DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: DayZ (standalone)
Roko567 kaže...
berto kaže...

wat!? kada je to igra izasla iz pre-alphe i usla u alphu??{#}
{#} 

Pa evo po mom misljenju ce iduci patch bit prekretnica izmedu pre alphe i alphe. Razlog tome je zato sto se ubacuje kuhanje cime nastaje taj survival aspekt.

Pulling it out of your ass Again? Kao što smo vidjeli par posta iza... i kao što je detaljno objašnjeno igra nikada nije bila u pre-alpha stanju. Odlistajte i pogledajte in your face dokaze

Jbg neke budale nikada ne uče

steelman kaže...
acca kaže...

Ajde usporedi arma 2 dayz mod i reci koje točno prednosti trenutno imamo s njihovim " Server Based " klijentom?

Bolja optimizacija? Nope

Serveri bolje rade? Nope

Ne može se hackati? Nope

Lakše ispravljanje bugova? Nope

Bolji respawn itema? Nema ga

Zombiji bolji? Nope, daleko više sjeb?ni, više problema pathinga i prolaženja kroz zidove

Netcode i desync? Nope... u modu ipak stvarna pozicija igrača sa serverom i klijentom je daleko bolja, ljudi ne prolaze kroz zidove kao u standalone-u ako sa njima prolaziš kroz vrata kuča itd... Koji smisao je streljati se u igri kad konstantno ne vidiš igrača u poziciji u kojoj se on vidi na svom kompu. Ovo mi je najviše iscrpilo volju za igrom ovog scama

Rubberbanding? U modu ga nije bilo na dobro optimiziranim serverima poput DayZero... o standalone-u da ne govorim... dobrom neznam treutno stanje

Dobro optimizirani server kao DayZero nisu bili optimizirani nego jednostavno prazni, na mapi je bilo sve skupa 2 auta. Zato je i propal DayZero jer je bil prazan i dosadan (NW camp party).  Odi sad na Epoch server s 50 ljudi i u sumi ces imat 20 fpsa, na istom mjestu u standalone 90 fpsa. Tak da nemoj pisat gluposti i pusti ljude nek rade svoj posel, valjda znaju bolje od tebe zake rade to kaj rade.

Pulling it out of your ass? Ajde ne laži. Igrao sam na "de" i "se" dayzero serverima mjesec, 6 mjeseci i godinu prije stand alone relese-a, igrao na se i de first i 3rd person serverima i uvijek ih je na "de" i "se2 1 i 2 serverima bilo 40-60 ljudi, u večerima su bili  puni serveri i nije se moglo uci, ajde onu podagorsk mapu su totalno promašili i ona je začas ušla u zaborav. To što je tvoj minecraft dayz bio loše optimiziran ne moraš srati da su dayzero serveri bili prazni, dayzero i dalje pruža daleko više sadržaja i dublju igru od ovog Scamalone-a. Mape su imale normalni broj vozila a ne kao u epochu, overwatch i ostlaim PVP DEATHMATCH modovima gdje kada se spawnaš, ispred teme je cjelo  vojno naroružanje Nato-a i dovoljno ratnih vozila da zauzmeš Irak. Ovim postom si se otkrio da niti nisi igrao pravu vanilu nego te vjerojatno epoch sa svojim kraftingom da prođeš na ovu igru s minecrafta. EPoch se niti ne smatra dijelom dayz-a, nije horor survival game nego minecraft chernarus

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozdrav svima! Znaci kupio bi standalone igru. Ali problem mi je racunalo kao i svima! Znam da je alpha i td. Dali netko ovdje ima sa slicnom konfiguracijom da igra DAYZ Standalone i da lijepo ide na low postavkama! :D

I ako ima netko link, ime itd da se moze nabaviti jeftinije igra, neka posalje u inbox.
konf je sljedeca:
- amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60Ghz
- 4gb DDR2 rama
- AMD Radeon HD 5570, 1024 MB DDR3

Eto hvala unaprijed! :)

0 0 hvala 0
16 godina
petkovic1989 kaže...

Pozdrav svima! Znaci kupio bi standalone igru. Ali problem mi je racunalo kao i svima! Znam da je alpha i td. Dali netko ovdje ima sa slicnom konfiguracijom da igra DAYZ Standalone i da lijepo ide na low postavkama! :D

I ako ima netko link, ime itd da se moze nabaviti jeftinije igra, neka posalje u inbox.
konf je sljedeca:
- amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60Ghz
- 4gb DDR2 rama
- AMD Radeon HD 5570, 1024 MB DDR3

Eto hvala unaprijed! :)

Igra prevenstveno traži jak procesor. Ja na quad core koji radi na 3 ghz, daleko jaču grafu i imam 20 fpsa u velikim gradovima na najnižim postavkama i 1920x1080rezoluciji. I s tim mi je igra totalna slideshow. S ovim procesorom valjda bi imao oko manje 10 fpsa u napučenim djelovima velikih gradova. U manjim gradovima, livadama i šumama je igrivo no fps skače s 80 na 30, ovisno u što gledaš. Rendering system je toliko debilan da crta sve objekte iza zidova mana ih ne vidiš zbog prepreka.

13 godina
@steelman nemas pojma o cemu govoris... Trenutno stanje dayzeroa i SA je sa je dayzero 500 puta zanimljiviji, kvalitetniji i napetiji. Mod jep veoma veoma igriv i optimiziran, nesto sto jos dugo nece biti SA. Sadrzaja ima krcato tamo, i ljudi sigurno nisu pristali igrat jer je dosadan i prazan... Ja sam sigurno odigrao 250 sati toga moda, da je bio dosadan vratio bi se na orginalni mod. Samo je nekima "prazan" ako nema 30 helija i 400 vozila, sto je bolesno nezabavno za igrati. I tamo su visili veoma dobri igraci, kroz kakve smo mi situacije prolazili, nostalgija me prode...
Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Znaci nista do nagodine! Hvala svejedno na brzom odg.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Jucer sam instaliral ARMA3 pa si budem pogledal na kaj to lici.

moram i ja nabavit trenutno je bolja od Standalone minimalno 100 puta....

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
acca kaže...

Pulling it out of your ass? Ajde ne laži. Igrao sam na "de" i "se" dayzero serverima mjesec, 6 mjeseci i godinu prije stand alone relese-a, igrao na se i de first i 3rd person serverima i uvijek ih je na "de" i "se2 1 i 2 serverima bilo 40-60 ljudi, u večerima su bili  puni serveri i nije se moglo uci, ajde onu podagorsk mapu su totalno promašili i ona je začas ušla u zaborav. To što je tvoj minecraft dayz bio loše optimiziran ne moraš srati da su dayzero serveri bili prazni, dayzero i dalje pruža daleko više sadržaja i dublju igru od ovog Scamalone-a. Mape su imale normalni broj vozila a ne kao u epochu, overwatch i ostlaim PVP DEATHMATCH modovima gdje kada se spawnaš, ispred teme je cjelo  vojno naroružanje Nato-a i dovoljno ratnih vozila da zauzmeš Irak. Ovim postom si se otkrio da niti nisi igrao pravu vanilu nego te vjerojatno epoch sa svojim kraftingom da prođeš na ovu igru s minecrafta. EPoch se niti ne smatra dijelom dayz-a, nije horor survival game nego minecraft chernarus

DayZero serveri su nekad davno bili puni, sad su prazni. Ne mogu niti jedan server napunit i to preko vikenda. Prazni su s razlogom. Taj tvoj horor survival o kojem pricas nije dayz a pogotovo ne dayzero. Igrao sam DayZero oko mjesec dana i mogu reci da u tom modu ima vise PvP-a nego u svim modovima skupa. Doslovno je bilo squada po 10 ljudi koji su se skampali na northweast s full gear i normalni ljudi tam nisu imali kaj radit. Taj PvP u dayzero je bio takav kamperaj da su ljudi od dosade umirali. Jedini sadrzaj koji je dayzero imao je bio lootcycling i kamperaj. 

Jos da ne spominjem nepopravljive gamebreaking bugove koje su svi DayZ arma 2 modovi imali a vjerojatno ce ih i Arma 3 modovi imat jer taj engine njihov jednostavno nije napravljen za to. Standalone vec godinu i pol mrdaju po engineu samo da bi igra bila igriva a ti meni tu pricas da bi bilo boje da su mod za armu 2 napravili. Niti jedan mod jos nije popravio niti duping niti unlimited ammo bug. Jos uvijek postoje 3 razlicite duping metode koje se vuku jos od pocetka ali u drugacijim varijantama.

Jedino neznam kaj radis u standalone temi ako ti je dayzero tolko dobar. Imas na dayzero stranici grupicu od 10 ljudi koji si medusobno puse k i seru po drugim modovima pa im se odi pridruzi.

16 godina
steelman kaže...
acca kaže...

DayZero serveri su nekad davno bili puni, sad su prazni. Ne mogu niti jedan server napunit i to preko vikenda. Prazni su s razlogom. Taj tvoj horor survival o kojem pricas nije dayz a pogotovo ne dayzero. Igrao sam DayZero oko mjesec dana i mogu reci da u tom modu ima vise PvP-a nego u svim modovima skupa. Doslovno je bilo squada po 10 ljudi koji su se skampali na northweast s full gear i normalni ljudi tam nisu imali kaj radit. Taj PvP u dayzero je bio takav kamperaj da su ljudi od dosade umirali. Jedini sadrzaj koji je dayzero imao je bio lootcycling i kamperaj. 

Jos da ne spominjem nepopravljive gamebreaking bugove koje su svi DayZ arma 2 modovi imali a vjerojatno ce ih i Arma 3 modovi imat jer taj engine njihov jednostavno nije napravljen za to. Standalone vec godinu i pol mrdaju po engineu samo da bi igra bila igriva a ti meni tu pricas da bi bilo boje da su mod za armu 2 napravili. Niti jedan mod jos nije popravio niti duping niti unlimited ammo bug. Jos uvijek postoje 3 razlicite duping metode koje se vuku jos od pocetka ali u drugacijim varijantama.

Jedino neznam kaj radis u standalone temi ako ti je dayzero tolko dobar. Imas na dayzero stranici grupicu od 10 ljudi koji si medusobno puse k i seru po drugim modovima pa im se odi pridruzi.

opet sereš kvake. Dayzero je rješio unlimited ammo tako da bilo kada pogledaš u torbu, trebaš reloadati oružje. Istina, večina interakcija s nepoznatim igračima je KOS, no zombiji su jako jaki i teški za izgubiti, respawnaju se i daleko ih je još uvijek više nego u modu i ne respawnaju se odmah isti momenat nakon što ih ubiješ 10 metra od tebe i još te imaju na agru. Net code je daleko bolji i meni barem igra daje onaj horror survival feeling koji nikada nisam osjetio u Scamealone-u.  Svejedno dayzero ima daleko bolji weather system s različitim maglama, intenzitetom pada kiše i kiša ne pada samo 2 metra oko tvojeg igrača kao u Scamalone, ima jednostavno kuhanje, lov, kampanje, šatore, dobar broj vozila no inače su skriveni po kampovima u šumama... Može se uči u neke zgrade u koje se niti ne može u scamealone-u, sve zgrade spawnaju loot, sami su napravili interijer za drvene kuce u koje se ne može ulaziti u ostalim verzijama moda i td. Ako su to sve mogli postiči par amatera koji vode server bez da ih iko plača... pogledaj sad rocketov team koji beru milje i izdaju ovaj produkt. Reci da ovo nije scam. Dan danas DayZero nudi daleko realnije, zabavnije, manje bugano iskustvo bez da beru pare od igrača

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 18:38 (acca).
13 godina
acca kaže...
s.

opet sereš kvake. Dayzero je rješio unlimited ammo tako da bilo kada pogledaš u torbu, trebaš reloadati oružje. Istina, večina interakcija s nepoznatim igračima je KOS, no zombiji su jako jaki i teški za izgubiti, respawnaju se i daleko ih je još uvijek više nego u modu i ne respawnaju se odmah isti momenat nakon što ih ubiješ 10 metra od tebe i još te imaju na agru. Net code je daleko bolji i meni barem igra daje onaj horror survival feeling koji nikada nisam osjetio u Scamealone-u.  Svejedno dayzero ima daleko bolji weather system s različitim maglama, intenzitetom pada kiše i kiša ne pada samo 2 metra oko tvojeg igrača kao u Scamalone, ima jednostavno kuhanje, lov, kampanje, šatore, dobar broj vozila no inače su skriveni po kampovima u šumama... Može se uči u neke zgrade u koje se niti ne može u scamealone-u, sve zgrade spawnaju loot, sami su napravili interijer za drvene kuce u koje se ne može ulaziti u ostalim verzijama moda i td. Ako su to sve mogli postiči par amatera koji vode server bez da ih iko plača... pogledaj sad rocketov team koji beru milje i izdaju ovaj produkt. Reci da ovo nije scam. Dan danas DayZero nudi daleko realnije, zabavnije, manje bugano iskustvo bez da beru pare od igrača

Acca, meni sve izgleda da su ga analno punili tamo, pa je pobjego negdje gdje moze igrati, jer sve gore što on broji su čiste gluposti, odnosno nisu istine. Naravno, ljeto je proslo, odlazi se na fakultet u škole ili na posao. Pa je nesto manje igraca... Iako mi se moglo sasvim normalno i ovako igrati.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 19:11 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
steelman kaže...
acca kaže...

toliko o PvP u DayZero 

https://www.youtube.com/watch?v=J2oPQKNDNkE 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 20:20 (Ipe77).
12 godina
neaktivan
acca kaže...

Dayzero je rješio unlimited ammo tako da bilo kada pogledaš u torbu, trebaš reloadati oružje.

Problem je i dalje ostao i mislim da svako s malo mozga zna kak zaobici taj njihov fix.

Net code je daleko bolji i meni barem igra daje onaj horror survival feeling koji nikada nisam osjetio u Scamealone-u. 

Netcode dayzero nije ni pipnuo i jedini razlog zasto se cini da je bolji je zato jer je mapa doslovno prazna i server se ne muci kao s drugim modovima ili standalone.

Svejedno dayzero ima daleko bolji weather system s različitim maglama, intenzitetom pada kiše i kiša ne pada samo 2 metra oko tvojeg igrača kao u Scamalone, ima jednostavno kuhanje, lov, kampanje, šatore, dobar broj vozila no inače su skriveni po kampovima u šumama... Može se uči u neke zgrade u koje se niti ne može u scamealone-u, sve zgrade spawnaju loot, sami su napravili interijer za drvene kuce u koje se ne može ulaziti u ostalim verzijama moda i td. Ako su to sve mogli postiči par amatera koji vode server bez da ih iko plača... pogledaj sad rocketov team koji beru milje i izdaju ovaj produkt

Nakon ovoga posta vidim da se nema smisla s tobom raspravljat jer ocito ti nisu neke stvari jasne.

Et_Tu_Brute? kaže...

Naravno, ljeto je proslo, odlazi se na fakultet u škole ili na posao. Pa je nesto manje igraca... Iako mi se moglo sasvim normalno i ovako igrati.

Da upravo tako. Samo u dayzero se odlazi na fakultet i skole. Sve sami pametnjakovici tam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 20:44 (steelman).
17 godina
DayZ (standalone)

LOL

BF3, BF4: [G] Pamark

9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Od svih ovih problema, ipak cu cuvati lovu ..... Dok ne zavrse igru.. Iako je i mod skoro neigriv, zbog tog retardiranog smeca od engine.... Mozete vi njega braniti koliko hocete, ali sve to sto se posvecuje "detaljima" (koji su usput receno uzasni) pada u vodu ako u gradu ne mogu imati vise od 14 FPS (ponekad padne i na 5 FPS).. Kako mogu igrati sa 14 FPS? Nije ni cudo da svako malo umrem....

Ostavit cu se i DayZ moda, a cekati cu standalone.

Inace, kompjuter mi je nov i vise nego dovoljno dobar da bi pokretao DayZ i Armu na minimum 40 FPS, jer sam vidio uzasne konfiguracije koje su izvukle 30 FPS u sumama, i 28 u gradovima. 

1 1 hvala 0
16 godina
$Mikulich$ kaže...

Od svih ovih problema, ipak cu cuvati lovu ..... Dok ne zavrse igru.. Iako je i mod skoro neigriv, zbog tog retardiranog smeca od engine.... Mozete vi njega braniti koliko hocete, ali sve to sto se posvecuje "detaljima" (koji su usput receno uzasni) pada u vodu ako u gradu ne mogu imati vise od 14 FPS (ponekad padne i na 5 FPS).. Kako mogu igrati sa 14 FPS? Nije ni cudo da svako malo umrem....

Inace, kompjuter mi je nov i vise nego dovoljno dobar da bi pokretao DayZ i Armu na minimum 40 FPS, jer sam vidio uzasne konfiguracije koje su izvukle 30 FPS u sumama, i 28 u gradovima. 

ti likovi su prčkali cfg fajlove i ne vide objekte 20 metara ispred sebe

15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Cek ti ces cuvati lovu, a vec si kupio igru? 

Ako nisi ucinio ovo http://dayzintel.com/dayz-standalone/dayz-standalone-performance-guide, onda napravi jer meni je poduplalo fps.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
$Mikulich$ kaže...

Cek ti ces cuvati lovu, a vec si kupio igru? 

Ako nisi ucinio ovo http://dayzintel.com/dayz-standalone/dayz-standalone-performance-guide, onda napravi jer meni je poduplalo fps.

Ispricavam se, moja greska. Igram mod :) Malo sam sada provrtio po prijasnjim postovima, i vidio da se pise o DayZero? Sto ljudi to jos uvijek igraju? Kada sam zadnji put pogledao, serveri su bili dosta prazni (btw, tko god je izasrao DayZero zato sto ljudi kampaju na NWA.. Pa je li to samo u DayZero? kao, u drugim modovima i Standalone ne kampaju NWA i sniper hill je prazan jel? ).. Ujutro cu opet provjeriti stanje, nadam se da je istina ono sto kaze kolega forumas da je veci FPS. To je to od mene za veceras, odoh u krevet.

Pozz

16 godina
$Mikulich$ kaže...

Ispricavam se, moja greska. Igram mod :) Malo sam sada provrtio po prijasnjim postovima, i vidio da se pise o DayZero? Sto ljudi to jos uvijek igraju? Kada sam zadnji put pogledao, serveri su bili dosta prazni (btw, tko god je izasrao DayZero zato sto ljudi kampaju na NWA.. Pa je li to samo u DayZero? kao, u drugim modovima i Standalone ne kampaju NWA i sniper hill je prazan jel? ).. Ujutro cu opet provjeriti stanje, nadam se da je istina ono sto kaze kolega forumas da je veci FPS. To je to od mene za veceras, odoh u krevet.

Pozz

Evo trenutno na SE2 serveru igra 39/65 ljudi. Populacija je definitivno pala od kada je izašao standalone

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

{#} {#}....................to za mod je najveća glupost koju sam čuo.......(ako kažeš da si vidio na gorim konfama bolji FPS onda je sigurno da tvoja konfa nije dobra!)

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

{#} {#}....................to za mod je najveća glupost koju sam čuo.......(ako kažeš da si vidio na gorim konfama bolji FPS onda je sigurno da tvoja konfa nije dobra!)

Nije uopce glupost.... Arma je poznata po random FPS... Cak ponekad imam i 40 FPS i tako bude neko vrijeme.. i opet upalim igru, FPS ne ide iznad 20

16 godina
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Nije uopce glupost.... Arma je poznata po random FPS... Cak ponekad imam i 40 FPS i tako bude neko vrijeme.. i opet upalim igru, FPS ne ide iznad 20

tim "random" faktorom su inače pogođeni svi na serveri i svaki server je drugačije poštelani, te fps pada s večim brojem igrača na serveru

11 godina
neaktivan
acca kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

tim "random" faktorom su inače pogođeni svi na serveri i svaki server je drugačije poštelani, te fps pada s večim brojem igrača na serveru

aha, ok :D

Nego, gledam na DayZ commander... ima DayZero chernaus only, i to sa 4 servera..?

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja imam 30 u gradovima i 60 izvan gradova. Ako imas 15 fps-a izvan gradova onda tu nitko nije kriv jer ti je konfa preslaba ili si nešto skurio...

1971- ∞

0 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Konfa mi nije uopce slaba.. Graficka nije bas naj jaca, ali je ipak sasvim dorasla tome da pokrece Arma II na solidnih 40 FPS

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acca kaže...

...Reci da ovo nije scam. Dan danas DayZero nudi daleko realnije, zabavnije, manje bugano iskustvo bez da beru pare od igrača

Pa lipo brate upali šta oš igrat i igraj, ostavi nas u miru više sa svojin whajnanjen. Igraj šta te volja i prestani zasipat temu sa sranji*a više.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Hedrick kaže...
Pa lipo brate upali šta oš igrat i igraj, ostavi nas u miru više sa svojin whajnanjen. Igraj šta te volja i prestani zasipat temu sa sranji*a više.

Po čemu je tvoj komentar manje sranje od njegovog, ako ništa čovjek bar obrazloži zašto mu se nesvidja ( mada u nekim stvarima pretjeruje ), za razliku od tebe koji mu samo kažeš da prostim odj... iz teme (ako ti toliko smeta čovjek imas opciju ignoriraj autora ), naviknite se na malo kritike u temi, šta bi svi trebali pisat igra je spektakl nisam dugo ovako nešto vidio da bi se vama svidila tema...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
15 godina
neaktivan
disibio kaže...

Po čemu je tvoj komentar manje sranje od njegovog, ako ništa čovjek bar obrazloži zašto mu se nesvidja ( mada u nekim stvarima pretjeruje ), za razliku od tebe koji mu samo kažeš da prostim odj... iz teme (ako ti toliko smeta čovjek imas opciju ignoriraj autora ), naviknite se na malo kritike u temi, šta bi svi trebali pisat igra je spektakl nisam dugo ovako nešto vidio da bi se vama svidila tema...

Pa svaku stranicu govori isto. Ko papiga je. Igra mu se nesviđa i gotova je priča. Zašto svaku stranicu ponavlja jedno te isto? Dayz je shit, mod je bolji, ali Zero je najbolji. Nemogu ignorirat kad ga neko citira.

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre. Kupia san je, bacia san 30 eura u vitar igra mi se ne sviđa i tu staje cila priča o tome.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Hedrick kaže...

Pa svaku stranicu govori isto. Ko papiga je. Igra mu se nesviđa i gotova je priča. Zašto svaku stranicu ponavlja jedno te isto? Dayz je shit, mod je bolji, ali Zero je najbolji. Nemogu ignorirat kad ga neko citira.

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre. Kupia san je, bacia san 30 eura u vitar igra mi se ne sviđa i tu staje cila priča o tome.

Pa cjela tema se ovdje ponavlja, puno ljepse mi je procitat njegove komentare nego komentare koji su na svakoj strani tipa jucer sam pobio 34 campera od NW arfielda do Berezina, ofarbo sam SKS u lila i ziv sam vec 100 dana...

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre.

Vidis, a mogo si, ako ti igra nije sjela zasto nebi reko nesto protiv nje, netrebamo u svakoj temi pisat samo hvalospjeve o igri, ako mislis da covjek spama prijavi ga za spam.

I ja sam isto ko i ti kupio BF4 i prvo sam ga zestoko popljuvo prije prodaje jer igra po meni zasluzuje samo to, isto tako je i acci s Dayz-em...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 17:57 (disibio).
12 godina
neaktivan
disibio kaže...
Hedrick kaže...

Pa cjela tema se ovdje ponavlja, puno ljepse mi je procitat njegove komentare nego komentare koji su na svakoj strani tipa jucer sam pobio 34 campera od NW arfielda do Berezina, ofarbo sam SKS u lila i ziv sam vec 100 dana...

Nevidiš mene na nijednoj stranici u temi Battlefield 4 da pričan protiv igre.

Vidis, a mogo si, ako ti igra nije sjela zasto nebi reko nesto protiv nje, netrebamo u svakoj temi pisat samo hvalospjeve o igri, ako mislis da covjek spama prijavi ga za spam.

I ja sam isto ko i ti kupio BF4 i prvo sam ga zestoko popljuvo prije prodaje jer igra po meni zasluzuje samo to, isto tako je i acci s Dayz-em...

Jedno je napisat sta ti se ne svida oko igre a drugo je spamat svaku stranicu sa minimalno 5 komentara o jedno te istim stvarima koje se njemu ne svidaju o igri...

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 19:28 (Roko567).
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Konfa mi nije uopce slaba.. Graficka nije bas naj jaca, ali je ipak sasvim dorasla tome da pokrece Arma II na "solidnih" 40 FPS

40 FPS-a na armi 2 je sve samo ne solidno a ako si isprobao ove tweakove a i dalje ne mozes igrati onda ti je konfa preslaba i bok. ili cekaj da optimiziraju igru kako spada ili si nadogradi masinu...

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 19:38 (Roko567).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
4 1 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice