Darkest Of Days

poruka: 12
|
čitano: 2.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Darkest Of Day's

Sta mislite o ovoj nedavno izasloj igri?

Ja sam je vec odigrao i mogu reci da nije losa ( ima mana kao i sve igre ),ali moze se odigrati jer ima stvarno dobrih dijelova u igri...

Preporuka svim shooterima!!!

info:

http://www.darkestofdays.com/index.php

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Darkest Of Day's

Necini mi se losa, samo sto i nisam neki fan od cowboy igara :D

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Darkest Of Day's
Amrapheus kaže...

Necini mi se losa, samo sto i nisam neki fan od cowboy igara :D

To sa cowboyma je samo level, kasnije je građanski rat, ww I, ww II... Evo video sa gamereporta.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
neaktivan
Darkest Of Days

Neznam da li si igrao zadnji Juarez,ali mogu ti reci 'AKO' nisi obavezno probaj mozda ti se i svidi jer mi je to medju boljim pucacinama u zadnje vrijeme....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darkest Of Days

Ma.. samo jos jedna western kravacovjek igra. Grafika se cini ok, ali cini mi se malo amaterski napravljena.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Darkest Of Days

super igra samo jako kratka... treba nastavak pod hitno, kad je najzanimljivije igra završi.

15 godina
protjeran
dejo6 kaže...

super igra samo jako kratka... treba nastavak pod hitno, kad je najzanimljivije igra završi.

solidna igra ali je kraj kao završetak epizode jedne sapunice....ono - to be continued....što mi je idiotski.....

15 godina
neaktivan

meni se igrica jako dopala...sve sta je na tu temu su jako dobre, a jedne su call of juarez oba nastavka....i gun je slican...sta se tice same igrice tema je jako dobra, a sta se tice kraja je malo je bezveze ali sta se moze ubijen je onaj koji je morao umrijet i sada nestrpljivo cekam nastavak..

16 godina
neaktivan
Darkest Of Days

ja skino igru i instaliro ju tojest ne do kraja jer na djelu me pitalo da ako bi zavrsio instlaciju moram deinstalirat Nvidia Physx sta da napravim da ili ne??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darkest Of Days

itko???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darkest Of Days

Pa uninstaliraj ako ti se igra.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 21:37 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
15 godina
Darkest Of Days

Iako je tema stara al postat ću problem ovdje..

Dakle prvo sam imao problem oko openal32.dll-a. to sam skinuo i kada pokrenem onda mi se ovo pokaže:

... ...
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice