DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Hedrick kaže...

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Konfa mi nije uopce slaba.. Graficka nije bas naj jaca, ali je ipak sasvim dorasla tome da pokrece Arma II na solidnih 40 FPS

a kolko ti se puta mora reć da je ta igra više za procesor nego grafu ma da je i ona bitna ali ne toliko 

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
disibio kaže...

Po čemu je tvoj komentar manje sranje od njegovog, ako ništa čovjek bar obrazloži zašto mu se nesvidja ( mada u nekim stvarima pretjeruje ), za razliku od tebe koji mu samo kažeš da prostim odj... iz teme (ako ti toliko smeta čovjek imas opciju ignoriraj autora ), naviknite se na malo kritike u temi, šta bi svi trebali pisat igra je spektakl nisam dugo ovako nešto vidio da bi se vama svidila tema...

Pa svaku stranicu govori isto. Ko papiga je. Igra mu se nesviđa i gotova je priča. Zašto svaku stranicu ponavlja jedno te isto? Dayz je shit, mod je bolji, ali Zero je najbolji. Nemogu ignorirat kad ga neko citira.

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre. Kupia san je, bacia san 30 eura u vitar igra mi se ne sviđa i tu staje cila priča o tome.

činjenica je da je u nekim stvarima upravu (ne u svim) ali se slažem s tobom da previše to ponavlja.....(i što ovaj kaže bolje i to nego da mi ovdje pričaju kolko su ljudi ubili gdje su hodali i sl......kao da to mene ili bilo koga interesira......pa nisu ovo ratni dnevnici nego forum koji je po meni mjesto na kojem svatko ima pravo iznijet svoje mišljenje i gdje se raspravlja o igri i problemima unutar iste i normalno je da netko ima pozitivno mišljenje o igri a netko ne...) {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 0:39 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
disibio kaže...

Po čemu je tvoj komentar manje sranje od njegovog, ako ništa čovjek bar obrazloži zašto mu se nesvidja ( mada u nekim stvarima pretjeruje ), za razliku od tebe koji mu samo kažeš da prostim odj... iz teme (ako ti toliko smeta čovjek imas opciju ignoriraj autora ), naviknite se na malo kritike u temi, šta bi svi trebali pisat igra je spektakl nisam dugo ovako nešto vidio da bi se vama svidila tema...

Pa svaku stranicu govori isto. Ko papiga je. Igra mu se nesviđa i gotova je priča. Zašto svaku stranicu ponavlja jedno te isto? Dayz je shit, mod je bolji, ali Zero je najbolji. Nemogu ignorirat kad ga neko citira.

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre. Kupia san je, bacia san 30 eura u vitar igra mi se ne sviđa i tu staje cila priča o tome.

this

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Kako glatko ide igra!!!
I jos snima! Lik mora da ima neki NASA-in komp... 

1971- ∞
17 godina
Meni i5 na 4GHz sa 280x radeonkom radi ko vurica. Da nisam lijen bi kloknul na 4,5 GHz. Sve se manje vise svodi na CPU jer nakon kaj sam kupil novu graficku nisam u DayZ dobil vise od 10% na performansama a stara je bila Radeonka 5770.
Znaci kupil sam recimo 5x jacu graficku a dobil sam 10% vise frejmova = CPU ftw
12 godina
DayZ (standalone)

Jel ima kakav server gdje nasi igraju?Netko mi je poslao za TS ali svaki put kada sam bio tamo,nikoga nije bilo.Igra li netko?Slobodno me dodajte STEAM nick:duskobusko007

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Meni i5 na 4GHz sa 280x radeonkom radi ko vurica. Da nisam lijen bi kloknul na 4,5 GHz. Sve se manje vise svodi na CPU jer nakon kaj sam kupil novu graficku nisam u DayZ dobil vise od 10% na performansama a stara je bila Radeonka 5770.
Znaci kupil sam recimo 5x jacu graficku a dobil sam 10% vise frejmova = CPU ftw

to ja ljudima pokušajem objasniti pogotovo ovima što idu uspoređivat DayZ s BF3 i sličnim igrama što nema veze s mozgom....{#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovaj DayZ je fenomen, igra u alfi a vec postala najbolja igra svih vremena, kako ce tek biti ludo kad zavrse igru, jedva cekam. {#}{#}{#}

2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ovaj DayZ je fenomen, igra u alfi a vec postala najbolja igra svih vremena, kako ce tek biti ludo kad zavrse igru, jedva cekam. {#}{#}{#}

link? izvor? ili je to tvoja ocjena?

13 godina

Njegova ocjena 

16 godina
DayZ (standalone)

Da, njegova ocjena, kopi pase po 100ti put. Jbt ja stvarno ne znam sto on inace igra ako je ovo "the best" od svega do sada... Bice je prije igrao samo farmville na facebooku, tetris ili nesto slicno.

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ma pustite Mquany i njegove komentare, on je kamperčina teška, samo lovi bambije duž obale. {#}

16 godina
DayZ (standalone)

Pa ne znam, ak je glavna zabava serverhopat za gear, onda se sjatit na plazu i ubijat goloruk narod - OK. Ne kazem da je igra losa, ni mod ni ideja ni nis... ali u trenutnom stanju ovo zvat igrom nad igrama, svetim gralom gaming svijeta i ne znam sto sve ne... Ajde dobro.

Na stranu sto sam fan ovoga i nadam se da ce postat sve sto obecaju, ali ne bih iso ni priblizno tako daleko da bih ovo zvao najboljim bilo cim. Sigurno ne trenutno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa ne znam, ak je glavna zabava serverhopat za gear, onda se sjatit na plazu i ubijat goloruk narod - OK. Ne kazem da je igra losa, ni mod ni ideja ni nis... ali u trenutnom stanju ovo zvat igrom nad igrama, svetim gralom gaming svijeta i ne znam sto sve ne... Ajde dobro.

Na stranu sto sam fan ovoga i nadam se da ce postat sve sto obecaju, ali ne bih iso ni priblizno tako daleko da bih ovo zvao najboljim bilo cim. Sigurno ne trenutno.

Pa Mquany je ili sarkastičan pošto svi kukaju na igru ili se dobro zabavlja. Dayz ne nudi ništa ekstra što već nema na "tržištu" pod drugim imenom sa malo boljom ili lošijom grafikom.

11 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...
Rhodin kaže...

Pa Mquany je ili sarkastičan pošto svi kukaju na igru ili se dobro zabavlja. Dayz ne nudi ništa ekstra što već nema na "tržištu" pod drugim imenom sa malo boljom ili lošijom grafikom.

Sjedi pet za komentar {#}, jesam sarkastican sto svi kukaju, ali se i ludo zabavljam, sad s ovim brzim zombijima je ubijanje bambija pre pre pre zabavno, jednostavno uzivancija, meni ne silazi osmijeh s lica, jucer sam skinuo lika sto se popeo na dizalicu u Elektru, na zapadnom ulazu uz obalu, filmska scena, gonjaju ga zombiji, on jadan se dokopao dizalice i onako stoji na ljestvama 5-6 metara iznad zemlje, dva metka sto ih je dobio u ledja su i mene zabolila looooooooooooool {#}{#}{#}, uzivancija {#}!!!

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Emirthestroj kaže...
Rhodin kaže...

Sjedi pet za komentar {#}, jesam sarkastican sto svi kukaju, ali se i ludo zabavljam, sad s ovim brzim zombijima je ubijanje bambija pre pre pre zabavno, jednostavno uzivancija, meni ne silazi osmijeh s lica, jucer sam skinuo lika sto se popeo na dizalicu u Elektru, na zapadnom ulazu uz obalu, filmska scena, gonjaju ga zombiji, on jadan se dokopao dizalice i onako stoji na ljestvama 5-6 metara iznad zemlje, dva metka sto ih je dobio u ledja su i mene zabolila looooooooooooool {#}{#}{#}, uzivancija {#}!!!

Šta da kažem osim da sam te pročitao odmah lol. {#}

Meni je zanimljivo gledati sa strane kad nastane neka frka ili sukob, ono posmatraš ih a oni nisu ni svjesni tvog prisustva. 

14 godina
Emirthestroj kaže...

Meni je zanimljivo gledati sa strane kad nastane neka frka ili sukob, ono posmatraš ih a oni nisu ni svjesni tvog prisustva. 

To se zove voajerizam {#}

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Emirthestroj kaže...

To se zove voajerizam {#}

Dok ne ubijem ovog ili ove što prežive,a to se zove ubistvo.{#}

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma ubijanje u ovoj igri je vrh, najbolje, dodje mi da malo pocnem irl isto, samo se nadam da me ne prenese {#}.

0 8 hvala 0
16 godina
moderator
Mquany kaže...

Ma ubijanje u ovoj igri je vrh, najbolje, dodje mi da malo pocnem irl isto, samo se nadam da me ne prenese {#}.

Ti si već par puta ponovio da ti dođe da i u rl porokaš par ljudi.

To je već pomalo zabrinjavajuće.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ti si već par puta ponovio da ti dođe da i u rl porokaš par ljudi.

To je već pomalo zabrinjavajuće.

zamisli da krene igrat gta 5 {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 14:18 (ZeNGe_CRO-mt).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemos se vise ni zahebavat odma te svi cudno gledaju...

1971- ∞

0 8 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Nemos se vise ni zahebavat odma te svi cudno gledaju...

{#}

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Da li ti je ikada itko rekao da se ponasas kao krajnji kreten i psihopat? Kreten zato sto iz gusta ubijas bambije (ispravak, totalni kreten).. A psihopat jer si vec nekoliko puta rekao da bi rado poceo ubijati ljude.

Javi se psihijatru, ocigledno imas nekih problema.. 

12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Mquany kaže...

Da li ti je ikada itko rekao da se ponasas kao krajnji kreten i psihopat? Kreten zato sto iz gusta ubijas bambije (ispravak, totalni kreten).. A psihopat jer si vec nekoliko puta rekao da bi rado poceo ubijati ljude.

Alooooo aloooo dečkooooo nećemo se vrijeđat ođe na forumu

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja iz gusta ubijem bambija, pogotovo ako je nadobudan, mada ih ulgavnom pustam. Mislim, 10 puta mi je draze i bolje se osjecam kad imam gunfight s nekim pa pobjedim, nego kad nekog bambija ubijem.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

A meni je najveci gust kada setam po mapi 3 sata,ne kuzim niti jedan k...I onda me zajasu 3 zombija i nemam nikoga da mi pomogne.Onda ponovno respawn i onda naletim na konzervu nemogu je otvoriti.Pa nadjem nekakve baterije,pa mi lik ih pocne lizati.Pogubim se u inventoryu jer neznam kako da spremim stvari u usran djep.Kao npr sa konzervom.Non stop mi je lik drzi u rukama i neznam kako da je stavim u djep.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Mquany kaže...

Alooooo aloooo dečkooooo nećemo se vrijeđat ođe na forumu

Ne vrijedam se uopce, izlazem cinjenice, lik je totalni psihopat. Kada nekome tko govori kako bi htio ubijati ljude, i koliki mu je gust izivljavati se na osobama koje su slabije od njega (makar i virtualno) kazes da je psihopat, ne vrijedas ga nego iznosis cinjenice.

11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja iz gusta ubijem bambija, pogotovo ako je nadobudan, mada ih ulgavnom pustam. Mislim, 10 puta mi je draze i bolje se osjecam kad imam gunfight s nekim pa pobjedim, nego kad nekog bambija ubijem.

Ja bambije ubijam jedino ako bas moram.. Jesam, bandit sam, priznajem. Ali imam svoju granicu, necu covjeka odmah nakon spawna prosuti mozak cisto onako iz gusta....

Banditi su prije imali casti i skilla, sada su jednostavno trigger happy kreteni koji te ubiju cim te vide, so doslovce moze svatko.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice