DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
letece_prase kaže...

ja opet nikako da nađem gdje se spawna scope za mosin, onih malih 3,5x ima svagdje najčešće onim garažama sa dvokrilnim vratima., ali onaj veliki nikako da nađem.

Ja našao u šatorima na NWA., ali nisam siguran da li ga je netko tamo bacio ili se baš spawnao.

I netko je pitao, da, samo šatori sa 2 ulaza spawnaju loot i onaj bunker na 2 kata sa mrežom preko. U tom bunkeru je loot po sandbagovima isto tako da obratite pozornost na to.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 13:31 (Vash).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja stvarno nerazumin sta je dean hall postiga sa ovin spawn balance znaci prilike da se spawnas kod cherna ili electra su male uvik te stvori bogu iza nogu i moras trcat 10min da bi se ubija i opet se spawna nigdi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PeTaR_HR kaže...

ja stvarno nerazumin sta je dean hall postiga sa ovin spawn balance znaci prilike da se spawnas kod cherna ili electra su male uvik te stvori bogu iza nogu i moras trcat 10min da bi se ubija i opet se spawna nigdi

ili trčiš 15min da dođeš do tih gradova ili kreneš prema unutrašnjosti ili berezinu {#}

Htio je postići da se sva igra ne svodi na južnu obalu, što je super pošto je moj character star 2 tjedna s kojim sam putovao sjeverom/unutrašnjošću mape i vidio u to vrijeme oko 10 ljudi, troje ubio

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 14:03 (acca).
13 godina
neaktivan
acca kaže...

ili trčiš 15min da dođeš do tih gradova ili kreneš prema unutrašnjosti ili berezinu {#}

Htio je postići da se sva igra ne svodi na južnu obalu, što je super pošto je moj character star 2 tjedna s kojim sam putovao sjeverom/unutrašnjošću mape i vidio u to vrijeme oko 10 ljudi, troje ubio

to je super al mene nervira sta ja trcin 20min do grada da doden do nekog kretena sta ce me izresetat cim me vidi a neman nista na sebi

16 godina
DayZ (standalone)

eh meni se to ne događa... igraj pažljivo i s novim sprintom, kada ništa nemaš u ruci bježi cik cak i većinom im možeš pobjeći... pogotovo u velikim gradovima gdje imaju 15-25 fpsa

0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Danas sam se uputio prema airstripu kod balote i naidem na ove jadnike :D

Ako nista bar sam se opremio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 15:00 (Casper127).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Casper127 kaže...

Danas sam se uputio prema airstripu kod balote i nadem na ove jadnike :D

Ako nista bar sam se opremio.

Priznaj fino da si hladnokrvni ubojica. {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
neaktivan
acca kaže...

Tako i ja, nakon spawna pravac sjever i onda tamo tumaram i izbjegavam ljude.

U 3 dana sam vidio 2 lika koji su zajedno trčkarali, pustio ih da prođu i nastavio svojim putem.

Na NWA na prepad uhvatio lika koji me stalkao, podružio se sa njim, razmijenili malo opremu i opet svako svojim putem.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 15:54 (Vash).
17 godina
protjeran
acca kaže...
Van_Blaster kaže...
Lukanator22 kaže...

Kad igra izadje i ako bude bolje optimizirana sta mislite kolko cu fps-a moc gurat na ovoj konf sa 4 gb rama?

AMDX2 250,3GHz

HDRadeon4810

4GB RAM

samo  smanjio detalje (medium),igram bez problema,30+fps-a

ser*š... u černu s tim postavkama, kod apartmana ti je FPS oko 20

normal,low shadow, smanjena rezolucija , naguram 30 ... vratio na defaultnu rez,imam 20,nikakav problem za gameplay,(ionako ovo nije shooter )

16 godina
DayZ (standalone)

problem je... 20 fpsa u černu je kao gledanje slideshowa

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...
acca kaže...

Tako i ja, nakon spawna pravac sjever i onda tamo tumaram i izbjegavam ljude.

U 3 dana sam vidio 2 lika koji su zajedno trčkarali, pustio ih da prođu i nastavio svojim putem.

Na NWA na prepad uhvatio lika koji me stalkao, podružio se sa njim, razmijenili malo opremu i opet svako svojim putem.

Sta nebi bilo zanimljivije da su spawnovi randomizirani do neke razine po cijeloj mapi?

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Po meni bi bilo. Ovo sad je smješno, ekipa samo čeka na baloti.

Dođem do towera odjednom se na mene zaliječe 5 ful gearanih likova, vežu me i tjeraju da skinem sve sa sebe. Odlogao sam se kad su mi išli stavit lisice bez ikakve grižnje savjesti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Vash kaže...

Po meni bi bilo. Ovo sad je smješno, ekipa samo čeka na baloti.

Dođem do towera odjednom se na mene zaliječe 5 ful gearanih likova, vežu me i tjeraju da skinem sve sa sebe. Odlogao sam se kad su mi išli stavit lisice bez ikakve grižnje savjesti.

Brijem da to znaci da si mrtav onda... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Kaj se desi dok im se odlogiras? Nestanes pa ti nemreju nis?
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
ukay1000 kaže...
Kaj se desi dok im se odlogiras? Nestanes pa ti nemreju nis?

Svaki log off kada si ranjen, vezan ili nesto deseto si automatski mrtav... To je donio predzadnji update.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Yep, ali logo sam se prije nego su me vezali.

Lik je krenuo prema meni da mi stavi lisice i logofo sam. Na drugom serveru sam bio živ, sve normalno.

Ne prakticiram to inače, pogotovo ne na modu, ali gejevi ko ta ekipa me živciraju više od ičeg.

Njih 5, obučeni, gearani do jaja, ja onak nemam niš, neku kapicu i sive cargo hlače, a ovi me idu vezat i viču da skidam robu sa sebe.

10 min prije toga sam skončao isto na baloti, lik mi kaže da se predam (ja naravno isto fresh spawn, nemam ništa), predam se, on došeta do mene i dobijem metak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:36 (Vash).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima ko da bi igra sa početnikom? tija bi se malo ušemit ovako sam samo lutam :D

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Pitanje: dal je tko bio na brodu, kraj Olsha. Dal ima sto dobro loot-a, kolko treba da se pretraži?

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

Pitanje: dal je tko bio na brodu, kraj Olsha. Dal ima sto dobro loot-a, kolko treba da se pretraži?

Bio ja neki dan. našo Kiwi u savršenom stanju {#}

Bio sam i revolver pronašao, zajedno s torbicom za pištolj i mecima. 2 Mosin-a su također ležala na podu. Ima brdo soba, al brzo se sve to pretraži, jedini problem je što si onak na otvorenom (može te svatko vidit da pretražuješ brod) i imaš samo jedan izlaz iz broda tak da te netko može dočekat u zasjedi vani. Zato malo po malo kroz prozor gledat dali ko dolazi.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jučer sam lootao brod sa prijateljem, i to taman bio server restart 5min prije nego što smo stigli. Našli par Mossina, 2-3 dijela TToSK opreme (ako se tako zove, onaj cammo), tuna cans, kapa i tih gluposti, tako da ima stvari

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Ima ko da bi igra sa početnikom? tija bi se malo ušemit ovako sam samo lutam :D

Nisam neki profic, al ako oces zaigrat moj Steam ID je FakJea

aut neca aut necare
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Samo jedno pitanje ako sad kupim alphu dali cu morat jos kupovat betu i finalni proizvod posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Neces trebati.
| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
14 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...
Neces trebati.

super! znaci sada je prilika za proc najeftnije pretpostvljam

13 godina
DayZ (standalone)

Najvjerovatnije da je... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo kupio i ja dayz pa ako netko hoce igrati steam id:gagy1011

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 14:43 (Lc_syntax_).
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

svaki put kada vidim payday maske s srednjim prstom i bandu kako truje ljude u lisicama imam osječaj da to rade ljudi s mentalitetom petogodišnjaka koji misle da su PREKUL i sada stavljaju slike na net {#}

21 1 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Ja ovo nevjerujem. Na brodu sam i na serveru sam gdje je mrak i kako sam usao unutra gdje su kabine i sobice, više nisam nista vidio i usao u jednu kabinu/sobicu i sad kad gdje se god spojim nigde ta vrata nisu otvorena, a s unutarnje strane nemogu otvorit.

Ima koga tamo da me oslobodi

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

prvi kill nakon 30+ sati igre{#}. spuštam se iz šume prema štalama, čujem reload kad se netko spaja na server s punom puškom. šprintam do štale, štala prazna. polako hodam uz zid štale prema štaglju kad ono lik s motorističkom kacigom izljeće iz štaglja i trči prema ulazu u štalu. trči s moje desne strane i kontam da me nije skužio. vidim ima nešto na ramenu, nisam siguran jel puška ili sjekira. ne dvojim ni sekunde, podižem mosin ciljam glavu i pucam. skidam ga u trku a tjelo pada iza ugla štale. brzo prebacujem na magnuma i trčim iza ugla. lik leži mrtav s glavom u gnojivu. u lootu ništa, 2-3 konzerve, prazna boca vode i vatrogasna sjekira. puški ni traga.{#}

upravo sam postao bandit mislim si i bježim dalje od sela natrag u šumu. no ones frendly in dayz i zato pucam na prvu bez pardona.{#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

prvi kill nakon 30+ sati igre{#}. spuštam se iz šume prema štalama, čujem reload kad se netko spaja na server s punom puškom. šprintam do štale, štala prazna. polako hodam uz zid štale prema štaglju kad ono lik s motorističkom kacigom izljeće iz štaglja i trči prema ulazu u štalu. trči s moje desne strane i kontam da me nije skužio. vidim ima nešto na ramenu, nisam siguran jel puška ili sjekira. ne dvojim ni sekunde, podižem mosin ciljam glavu i pucam. skidam ga u trku a tjelo pada iza ugla štale. brzo prebacujem na magnuma i trčim iza ugla. lik leži mrtav s glavom u gnojivu. u lootu ništa, 2-3 konzerve, prazna boca vode i vatrogasna sjekira. puški ni traga.{#}

upravo sam postao bandit mislim si i bježim dalje od sela natrag u šumu. no ones frendly in dayz i zato pucam na prvu bez pardona.{#}

Ako ti iko bude sra zbog toga sta si napisa na kraju, ne obaziri se. Samo nemoj na one koji nemaju nista na sebi, vec na one koji imaju jer ipak mozda su pocetnici pa in pokvaris igru hehe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice