Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 2
pirat kaže...
athlon64 kaže...
puma_vkci kaže...

dobro kako ga skidas , udem na stranicu sve sam 4 pta pretrazio i nema download linka ?

Demo.

fala , javim kako ga vrti moja konfa

16 godina
protjeran
Crysis 2

nista natrag na orginal crysis, upravo stavljam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

I da naravno, nema prone, nema lean... zašto je to bilo u jedinici, a sada nema...hm... da mi je znat

Razlike u grafici naspram onoga nema!!! Iste postavke, jedino mi radi na nešto FPSa

Crysis wars nije imao lean, ali je imao prone, ti mi žešče fali da se sakrijem u grm kada sam u cloaku da malo predahnem i izvidim situaciju, toga više nažalost nema...

Sve u svemu nije loše, mape u multiplayeru su kudikamo veće i bolje nego što je u crysis warsu bilo, ovdje definitivno po meni nisu cod style jer se sa odijelom do iste točke može doći na 3-4 a negdje i više načina, da i ne spomenem ako se brzo trebate spustiti sa onim power stompom(i usput nekoga killnuti{#})

Jedino ovo sa klasama mi je bezveze da oružje/module biraš prije respawna a u kampanji su napravili da to radiš unutar igre(kustomizacija oružja i modula) to je trebalo ostaviti u multiplayeru jer bi tek onda dobili novu dimenziju igranja i dodatno sve zakomplicirali. Jer vidim ima dobrih modova tipa proximity(radar vam signalizira kada je protivnik u vašoj blizini)

I kako napraviti power punch, ili to više nije moguće? Za melee attack on samo lagano mahne puškicom i ništa energije ne uzme, morao frajera 2 puta opaliti da ga ubijem, umjesto da ga jednim power udarcem odvalim...{#}

I nadam se da ćemo moći grafičke postavke detaljno uštimavati jer ovo je presmiješno da samo biramo 4 postavke...ali sve u svemu zadovoljan, posebno mi se sviđa prinicip sa dogtagovima, tako da kamperi nemogu ništa od onih mogućnosti iskoristiti(slanje gunshipa, radar, jamm radar itd.)

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

evo gaaaa, ulogovao sam se, imao od prije neki acc {#}

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

E ajde napište koji vam je nick pa da se dodamo da se lakše nađemo? Moj je Stoja pa me dodajte{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

kakav je gameplay? dajte, boga ti, malo pisite, ne da sve moram pitat{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ovo je ista  beta,tako da ona beta nije tako stara kako se pričalo.

Čak je možda bolje igrat onu betu(mp) gdje možeš rokat sve mape i sve modove(u mp nema bugova)

skank666 kaže...

pih, ali jos ima nade mozda je samo do dema

Baš si naivan{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran

kolko ti je creato acc meni jos uvjek na onoj stranici njihovoj creata

Kaj Dinamo?
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ala nikako se ja ulogirat ...  :(( , a vidin da dosta ljudi vec igra ...

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
stype7 kaže...

meni stoji vec 25min da mi radi acc i nikaj 

Kaj Dinamo?
14 godina
Domi Zagreb kaže...
stype7 kaže...

meni stoji vec 25min da mi radi acc i nikaj 

Meni stoji vec 1-2 sata i jos nista.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

i - sign in - triba dosta cekat na mycrysis.com

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ne,na mycrysis.com

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
odjavljen
Crysis 2

jel radi s ea accountom?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
skank666 kaže...

jel radi s ea accountom?

ne radi ja probo sad

Kaj Dinamo?
14 godina
protjeran
Crysis 2

moze neko posudit login name i pass na privat mislim u poruci na 20min i onda idem spavat :D{#}

Kaj Dinamo?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

wtf skinia san crysis 2 sa ea stranice a javlja mi avira da je virus u njemu {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

eo kaj sam našo tak da se nemorate trudit vise sa rađenjem accounta "Registration servers are down, don't bother registering until they're fixed"

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

kakva navala... :/ nije da je neocekivano

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

odo spavat cjelu noc sam igro bad company 2 i counter strike nemrem vise valjda ce radit ovo za regat se kad se dignem laku noc ekipa,.....{#}

Kaj Dinamo?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

a jbt, prvo je trebalo čekat demo, pa skinut demo, pa instalirat demo da bi na kraju moro čekat japance da prestanu igrat ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
deepblue kaže...

wtf skinia san crysis 2 sa ea stranice a javlja mi avira da je virus u njemu {#}

To ti avira javlja krivo opet, ovo je jedan od razloga zašto sam prestao koristiti aviru,a i radi problema oko updejtanja naravno.Ponekad mi se nije updejtala po tjedan dana stalno neki error i ponekad našla sumnjive fileove s kojima je sve bilo ok.

Eto niti ja nemogu napraviti račun ni u igri, ni na stranici mycrysis.com

16 godina
Jack Sparrow kaže...
deepblue kaže...

To ti avira javlja krivo opet, ovo je jedan od razloga zašto sam prestao koristiti aviru,a i radi problema oko updejtanja naravno.Ponekad mi se nije updejtala po tjedan dana stalno neki error i ponekad našla sumnjive fileove s kojima je sve bilo ok.

Eto niti ja nemogu napraviti račun ni u igri, ni na stranici mycrysis.com

ja sam uspio napraviti račun na stranici ali banana je u tom kaj njima baza podataka pada malo-malo pa sam na istome kao i svi koji nisu napravili ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
protjeran
Crysis 2
Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

je li itko uspjeo napraviti acc??

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

je li itko uspjeo napraviti acc??

Jedno 10 puta sam išao napraviti in game i na mycrysis.com i nejde..-..""

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Probao malo MP - odlično je zapravo. Zabavno. Doduše, vidi se da je konzolitis nagrizao igru.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Imam nalog odavno na mycrysis :D sad samo cekam demo da se skine pa cu kad dodjem sa fax-a da oprobam ovo cudo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice