DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: DayZ (standalone)
Endymon kaže...

I...ekipa...Jel se desava sta novoga u tom DayZ.u???Jel su ubacili one gacice crvene sa bjelim krugovima????AHAHAHAHHA...Hebo ja takvu igru...

Pazi ako nemaš dovoljan broj sati igre možda ni ne smiješ pisati u ovoj temi :) 

live and let live
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa ne kužim zašto pišete u temu a igru niste upalili? Kakvo vi iskustvo imate sa igrom, osim youtube videa?

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mislim da 500+sati je sasvim dovoljno da skuzis dal igra ide naprijed ili stoji na mjestu :)

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako se ovaj mjesec ispuni ono što svi očekuju, drukčije ćeš pričati :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
molnyi kaže...

Ako se ovaj mjesec ispuni ono što svi očekuju, drukčije ćeš pričati :)

Iz tvojih usta u Bozije usi :)

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma spori su za po*izdit recite vi kaj god hoćete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, da...desit ce se nesto ovaj mjesec to je sigurno al garantiram da ti nece bit renderer. Bar ne funkcionalan kakvog svi ocekuju lol. Sigurno se pitate kako to znam..e pa lako.

Isto kak je igra trebala izac 2014 a bome i 2015, a uskoro ce i treci release xD.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Bar ne funkcionalan kakvog svi ocekuju lol.

bit će render ziher, ali da... definitivno očekujem sveopći raspad sistema kada to puste 

skinut ću experimental čim dođe, iako mislim da će biti teško upasti na servere.

@zenge

pa nitko ni ne tvrdi suprotno 

Endymon kaže...

Mislim da 500+sati je sasvim dovoljno da skuzis dal igra ide naprijed ili stoji na mjestu :)

mislim da je sve preko 100-200 sati dovoljno da ne možeš reći da si bacio pare u vjetar kao što ti sa 500+ sati činiš (a i drugi pojedinci).

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 11:54 (nine).
16 godina
DayZ (standalone)

Znači ako sam prešo 100 sati u igri koja nema (funkcionalno) večinu onoga zbog čega sam ju kupio, to znači da bez obzira što to nije ono što sam platio, dobio sam dovoljno za svoje pare?!?!

Pa zato nam i podvaljuju ovakva sranja....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja ne znam kako ti računaš price/value odnos, ali po meni je 100 sati dayz-a (a svi mi imamo nekoliko puta više od 100 sati) za 25 ojra isplativije od npr. fallout 4 koji sam počistio za 30-ak sati manje više kompletno a koštao je 50 ojra..

a da ne spominjem neke AA naslove koji se riješe u ispod 10 sati 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Samo Vi nasjedajte na ovakve gluposti, da nema ljudi koji kupuju early shit mi ostali ne bismo znali dal je igra dobra ili ne. :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ljudi, dosadni ste vise sa tim nije vrijedna para = vrijedna je para. Platili ste igru oko 25€ prije minimum 6 mjeseci (ako ste je kupili nedavno i zalite se kako igra nije ono sto ste ocekivali onda ste na zalost glupi, jbga).

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ne znam nikoga tko je kupio nedavno upravo zato što je cijela stvar prijevara. Večinu sati natukli smo u prvih nekoliko mjeseci EA, odustali, pa se vraćali nakon pojedinih najava VEEEELIKIH promjena, samo da bi bilo isto sr*nje, drugo pakovanje. Jedini razlog zakaj smo uopće igrali ovo a ne mod je bilo testiranje i prijava bugova u nadi da će se doista ispunit obečano.

To ne znaći da mod nudi neko savršenstvo, ali barem ga se nije trebalo dodatno plaćat.

Iz današnje perspektive gledam to ko da sam ja nekome platio da mu testiram igru, umjesto da on to meni plati (to su inače stvari koje kompanije plaćaju ljude da rade, a ne obratno), te dobio iskustvo koje ću dobro zapamtit za sve buduće naslove - nikad više.

Koliko god sati itko od nas imao u ovom naslovu, po meni je bačena lova trenutno... možda jednom izdaju naslov u obliku koji je obećan, ali čak i tada nisam siguran što će bit jer mi se već polako gadi cijela priča.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
nine kaže...

ja ne znam kako ti računaš price/value odnos, ali po meni je 100 sati dayz-a (a svi mi imamo nekoliko puta više od 100 sati) za 25 ojra isplativije od npr. fallout 4 koji sam počistio za 30-ak sati manje više kompletno a koštao je 50 ojra..

a da ne spominjem neke AA naslove koji se riješe u ispod 10 sati 

Barem tih 50 OJRA nije toliko zbugano i neoptimizirano da nemozes se pristojno okrenuti a kamoli na ciljat protivnika sa 50 metara sa Mossinom ili SKS-om

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 7:53 (Endymon).
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Barem tih 50 OJRA nije toliko zbugano i neoptimizirano da nemozes se pristojno okrenuti a kamoli na ciljat protivnika sa 50 metara sa Mossinom ili SKS-om

O čemu pričaš ti? Igrica radi normalno, ja nemam neki pc trenutno no imam preko 60+ fps-a konstatno. To što je tebi DayZ ili Arma preteška za ciljat dovoljno govori... Ja kad sam prešao sa cs go, cod2/4 na armu sam skužio koliko su te igre lagane u biti bile... 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

koja igra radi normalno?dayz?i ti imaš 60+ fps konstantno? veću glupost u ovoj temi nisam čuo....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zenge pusti trola nek spava lol
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koja igra radi normalno?dayz?i ti imaš 60+ fps konstantno? veću glupost u ovoj temi nisam čuo....

Zašto je to tako teško za povjerovat? Pa malo si optimizirajte igricu, ne igram sve na največim detaljima, koristim reshadow itd.. u većim gradovima mi je fps između 55-60 a izvan preko 100... 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pa ti ćeš sa novim renderom imat preko 300 fpsa...u gradu 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neću, možete vi trolat al tako je ... ak mi fps dropa dođe do 40 i nejde ispod, što je meni dovoljno za ugodno igranje bez trzanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Neću, možete vi trolat al tako je ... ak mi fps dropa dođe do 40 i nejde ispod, što je meni dovoljno za ugodno igranje bez trzanja...

daj ne rise, cijelom svijetu pada fps u gradu na 20 jedino tebi ne, pa ti si svjetski fenomen.

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
molnyi kaže...

daj ne rise, cijelom svijetu pada fps u gradu na 20 jedino tebi ne, pa ti si svjetski fenomen.

Probao sam slikat sa frapsom sad al kad uslikam piše 4fps-a... Sa čime da uslikam?

12 godina
molnyi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
molnyi kaže...

Probao sam slikat sa frapsom sad al kad uslikam piše 4fps-a... Sa čime da uslikam?

Rendering distance na -1000 xDDDD

13 godina
neaktivan
Endymon kaže...
molnyi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
molnyi kaže...

Rendering distance na -1000 xDDDD¸¸¸¸¸¸¸¸

nop :) viewDistance=2500 iz cfg-a :)

16 godina
neaktivan
molnyi kaže...

A nisi čuo za opciju "screenshot" na Steamu?

14 godina
neaktivan
Lirik sa 3way titan sli i i7 od valjda soma eura nemre drzat stabilnih 30 u elektru, a ti tvrdis da imas 60 i onda mi tebe trolamo lol.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A da ne velim da si prvo rekao da imas 60+. Pa u postu ispod 55-60. Pa onda u sljedecem postu kak ti ne pada ispod 40...
I onda ti fraps snima screenove na kojima pise 4 fpsa i ne postoji drugi nacin za snimit screen.

Pametnome dosta...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

LIrik literally a GOD ima 5 fpsa. DAJ MOLIM TE strimaj to svoje cudo od 121312321312564723654 fpsa molim te. 

Zpravo nemoj. bolje nemoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa ja igram sa dosta stvari na low, zašto? 

Probajte optimizirat, tko je rekao da sve mora bit na high... Čovjek ima klipove koji izgledaju jako lijepo a tko bi rekao, večina toga je na low...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 15:09 (molnyi).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

najjači komentar ispod videa: "Can't wait for my grandchildren to play the beta" 

Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice