Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 59.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

da i ja sam je isto ubio
ocekival sam neki bolji drop :D

Ja sam pred krajem igre moram jos sredit "Memory of Jeigh, Memory of Orro and Memory of Vammar" ...

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

Sad kad velis tu poruku... moguce da je trebalo onaj ring of whispers koristit isto ko i na scorpionu. Za scorpiona sam to znao, za nju i dalje nemam pojma koja je ideja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Presao igru ,a jedino nisam Vendrica ubio no bit ce i to :)

Epic igra

PVE malo losiji nego u Dark Souls 1 ,ali je zato PVP puno bolji

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 19:28 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Dark Souls 2

Jel vazan onaj Blue Knight nakon Dragonslayera? Zivcirao me pa sam ga ubio, dropao je oruzje koje je imao na leđima.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 2
bullyq14 kaže...

Jel vazan onaj Blue Knight nakon Dragonslayera? Zivcirao me pa sam ga ubio, dropao je oruzje koje je imao na leđima.

ako ne zelis u njegov covenant onda ne

17 godina
Dark Souls 2

Njegov covenant je jedno od boljih PvP iskustava, buduci se invadaju invaderi i pomaze se zrtvama invadea. Ako zelite kvalitetne PvP borbe sa dobrim igracima taj covenant je way to go.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Njegov covenant je jedno od boljih PvP iskustava, buduci se invadaju invaderi i pomaze se zrtvama invadea. Ako zelite kvalitetne PvP borbe sa dobrim igracima taj covenant je way to go.

nebi se slozio

Dragon remnants ili Bell Keepers su bolji

prvo dok si u njegovom neces bit cesto pozvan u pvp (ja sam sam jednom bio)

drugo za pobjedu dok si u Bell Keepersima dobijes Titanite Chunk ,a bit ces pozvan neprestano u borbu
tako sam vjerojatno nafarmao 50 Chunk-a

17 godina
Dark Souls 2

Nisam pricao sto se tice rewards. Bell keeperi napadaju ljude koji hoce PvE radit. isto ko i onaj rat king covenant. Ovo je bas covenant gdje napadas ljude koji zele PvP i obicno su spremni na njega. A opet je nekako to u "open" okruzenju, nije arena.

Da ne velim da sam na bell keepere bio spreman i uvijek se spawnaju kod one maglice - cesto ih docekam dok se spawnaju i BAM... ili gore na ljestvama i BAM

Vecina ih se ne snadje pravovremeno, bude na ispod pola HP-a, pocne panicarit i nije bas neko PvP okruzenje.

Sto se tice rewards, da, bell keeperi (dok napadas) su vjerojatno najbolji po pitanju rewarda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Nisam pricao sto se tice rewards. Bell keeperi napadaju ljude koji hoce PvE radit. isto ko i onaj rat king covenant. Ovo je bas covenant gdje napadas ljude koji zele PvP i obicno su spremni na njega. A opet je nekako to u "open" okruzenju, nije arena.

Da ne velim da sam na bell keepere bio spreman i uvijek se spawnaju kod one maglice - cesto ih docekam dok se spawnaju i BAM... ili gore na ljestvama i BAM

Vecina ih se ne snadje pravovremeno, bude na ispod pola HP-a, pocne panicarit i nije bas neko PvP okruzenje.

Sto se tice rewards, da, bell keeperi (dok napadas) su vjerojatno najbolji po pitanju rewarda.

da PVP u kojem si obicno 2vs1

samim time kaj netko invade-a ne znaci da je jaci ,zapravo strateski je slabiji jer nema nikakav heal

Dosta ljudi dolazi u Belfry Luna radi PVP-a ,a ako to bas ne zelis mozes otic u offline mod :)

invazije su dio igre

A zasto ih docekas dok se spawnaju ili gore na ljestvama  ? Meni to jos nitko nije napravio
jedini mi se znaju ljudi healat ili ne napravit bow ,ali ok nije to strasno

PVP je i zakon sa Red Sign Soapstone koji nije vezan uz covenant

I moram rec da su igraci na PS3 dok sam igram Dark Souls 1 bili dosta pristojniji ,al dobro nova igra nova pravila hehe :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 22:20 (Arnold Layne).
17 godina
Dark Souls 2

Gle, obicno ne volim te covenante koji "nesto stite" . Ni u jedinici mi se nije svidjala ideja onih forrest keepera. Radim PvE brate, ostavi me na miru.

Bell keepere gledam ko nekoga ko me sprecava u zavrsavanju tog PvE dijela. Oni jedva cekaju da se popnes gore na toranj sa onih 6-7 dwarfica pa da te napadnu sa ruljom, ili negdje u nepovoljnom polozaju. Ja se obicno borim sa necim kad me invada, on dolazi full nahelan, buffan i spreman za combat (pod buff mislim na PvP ringove, oruzje, spreman greater magic weapon spell, rasin ili nesto sto ja nemam spremno). Prvi put su mi se spawnala dvojica i samo su skocili na mene - nisam imao sanse. Onda sam ja poceo igrat prljavo.

Bow ide kad summonam red soapstone. To su mozda najbolji fightovi. Ljudi ih cesto postave u iron keepu na onaj prvi most - podsjeca na 3D verziju mortal combata ili nesto slicno, takav je setting i to mi je super!

EDIT: u iscekivanju da mi kazes kak te invader obicno mora nac, doc do tebe, da mi na vrijeme pise da se summona i slicno... sve je to istina, ali ti ljudi me smetaju. Uskoro cu ja postat jedan od njih, pogotovo bell keeper jer mi trebaju materijali, ali svejedno. Bar ce netko mene docekivat na vrhu lojtrica, ili kod maglice :D - PAYBACK B*TCH

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 22:41 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Gle, obicno ne volim te covenante koji "nesto stite" . Ni u jedinici mi se nije svidjala ideja onih forrest keepera. Radim PvE brate, ostavi me na miru.

Bell keepere gledam ko nekoga ko me sprecava u zavrsavanju tog PvE dijela. Oni jedva cekaju da se popnes gore na toranj sa onih 6-7 dwarfica pa da te napadnu sa ruljom, ili negdje u nepovoljnom polozaju. Ja se obicno borim sa necim kad me invada, on dolazi full nahelan, buffan i spreman za combat (pod buff mislim na PvP ringove, oruzje, spreman greater magic weapon spell, rasin ili nesto sto ja nemam spremno). Prvi put su mi se spawnala dvojica i samo su skocili na mene - nisam imao sanse. Onda sam ja poceo igrat prljavo.

Bow ide kad summonam red soapstone. To su mozda najbolji fightovi. Ljudi ih cesto postave u iron keepu na onaj prvi most - podsjeca na 3D verziju mortal combata ili nesto slicno, takav je setting i to mi je super!

EDIT: u iscekivanju da mi kazes kak te invader obicno mora nac, doc do tebe, da mi na vrijeme pise da se summona i slicno... sve je to istina, ali ti ljudi me smetaju. Uskoro cu ja postat jedan od njih, pogotovo bell keeper jer mi trebaju materijali, ali svejedno. Bar ce netko mene docekivat na vrhu lojtrica, ili kod maglice :D - PAYBACK B*TCH

Ja bow radim kad god mogu, al dobro nije mi to bitno vise

Belfry sol/luna su striktno PVP podrucja ,a nisu nit obavezna za prolazak igre
no vec sam ti i naveo da ih mozes igrat offline bez smetnji

Bell keeperi i jesu netko tko te sprecava u zavrsavanju PVE dijela tak je to zamislio fromsoft

PVP i co-op je jedan od najvaznijih segmenata ove igre
bez invadera bi igra bila dosta praznija :)

17 godina
Dark Souls 2

Problem kod bow je sto nemres prekinut animaciju, a on uvijek moze lupit dok ju radit... To je vise gosu stil. Zato velim, drazi mi je read soapstone, pa ga pozovem, udaljim se, bow i kreni.

Ovo znam, zato i ne zelim igrat offline, zelim dozivjet i taj aspekt igre, ali buduci da oni uglavnom "igraju prljavo" (po mom misljenju - ne trazim da se slazete samnom), ja ih dokrajcim u najkracem mogucem roku i na najbrutalniji moguci nacin, cak i prljavo ako treba. Ne kazem da ne gubim... znaju me tako rascetvorit... ali popravljam se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

možeš prekinuti animaciju ako napraviš roll

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
Dark Souls 2

A nakon Dragonslayera i on katedrale, jel ima sta dalje od toga? Nakon Dragonridera je jedino onaj No Man's Wharf koliko sam shvatio.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dark Souls 2

why...{#}{#}{#}

0 0 hvala 0
16 godina
bullyq14 kaže...

why...{#}{#}{#}

zbog pumpe za bicikl i žvicarskog sira. Kad dođeš u sljepu ulicu pitaš zašto nemožeš ići dalje? Okreni se i traži druge puteve

15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Rhodin kaže...

Vidim da u joke kontekstu spominje da ako izgubimo posaljemo poruku opponentu, jel to moguce napraviti na pcu?

16 godina
Dark Souls 2

nije

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
acca kaže...

nije

pa ako ga dodas na steam friends listu onda mu mozes :) jer ionak ono nije preko igre nego preko xbox live
tak da ti na isto dojde

tak me netko i dodo na steam ,al mi nije nist napiso :D

Btw. igram malo sa onim tvojim bičem prejaka stvar
samo sad mi je na +4 morat cu ga na +5 prebacit i onda je to to :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 16:14 (Arnold Layne).
17 godina
Dark Souls 2

Hvala, nisam znao da se moze rolom prekinut animacija. To me pomalo smetalo kod PvP aspekta...

Nema veze, sad mogu i bow radit prije PvP-a

Ali gledajte... ja uvijek radim bow NAKON sto ubijem protivnika... za razliku od onih koji rade "f.ck yeah" animacije nakon sto me zgrome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Hvala, nisam znao da se moze rolom prekinut animacija. To me pomalo smetalo kod PvP aspekta...

Nema veze, sad mogu i bow radit prije PvP-a

Ali gledajte... ja uvijek radim bow NAKON sto ubijem protivnika... za razliku od onih koji rade "f.ck yeah" animacije nakon sto me zgrome.

haha ovo ? :D

17 godina
Dark Souls 2

Ma to i onaj warcry i kak se sve vec zovu. Kad se spusti malo i koljenima, nagne u nazad i otvori ruke, ili onaj sto ide malo lijevi malo desni ko cucanj/nesto sto se spusti u koljenima malo, pa mase rukama... "f.ck yeah" animacije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Ma to i onaj warcry i kak se sve vec zovu. Kad se spusti malo i koljenima, nagne u nazad i otvori ruke, ili onaj sto ide malo lijevi malo desni ko cucanj/nesto sto se spusti u koljenima malo, pa mase rukama... "f.ck yeah" animacije...

najjace kad mi to lik radi prije borbe pa ga sredim u 2 udarca :D

/facepalm :D

17 godina
Dark Souls 2

Moje iskustvo je da prije borbe slijedi samo trcanje na tebe i ono "sad cu te sad cu te", pogotovo ako vidi da sam vec u combatu sa nekim. Nakon combata ako me ubiju obicno idu te neke animacije.

Vidio sam 1 gosu playera do sada koji se naklonio prije i nakon - a satro me samo tako, nisam ga ni pipnuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dark Souls 2

To klanjanje ide uz summon znakove, inače ću bez srama poknut strijelu u glavu dok se bori protiv mobova ili drugih igrača.

0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

Mene danas satro jedan lik... nema nis, ima sake i samo poison koristi. Moji napadi mu nisu nista radili (valjda ogroman armor) , on meni nije radio neki dmg, ali me poisono sa svakim udarcem i posion me pojeo u 2-3 sekunde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Mene danas satro jedan lik... nema nis, ima sake i samo poison koristi. Moji napadi mu nisu nista radili (valjda ogroman armor) , on meni nije radio neki dmg, ali me poisono sa svakim udarcem i posion me pojeo u 2-3 sekunde.

lako moguce da je haker
ja sam isto naisao na par takvih

napravis mu backstab i ne prima nikakav damage

16 godina
Dark Souls 2

Lol noobiči {#} Nisu hakeri. Postoji ring koji ti negira 5 udarca s leđa, poslje toga pukne i treba ga popraviti. A ovi poison buildovi su česti. Šake brzo udaraju pa je lako njima nanjeti poison... no svejedno lako je izbječi fistere ako imaš skilla {#} Range na napade im je nikakav i pokušavaju te udariti sa roll napadima

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 12:29 (acca).

2 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
acca kaže...

Lol noobiči {#} Nisu hakeri. Postoji ring koji ti negira 5 udarca s leđa, poslje toga pukne i treba ga popraviti. A ovi poison buildovi su česti. Šake brzo udaraju pa je lako njima nanjeti poison... no svejedno lako je izbječi fistere ako imaš skilla {#} Range na napade im je nikakav i pokušavaju te udariti sa roll napadima

pa nije sam backstab i sa sprijeda isto ne prima damage

znam za ring to je ovaj http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Gower%27s+Ring+of+Protection#.U29WdChlfhR

sprijeda mu ne napravim nikakav damage pa onda idem na backstab i opet nista

Naravo likovi se boje provalija i lave ... tipicno hakerski

događa se ista stvar kao i ovdje

Pa ne mislis valjda da igram samo sa backstabom bez da udarim koji put s prijeda :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 12:57 (Arnold Layne).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice