Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
microman kaže...
Hyperion kaže...

Kako najlakše ubiti onu heavy armored verziju lignjića?

Protiv Big bosa, samo big oružjem. Ako imaš u blizini najbolje strojnicu, armor mode i past će prije nego ti se energija istroši, drugi naćin je pun arsenal bazuka raketica, a treči "malo" kompliciraniji je doći do njega u clock modeu i postavit dva tri C4 exploziva, sprint što dalje od njega i kaboom.

Onoga srednjega sa štitom je najbolje skinut mu štit sa K-Volt puškom(svega par metaka) i primit ga u ruke sa F tipkom, odjelo tada učini svoje te ga baci metar od sebe.

Najgori mi je onaj tronožac , na njega obavezno potrošim sav arsenal, no bitno je ciljati onu kabinu na vrhu šta liči na Most od Enterprise-a sa crvenim staklima.

Onaj tronožac je pretežak i na recruit postavkama...Premda, kad mu se nađe slaba točka, spraši ga se brzo uz odgovorajuće naoružanje. Dakle, treba mu prići od iza, i ispod 'potiljka' mu se nalazi kao neka kapsula, crvene boje. U taj ga se dio treba gađati dok ne padne. I treba paziti da vas ne zgazi, jer počne mlatarati nogama.

15 godina
protjeran
g12356 kaže...

Ma moraju crysis portat na linux,i to po mogućnosti da ne koristi ni Opengl...

Pa,i bude se igralo...Mint fenomenalno podržava Nvidiju,i sa Wine-om pići...nije potreban port

17 godina
Crysis 2

Tronožac? Do tog još nisam došao XD

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Onaj tronožac je pretežak i na recruit postavkama...Premda, kad mu se nađe slaba točka, spraši ga se brzo uz odgovorajuće naoružanje. Dakle, treba mu prići od iza, i ispod 'potiljka' mu se nalazi kao neka kapsula, crvene boje. U taj ga se dio treba gađati dok ne padne. I treba paziti da vas ne zgazi, jer počne mlatarati nogama.

Ja sam ga isto uvijek gađao u svjetleću guzicu, to mi se činilo ranjivo. Meni nije težak, uvijek imaš teško naoružanje u blizini, i zaklone na sve strane, a on se vrti na istom mjestu. Samo treba dugo da padne.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
16 godina
neaktivan
FLes kaže...

Ja sam ga isto uvijek gađao u svjetleću guzicu, to mi se činilo ranjivo. Meni nije težak, uvijek imaš teško naoružanje u blizini, i zaklone na sve strane, a on se vrti na istom mjestu. Samo treba dugo da padne.

Najranjiviji je kad digne onu gornju kupolu iz koje izlazi exploziv, ako pogodiš tajming, tri četri puta u nju i pada, no problem je dovoljno dugo izdržat do toga. 

I'll be back
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ovo je jadno. Pucam u frajera, raznesem ga eksplozijom, i niš se ne dogodi. Lampa ista stvar. Jadno.

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...

Evo meni jedan najdraži prizor u igri. Jednostavno prekrasno. Jedan screenshoot kako padaju lignjici pod mojim scopeom{#}

nesto su ti nazubljena stabla na tom ss?

16 godina
protjeran
FLes kaže...

Ovo je jadno. Pucam u frajera, raznesem ga eksplozijom, i niš se ne dogodi. Lampa ista stvar. Jadno.

u cod-u ac130   puca po krovu ti si ispod krova i nis ti se nedogodi.. jadno?ne kaki

16 godina
protjeran
dokly kaže...
FLes kaže...

u cod-u ac130   puca po krovu ti si ispod krova i nis ti se nedogodi.. jadno?ne kaki

ajd razmisli malo sta bi bilo kad bi mogo unistavat kuce na cod-u pa dobijes ac130

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
neaktivan
dokly kaže...
microman kaže...

Evo meni jedan najdraži prizor u igri. Jednostavno prekrasno. Jedan screenshoot kako padaju lignjici pod mojim scopeom{#}

nesto su ti nazubljena stabla na tom ss?

Takva su stabla bez obzira na AA filtar, dok puška i ograda nisu nazubljeni onda je AA na djelu, kad su ti puška i ograde nazubljeni trebaš uključiti AA

I'll be back
17 godina
neaktivan
FLes kaže...

Ovo je pokušaj ubojstva civila...{#}

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
FLes kaže...

Oni nisu civili, oni su zaraženi.

17 godina
neaktivan
FLes kaže...
Riker kaže...
FLes kaže...

Oni nisu civili, oni su zaraženi.

? Dakle, kad je netko zaražen virusom gripe, onda nije civil? Ili si striktno mislio na igru?

16 godina
protjeran
dokly kaže...
FLes kaže...

LOL na cod-u da ima destrukcije (s postojecim mapama) na kraju svake runde bi imali ravan teren xD

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
neaktivan
Crysis 2

meni crysis 2 multiplayer izgleda ko neka kopija COD-a samo sto u crysisu je puno lepsa grafika sa onim mogucnostima tog nanosuita i tih prednosti. zas svoj stil igre ne izmisle nego kopiraju druge fps-ove ??(p.s to je samo moje misljenje nisam kupio igru nego sam probao pirat multiplayer uglavnom SP kampanja mi je puno bolja nego multiplayer jedva cekam da patchaju igru da se nemoze vise multiplyer igrat bar ovi pirati tako da nemam nista protiv vas koji ste kupili i igru a nadam se da nemate ni vi protiv mene sta sam pirata skinul i igral jer nema se novaca uvijek za original )

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Malo sam danas igrao MP i najdinamičnijim mapama mi se čine Terminal i Skyline.Skyline je najbolja mapa za dizanje K/D ratia.
HTC Desire Android
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

meni crysis 2 multiplayer izgleda ko neka kopija COD-a samo sto u crysisu je puno lepsa grafika sa onim mogucnostima tog nanosuita i tih prednosti. zas svoj stil igre ne izmisle nego kopiraju druge fps-ove ??(p.s to je samo moje misljenje nisam kupio igru nego sam probao pirat multiplayer uglavnom SP kampanja mi je puno bolja nego multiplayer jedva cekam da patchaju igru da se nemoze vise multiplyer igrat bar ovi pirati tako da nemam nista protiv vas koji ste kupili i igru a nadam se da nemate ni vi protiv mene sta sam pirata skinul i igral jer nema se novaca uvijek za original )

A meni je već stvarno smiješno kako je nekima svaki FPS kopija COD-a. Pogotovo ovim mlađim generacijama koji drugi ili nedaj bože prvi COD nisu niti igrali. Ajde sada argumentiraj što je to uzeto iz COD-a? Nano-suite? Oružja? Ledge grabing? Ili možda ona mehanika da kada stisneš "W" da se krećeš naprijed? Da, to je ukradeno, priznajem.

A customization nano-odijela? Customization oružja? Imao ga je i Crysis 1. Šta sad svaka igra koja ima neke slične elemente je kopija? Ne znam, igrao sam sve COD nastavke (osim 3), i meni jednostavno ovo nema veze s tim.

Joj da, imaš pravo ipak - alieni su uzeti iz COD-a... {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 23:00 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Malo je prica retardirana, cini mi se da cu trebat opet prolazit da shvatim sve, ovako sam vec sad pri kraju igre. AI katastrofalan, nemam rijeci, igram na hardu i prelagano mi je. Nadam se da ce Very Hard popraviti stvari, bar malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

huh evoo opet igrao jedno 2 sata , stvarno mi je super igra i zabavljam se , taman sam po prvi put ubivao tronošca oklopnog , pa 6 rpg metaka par granata i c4 da ga satarem , nenormalno. btw cini  mi se da je igra prilicno duga  , a to mi se svida xd.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

evo da i ja napravim osvrt na igru :D

igra je PREDOBRA i PREDOBRO OPTIMIZIRANA..nije mi jasno cemu igre ( poput Metro 2033 ) imaju vece zahtjeve za pokretanje od Crysisa kada je grafika ( po meni ) u Crysis 2 bolja !? sto sve igre ne urade tako PAMETNO !?

a sto se tice gameplaya, fenomenalan je..zaista moras kombinirat sve opcije nanosuita i nadogradivat sto zahtijeva taktiziranje sto mi se svida :D

a usto tako se moze prolazit na vise nacina, koji izaberete ( stealth or rush :D ) ..

ja na svom laptopu igru sa svim na high ( osim sjena i AA :( ) pokrecem sa 40-50 FPS-a sto je meni fenomenalno :)

sada imam par pitanja ..

1. jel ima nanosuit "strength mode" ko u Crysis 1 ?

2. kako izad iz igre na radnu povrsinu bez da igru ugasimo, nego ju samo minimiziramo .. jel to moguce poput neke kombinacije tipaka jer bas mi je to zeznuto ( npr. zelim otic provjerit rezultate kladionice il fejs na tren,a ono moram igra to "checkpointa" il jednostavno ugasit igru pa ju ponovo pokretat :/ ?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

alt+tab

malada
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Crysis 2

ali stvarno svaka im cast sto se tice optimizizacije , igra stvarno zna iskoristit zadnji tranzistor u grafi  , nisam je vidio da je pala ispod 99% a zagrije ju skoro ko furmark , btw jel mi moze netko rijesit problemcic nevezan za crysis , svaki put kad u 3d aplikaciji tj igri napravim screenshot , idem ga zalijepit u paint i on mi zalijepi crnu sliku??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koristi Fraps. Pint nemoze uzeti hardverski akceleriranu tj sliku iz vrama.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
protjeran
dedaa kaže...

Malo je prica retardirana, cini mi se da cu trebat opet prolazit da shvatim sve, ovako sam vec sad pri kraju igre. AI katastrofalan, nemam rijeci, igram na hardu i prelagano mi je. Nadam se da ce Very Hard popraviti stvari, bar malo.

Ja mislio da sebe opisuješ...sorry...

tako je,neki nauče tek 5-6 puta...

Sad,nemoj sam sebe vrijeđati jer nisi igru shvatio,po svojim riječima...

Jesi l isiguran da je to IGRA,a ne nešto drugo hard...{#}

sorry na offtopicu ali nisam odolio...{#}

15 godina
8ax kaže...

aha , dakle da slikam s frapsom , ali ako je fraps ukljucen u igri pada fps koliko znam? ili je to samo ako se snima , btw hvala :)

16 godina
Samo ako se snima.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
8ax kaže...

aha , dakle da slikam s frapsom , ali ako je fraps ukljucen u igri pada fps koliko znam? ili je to samo ako se snima , btw hvala :)

a da probaš xfire ili steam??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
dedaa kaže...

Vidim da nisi shvatio, evo za tebe drugim rijecima. Prica je prejadna, trebat cu prolaziti ispocetka da pohvatam sve konce, ovako sam vec pri kraju igre. AI katastrofalan, igram na hardu i prelagano mi je.(onda valjda znas koliko je ai grozan, ili ti treba nacrtat?)

Dalje valjda znas procitati, ajde, ajde, nije tesko.

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
linuxjuzer kaže...
dedaa kaže...

Vidim da nisi shvatio, evo za tebe drugim rijecima. Prica je prejadna, trebat cu prolaziti ispocetka da pohvatam sve konce, ovako sam vec pri kraju igre. AI katastrofalan, igram na hardu i prelagano mi je.(onda valjda znas koliko je ai grozan, ili ti treba nacrtat?)

Dalje valjda znas procitati, ajde, ajde, nije tesko.

ajde zaleti se u bojno polje s vanzemaljcima na tvom "hardu" pa prezivi -.-

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ispricavam se, AI je super, odlicno i pohvalno je vidjeti lignje i vojnike kako trljaju noseve/krakove od zid. Svakako poboljsava dojam i otezuje igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice