DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: DayZ (standalone)
SuperDox kaže...

jel mi se isplati uzimat igru za ovu konfiguraciju? ako da, jel da kupujem igru odma ili da pricekam pa se cijena mozda spusti? i vrijedi li igra toliko novaca?

mislim da  cijena nece biti manja barem u naredne 2 godine, ovo je povoljni preorder a imas priliku zaigrati alfa verziju , beta dolazi krajem godine, a gotova igra? tko zna kad? ... mozda nikad !

Zabavna igra i vrijedna potrosenog novca, ali opet ukusi se razlikuju.Da  se nebi zahebao potrazi malo vise informacija o igri.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovdje se definitivno ne isplati biti friendly jer kad tad ce te zahebat i ubit te,mene sad neki lik ja mu velim friendly i on spusti pusku dajem mu vodu u ruke i lik digne gun i ubije me haha eto nakon 28 sati igre sam umro i ja :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mislim da o cijeni više ne treba raspravljati... ako si toliko zagrijan za igru a pogotovo za ovu temu gdje se raspravljajmo i razmjenjujemo iskustva onda ti neće biti ni problem izdvojit tih 24 eura, a vjeruj mi bolje sada uzet nego poslije kad cijena naraste...

Po mom mišljenju je igra zabavna i definitivno je vrijedna tih para

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

za cijenu sam vas razumio..sad je pitanje zbog konfiguracije..jel ima netko slicnu konfu il malo slabiju pa da javi kako mu radi? jer glupo mi je kupovat igru ako je nebudem mogao igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

za cijenu sam vas razumio..sad je pitanje zbog konfiguracije..jel ima netko slicnu konfu il malo slabiju pa da javi kako mu radi? jer glupo mi je kupovat igru ako je nebudem mogao igrat.

imam ja slicnu konfu,samo sa 2 gb rama i radi sve normalno uz malo tweakinga 30 fps ,a u chernu ili tako negdje imam oko 15

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

a gle trebao bi je moći igrat...imal sam ja sličnu konfu...

Čaki
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Po tome ni ja ne bih trebao imati problema što se tiče konfiguracije? Stvarno sam se zagrijao za ovo i bio bih razočaran kad ne bih mogao igrati. Također, da li mogu očekivati dodatnu optimizaciju što se igra bliži završetku?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Po tome ni ja ne bih trebao imati problema što se tiče konfiguracije? Stvarno sam se zagrijao za ovo i bio bih razočaran kad ne bih mogao igrati. Također, da li mogu očekivati dodatnu optimizaciju što se igra bliži završetku?

naravno da možeš očekivat optimizaciju ali ništa pretjerano {#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 2:23 (Mquany).
11 godina
neaktivan
Kramex kaže...

pozdrav ekipi koja igra DayZ SA. prije nisam bio na ovom forumu no sada kako ne pronalazim nigdje ništa o SA osim ovdje čitam vas od početka :) .. no da..igram od drugog dana izlaska i sljedeći tjedan ću vjerojatno uzeti server (rentati) pa ukoliko vas bude zainteresiranih kroz ovaj forum se dogovorimo (šta god) inaće o ovim debatama KOS ili be friendly..zasad kako nema razlike jel ubiješ good guy ili bandits baš je svejedno...do opreme se relativno lakho dojde pa se može i rokati...inaće na server planiram staviti za početak pass (mislim da su do sredili da se može) pa budemo vidjeli (rekli su slepci) eto pozdrav ako se javite a ako ne opet pozdrav

Bilo bi fora slozit neku ekipicu, vod ili nesto tako pa po noci obici cijelu mapu :P, ja neznam nikoga tko igra atm tako da soliram, pratit cu forum pa ako rentas stavi na forum.

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

koliko je u biti alpha ispod "haube" komplicirana

4 0 hvala 2
13 godina
ytbapa kaže...

koliko je u biti alpha ispod "haube" komplicirana

Pa to je ono sta neki ljudi ne mogu shvatit... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ak ima koga zainteresiranog za neki team up,TS uključen,bilo bi fora malo organiziranije igrat,pa ono javite se {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogledaj si preko can you run it,imaš na netu,sam će ti pokazat kak će ti radit

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

Slabiji cpu od tvog imam i šljaka mi

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
neaktivan

Ima nas trenutno 5 u timu i igramo na nizuzemskom serveru koj je relativno dobro popunjen u vecernjim satima (30-tak ljudi) svi smo dobro girani i trebamo jednog snajperistu, uskoro planiramo raid na elektro ako se tko hoce pridruzit javite mi se u inbox za ts info

DAYZ Server info:

Adresa : 109.236.90.117

Port:  3002

Evo i malo slika :D

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

imam mosina sa bipodom i lr scoupe-om, m4 sa pun k attachmenta i onaj pištać (semi auto) sa podosta municije za podijelit,samo mi prvo treba malo upucavanja puškice,tako da bi mogo s vama,samo mi malo problem vrijeme,sad 2 dana radim od 14 do 22h tako da me nema u tom vremenu,inače count me in

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 7:36 (galand).

0 0 hvala 0
15 godina
Situacija:vrtim se po Berezinu noć je,odjednom lik se pojavi blizu mene ja dignuo ruku pozdravljam ga on kaže hi are you german na kažem ne on pita imaš li municiju za moj mosin ja kažem ne nisam imao a rođo lijepo gun izvukao i 3-4 metka u mene a ja ono paff wtf.Zaključak ne vjerujem više skoro nikome i nakon toga malo kasnije sam dvojicu koji su bili zajedno ubio čim sam ih vidio i pokupio njihovu opremu m4 itd.Noć je isto bila a imao je na m4 bateriju pa ga nije bilo teško vidjeti i dokrajciti.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja odavno tako radim,previše puta išao na respawn zbog takvih "friendly" likova,kao ono viče friendly friendly friendly ,a zatim ispraši rafal u mene,jednom mi  se desilo snimim lika kako krvari,sjedi iza neke zgrade i kao aj da mu pomognem imao medikit i ta sranja sa sobom,ja ga izlječim a lik izvadi sjekiru i rasplete me :S i tako je ošlo mojih 6 sati igranja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo baš sam danas kupio Dayz. Imam pitanja:

Koju tipku mi preporučate da stavim za mapu i za isključit mapu pošto je dosta tipki iskorišteno. I zašto dok uključim mapu je sve crno, mapa se ne vidi ?

I live to see you eat that contract, but I hope you leave enough room for my fist because I’m going to ram it into your stomach and break your god-damn spine!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemaš mapu u igri dok ne je pronađeš kao loot, a i onda je samo dio po dio pa možeš ja mislim spojiti ih.

Ja koristim ovu 

http://www.dayzdb.com/map#2.071.074

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 14:21 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Lik mi već umire od gladi, pregledavao sam kuće nigdje ništa. jedino sam se vode napio u nekom jezeru

I live to see you eat that contract, but I hope you leave enough room for my fist because I’m going to ram it into your stomach and break your god-damn spine!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo i ja sam kupio igru pa me samo zanima ako sam kojim slučajem ranjen, a nemam zavoj dali hrana i piće pomažu u toj situaciji ili ??

čitam temu i mislim da ne igram na friendly kartu-onaj tko kaže da je friendly u 90% slučajeva mulja/laže - što znači da će svatko koga vidim, a da imam oružje, dobit metak u čelo.

simple as that {#}

jedino ak nije hrvat. {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo i ja sam kupio igru pa me samo zanima ako sam kojim slučajem ranjen, a nemam zavoj dali hrana i piće pomažu u toj situaciji ili ??

čitam temu i mislim da ne igram na friendly kartu-onaj tko kaže da je friendly u 90% slučajeva mulja/laže - što znači da će svatko koga vidim, a da imam oružje, dobit metak u čelo.

simple as that {#}

jedino ak nije hrvat. {#}

rastrgaš majcu u zavoje. stavis ju na pod, desni klik i "tear in rags" i time se zamotaš.

A onda trebas biti punog zeluca hrane i pica ak hoces da ti se regenerira krv.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo i ja sam kupio igru 

Tooo Zenge!!Pazi na recoil haha btw s magnumom se ponasaj kao u Bf {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Dragone kaže...
Situacija:vrtim se po Berezinu noć je,odjednom lik se pojavi blizu mene ja dignuo ruku pozdravljam ga on kaže hi are you german na kažem ne on pita imaš li municiju za moj mosin ja kažem ne nisam imao a rođo lijepo gun izvukao i 3-4 metka u mene a ja ono paff wtf.Zaključak ne vjerujem više skoro nikome i nakon toga malo kasnije sam dvojicu koji su bili zajedno ubio čim sam ih vidio i pokupio njihovu opremu m4 itd.Noć je isto bila a imao je na m4 bateriju pa ga nije bilo teško vidjeti i dokrajciti.

ajme koji ste vi likovi imam osjećaj da vas pola nikad DayZ mod nije igralo kad čujem te priče kako se javljate ljudima na koje naiđete i tako to.....u DayZ-u se vjeruje samo ljudima koji su s tobom na TS i nikom više! {#}

Team32Ipe77
16 godina
Ipe77 kaže...

ajme koji ste vi likovi imam osjećaj da vas pola nikad DayZ mod nije igralo kad čujem te priče kako se javljate ljudima na koje naiđete i tako to.....u DayZ-u se vjeruje samo ljudima koji su s tobom na TS i nikom više! {#}

Lekcija dobro naučena još u WarZu, a isto je i ovdje kolko vidim. Svatko je friendly, ali sve do kad ne nađe neki pištolj ili pušku, čast iznimkama ali obično je tako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 18:03 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Ipe77 kaže...
Dragone kaže...

u pravu si nikad nisam igrao mod, a niti ARM-u

DayZ Standalone nije shooter ,to je survail igra.

Ja uvijek imam friendly pristup ali sa distance,ako ne uspijem ostati ziv,nije me nikakva frka,najbolji DayZ feeling je kad startujem sa novim likom i pokusavam ne umrijeti od gladi ili zedji ... kad pasnicno pretrazujem vec ,,lootirane,kuce i molim boga da je nekome promakla sjekira.

I nikad ne prilazim grupama,klonim se otvorenog prostora i cesta,najveci gust mi je kad sa dobrim gearom i snajperom naletim na ekipu koja maltretira polugolog nekog jadnika.

11 godina
protjeran

Kako igrat armu? Logirao sam se na steam i kliknuo INSTALL i ništa se ne događa, onda sam pokušao INSTALL preko steama i opet ništa.

16 godina
moderator
DayZ (standalone)
Ovo je tema za DayZ Standalone.

Imaš temu o Armi i o DayZ modu,neznam zašto sve u ovoj temi pitaš. :/
سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice