DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: DayZ (standalone)

nas par koji igramo zajedno, ove bez puški puštamo dok ove druge ne... nismo započeli ni jedan sukob ali smo ih dovršili! opreza nikad dosta. najviše se zajebavamo ako tu dole gdje jedan oralno zadovoljava drugog, kasnije su počele opačine ali ja nema želuddac za to. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Izvini ako sam te povrijediio ovim slikama, no varas se ja sam heroj nikada ne pucam na survivore, masku nosim zbog toga sto lijepo izgleda a ovo mi je frend koji je ostao afk ispod mosta pa smo ga iz zezancije ja i drugi frend zavezali ;)
13 godina
acca kaže...

svaki put kada vidim payday maske s srednjim prstom i bandu kako truje ljude u lisicama imam osječaj da to rade ljudi s mentalitetom petogodišnjaka koji misle da su PREKUL i sada stavljaju slike na net {#}

Ništa novo, da je to bilo moguce u normalnom dayzu to bi bilo prekorisna stvar... (svezati tipa, ne otrov)

A ja dok se ne upoznam sa igrom dovoljno dugo, idalje ce mi važiti pravilo KOS.

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
acca kaže...

svaki put kada vidim payday maske s srednjim prstom i bandu kako truje ljude u lisicama imam osječaj da to rade ljudi s mentalitetom petogodišnjaka koji misle da su PREKUL i sada stavljaju slike na net {#}

Ili se mozda, ali samo mozda, zabavljaju u igri koja je i tome namijenjena. Ne mogu vjerovati koliko vas ima butthurt likova koji sve shvacaju previse ozbiljno. Pa valjda su, pobogu, igre i namijenjene da radimo neuobicajene stvari i da se pri tom zabavljamo ne misleci sta ce drugi mislit o nasim postupcima.

I da, slobodno me thumb downajte kao onog lika koji je samo stavio svoje slike dok se zabavljao sa prijateljem.
Mene iskreno zaboli ud. 

aut neca aut necare
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Poz ljudi.

Tek sam poceo da igram igru i niko od mojih prijatelja ne igra, tako da trazim neku ekipu jer mi je dosadno da sam trcim i lootam ili ubijam :D

Ako neko igra sam, mozemo zajedno ili ako imate ekipu i primate neke nove, volio bih se pridruziti.

Steam : http://steamcommunity.com/id/Bosniacus/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li ko savjet kako odabrat dobar server? Ono sa svih me diskonekta, zapinje, izbacuje igrace, i onda mi dode ono no meassage recived. Jel imaju neki koji se znaju da su bolji ili kako nac nesto dobro? Nakon natezanja danas i jucer napokon naša sikiru i diskonekta me fuj

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Ima li ko savjet kako odabrat dobar server? Ono sa svih me diskonekta, zapinje, izbacuje igrace, i onda mi dode ono no meassage recived. Jel imaju neki koji se znaju da su bolji ili kako nac nesto dobro? Nakon natezanja danas i jucer napokon naša sikiru i diskonekta me fuj

Meni su najbolji bili GB server (Great Britain ja mislim)

Klikni na server i pricekaj malo da se ping updatea, trazi sto manji

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I ja imam problema s nestajanje veze, 5 puta me bacilo na istu cestu kad sam već prošao dobar dio. BTW vidio sam zeca u sumi ali nisam ga stigao uloviti , jel neko probao upucati zeca? 

Fora igrica, bit ce to super kad se zavrsi. Za sada ima dosta bugova, zombiji prolaze kroz zatvorena vrata, nestaju ikone itema, serveri se ruse itd. 

Cim nadjem pusku, pucam na sve koji nose masku, fakat me nerviraju kad mene jadnog s ruksakom i konzervom tune pocnu mlatarat.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

I ja imam problema s nestajanje veze, 5 puta me bacilo na istu cestu kad sam već prošao dobar dio. BTW vidio sam zeca u sumi ali nisam ga stigao uloviti , jel neko probao upucati zeca? 

Fora igrica, bit ce to super kad se zavrsi. Za sada ima dosta bugova, zombiji prolaze kroz zatvorena vrata, nestaju ikone itema, serveri se ruse itd. 

Cim nadjem pusku, pucam na sve koji nose masku, fakat me nerviraju kad mene jadnog s ruksakom i konzervom tune pocnu mlatarat.

ah da samo kroz vrata prolaze... kroz ograde, zidove, nigdje nisi siguran. najgore je kad se logaš ponovo i nađeš se na obali kao fresh spawn. a odlogirao se zdrav, čitav. ali opet, alpha je...

He who dares, wins
12 godina
neaktivan

Evo, mi ti igramo, tu ti je ts ip pa dok budemo gore slobodno igras s nama :D

91.121.21.42:6666

14 godina

Evo dodali su na http://dayzdb.com/map

ostale stvari, do sad je bila samo water pump ikonica.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Tražio sam po netu dali ima opcija za autorun, ovo je najbolje što se nudi :)

(slika je s neta)  https://zombies.nu/community/threads/3302/page-2

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 14:37 (DadoZG).

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

sve je to ok samo to je slika na kojem je mod, a uostalom na modu si mogao imat auto run bez ikakvih kovanica i gluposti na tipkovnici, jedino sto si morao imati je steam

0 0 hvala 0
14 godina
DadoZG kaže...

Tražio sam po netu dali ima opcija za autorun, ovo je najbolje što se nudi :)

(slika je s neta)  https://zombies.nu/community/threads/3302/page-2

e da je i meni kafe aparat pored PC-a...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
16 godina

Ja stavim kamen na "Up Arrow". Al ozbiljno {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bem ti sreću, sjedim u zatvoru na katu, klopam sardine, odjednom Youre dead. Frend mi veli da me našao pod stepenicama na donjem katu.

Respawn, gearam se opet, penjem po ljestvama, opet Youre dead. Odsad se držim prizemlja...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Bem ti sreću, sjedim u zatvoru na katu, klopam sardine, odjednom Youre dead. Frend mi veli da me našao pod stepenicama na donjem katu.

Respawn, gearam se opet, penjem po ljestvama, opet Youre dead. Odsad se držim prizemlja...

nemoraš... ponekad su zombiji u stepenicama onih military zatvora

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jeli ko ima problema sa third person view? ili samo ja neznam kako, ja stavim to, ali meni se nemiče iz first persona..

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Jeli ko ima problema sa third person view? ili samo ja neznam kako, ja stavim to, ali meni se nemiče iz first persona..

server taj na kojem igras mozda nema 3dp on,  

a sada imam i ja jedno pitanje,jel i vama onako igrica random svakih 5 minuta kao zatrese lika lijevo desno dok hoda,to se dogadja meni i frendu pa zato pitam ,te me jos zanima moguce li je kombinirati 2 m4a1 maga u 1 ili ih je zasada moguce samo naci zalijepljenje vec?

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A isto se dogodilo nama samo sto smo mi bili jos zapadnije od Lopatina znaci na rubu mape neko naselje ima loota ko u prici i dvoje crknuli gore samo nas teleportiralo van kuce i pise You're dead...

aut neca aut necare

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja očito nisam sposoban nac dobar server, ili mi štekaju, ili me izbaciju ili nesto, nadem sa pingom ispod 50 i opet isti problemi. Znam da je alpha, ali evo citam ljudi uspijevaju igrat nekako ja nikako

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...
TrutYF kaže...

server taj na kojem igras mozda nema 3dp on,  

a sada imam i ja jedno pitanje,jel i vama onako igrica random svakih 5 minuta kao zatrese lika lijevo desno dok hoda,to se dogadja meni i frendu pa zato pitam ,te me jos zanima moguce li je kombinirati 2 m4a1 maga u 1 ili ih je zasada moguce samo naci zalijepljenje vec?

To ti je normalno, kazu da ce popravit u sljedecem patchu.

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Ja očito nisam sposoban nac dobar server, ili mi štekaju, ili me izbaciju ili nesto, nadem sa pingom ispod 50 i opet isti problemi. Znam da je alpha, ali evo citam ljudi uspijevaju igrat nekako ja nikako

mene nikad ne kicka sa servera,stalno igram na nekom "UK spawn scape " serveru  i ima nas oko 15-20 i ne steka tj samo to sto mi charactera katkad baca na stranu no to je na svim serverima,probaj steam restartat pa uc opet

17 godina
34 sati igranja i osim propadanja itema kroz pod nisam imal bugova.
16 godina
NEW_MAN kaže...

koju igru to igraš ??? {#}

17 godina
Kad god dojdem nema nikoga online ili su negdi bogu iza nogu.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I ja imam ~30h i nisam vidio bugove osim zombija što trče kroz podove/zidove i onih random zvukova. Dalje sam nastavio put s prijateljem, stigli do military basea iznad Balote gore, sutra NWA. ^^

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...

Eh to sam i ja govorio suigračima na ts-u do danas, (41h igre) kad me je dok sam hodao hodnikom na katu kuće odjednom dočekala poruka You are Dead! Al nvm, ajmo dalje :)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
15 godina
DayZ (standalone)

Malo odmaranje na NW Airfielu. Ide uopce tko gore? Bio gore, lootao te pravac juzna obala di ipak ima malo vise akcije.   Zasada imam nekih 20ak sati igre te jedva cekam nove updejtove. 

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Strider-X kaže...

Malo odmaranje na NW Airfielu. Ide uopce tko gore? Bio gore, lootao te pravac juzna obala di ipak ima malo vise akcije.   Zasada imam nekih 20ak sati igre te jedva cekam nove updejtove. 

juće sam zatučen sa sjekitrom gore. od tad izbjegavam servere sa 3rd person view opcijom. ne znam uopče kako mi se lik prikrao da ga nisam spazio. danas sam pak tri lika ubio sa m4 u baloti. jedan je bio sam; neki rendom guy, druga dva su išli skupa. budale. da nisu pucali po meni nebi ih ni skužio. ne shvačam zašto ljudi pucaju ako nije 100%tan kill.

Elektro neču ni spominjat koji se masakri tamo dešavaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice