DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Roko567 kaže...

Nikada nisam dupao, jednom sam uzeo sa dupanog tijela gear. To je to. Nikad više. Nit sam ja to koristio niti ćeš mene svrstavat u isti koš sa vama duperima. To je bilo negdje u prvom mjesecu. Nije bilo kod NWA nego je bilo negdje oko starog sobora

Uzeo si duplani gear i to je isto ko da si i sam duplao. Jednom dupler uvijek dupler.

Bevis kaže...

Nitko nije rekao da je to hack. Samo smo se ogradili od vas koji ovdje se "hvalite" da duplicirate i još ste ponosni. Lijepo gore kolega ti je rekao da duplaš u tišini i mučiš, a ne se ovdje još i hvalit kao s time.

Bolje da se hvale ljudi tak da se bugovi poprave, mene vise brinu ovi koji znaju metode i tiho su.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 3:06 (steelman).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Da ga banamo na forumu zato jer on vara u nekoj igri?Ozbiljno?

Developer neka popravi te propuste,a steam ga nek bana.

mislio sam na opomenu zbog otvorenog podupiranja nelegalnog nacina igranja neke MP igre...

...Al vidim da je to moja greska i da nije nigdje sluzbeno zabranjeno na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 8:32 (Abomb).
11 godina
Abomb kaže...
pirat kaže...

mislio sam na opomenu zbog otvorenog podupiranja nelegalnog nacina igranja neke MP igre...

...Al vidim da je to moja greska i da nije nigdje sluzbeno zabranjeno na forumu.

Girls' will be girls'.
Nek' se curice zabavljaju kad ne znaju na legalan način :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 8:57 (Bevis).
15 godina
Bevis kaže...
Abomb kaže...
pirat kaže...

Girls' will be girls'.

A ti se ponašaš koda si ljubomoran na te curice {#}

Ljudi si dali novce za igru, ti isti ljudi će radit kaj oni hoću u toj igri, ne kaj im ti ili netko drugi kaže, i priča završena. Znači još jednom. Dao sam novce za igricu i radit ću u njoj ili s njoj kaj ja hoću. Živila sloboda.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Bevis kaže...
Abomb kaže...
pirat kaže...

Girls' will be girls'.

Ljudi si dali novce za igru, ti isti ljudi će radit kaj oni hoću u toj igri, ne kaj im ti ili netko drugi kaže, i priča završena. Znači još jednom. Dao sam novce za igricu i radit ću u njoj ili s njoj kaj ja hoću. Živila sloboda.

Nema ti to baš smisla jer biti ljubomoran na cheatere nije baš.

15 godina
Bevis kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Bevis kaže...
Abomb kaže...
pirat kaže...

Girls' will be girls'.

Nema ti to baš smisla jer biti ljubomoran na cheatere nije baš.

Ok ako nisi. Onda je vrijeme da prestaneš svaki svoj post posvečivat njima.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Reče on paleći AIMBOT. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

izreče ti još jednu glupost nepotrebnu!

Team32Ipe77
17 godina
Ipe77 kaže...

Kao sto vec rekoh, glupom covjeku su i logicne stvari glupe.

Njegovom logikom slobode, i aimboter, nocliper ili wallhacker su dali novac za igru, radit ce kaj oni hoce u toj igri, ne kaj im netko drugi kaze i prica zavrsena. Znaci jos jednom dali su novac za igricu i radit ce u njoj ili s njom kaj oni hoce. Živio idiotizam! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 15:00 (D3ViL).
13 godina
DayZ (standalone)

da malo offtopičarim :D, koje su razlike između dayz sa, moda i dayzeroa, nabavio sam armu 2 i arowhead pa onak čisto da čujem prije nego isprobam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

DayZ je standalone igre, ovo ostalo su modovi za armu 2.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

DayZ je standalone igre, ovo ostalo su modovi za armu 2.

mislio sam konkretno razlike u gameplayu, bugovima i sl.

13 godina
DayZ (standalone)

DayZ Standalone - PreAlpha

Modovi - Gradnja Baza, Vozila, Side Misije, raznolikost oruzija, Custom baze i gradovi.

Standalone se isplati jedino uzet ako mislis cekati da se sve poslozi kako treba bit i da se implementira sve sta sam naveo od modova. Standalone je malo kompleksniji sta se tice hrane, vode i ostalih resursa kod konzumacije isto kao trosenje oruzija i kvarenja hrane. 
Za sada se vise isplati igrati modove, ali ako imas love uzmi standalone. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

imam SA, al malo bugovi ubijaju doživljaj pa ga stavljam na čekanje.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
steelman kaže...
Roko567 kaže...

Nikada nisam dupao, jednom sam uzeo sa dupanog tijela gear. To je to. Nikad više. Nit sam ja to koristio niti ćeš mene svrstavat u isti koš sa vama duperima. To je bilo negdje u prvom mjesecu. Nije bilo kod NWA nego je bilo negdje oko starog sobora

Uzeo si duplani gear i to je isto ko da si i sam duplao. Jednom dupler uvijek dupler.

Pokupio sam jednom u životu par stvari sa duplanog tijela koje je netko drugi duplao i to prije 8 mjeseci. Napiši mi i objasni kako sam ja to "jednom dupler uvijek dupler" i kako spadam u isti koš sa ostalim trigger happy dupe seljačinama?

1971- ∞
14 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

koliki je otprilike kapacitet dayz servera? koji je maximum broja igraca?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 16:46 (Nitro233).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

koliki je otprilike kapacitet dayz servera? koji je maximum broja igraca?

40

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
17 godina
Kad odem off sa full full full girom a kod ponovnog spajanja me stavi golog na plazu s palcom u supku, onda budem definitivno duplal jer nije prvi put da se nekaj zbugalo. Vec sam valjda pet puta trcal na NWA goli s plaze. Isto tako vec mi je sto puta nestala puska kada sam ju stavil na pod. Ono propadne u sobu ispod koja je zakljucana ili negdi ispod zemlje.

Tak dugo dok je igra zbugana i ja zbog toga gubim gear, tak dugo budem duplal.

4 1 hvala 2
15 godina
D3ViL kaže...
Ipe77 kaže...

Njegovom logikom slobode, i aimboter, nocliper ili wallhacker su dali novac za igru, radit ce kaj oni hoce u toj igri, ne kaj im netko drugi kaze i prica zavrsena. Znaci jos jednom dali su novac za igricu i radit ce u njoj ili s njom kaj oni hoce. Živio idiotizam! {#}

Pa dobro nisam baš mislio na wh i aimbot, nego više na gličeve al eto kad si ih već spomenuo, zašto ne {#}

17 godina
steelman kaže...

Cheatanje moze biti jako zabavno. Ja sam neko vrijeme igrao s ekipom na epoch MGT serveru s thermal mode i mogu ti reci da smo se itekak zabavili. Osim termal sam koristio i no grass kaj mi je dalo oko 15 fps-a. Problem je taj da je "haxanje" jako skup hobi i itekak sam ljubomoran na ljude koji si to mogu priustiti. PC Gamer ti ima jedan jako dobar clanak o cheaterima.

Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pa dobro nisam baš mislio na wh i aimbot, nego više na gličeve al eto kad si ih već spomenuo, zašto ne {#}

Sva daljnja rasprava je totalno suvisna 2/3 otvorena zagovaratelja doopanja na prethodnih nekoliko stranica, jedan otvoreno kaze da je varao i da bi da moze prisutit a i drugi. ., zasto da ne! {#}

Moj PC  
4 2 hvala 2
15 godina
D3ViL kaže...
steelman kaže...

Cheatanje moze biti jako zabavno. Ja sam neko vrijeme igrao s ekipom na epoch MGT serveru s thermal mode i mogu ti reci da smo se itekak zabavili. Osim termal sam koristio i no grass kaj mi je dalo oko 15 fps-a. Problem je taj da je "haxanje" jako skup hobi i itekak sam ljubomoran na ljude koji si to mogu priustiti. PC Gamer ti ima jedan jako dobar clanak o cheaterima.

Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Sva daljnja rasprava je totalno suvisna 2/3 otvorena zagovaratelja doopanja na prethodnih nekoliko stranica, jedan otvoreno kaze da je varao i da bi da moze prisutit a i drugi. ., zasto da ne! {#}

http://i.imgur.com/Y5pLmOe.gif

12 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Pa dobro ti je rekao. Igra je njegova i moze radit s njom kaj hoce, ako ima para i boli ga pipi za ban ti tu nemozes nista.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Čitam ovo i pitam se: Jel ovo neka zajebancija? Lik otvoreno prizna da je cheatao i da bi cheatao da može. Sva daljnja rasprava je suvišna. 

1971- ∞

8 2 hvala 2
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel iko zna zasto kad skupim tudju pusku, ne mogu aimat niti pucat iz nej sve dok se ne relogam? Jel to poznati bug i ako je, jesu li ga ispravili u experimentalu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel zna ko kakav je ovo bug? Nikad nisam vidio ovo, otkad sam napravio Windows Update, trava u igri i drvece mi imaju neki cudni pixelization, neznam kako da objasnim...

Molim pomoc

help help
Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel planiraju oni u skoroj buducnosti(znaci ne mislim kada pocnu letiti auti),popraviti ovo rusenje igre,duplanje,glitcheve i sl?Da su se ovako igre radile u vrijeme DOOM3 i sl.Pola firmi bi propalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

0.47.124641 patch dolazi na stable servere danas

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 11:55 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
vigor_hr kaže...

0.47.124641 patch dolazi na stable servere danas

da..ajd bar ce slozit neke od gresaka a i dodat nest..

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

rip splint server restart {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice