekad mi se cini da ima vise fps, a nekad da opet nema bas nekog napredka. Zombiji nekada udaraju kroz zid. a opet nekada i nisu. Novi inventory je super dok ne postane madjionicar i ne ucini da mi glock u torbi ne nestane, pojavio se opet kad sam se relog. Kada sve zbrojim i oduzmem, to je nas dobri stari DayZ. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice