http://www.reddit.com/r/dayz/comments/25y1e5/i_just_received_some_incredibly_disappointing/
Top reddit post, treba ljudima malo više vremena da vide što sam govorio od prvog mjeseca
FACT: We are currently replacing the entire rendering engine.
http://www.reddit.com/r/dayz/comments/25y1e5/i_just_received_some_incredibly_disappointing/
Top reddit post, treba ljudima malo više vremena da vide što sam govorio od prvog mjeseca
FACT: We are currently replacing the entire rendering engine.
Mrak je totalno sranje u igri, ja na svom tn monitoru ne vidim nista, doslovno kao da mi je ekran ugasen, pa eto ti zasto niko ne igra - sranje je.
Mrak je totalno sranje u igri, ja na svom tn monitoru ne vidim nista, doslovno kao da mi je ekran ugasen, pa eto ti zasto niko ne igra - sranje je.
Ima lijeka i za mrak. Povečate svijetlost i gammu i vidi se sve bez ikakvog svijetla.
Koda je mrak, jelda ?
Kad je vedro vidi se od mjesecine, ali kad je oblacno nevidis prst pred nosom. Uzmes lampas i hodas po sumi...
Povecavao sam gamu i ostalo u opcijama,sve se vidi osim stvari za pokupit,igram samo na 24/7 daytime,high loot serverima :D
Brate ako mene ubiju mislit ce da sam haker imam 7 komada dual sanzere za m4 :D
Ovo je još rana alpha tako da ne znam šta očekujete od servera i postavki koje će se još mjenjati vjerovatno kroz cjelu godinu. U svakoj alphi očekuješ takve neugodne promjene pogotovo ako imaju mmo strukturu. Da ne govorim kada se igra mmorpg u alpha fazi pa puno više truda i vremena zna otići u nepovrat.
Mislim da treba igru čekati do beta faze pa da se onda može kvalitetna diskusija napraviti oko servera,postavki i konfiguracije. Sve do onda nema smisla jer je još u fazi izgradnje arhitekture.
Ovo je još rana alpha tako da ne znam šta očekujete od servera i postavki koje će se još mjenjati vjerovatno kroz cjelu godinu. U svakoj alphi očekuješ takve neugodne promjene pogotovo ako imaju mmo strukturu. Da ne govorim kada se igra mmorpg u alpha fazi pa puno više truda i vremena zna otići u nepovrat.
Mislim da treba igru čekati do beta faze pa da se onda može kvalitetna diskusija napraviti oko servera,postavki i konfiguracije. Sve do onda nema smisla jer je još u fazi izgradnje arhitekture.
Velis ti njemu da je igra u alphi i da je igra nekompletna, on veli da mu ne govoris da je igra u alphi jer zna da je u alphi, pa ocito je da ne zna da je igra u alphi jer nebi pisao o tome da je igra nekompletna/bugirana.
Kaj voodo ne mozes skuzit da resetiraju servere jer se loot trenutno ne respawna?
Zašto ti imaš dojam da ja tebe ili bilo koga napadam? Niti sam nekakav fan koji sljepo brani igru. Nego hoću ti reći da očekuješ nešto što se od nijedne mmo igre u alphi teoretski u ne bi trebalo očekivati, a to je totalno funkcionalni serveri i sve posloženo kako spada. Plus kako čitam očito neki traže rješenja i isparavak bugova koje su oni naveli da tek dolaze nakon nekoliko mjeseci. Ne znam koliko puta se trebaju neke stvari ponovit.
Ima lijeka i za mrak. Povečate svijetlost i gammu i vidi se sve bez ikakvog svijetla.
Opet ne vidim kurtza, mrak je ne igriv, bar za nas sa losim monitorima. Ne da je mrak nego je CRNILO.
wtf a čemu ti u cijeloj toj priči služi lampa?
kaj ti očekuješ da po mraku vidiš kristalno čisto kao po danu?
kakva baljezganja od dotične osobne pa to je prestrašno.
Opet ne vidim kurtza, mrak je ne igriv, bar za nas sa losim monitorima. Ne da je mrak nego je CRNILO.
Ovisi, ako je oblačno i mjesec se ne vidi onda će biti mračno, bez obzira na postavke. Ali ako je mjesec vidljiv onda bi se trebalo moći iskoristiti postavke da se bolje vidi po noći, ono, da se "iskoristi" malo svjetlosti od mjeseca pomoću pomoću gamme i brightnessa, kuiš? :)
FYI, tako smo mi koristili u armi dva i modu, sada i na trici ponekad... 90% sam siguran da radi i u standalonu
A u kojoj igri se vidi i jedan racku po mraku?Striktno mislim na ovaj zanr.Igra samo implementira realnost nista vise.Ako je mjesecina,vidi se barem nesto.Ali ako niste kuzili,ovo je igra koja se odvija za vrijeme apokalipse(nema rasvjete ili sl),tako da po vama,bi trebalo da bude kao u Vegasu po noci ili kao da je Bozic.
Ako je mjesecina,vidi se barem nesto.
Iskreno, ako je dobra mjesecina onda se vidi "odlično".
Primjer, (arma 2 ali isti engine, odnosno ista stvar kao i u ovoj igri)
U igri je još preglednije nego na YT
A u kojoj igri se vidi i jedan racku po mraku?Striktno mislim na ovaj zanr.Igra samo implementira realnost nista vise.Ako je mjesecina,vidi se barem nesto.Ali ako niste kuzili,ovo je igra koja se odvija za vrijeme apokalipse(nema rasvjete ili sl),tako da po vama,bi trebalo da bude kao u Vegasu po noci ili kao da je Bozic.
i da je najveci mrak teoretski moguc i dalje covjek moze vidjeti oko sebe. ne daleko al vidi u krugu od nekoliko metara, ako ne bar obrise objekata pogotovo vani.
slazem se sa kolegom gore da se nenormalno ne vidi nista u mraku...valdja ce to popraviti eventualno...
BTW. ima rasvjete... rjetko al se nadje...
P.S sta se DayZero tice.. ipak se previse vidi tu...to ne zelimo
Cudno da ne diskutirate novi exp update.
Mnogo novih lepih stvari, no ovdje se ljudi mozda znaju samo svadjat :P
Cudno da ne diskutirate novi exp update.
Mnogo novih lepih stvari, no ovdje se ljudi mozda znaju samo svadjat :P
I apsolutno niti jedna od tih ljepih stvari ne ispravlja glavne greške igre... pola godina kasnije
ma nemos ni igrat na tom samo me vraća rubberbanding na experimental serverima
Pozdrav, cure i dečki. Zanima me jel igra netko "mlječni" Dayz jer bi prvo htio vidjeti na što to liči i dali bi mi odgovarala igra jer mei se neda dati 25 € za to prije nego znam kakva je igra. ako mi može netko posalti na pm neki info bio bih jako zahvalan.
Taj update još nije na svim serverima ili je, i ako nije el se zna kad bude?
Taj update još nije na svim serverima ili je, i ako nije el se zna kad bude?
to je samo experimental.
odeš u na steam desni klik na dayz pod updated i prebaci tam na experimental i skida će ti nekih 700 mb.
i onda kad tražiš servere filtriraj ih po verziji i severi koji ti imaju zeleni krug s lijeve strane - te jedino možeš igrat da isporbaš novi experimental.
ima dosta novih stvai ,ja sam isprobao jučer i u par navrata sam doživio ruberbanding ali večinom radi ok i da se igrat.
Cisto informativno, ako nije vec receno, u igru (experimental) je dodan shortbow koji zapravo radi :)
Jel iko proba taj novi experimental?
Jel iko proba taj novi experimental?
Nisam jos, mislio sam danas kod frenda otici i isprobati.. Ali pouzdano znam da zasad imamo shortbow koji radi (vec rekoh) i AKM koji cak ima i podesivi kundak i postolje za lakse ciljanje
Nisam jos, mislio sam danas kod frenda otici i isprobati.. Ali pouzdano znam da zasad imamo shortbow koji radi (vec rekoh) i AKM koji cak ima i podesivi kundak i postolje za lakse ciljanje
Znači i AKM su ubacili? E hebat ga sada jedva čekan da sa posla dođen.