Dark Souls 3

poruka: 640
|
čitano: 83.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ako već zovete nekoga za late game bossove, tražite pyro ili sorca jer ih unište u 30 sekundi. Ja sam na Dancer skupio dvadeset medalja bez ikakve muke.

0 0 hvala 0
14 godina
Dark Souls 3

Black Knight Set sa Butcher's Knife (odličan, ako ne i najbolji weapon za Strength build sa A scalingom)  

Imam i Black Knight Greatsword, ali ga ne koristim jer nije u potpunosti za strength build i nema dobar scaling i prespor je za moj ukus (ja igram str/vigor build, i tu i tamo bacim point u endurance)

Prebolesno izgleda (makar meni). Baš guštam u igri 

Link za slike u većoj rezi

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 1:40 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Dark Souls 3

Super izgleda.

Samo, ne kužim šta će ti toliko vigora?

Ja nikad ne idem preko 20 u NGu, bez obzira na klasu.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Super izgleda.

Ja osobno volim da imam dosta health-a, makar me ne one shootaju kasnije  I nabijem sve u strength i vozi miško  Pošto mi je weapon isključivo strength scaling nema mi smisla ni stavljati u dex pointove :) I da igram Knight klasu.

Trenutno imam 27 vigora(1300hp). Lvl 50 sam i 99 Hollowing (ko groblje izgledam) xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 3:49 (Baldurion).
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Super izgleda.

Ovdje baš treba 25-30 VIG, da preživiš grab napade kasnijih bossova, počevši od Dancer. A u pvp-u isto nije lijep osjećaj kad te srede 2 lagana napada od Black Knight Greataxe. To mi je najgore strength oružje, brzo, veliko domet, svi napadi imaju hyperarmour i rade 500 dmg minimalno.

Baldurion kaže...

Trenutno imam 27 vigora(1300hp). Lvl 50 sam i 99 Hollowing (ko groblje izgledam) xD

Znaš da imaš 4 načina za maknut hollowing?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 3:03 (marrR).
14 godina
marrR kaže...

To mi je najgore strength oružje, brzo, veliko domet, svi napadi imaju hyperarmour i rade 500 dmg minimalno.

Baldurion kaže...

Znaš da imaš 4 načina za maknut hollowing?

Hmm govoriš da ti je najgore oružje butcher knife ili greataxe? Nisam te skužio? Prema ovome gore mislim da si mislio napisati najbolje? :P

A za hollowing znam da ima dva, da daš fire keeper soul onoj šta te levelira ili da kupiš kod one ženske nakon što yol umre. Sad ću ići to srediti xd

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 3:44 (Baldurion).
16 godina
Dark Souls 3

Imaš i oltar jedan do kojega se ide kroz kanalizaciju od bridge bonefirea prema drvo bossu. Četvrtog se trenutno ne sjećam, ali za "best" ending mislim da ga se ne smije očistit, a svejedno je za sve ostalo, osim vizualnog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Rhodin kaže...

Imaš i oltar jedan do kojega se ide kroz kanalizaciju od bridge bonefirea prema drvo bossu. Četvrtog se trenutno ne sjećam, ali za "best" ending mislim da ga se ne smije očistit, a svejedno je za sve ostalo, osim vizualnog.

Imas i puno manje znakova na podu za co-op  cim imas veci hollowing
I bitno ti je za Hollow infuziju

Ja sad igram na to i bad ending.

11 godina

Jučer napokon ubio Oceirosa.  Meni vrlo nezgodan boss za sorcerera (igram sa štapom i katanom), s tim da nikako nisam mogao naći ni phantoma za summon (ili nema nikog ili "unable to summon phantom").

Puno puta sam ga bez problema ubio do pola sa spelovima, al' u drugoj fazi nije išlo, kad se krene zaletavati.

Nakon toga sam uzeo štit/katanu i odmah ga ubio.

Općenito, dobar dio bosseva rješavam u co-opu jer nemam više živaca. Previše sam tih souls igara odigrao u zadnjih par mjeseci.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Sada već imamo podosta iskustva i sati u igri pa da vidimo kako bi ocjenili težinu igre u odnosu na serijal?

Znači vaš općenit dojam.

2 Teža
6 Podjednaka
3 Lakša
live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 3

Preso igru 20ak sati idemo dalje

Ocijena 8/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Ocijena 8/10

Dvadesetak sati?

Meni se čini da nisi vidio 40% igre...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 11:05 (doktor1).
11 godina
smiglcro kaže...

Sada već imamo podosta iskustva i sati u igri pa da vidimo kako bi ocjenili težinu igre u odnosu na serijal?

Znači vaš općenit dojam.

Meni je teža od dvojke, a možda čak i od jedinice. Negdje podjednako s Bloodborne-om.

Ima dosta lokacija koje su mi kidale živce (Cathedral of the Deep, Irythill dungeon) i dosta bosseva koji su mi preteški, čak i uz summon (Dancer, Aldrich itd.)

A najviše me smeta što nema dovoljno interakcije sa drugim quest likovima. Čini mi se da su prijašnji nastavci bili puno razrađeniji u tom smislu.

Ovdje samo ubijam sve ispred sebe i vraćam se natrag u Fireshrine na level up. Možda sam se malo i zasitio.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 11:10 (DeniZg).
10 godina
odjavljen
smiglcro kaže...

Znači vaš općenit dojam.

Iskreno tesko mi je reci. Teze je od Dark Soulsa 2, ali posto kad sam jedinicu igrao bio sam noob, pa ne znam jeli teza ili jednako teska. 

10 godina
odjavljen
4mal kaže...

Ocijena 8/10

Malo si pozurio  Ja 34 sata i jos igram lol.

16 godina
Dark Souls 3

Ni u jednom prethodnom nastavku, ni u jednom primjeru, nije mi se desilo da su bosevi teži kad summonaš ljude, u smislu da ih je tako teže ubit. Imali su više HPa, da, radili veći DMG, da, ali generalno su bili lakši. DS3 je igra gdje sam već nekoliko boseva namjerno odrađivao solo jer su PUUUNO lakši solo nego sa summonom. Nešto su krivo napravili kod toga, pogotovo NPC summon, uz iznimki glitcheva, nije baš nešto odrađen.

Na stranu to, igra je definitivno zanimljiva i ima bolesno dobro odrađenih boseva, štogod vi neki pričali da su dosadni, prelaki itd. Mislim da niste nimalo objektivni i/ili ste imali sreće pa mislite doista tako, u što ne vjerujem. Nitko tko je vidio dancera ili aldricha ili pontifa prvi put, nameless kinga itd. nije to mogo riješit, eventualno sa dosta čitanja upita, gledanja youtubea i slično. Giant se ubija na sasvim specifičan način i nije trivijalno skužit koji je to način i teško da ste prvi put skužili intuitivno, napravili predradnje usred combata i pobijedili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ekipa koja vama kalibracija stoji 1.05 ili 1.06? PC je u pitanju.

0 0 hvala 0
11 godina

@Rhodin

Slažem se. Ima stvarno teških bosseva, koje je užasno teško odraditi sa specifičnom klasom.

I onda summoniraš pomoć (ako uopće uspiješ, zbog zbugiranog summona) i bude ti još teže. Pogotovo ako i taj summonirani igrač nema dobar build.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ni u jednom prethodnom nastavku, ni u jednom primjeru, nije mi se desilo da su bosevi teži kad summonaš ljude, u smislu da ih je tako teže ubit. Imali su više HPa, da, radili veći DMG, da, ali generalno su bili lakši. DS3 je igra gdje sam već nekoliko boseva namjerno odrađivao solo jer su PUUUNO lakši solo nego sa summonom. Nešto su krivo napravili kod toga, pogotovo NPC summon, uz iznimki glitcheva, nije baš nešto odrađen.

Na stranu to, igra je definitivno zanimljiva i ima bolesno dobro odrađenih boseva, štogod vi neki pričali da su dosadni, prelaki itd. Mislim da niste nimalo objektivni i/ili ste imali sreće pa mislite doista tako, u što ne vjerujem. Nitko tko je vidio dancera ili aldricha ili pontifa prvi put, nameless kinga itd. nije to mogo riješit, eventualno sa dosta čitanja upita, gledanja youtubea i slično. Giant se ubija na sasvim specifičan način i nije trivijalno skužit koji je to način i teško da ste prvi put skužili intuitivno, napravili predradnje usred combata i pobijedili.

Fume Knight? Napadi mu pokrivaju 180° i stalno mijenja aggro.

Ja sam imao skroz drukčije doživljaje od tebe, co-op mi je bio puno lakši nego u DS2, čini mi se da je lakše maknut aggro s hosta.

I dunkey zna kako se to radi.

Dancer i Aldrich su mi bili prelagani jer sam imao GC Fireorb. Za Gianta sam skužio odmah da treba pokupit item, ali nisam znao kako se to koristi pa sam radio 3x GH Soul Arrow u glavu pa onda kritični napad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:52 (marrR).
16 godina

Znam al imam jos igri na lageru pa se pozurio hehe 

Igra je mrak mozda joj se vratim kroz dlc neki :-)

10 godina
odjavljen
4mal kaže...

Znam al imam jos igri na lageru pa se pozurio hehe 

Igra je mrak mozda joj se vratim kroz dlc neki :-)

Bit ce ih :D

15 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Kako da na K+M, sa defaultnim layoutom napravim jebeni jumpattack?  

Skužio, trebalo je držat shift i onda W+SPACE+Liv botun na mišu. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 23:21 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Uspješno deinstalirao ovo, previše vremena uzimalo. Zasad mi se ne sviđa pvp, imam dojam da funkcionira kao kamen škare, papir. Great i pole oružja pobjeđuju protiv manjih, ali gube protiv ultra koja gube protiv running napada malih. Battle artovi i teški napadi su tako očiti da funkcioniraju samo protiv oružja koja imaju manji ili isti hyper. U DS2 mi se nikad nije dogodilo da jedna klasa potpuno neutralizira drugu, protiv bilo čega s bilo čim se moglo igrat pa makar u podređenom položaju. Jedino što u DS3 mogu radit su parry i perfektni dodge da bih imao šanse, ili jednostavno promijenit opremu kad vidim što ovaj drugi ima. 

0 0 hvala 0
13 godina
Dark Souls 3

Evo konacno i ja da probam ovu igru, probao sam jednom DS2, ali sam izbrisao zbog Super Mario animacija, medjutim, vidio sam da je slicno i u DS3, ali ovog puta cu dati vecu sansu igri, jer mozda propustam nesto sto mi se bas svidja.

Darko

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
smiglcro kaže...

Znači vaš općenit dojam.

Meni je teža od dvojke, a možda čak i od jedinice. Negdje podjednako s Bloodborne-om.

Ima dosta lokacija koje su mi kidale živce (Cathedral of the Deep, Irythill dungeon) i dosta bosseva koji su mi preteški, čak i uz summon (Dancer, Aldrich itd.)

A najviše me smeta što nema dovoljno interakcije sa drugim quest likovima. Čini mi se da su prijašnji nastavci bili puno razrađeniji u tom smislu.

Ovdje samo ubijam sve ispred sebe i vraćam se natrag u Fireshrine na level up. Možda sam se malo i zasitio.

Slažem se sa ovim. U biti u igri me najviše smeta to što je firelink shrine obični hub u koji se dođe za level up i popričat s nekim likom da vidiš jel ima što novo za reći i to je sve. Dok si u jedinici jedva čekao da dođeš u firelink da napuniš estuse, malo se odmoriš, onaj plavac bi uvijek imao što za reći i tako. Šteta što su odvojili shrine u hub i da se možeš teleportirat između bonfirea od starta, da su odradili kao u jedinici igra bi mi bila puno bolja. Ovako mi je mrvu bolja od dvojke i dosta lošija od jedinice. Prešao sam igru i nemam se namjeru vratiti zasada, vjerojatno je utjecaj imalo i to što sam igrao pirata al evo sad opet rokam po jedinici gdje koliko vidim nema žive duše pa mi je opet bolja.

11 godina

Prešao igru, uz dosta co-opa.

Knight mi je zapeo na Danceru nakon 35 sati, te sam onda Sorcericu (SL 95) za isto toliko vremena provozao do kraja.

Meni je igra dosta teža od prijašnjih nastavaka, koje sam praktički sve odigrao solo. Ovdje sam često tražio pomoć za bosseve, vjerojatno i zbog nestrpljivosti.

Što se tiče općeg dojma, DS1 i BB su mi se najviše urezali u pamćenje. DS2 i DS3 sam nekako prošao na auto-pilotu.

Neću uzimati Season pass, jer mislim da je mi bilo dosta Soulsborne igara (4 igre u zadnjih godnu dana).

PSN - DeniZg80
10 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Ja jos nisam preso, zapeo na onom king of the storm bossu LOL, koji sam noob. Iskreno prvi boss s kojim imam problema iz ne znam kojeg razloga. Ali kao sto sam rekao prije, BB najdrazi, DkS2 najgori (iako svejedno dobar) DkS1 i 3 podjednaki, mozda ipak malo jedinica bolja. DS nikad igrao :( Mozda naprave remaster, nikad se ne zna.

0 0 hvala 0
11 godina
IvanDado kaže...

Ja jos nisam preso, zapeo na onom king of the storm bossu LOL, koji sam noob. Iskreno prvi boss s kojim imam problema iz ne znam kojeg razloga. 

To je možda i najteži boss u igri. 

PSN - DeniZg80
14 godina
Dark Souls 3

Nema ništa boljeg nego kad nakon što krepaš masu puta i onda nakraju ipak uspiješ ubiti bossa. Imaš baš osjećaj da si nešto postigao u igri, a to i je bit ove igre i ostalih igara. Ja sad došao u katakombe (ne znam koliko je još do kraja, ali ja baš guštam u igri i istražujem svaki kutak mape skoro, i već imam skoro 30h odigranih) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 0:26 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dark Souls 3

Novi sam u igri, je li moze koji tip ? Ne mogu ubiti onog prvog bossa, skontao sam da se moram protiv njega boriti kroz tajming, samo sam jednom bio udarac od njegove smrti i tu sam umro. Na pola HP se pretovi u onu drugu formu, je li ima neka taktika protiv toga ? 

Darko

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice