Čudno štekanje na 7600GS

poruka: 10
|
čitano: 2.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

Kada igram neku igru na grafičkoj navedenoj u imenu teme, ispočetka sve radi super-ultra (ovisi o kojoj se igri radi), i onda počne štekati... stvarno ne kužim... ja mislim pod tim da bi trebalo raditi sve na istom FPS-u (ma nek malo i šteka, ali ne da šteka jače), neznam, možda je neki virus...? Frets on Fire radi normalno bez štekanja kojih 1:30 min. i tada počne štekati Iznenađen, pa nakon 1 minute opet radi normalno... stvarno neznam u čemu bi mogao biti problem, zato molim vašu pomoć.

Unaprijed hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudno štekanje na 7600GS

Kartica ti je već u godinama... 7600 su već zastarile, a možda taj tren kad se uspori dođe neka zahtjevnija scena koju teže obrađuje pa je zato sporije.

A virus bogami ne može usporiti grafičku...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

Uz dužno poštovanje, ali većina Vas misli kako je za štekanje/zacukivanje odgovorna grafička kartica....to je krivo mišljenje i nema previše veze sa istinom....pad FPS-a se očituje extremnim usporenjem, manjkom fluidnosti , smanjenom kontrolom miša, odnosno njegovim lagom, a ne i zacukivanjem.....uzrok zacukivanja i štekanje treba tražiti u nedovoljnoj količini radne memorije te eventualno i nedostatkom memorije grafičke kartice. Neadekvatni driveri, neoptimiziranost igara, i neusklađen rad, odnosno neodržavano računalo jasno samo pogoršava stvar! Belji se

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Čudno štekanje na 7600GS
Wiz3m4n kaže...

Uz dužno poštovanje, ali većina Vas misli kako je za štekanje/zacukivanje odgovorna grafička kartica....to je krivo mišljenje i nema previše veze sa istinom....pad FPS-a se očituje extremnim usporenjem, manjkom fluidnosti , smanjenom kontrolom miša, odnosno njegovim lagom, a ne i zacukivanjem.....uzrok zacukivanja i štekanje treba tražiti u nedovoljnoj količini radne memorije te eventualno i nedostatkom memorije grafičke kartice. Neadekvatni driveri, neoptimiziranost igara, i neusklađen rad, odnosno neodržavano računalo jasno samo pogoršava stvar! Belji se

ne, vi niste shvatili na što ja mislim... naveo sam Frets on Fire kao dokaz da nije učitavanje više tekstura, tamo se učitaju 1-5 textura i to je to... ali nekužim zašto se to pojavljuje (nisam tolki n00b da neznam ako se više tekstura učita da šteka) još samo želim navesti da imam najnovije nVidiine drivere...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...

ja svoj racunar odrzavam do maksimalne mjere, akntivirusi itd... a odjednom GTA 4 pocne stekati nakon ubacivanja BUG DVD-a predzadnjeg!!!

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
felonterx kaže...
Wiz3m4n kaže...

ne, vi niste shvatili na što ja mislim... naveo sam Frets on Fire kao dokaz da nije učitavanje više tekstura, tamo se učitaju 1-5 textura i to je to... ali nekužim zašto se to pojavljuje (nisam tolki n00b da neznam ako se više tekstura učita da šteka) još samo želim navesti da imam najnovije nVidiine drivere...
 - kao što Wiz kaže.. a, konkretni uzrok ovako tipkajući mogu pogoditi samo vidovnjaci, npr. problem s HDDom..
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

ajmo onda cigi Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

problem riješen... samo je trebalo instalirat windowse ispočetka i to je to Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

Prava sitnica Smijeh

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čudno štekanje na 7600GS

Ni to nije bilo rješenje... Sad imam eksterni ventilator promjera propelera 20 cm s 2 stupnja "puhanja"...

Malo "ždere" struje al šta ćeš.

Čini mi se da je neki cooler otiš'o, pa ću vidjet. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice